Results 16 to 30 of 37
-
05-07-2014, 14:02 #16
Και κατι βασικο,μου φαινεται εχεις πολλες προσδοκιες απο αυτον τον ανθρωπο,ενω εκεινος το πιθανοτερο ειναι οτι απλως θελει να περασει καλα μαζι σου.Εχει οικογενεια και το σημαντικοτερο ειναι καθηγητης σου.Αν μαθευτει θα καταστραφει εντελως,και επαγγελματικα και οικογενειακα,αλλα και εσυ θα εκτεθεις,αν και οχι οσο και αυτος.Οποτε επενδυεις σε κατι που θα γινεται στα πολυ μουλωχτα και με μικρη ημερομηνια ληξης.Δε θα βρεις εκει τον 2ο μπαμπα που ψαχνεις.
ΥΓ Εσυ με πιανεις Τζον :)
εντιτ:
!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::rolleyes::confused:
- 05-07-2014, 14:14 #17
Δεν εγινε κατι αλλα..πηγε να γινει..δεν ξερω. Ηταν σε φαση που ηταν μεθυσμένος και καθόμασταν αγκαλια και μου ελεγε ότι με αγαπουσε και ότι είμαι το κοριτσακι του...και όλα αυτά μου τα ελεγε ενώ εκλαιγε και μετα αρχισε που και που να πηγαινει το χερι του στο ποδι μου και λιγο πιο μεσα .... και μετα με χουστωσε από πισω μεχρι που το σταματησα. επισης καθως καθόμασταν πηγε να με φιλησει στο στομα 2-3 φορες.
α παραλληλα ελεγε ότι δεν εχει ξεπερασει την μανα μου και την θελει πισω ( μετα από 20 χρονια το θυμηθηκε.. ?)
05-07-2014, 14:37 #18
!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::rolleyes::confused:
2)μεγαλωσες χωρις αυτον τοσα χρονια τι το ηθελες τωρα?
3)εκλαιγε και σε χουφτωσε για να ξεπερασει το δραμα του? αν δεν τρολαρεις ο τυπος δεν ξερει τι κανει..
05-07-2014, 14:53 #19
Κοριτσακι μου,
Εσυ τι θελεις να κανεις..αν σε ρωτουσε η κολλητη σου τι θα την συμβουλευες?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
05-07-2014, 16:13 #20
1) γιατι να κοροιδευει την οικογενεια του, ολοι οι παντρεμένοι καποια στιγμη μετα από 10 -20 χρονια γαμου δεν απιστουν, αν δεν το μαθει η γυναικα του θα εχει καμια επιπτωση η πραξη του ?
2) Όταν ημουν μικρη δεν με πειραζε τοσο πολύ το ότι δεν ειχα πατερα, το ειχα σαν δεδομενο. Τωρα που μεγαλωσα μου βγαινει αυτό το κενο και η θλιψη.Που να ξερα ότι θα συνεβαινε αυτό ?
3) Με ειχε παρει σφιχτα στην αγκαλια του και με φιλουσε κυριως στα μαγουλα και με χαιδευε στα χερια κ με ελεγε ότι με αγαπάει, αλλα επειδή ηταν μεθυσμένος δεν ξερω, του βγηκαν και όλα τα υπολοιπα... αλλα κυριως μου εδειχνε μεταμελεια.
Αυτό είναι το θεμα που ειχα αναρτησει πριν καιρο ( με άλλο προφιλ ) οπου μιλουσα για την στερηση του πατερα μου. http://www.e-psychology.gr/forum/sho...�ρας-μουLast edited by Gamer85; 05-07-2014 at 16:56.
05-07-2014, 16:14 #21
δεν ξερω τι θα συμβουλευα μια φιλη μου, ξερω ότι τωρα ποναω και δεν μπορω να κανω κατι γι αυτό.
05-07-2014, 16:40 #22
1)δεν ειναι δικαολογια αυτη.. ολοι καποτε απιστουν...
2)εγω θα τον καλουσα σπιτι μου να κανω το τραπεζι κλπ και αλλα παρομοια καποιες φορες και μετα θα εβλεπα τι σταση θα κρατουσα
3)αν ειχα να δω την κορη μου τοσα χρονια (που δεν θα ειχα γιατι θα ειχα σκασει στον μηνα να την δω) ... δεν θα μεθουσα οταν ερθει αν με δει!
***μην τα παρεις ασχημα,λεω την αποψη μου
05-07-2014, 18:28 #23
05-07-2014, 18:40 #24
το λεω γιατι ξερεις μερικοι επειδη εχουν αντιθετη αποψη ισως το παρουν αλλιως..αμα εισαι λιγο εγωιστης(δεν μιλω για εσενα) δεν αργεις και πολυ
χμ... οταν θα παντρευτω και θα κανω οικογενεια με καποια θελω να ειμαι οσο πιο σιγουρος γινεται τωρα αν καποια στιγμη νιωθω εντελως ασχημα μαζι της και δεν μπορω αλλο και δεν βγαζε ολο αυτο πουθενα,θα χωρισω πρωτα...θελω να ειμαι ξεκαθαρος με τον αλλον... εγω δε νιωθω καλα να κοροιδεψω τον αλλον..τωρα αν καποιος δεν εχει προβλημα δεν μπορω να κανω κατι γι υτο
05-07-2014, 18:50 #25
- still searching for the right place.....
Πρώτα απ'όλα θα συμφωνήσω με το Γιάννη κ θα προσθέσω ότι μέσα στο όλο δράμα σου είσαι τυχερή που ΔΕΝ σε μεγάλωσε αυτός ο (πα)τέρας, καμιά φορά το καθόλου γονιός είναι καλύτερο από το ακατάλληλος γονιός.
Παρακάτω, επειδή σχεδόν όλη μου τη ζωή κ εγώ με μεγαλύτερους έμπλεκα......... ως πολύ μεγαλύτερους.......... (να σημειώσω όμως ότι τη μπανανόφλουδα την πάτησα από συνομήλικο, ελληνιστί ο άνθρωπος που αγάπησα κ με αγάπησε περισσότερο από όλους τους άλλους κ με έκανε να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος ήταν στην ηλικία μου, κάποτε όλο αυτό) έχω να σου πω επί του θέματος 5 λογάκια:
1) Βγάζει μάτι ότι η τωρινή (επίσημη) σχέση σου δεν σε καλύπτει, γιαυτό κ ξενοκοιτάς (για εκ φύσεως πολυγαμική δε φαίνεσαι, όχι ότι είναι οπωσδήποτε κακό, αρκεί κανείς να είναι συνειδητοποιημένος). Οπότε γιατί να τον παιδεύεις το χριστιανό κ γιατί να βασανίζεσαι κ εσύ? Αυτός σε λίγο θα πρέπει να αποφεύγει τους χαμηλοτάβανους χώρους, ενώ εσύ προτιμάς να κάνεις τη μαθήτρια σε κάποιον που ξέρει τα κόλπα παρά τη δασκάλα σε κάποιον που δεν τα ξέρει.
2) Λες ότι θες κάποιον δίπλα στον οποίο να νοιώθεις ασφάλεια κ προστασία, να ενδιαφέρεται για σένα, να ......., να......... Σόρυ, αλλά εγώ πλην την κάλυψης στον ερωτικό τομέα, όλα αυτά δεν τα βλέπω πουθενά. Εσύ έχεις κολλήσει, αυτός έχει βρει το κουμπί σου (την ανάγκη σου να βγάζεις την παιδικότητά σου σε κάποιον μεγαλύτερο) κ παίζει με την κούκλα του. Ξέρεις εσύ κανέναν 40άρη που να του καθόταν 20άρα κ να έλεγε όχι? Αν έγραφες ότι κάνεις μια περιπέτεια μαζί του θα σου έλεγα με τις ευχές μου, αλλά εσύ έχεις αισθήματα κ αυτός απλά καλοπερνάει. Ξέρεις πόσο γ....σε τα μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση εάν κ οι 2 δεν το βλέπουνε το ίδιο (πχ μόνο σεξ, ή πχ αποκλειστική σχέση ή πχ........)? Κ μάντεψε ποιός από τους 2 σας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μειονεκτική θέση........ Δυστυχώς το πάνω χέρι το έχει αυτός που αισθάνεται τα λιγότερα κ εν προκειμένω δεν είσαι εσύ. Γιαυτό κ εσύ πονάς ενώ κατά πάσα πιθανότητα αυτός σκέπτεται τον αγώνα Κόστα Ρίκα- Ολλανδία.
3) Εάν αυτό που ψάχνεις είναι η ωριμότητα, εδώ σου υπογράφω ότι η ηλικία της ταυτότητας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τό τί μυαλά κουβαλάει ο καθένας κ δεν εγγυάται απολύτως τίποτα για το επίπεδο της ωριμότητάς του, Έχω δει παιδιά 15-16 χρονών που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό από το πόσο συνειδητοποιημένα είναι, τί θέλουν κ πώς να συμπεριφερθούν (οκ σπάνιο) κ έχω δει κ 40ρηδες/ες, 50ρηδες/ες και 60ρηδε/ες με τα μυαλά στα κάγκελα, στα κάγκελα όμως! Η ηλικία της ταυτότητας από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα, άρα αυτός που ήτανε μ......... στα 20 θα είναι κ στα 50. Κ αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τύχει να βρεις ασφάλεια κ κατανόηση κ σοβαρότητα (εκεί που πρέπει, δε εννοώ δε μιλάμε- δε γελάμε) σε 1 παιδί 25 χρονών κ να πιάσεις τον εαυτό σου να νταντεύει έναν άντρα 50 χρονών ακριβώς όπως νταντεύεις το 5χρονο βαφτιστήρι σου.
4) Η κάθε ηλικία έχει τα προβλήματά της αλλά σε ό,τι αφορά τους μεγαλύτερους μπορώ να σου πω ότι τα 2 συνηθέστερα προβλήματα είναι τα εξής:
Α) Είναι δεσμευμένοι. Αυτό είναι απολύτως οκ αν θες 1-2 άντε 5 βράδια, άμα όμως θες κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει να είσαι χαρακτήρας που να μην έχεις πρόβλημα να έρχεσαι 2η στις επιλογές κάποιου. Εκτός αν αυτός στις επιλογές σου έρχεται 4ος, οπότε πάλι οκ, τουλ. δε θα περιμένεις πάνω από το τηλ. Σάββατο βράδυ.
Β) Είναι ελεύθεροι, θέλουν να παντρευτούν κ εσύ έχεις αλλεργία στα νυφικά. Ή δεν έχεις αλλεργία, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος ο άλλος να θέλει να παντρευτεί για λάθος λόγους (πχ πανικός μη μείνει μόνος του, να προλάβει να δει η μάνα του εγγόνια πριν να κλείσει τα μάτια της κλπ), οπότε το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφή. Πίστεψέ με η αντρική κλιμακτήριος μπορεί να κάνει κ τον πιο ορκισμένο εργένη που τις άλλαζε σαν τα πουκάμισα κ δεν οδήγησε ποτέ του αυτοκίνητο που να μην είναι 2θέσιο, να σου δώσει δεύτερα κλειδιά για το σπίτι του μέσα σε 2 μήνες. Εκεί ξεκίνα να τρέχεις. Άμα πετάξει ατάκα κ για διαμόρφωση παιδικού δωματίου εκεί αν δυνατόν άλλαξε κ χώρα.
5) Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις τί θέλεις από τον άνθρωπο που θα στέκεται δίπλα σου. Κ η ηλικία δεν εξασφαλίζει ούτε το σεβασμό απέναντί σου (έχεις σκεφτεί ότι ο καθηγητής μπορεί να σε εκμεταλλεύεται?) ούτε την ωριμότητα. Βέβαια το να μου πεις ότι οι μεγαλύτεροι (40-45) έχουν μεγαλώσει σε 1 γενιά που ο άντρας κυνήγαγε τη γυναίκα κ όχι την καινούρια έκδοση του play station, οπότε ξέρει να προσεγγίσει μια γυναίκα αλλιώς, εκεί έχεις κάποιο ίσως δίκιο. Όσο να 'ναι αλλιώς είναι κάποιος να σε πλησιάζει κ να σου λέει ότι υπάρχει 1 μπαράκι που το κοκτέιλ σου (πχ mojito) το φτιάχνουνε καλύτερα κ με την αυθεντική συνταγή γιατί βάζουν cashasa (σκέφτεσαι " α ναι, πού?") κ αλλιώς είναι να σε πλησιάζει με την ατάκα "έχεις fb?" (εκεί σκέφτεσαι πού είναι η έξοδος κινδύνου). Κ πάλι όμως εξαρτάται τον άνθρωπο, δεν είναι ούτε όλοι οι πιτσιρικάδες στην κοσμάρα τους ούτε όλοι οι μεγάλοι ψαγμένοι.
Εν ολίγοις, αυτά που θέλεις από έναν άνθρωπο, όποια κ αν είναι αυτά, ψάξτα στην προσωπικότητα του καθενός όχι στην ηλικία.
05-07-2014, 19:06 #26
Mariposa7 εισαι θεα.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
05-07-2014, 19:49 #27
Αυτος μου το παιζει πολύ αδιάφορος, ολο λεει ότι εχει πολύ δουλεια και δεν προλαβαινει ( όταν τον πιεζω να μου δινει προσοχη ) αλλα όταν τον συναντάω στα μαθηματα με κοιταει συνεχεια, επιδιωκει να μου μιλαει κλπ κλπ. Εγω του εχω πει ότι με το να μου δινει προσοχη με κανει να ξανα κολλαω μαζι του και γι αυτό καλυτερα να μην μου εδινε καθολου προσοχη αλλα αυτος κανει το αντιθετο! Και όταν ξανα τσιμπαω μαζι του μου το παιζει πολύ δυσκολος..! Μια φορα τον ειχα προκαλεσει τοσο πολύ που κλειδωσε την πορτα στο γραφειο του ενώ ημασταν μεσα και αρχισε να με χουφτωνει και να μου λεει ότι με φαντασιώνεται συχνα και να θελει να το κανουμε εκει επιτοπου!...
Αφου του αρεσω τοσο πολύ γιατι δεν με κυνηγαει καθολου, εστω και για μαμισι?? Ολο εγω τρεχω από πισω του και τοτε αυτος αναβει πολύ και μου την πεφτει. Από μονος του δεν κανει κινηση... και είναι σαν να μην τον νοιαζει!
05-07-2014, 20:37 #28
Κοπελια , χωρισε τον φιλο σου γιατι ειναι κριμα να τον δουλευεις .
Εχεις πολλα θεματα να λυσεις και το καλυτερο θα ηταν να μην κανεις σχεση πρωτου ξεκαθαρισεις μεσα σου καποια πραγματα.
Υ.Γ: Ο καθηγητης δεν σε γουσταρει .
05-07-2014, 20:45 #29
- still searching for the right place.....
Μα γλυκό μου κοριτσάκι μόνη σου το λες! Εσύ καταναλώνεις άπειρο χρόνο, φαιά ουσία κ ενέργεια να τον σκέφτεσαι κ να ασχολείσαι, ενώ εκείνος παίζει το παιχνίδι του. Γιατί κάποιος άντρας δεσμευμένος ή ελεύθερος να σε κυνηγήσει, αν ξέρει ότι μπορεί να σε έχει όποτε γουστάρει υπό τους όρους που γουστάρει έτοιμη κ στο πιάτο? Ο κόσμος συνηθίζει να προσπαθεί για κάτι που δεν του είναι εύκολο κ guess what, συνήθως τα εύκολα δεν τα εκτιμάμε, συνήθως εκτιμάμε αυτό που μας έβγαλε την πίστη να το αποκτήσουμε. Το ίδιο θα πρόσεχες εσύ το φουστάνι σου, ας ήταν κ Roberto Cavalli των 4.000€ αν ήσουν η κόρη του Λάτση, κ το ίδιο αν το είχες δει σε μια βιτρίνα, είχες κολλήσει κ δούλευες 1 ολόκληρο καλοκαίρι σερβιτόρα για να το πάρεις? Στην 1η περίπτωση θα το φόραγες 1 φορά κ θα το ξέχναγες, στη 2η θα τσέκαρες την καρέκλα 10 φορές πριν κάτσεις, να δεις μήπως δεν είναι απόλυτα καθαρή κ το λερώσεις έστω κ ελάχιστα.
Εν προκειμένω, ο τύπος σε έχει στο φτύσιμο επειδή ξέρει ότι έτσι κ αλλιώς σε έχει, κ μάλιστα μπορεί να σε έχει όπως κ όποτε τον βολεύει. Κ τα "δεν προλαβαίνω, έχω πολλή δουλειά" μεταφράζονται σε "μην περιμένεις κ πολλά, την πλάκα μου κάνω, κ μην έχεις προσδοκίες για σχέση κ με κυνηγάς κ βρω κανένα μπελά κ προπάντων μην δίνουμε κ στόχο, αλλά άμα κανένα απόγευμα έχω χρόνο κ με έχεις ανάψει για τα καλά, οκ, γιατί όχι? " Σε κρατάει σε απόσταση γιατί δεν θέλει πολλά μπλεξίματα κ περιμένει να τον κυνηγάς εσύ, αφού έτσι κ αλλιώς ξέρει ότι έχεις κολλήσει. Ε, κ αν καμιά μέρα τα παιδιά σχολάσουν λίγο πιο αργά γιατί έχουν Αγγλικά, οπότε έχει χρόνο, μ....... είναι να μην τσιμπήσει την 20άρα που τον βλέπει κ λιώνει? Μη νομίζεις ότι κ αυτόν δεν τον κολακεύει η όλη κατάσταση.
Το ερώτημα όμως είναι εσύ τί θέλεις στη ζωή σου κ εσένα ένας τέτοιος άντρας τί έχει να σου προσφέρει από αυτά που θες....... Δηλ. πες πχ ότι εσένα σου αρέσουν οι παραλίες, το κύμα, τα θαλασσινά κ οι αιώρες. Διακοπές θα ψάξεις σε νησί ή στα Καρπάθια όρη?
05-07-2014, 22:02 #30
Δε ξέρω αν θα έχεις τύψεις ή όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι επειδή έχεις ψυχολογικά εσύ δε χρειάζεται να γαμήσεις τη ψυχή του αγοριού σου. Δυστυχώς αν συνδιάσω το συγκεκριμένο θέμα με αυτά που έγραφες στο άλλο σου θέμα σχετικά με τη συμπεριφορά σου στο αγόρι σου, τότε τον λυπάμαι πολύ. Θα του γαμήσεις τα πάντα και δε θα φταίει σε τίποτα το παληκάρι.