ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    παρακολουθω τα θεματα σου απο καθαρη περιεργεια.
    να δω ποτε θα βγει ο γιαγκος δρακος.
    οι υπολοιποι δρακοι βγηκαν με το καλημερα...

ας συνοψισουμε:
    εχεις μια μονιμη σχεση με καποια προβληματα, ενω θελεις παθιασμενα επι χρονια εναν παντρεμενο καθηγητη σου στην σχολη που αν και σου εχει ριξει καποιες περιεργες (κατ εσενα) ματιες, δεν εχει δωσει αλλα δικαιωματα να νομιζεις οτι θελει κατι. για τον καθηγητη αυτον που δεν εδωσε δικαιωματα, αναρωτιεσαι τι επιπτωσεις θα εχει σε σενα μια απιστια...
    παραλληλα, εισαι πολυ πληγωμενη απο την ελλειψη του πατερα σου στην ζωη σου, που σχεδον δεν γνωρισες γιατι σε εγκατελειψε απο μωρο και δεν ξαναειδες ποτε.

τις ελαχιστες μερες που συμμετεχεις στο φορουμ, ο μεν καθηγητης σου που σε αγνοουσε επι 4 χρονια, οχι μονο εκδηλωθηκε αλλα στην επεσε κανονικα και χαμουρευτηκατε, ο δε μπαμπας που σε εγκατελειψε για 20 χρονια και ειναι η μεγαλη πληγη της ζωης σου, οχι μονο εμφανιστηκε ξαφνικα, αλλα σε στριμωξε και σε ψιλοβιασε, περιστατικο που μαλλον παρεμπιπτοντως μας ανεφερες, χωρις να δειχνεις και πολυ ιδρωμενη.

μμαστα....

Kαι γω το χω πει παλια οτι μαλλον ειναι τρολ,αλλα συμμετεχω απο βαρεμαρα και για το κομεντι βαλιου.Και αν μια στις 100 λεει αληθεια,μπορει να βοηθηθει κιολας,ποιος ξερει.

Senior Member
    μεγαλα βιτσια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Kαι γω το χω πει παλια οτι μαλλον ειναι τρολ,αλλα συμμετεχω απο βαρεμαρα και για το κομεντι βαλιου.Και αν μια στις 100 λεει αληθεια,μπορει να βοηθηθει κιολας,ποιος ξερει.
    maybe have fun and maybe feed the troll :)

Senior Member
    Οποιος πιστευει ότι είναι τρολ, ας κρατησει την αποψη του για τον εαυτο του και απλα να μην συμμετεχει στο θεμα μου. Εγω ηρθα εδώ για να μου δωσετε συμβουλες και να με βοηθήσετε να διαχειριστω αυτά που με προβληματιζουν.
    Αυτος είναι αλλωστε ο λογος υπαρξης του φορουμ νομιζω.
    Να τρολαρει εδώ περα μπορει ο οποιοσδηποτε.
    Αλλα σορρυ κιολας που αυτά που μου συνέβησαν παρα ηταν too much για σας και σας φαινονται ψευτικα. Άλλη φορα θα σας ρωτησω πρωτα, πριν τα αφήσω να μου συμβουν.
    Από κει και περα αν καποια γεγονοτα φαινονται σε καποιους σουρεαλ, πρωτου βγαλουν ευκολα συμπερασματα ας κανουν τον κοπο να ρωτησουν.
    Αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τις ελαχιστες μερες που συμμετεχεις στο φορουμ, ο μεν καθηγητης σου που σε αγνοουσε επι 4 χρονια, οχι μονο εκδηλωθηκε αλλα στην επεσε κανονικα και χαμουρευτηκατε, ο δε μπαμπας που σε εγκατελειψε για 20 χρονια και ειναι η μεγαλη πληγη της ζωης σου, οχι μονο εμφανιστηκε ξαφνικα, αλλα σε στριμωξε και σε ψιλοβιασε, περιστατικο που μαλλον παρεμπιπτοντως μας ανεφερες, χωρις να δειχνεις και πολυ ιδρωμενη.

μμαστα....
    Είδες πώς τα φέρνει η ζωή...εμ το φόρουμ καμιά φορά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Οποιος πιστευει ότι είναι τρολ, ας κρατησει την αποψη του για τον εαυτο του και απλα να μην συμμετεχει στο θεμα μου. Εγω ηρθα εδώ για να μου δωσετε συμβουλες και να με βοηθήσετε να διαχειριστω αυτά που με προβληματιζουν.
    Αυτος είναι αλλωστε ο λογος υπαρξης του φορουμ νομιζω.
    Να τρολαρει εδώ περα μπορει ο οποιοσδηποτε.
    Αλλα σορρυ κιολας που αυτά που μου συνέβησαν παρα ηταν too much για σας και σας φαινονται ψευτικα. Άλλη φορα θα σας ρωτησω πρωτα, πριν τα αφήσω να μου συμβουν.
    Από κει και περα αν καποια γεγονοτα φαινονται σε καποιους σουρεαλ, πρωτου βγαλουν ευκολα συμπερασματα ας κανουν τον κοπο να ρωτησουν.
    Αυτά.
    μπορει καποιος να τρολαρει μπορει και οχι..κανεις δεν το ξερει

Page 3 of 3 FirstFirst 123