τι σας φτιαχνει το κεφι ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

τι σας φτιαχνει το κεφι ?

Η γυμναστικη , αν εξαιρεσουμε την καταθλιψη , μια βολτα με αυτοκινητο με μουσικη , μια γρηγορη βολτα με μοτοσυκλεττα , ενα καλο εργο , διαφορα σπορ , η θαλασσα , ενα δειπνο πανω στην θαλασσα , οι παλιοι καλοι φιλοι , μια ισορροπημενη κοπελα χωρις υστεριες , η ηρεμια στο σπιτι , ενας διαλογος μεναν εξυπνο ανθρωπο , τα ταξιδια , ενα ηλιοβασιλεμα σε μια ξαπλωστρα πανω στην παραλια ( οχι Μυκονο ) , να χαζευω τις συλλογες μου , το διαβασμα ευφυολογηματων .

Banned
    Η οδήγηση με μουσική, η βόλτα στη θάλασσα, το κολύμπι, η βόλτα με φίλους, καφές και κουβέντα με φίλους, να κάθομαι έξω στη βεράντα του σπιτιού μου με παρέα τα σκυλάκια μου, να πηγαίνω βόλτα στη γειτονιά με τα σκυλάκια μου, να είμαι διακοπές σ'ένα ήσυχο ελληνικό νησί, να διαβάζω κάτι που να νιώθω ότι με εκφράζει η κάθε του λεξη (συνεπώς νιώθουν κι άλλοι το ίδιο), να με ακούνε και να με καταλαβαίνουν, να νιώθω ότι μ'αγαπάνε άτομα που αγαπάω, οι σοφές κουβέντες (σοφές όμως, όχι αερολογίες), η νύχτα, το διάβασμα μέχρι το ξημέρωμα, το τρέξιμο και φυσικά τι άλλο; το φαγητό!

Αυτά! Είναι τόσα πολλά τελικά που όταν είμαστε στο μαύρο μας το χάλι δεν έχουμε όρεξη για τίποτα απ'αυτά!

Banned
    το αλκοολ αν και πλεον το εχω κοψει, το κολυμπι στη θαλασσα, η ανακαλυψη νεων μουσικων ειδων, μια καλη ταινια που με εκφραζει, το ****** μονο με χοντρες και γριες, η ταχυτητα και το πεταγμα, η εξερευνηση περιεργων χωρων, η κουβεντα με προσωπικοτητες που εχουν βαθος και κοινα, το να ελεγχω τους ανθρωπους χωρις να αντιμιλανε, η πρωτοτυπια και το να ξεχωριζω, σταθεροτητα, κατανοηση, εμπιστοσυνη, φροντιδα, προδερμ κι αγαπη οπως ολοι.

Senior Member
    Το τρεξιμο το πρωι (5:30 πμ) στην παραλια με κανα μπανακι καμια φορα και τα ταξιδια. Δυστυχως για το δευτερο δεν αξιωθηκα γιατι μεταβιας εχω για να επιβιωνω την τελευταια 5ετια.

Senior Member
    να ξανααισθανθω οπωσ παλια.. σα παιδι... ΥΓΕΙΑ δηλαδη.. τιποτα αλλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το ****** μονο με χοντρες και γριες.
    την βρίσκεις με τις χοντρες και τις γριες ? Πολύ παραξενα γουστα εχεις!

Banned
    με ολες τις γυναικες την βρισκω, αυτες ειναι πιο ευκολες και δε μου χαλανε το κεφι μεχρι να πεσουνε. οι γυναικες πρεπει να εχουν πιασιματα κι εμπειρια!!

Senior Member
    Μου φτιαχνει το κεφι ενας καφες με τους φιλους μου στη παραλια...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post

Ολιγαρκης , καλο αυτο Φωτεινη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ωραία Φωτεινή....εμένα προς το παρόν μου φτιάχνει την διάθεση περισσότερο ο καφές στην παραλία μόνη μου.!
    Μερικές φορες ειναι καλύτερα ετσι...επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου στον κόσμο.! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ωραία Φωτεινή....εμένα προς το παρόν μου φτιάχνει την διάθεση περισσότερο ο καφές στην παραλία μόνη μου.!
    Μερικές φορες ειναι καλύτερα ετσι...επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου στον κόσμο.! :)
    εχεισ παει για μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοο? ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω.... καφεσ κ θαλασσα... απλα τελειο...

Senior Member
    http://www.eumedline.eu/image/200/20...oto3093809.jpg

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Member
    θα μου εφτιαχνε την διαθεση μια βολτα στην παραλια της Θεσσαλονικης με την κοπελα μου, δυστυχως ομως εδω και 23 χρονια ειμαι μονος.

προς το παρον μου φτιαχνει την διαθεση η γρηγορη οδηγηση σε ορεινη διαδρομη με το αυτοκινητο μου, να ακουω μουσικη, να βρισκομαι με φιλους για καφε-ποτο, να ασχολουμε και να σκαλιζω το αυτοκινητο μου, να βγαινω εξω βραδυ με την παρεα μου, καμια φορα κανω βολτα με το ποδηλατο στην παραλια, μου αρεσει η θαλασσα και το αραγμα στην παραλια και να λεμε συνεχεια χαζα με φιλους. κι ειναι κι αλλα πολλα
    Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!

Banned
    ενα ταξιδι στου διαολου τη μανα μαζι με τη κοπελα μου κ μια ακομα φιλη της (ποσο πιο γυρευοντας μπορει να πηγα σε αυτη τη ζωη)

Page 1 of 2 12 LastLast