Results 16 to 28 of 28
-
06-07-2014, 18:11 #16
to ξερεις αυτο που λεει..
τα καλυτερα μεθυσια αρχισαν με ενα δε θα πιω
τα καλυτερα νυχτοπερπατηματα με ενα δε θα βγω
κ οι μεγαλυτεροι ερωτες με αυτον ποτε
- 06-07-2014, 18:14 #17
οχι κερασι ποτε και τιποτα εκτος δουλειας
06-07-2014, 18:16 #18
το ξερω αλεξανδρε, λυση προσπαθω να βρω ομως. Τα εχω αμπελοφιλοσοφησει πολλες φορες. Εσυ εχεις να μου προτεινεις λυση στο προβλημα μου?
06-07-2014, 18:26 #19
εγω οσες ξερω εχουν αυτο ακριβως το ελλατωμα καπια στιγμη αρχιζουν να βαριουνται τα παντα κ εκει αρχιζει το χαος εγω που αντιμετωπισα το ιδιο περιπου προβλημα με μια συναδελφο σου που τσιμπαγε ακριιβως σα το ψαρι δοκιμασα να γινω αψυχολογιτος για να ξεβαρεθει ετσι λοιπον εκει που ειμουν ηρεμος κ σχετικα πραος αρχισα να φωναζω για να ακουσουν οι 7 γειτωνιες κ ετσι ξεβαρεθηκε αμεσως κ στο τελος τη τρελανα κ λιγο να ειμαι ποτε ετσι κ ποτε αλλιως μια της μιλαγα μια την εγραφα αφου παρατηρουσα οτι οταν με εβλεπε ιδιο βαριοταν γουσταρε τα καψονια
κ μετα αφου την εβρισκε να τη βγαζω κλαρινο μεσα σε δυο προσωπα ενας γκρινιαρη κ εναν ησυχο καπως εστρωσε... τι μαζοχισμος σας δερνει δε μπορω να καταλαβω,,,,,
06-07-2014, 18:29 #20
Επειδη θελεις να ξερεις τι γινεται γιαυτο εχεις κολλησει νομιζω στο να το συζητουσατε κλπ. Αλλα στις σχεσεις, στον ερωτα κλπ αυτα δεν πανε με τη λογικη και το διαλογο. Δεν ειναι νομικη συμφωνια. Αυτα γινονται ετσι αυθορμητα και κυλαει η ροη τους. Εφοσον εσυ δεν ηθελες να προχωρησει αυτο, τον καιρο που σε φλερταρε συνεχεια, δεν μπορουμε να ξερουμε τι εξελιξη θα ειχε πχ αν αυτος θα παρεμενε στο απλως να σε φλερταρει, αν θα σου προτεινε να βγειτε κλπ. Αν τωρα θελεις να βγαλεις απο μεσα σου αυτα που σκεπτεσαι στειλτου ενα μειλ ας πουμε. Αλλα δε νομιζω να βγαλεις ακρη με τη λογικη σ αυτα τα θεματα. Ενα φλερτ ειναι αλλωστε που μπορεις και συ να το γυρισεις και να παιξεις καπως αντι να το παρεις ασχημα. Εγω δε θα σου προτεινα να κανετε συζητησεις και τετοια. Θα σου προτεινα να το γυρισεις και συ το παιχνιδακι αν σε φλερταρει ακομα σε κατι αναλογο με χιουμοριστικο υφος παντα.
06-07-2014, 18:30 #21
μαριποζα με εχεις καλυψει πληρως!!!!!!!!! Καπως έτσι είναι η όλη ιστορία, δεν υπήρξε ποτέ ξεκάθαρος, είναι όλα όπως ακριβώς τα περιγράφεις.... Το έκανα αυτό, την πρώτη σαιζόν, πριν 3 χρόνια, ήταν το lovestory, τη δευτερη σαιζον ήμουν έγκυος, δεν του δινα καμια σημασια και όλα ήταν καλά. Την τρίτη σαιζόν, φέτος δηλαδή , άρχισε τα ίδια.... Και έτσι πάλι πάτησα τη μπανανόφλουδα... Η προσπάθεια μου για διάλογο έχει ξεκινλησει από την αρχή. Μάλλον όμως πως έχεις δίκιο, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, αφού δεν έγινε όταν επρεπε. Πόλυ θα ήθελα όμως να του πω πόσο κόπανος είναι και πόσο άσχημα φέρθηκε, αλλά θα βρω τοίχο. Ηθελα να του μιλησω πιο πολύ για να εξυλεωθώ εγώ τελικά. Καταλαβες? Για να κλεισω αυτόν τον φαυλο κύκλο. Αλλα μάλλον είναι αδυνατο αυτο, όπως λες και πρεπει για αλλη μια φορα να μαζεψω τη σκεψη μου και να το κλεισω μονη μου. Πιστευω αυτη τη φορα θα ειναι πιο ευκολο γιατι το εχω ξαναδει το εργο. ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συμβουλη σου. Πραγματικά μου εδωσες τη λυση, Να σαι καλα!!!
06-07-2014, 18:32 #22
ποτε κερασι εκτος εργασιακου χωρου και ουτε προκειται
06-07-2014, 18:47 #23
- still searching for the right place.....
Don't worry, νάρκισσος είναι νάρκισσος θα μείνει. Αντί να του πεις με λόγια πόσο κόπανος είναι, που στο κάτω- κάτω θα του αποδείξεις το πόσο πολύ μπόρεσε να σε πληγώσει αυτός ο απόλυτος playboy της κακιάς ώρας, πες του το με πράξεις, κ καλό σε σένα θα κάνεις κ θα τον τσούξεις έτσι περισσότερο: Γράψτον στα @ρχίδι@ σου κ επικεντρώσου στην οικογένειά σου. Ας πάει αλλού ο μ.... να εισπράξει την επιβεβαίωσή του. Πάντως, φαντάσου πόσο ανασφαλής είναι, που δεν του φτάνει η οικογένειά του κ τα 2 παιδιά του να τον επιβεβαιώσουν, αλλά ψάχνει θύματα ως κ στο χώρο της εργασίας του........ κ όταν δεν αντέχει να το διαχειριστεί κάνει τον Κινέζο. Για λύπηση είναι ρε ο τύπος.
06-07-2014, 18:49 #24
Εγω θα σου λεγα να το προχωρησεις αν ακομα σε φλερταρει για να δεις μεχρι που το παει. Να εκμαιευσεις δηλ την απαντηση οχι με τα λογια, αλλα πρακτικα και αυθορμητα. Μπορει να ναι ο τυπος του να φλερταρει, μπορει οντως να του αρεσεις αλλα να κολλαει σε αλλα θεματα, δεν ξερω.
06-07-2014, 19:00 #25
μαριποζα δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα εισαι πολυ ώριμη και εύστοχη στο ό,τι έχεις πει μέχρι τώρα. Χωρίς να έχω σκιαγραφήσει δημόσια το προφίλ του, έχεις καταλάβει ακριβώς τι είναι. Το κάνει πιστεύω και με άλλες, αλλά με εμένα πιο πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα άκρως ανασφαλές άτομο, με ακραίες συμπεριφορές και προσπαθεί πίσω από την ανασφάλεια του να βγάλει προς τα έξω το πρόσωπο του δυναμικού άντρα και ηγέτη. Οι υφιστάμενοι του τον αποκαλουν ανωμαλο, γιατι πάντα η συμπεριφορα του διχαζει. Εγω ομως δεν μπορουσα να τα δω ολα αυτα,παντα τον δικαιολογουσα. Αδιαφορια λοιπον δεν αξιζει. Το μονο κακο ειναι οτι τον βλεπω καθε μερα. Ειναι οντως για λυπηση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
06-07-2014, 20:46 #26
- still searching for the right place.....
Τί ευχαριστείς βρε?Απλά στο ποστ σου συμπεριέλαβες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν για να καταλάβω, ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα. Κ ξέρεις γιατί σε εσένα έχει προτίμηση?Γιατί είσαι μια κοπέλα σοβαρή, συγκρατημένη, με ηθικές αρχές που δεν θα έκανες απιστία. Οπότε το να σου πάρει τα μυαλά ήταν για αυτόν το υπέρτατο επίτευγμα. Αν σόρυ κιόλας, είχες ανοίξει τα πόδια σου στη μισή Ελλάδα, δεν θα σου έριχνε 2η ματιά (ή θα έριχνε κάτι άλλο κ πάλι όμως όχι κ 2η φορά). Κ το ότι έχεις ηθικούς φραγμούς τον βολεύει κ 2πλά, γιατί ξέρει ότι μπορεί να σε σιγοψήνει σε χαμηλή θερμοκρασία με τους ρυθμούς του, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο να του την πέσεις χύμα ή ξεκατινιαστείς, απειλώντας ότι θα πεις στη γυναίκα του το κ γω δεν ξέρω τί. Αυτό είναι όλο (νομίζω). Μια χαρά οικογένεια έχεις, γύρνα εκεί (ψυχολογικά εννοώ) κ σε λίγο καιρό θα τον βλέπεις κ θα απορείς με τον εαυτό σου τί του είχες βρει......
07-07-2014, 17:01 #27
Εχεις απόλυτο δικιο μαριποζα!!! Ήδη με αυτή τη συζήτηση έχω ηρεμήσει και να σου πω την αλήθεια, έχω αποκτήσει και τόσα νεύρα μαζί του που θα μου είναι και πιο εύκολο να το ξεπεράσω όλο αυτό... Να σαι καλά!!! Πραγματικά σε ευχαριστώ, τα λόγια σου θα τα θυμάμαι σαν τη βίβλο. Μόνο έτσι θα γυρίσω επιτέλους σελίδα!!
07-07-2014, 18:06 #28
αγαπητη ελσα.
ο τυπος δεν σου δινει την ευκαιρια να του μιλησεις γιατι δεν εχει να σου πει τιποτε και δεν θελει και να ακουσει αυτα που θελεις να του πεις, διοτι δεν τον ενδιαφερουν...
ολη την μεταξυ σας ιστορια την ηθελε μονο εφοσον κινουνταν σε τελειως επιφανειακο επιπεδο, χωρις κανενος ειδους εξηγησεις και ξεκαθαρισματα.
για να στο πω ωμα, μαλλον ηθελε μερικες ξεπετες μαζι σου, οχι να ξεκαθαρισετε αν θα κανετε η δεν θα κανετε κατι. δεν ηθελε σχεσεις, γι αυτο και δεν θελει εξηγησεις.
πιθανοτατα ετσι κινειται και με πολλες αλλες εκτος απο εσενα και επιλεγει μονο αυτες που με βεβαιοτητα δεν του δημιουργουν προβληματα, δεν εχουν καμια απαιτηση κλπ.
με εσενα, μολις του ζητησες τον λογο, καταλαβε οτι το βλεπεις πιο συναισθηματικα απο εκεινον, πιθανοτατα να καταλαβε και την εμμονη που μας λες οτι ειχες, γιαυτο και σε απεφυγε πληρως.
τι να κανεις εσυ?
να τον ξεχασεις...