ΔΙΛΗΜΜΑ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

ΔΙΛΗΜΜΑ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Καλησπερα.
    Λοιπον ειμαι 20 χρονων, ειμαι απο επαρχια και εχω περασει σε μια σχολη στην αθηνα.Τον πρωτο χρονο αποφασισα να ξαναδωσω πανελληνιες γιατι δεν ηξερα τι ηθελα να σπουδασω.Τελικα τα παρατησα και αποφασισα να συνεχισω σε αυτη που ηδη περασα.Μετα ομως διαπιστωσα οτι δε μου αρεσει.Σκεφτηκα το δευτερο χρονο να ξαναδωσω αλλα μου ηταν δυσκολο να το κανω.Φετος γραφτηκα σε μια ιδιωτικη σχολη αλλα δυστυχως σκεφτομαι παλι τις πανελληνιες..
    Η αληθεια ειναι οτι εχω ενα απωθημενο με τη Θεσσαλονικη.Θελω πολυ να ζησω εκει και σκεφτομαι αν δεν το κανω τωρα ποτε θα το κανω;
    Ειναι και αλλοι λογοι.Εδω στην Αθηνα ερχονται συχνα οι γονεις μου, δε μου αρεσει πολυ σαν πολη, ειναι κουραστικη κτλ και μου προκαλει ασχημα συναισθηματα και εχω ασχημες αναμνησεις απο εδω.
    Θελω πολυ να ζησω Θεσσαλονικη αλλα σκεφτομαι την ταλαιπωρια των πανελληνιων.Δεν τολμω να το πω και στους δικους μου γιατι μπορει να το θεωρησουν παραλογο.
    Εγω ομως ηθελα να ζησω μονος και ανεξαρτητος ενω εδω περα ειμαι μαζι με αυτους και ζω πολυ πιεστικα.
    Ειμαι σε διλημμα..

Senior Member
    Kάνε αυτό που θέλεις χωρίς κανένα δίλημμα. Αυτό δε να το τηρείς σε όλη σου τη ζωή.

Senior Member
    Συμφωνώ με την liberchild. Να ξέρεις όμως ότι τίποτα δεν θα σου χαριστεί εύκολα. Θες να ξεκινήσεις μια καινούρια ζωή-με την προϋπόθεση πάντα ότι θα αναλάβεις και όλες τις ευθύνες σου- στην Θεσσαλονίκη, ή απλά θες να ζήσεις εκεί μια φοιτητική ζωή? σκέψου το, συζήτησέ το ήρεμα και ώριμα με τους δικούς σου και πράξε ανάλογα