Διαλυση αρραβωνα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9

    Διαλυση αρραβωνα

    Καλημέρα σας.

    Δεν ξερω κατα πόσο είστε οι ειδικοι για να μου απαντησετε στα ερωτήματα μου και να με βοηθήσετε, ωστόσο θα εκτιμούσα την άποψη σας.
    Η ιστορία έχει ώς εξής
    Με τον αρραβωνιαστικό μου γνωριστήκαμε πρίν 5 χρόνια. Εγώ Αμερικη και αυτός Ελλάδα. Αφησα τις σπουδές μου, ήρθα και τον βρήκα και δέσαμε απο την πρώτη στιγμή. Απο την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Στα 4 χρόνια αρραβωνιαστίκαμε. καναμε σχέδια για το μέλλον, την οικογένεια μας και τα παιδιά μας. Υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, απέραντη αγάπη, και όλοι μας λέγανε πόσο πολυ φαινότανε στα μάτια μας.
    Είχαμε όμως ένα πρόβλημα.΄Αυτός ήταν πολύ δυναμικός χαρακτήρας και ότι του άνηκε το διεκδικούσε. Εγώ απ' την άλλη ήμουν απιο χαμηλών τόνων και γενικώς απο τους ανθρώπους που δέν λένε εύκολα την γνώμη τουςκαι μπορείς έυκολα να τους πείσεις για κάτι.

    Αυτό το πρόβλημα έφερε και την πρώτη ρήξη στη σχέση μας τον πρώτο χρόνο. Προσπάθησε να με συμβουλέψει, και να μεβοηθήσει και υποσχέθηκα πως θα αλλάξω. Δυστυχώς δεν έκανα τίποτα. Το ίδιο έγινε και τον δεύτερο χρόνο, και τον τρίτο και τον τέταρτο και τον πέμπτο. Πάντα έλεγα προσπάθώ και ποτέ δεν άλλαζε τίποτα. Και αυτό τον διέλυσε.
    Εδώ και 6 μήνες ψάχναμε για άλλο σπίτι, ενώ παραλληλα και δουλειά γιατί είχαμε μείνει και οι δύο άνεργοι.

    Βρήκα ένα ωραιότατο σπιτάκι και το έκλεισα. Η συμφωνία ήταν να γίνει η παραδοση του σπιτιού τέλος Ιουνίου. Εγω δυστυχώς δεν ήμουν αρκετα αυστηρή με τον ιδιοκτήτη απο την αρχη, του μιλούσα στον ενικό με αποτέλεσμα να μην επιτύχω να κερδίσω τον σεβασμό του. Μας πήγαινε απο αναβολή σε αναβολή. Μεχρι που την προηγούμενη εβδομάδα όταν μου ανακοίνωσε την νέα αναβολή το ανέφερα στον αρραβωνιαστικό μου. Και τότε έγινε έξω φρενών.
    Μου είπε ότι για άλλη μια φορά δεν μπορεσα να σταθώ στο ύψος μου απο την αρχή χωρίς να με θεωρήσει ένα αδύναμο κοριτσάκι αλλα μια γυναίκα. μου είπε πως του υποσχέθηκα πως θα άλλαζα και εγώ του έλεγα προσπάθησα. αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα. Μας διέλυσες μου λέει. και έτσι απλά έφυγε.

    Είμαστε χώρια 4 ημέρες και συναντηθήκαμε άλλες 2 φορές όπου και ξανασυζητήσαμε και του ζήτητσα μια τελευταία ευκαιρία να του αποδείξω πως επειδή και εγώ η ίδια θέλω να αλλάξω θα το κάνω, ήταν όμως ανένδοτος.
    Εχθές με βοήθησε στην μετακόμιση στο νέο σπίτι μου, εφόσον πλέον χωρίσαμε. το σπίτι ωστόσο δεν ήταν ετοιμο και έπρεπε να μείνω κάπου. μου πρότεινε αν θέλω να μείνω για το βράδυ μαζί του στο σπίτι ενός φίλου μας που τον φιλοξενεί.

    Το βράδυ το περάσαμε σχεδόν μόνοι μςα. μέχρι που στις 3 τα ξημερώματα καθώς ξαπλώναμε απλά στο κρεββάτι, έπεσα στην αγκαλιά του και φιληθήκαμε. Κοιταχτήκαμε και πήγαμε έξω για τσιγάρο. μετά ξαναφιληθήκαμε. . Μου λέει πως σου φάνηκε. περίεργο απάντησα. Και μου εξήγησε ότι η όλη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, το γεγονός ότι τον έγραφα και δεν προσάθησα να βοηθηθώ για να κάνω καλύτερη την ζωή μας τον έσπασε. τον άδειασε. Μου είπε με δάκρυα στα μάτια πως με αγαπούσε πάρα πολύ, πιο πάνω απο το κάθετι. Πως μιλάγαμε με τα μάτια, πως δεν χρειαζόταν να πούμε κάτι, απλά ξέραμε. Ο άντρας μου, ο πιο δυναμικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ μου, έκλαιγε μπροστά μου σαν παιδί. μου είπε πως ότι ένιωθε του έφυγε. έτσι απλά. πως λυπάται πάρα πολυ όμως δεν ξερει αν μπορεί να με ξαναδεί σαν την γυναίκα που λάτρευε. Μου είπε πως του φαίνομαι ξένη. Τα χάδια μου, τα φιλιά μου, το βλέμα μου. Πως αυτή η φλόγα έχει σβήσει. Και του προτεινω να κάνουμε μια προσπάθεια, καθώς δεν σβήνει τόσο εύκολα μια τόσο δυνατή αγάπη. ένας απιστευτα μεγάλος έρωτας. μου εξηγησε πως έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Μόλις ξενερώσει παρα πολυ με κάτι απλά του φεύγει. Είμαι πραγματικά απελπισμένη. Δεν ξέρω πως και άν μπορώ να ξαναναψω αυτή την φωτία που έκαιγε στην καρδιά του για μένα. Πως θα το καταφέρω αυτό? πως? πως?
    Δεν ξέρω πως να τον ξανακερδίσω. Είπαμε να το πάμε σιγά σιγα και θα δούμε. αν και ο ίδιος δεν πιστεύει πως θα αλλάξει κάτι. το ίδιο είχε συμβεί και με τις παλαιότερες σ΄χεσεις του. Σε ενα λεπτό όλα έσβηναν.
    Δεν ξέρω τί να κάνω. Θα τον κερδίσω πάλι? τελικά αυτό που λένε ότι αν η αγάπη είναι τόσο δυνατή θα τα καταφέρει ισχύει?


    Θα εκτιμούσα την κάθε βοήθεια
    Σας ευχαριστώ

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Γεια σου κιρκη. Δεν καταλαβα κατι που λες προς την αρχη του μηνυματος σου, οτι σε καποια θεματα σε συμβουλευε και εσυ δεν τα εκανες. Ποια θεματα ηταν αυτα? Για πες καποια παραδειγματα.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    καλημέρα σας.

    ευχαριστώ για το μήνυμα σας.
    το συγκεκριμένο θέμα που είχα. ότι δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τους ανθρώπους, οτι με εκμεταλευόντουσαν, ότι δεν είχα την πυγμή να διεκδικήσω το δίκαιο μου και πάντα έπερεπε να καθαρίζει αυτός για μένα.
    Με συμβούλευε, μου έλεγε πως να είμαι πιο δυναμική.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ωραια το καταλαβα αυτο το ζητημα. Για αλλα θεματα σου λεγε?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Οχι, αυτό ήταν το μόνο θέμα που είχαμε μεταξύ μας

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Κιρκη ξερεις απο αμερικη να σε ρωτησω κατι συγκεκριμενο πως ειναι εκει? να σου γραψω το μειλ μου να σου στειλω? Και συζηταμε και το θεμα σου.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Ρε συ Κερασι, ζητάω την άποψη σας εδω μέσα. συγνώμη αλλά δεν είμαι σε θέση τώρα να δώσω πληροφορίες για αμερική. αν θές να συζητήσουμε το πρόβλημα μου ευχαριστως.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ok θα σε ρωτησω παρακατω στο περιπου μηπως γνωριζεις να με πληροφορησεις. Στο θεμα σου τωρα, το πρωι λοιπον τι εγινε? τι σου ειπε πριν φυγει? και ξαναμιλησατε μηπως?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    το πρωι που έφυγα μου είπε ότι είναι πολύ δυσκολο για αυτόν. ότι του έχει φύγει όλο αυτό που αισθανόταν για μένα, θα το προσπαθήσουμε όμως. με φίλησε και έφυγα. Το ςρώτημα είναι Θα τον κερδίσω πάλι? τελικά αυτό που λένε ότι αν η αγάπη είναι τόσο δυνατή θα τα καταφέρει ισχύει?
    τι θα μπορούσα να κάνω εγώ?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Αρα δε σου ειπε να χωρισετε. Και θελει να το προσπαθησετε.

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Χωρίσαμε, τα βρήκαμε και θέλει να προσπαθήσουμε αλλα δεν ξέρει αν αυτή η αγάπη που είχε για μένα μπορεί να ξαναζωντανέψει. το βρίσκει δύσκολο να ξανγίνουμε όπως παλιά

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    168
    Κιρκη,καλημέρα!!!
    5χρονια!5χρονια ήσουν με έναν ανθρωπο που προσπαθούσε να σε αλλάξει!Για το καλο σου,δεν ειναι ωραίο να σε εκμεταλλεύονται,όντως!!!Θυσ ιασες για αυτόν καταστάσεις που δεν θα ξαναζησεις!!!Σπουδες,Αμερικ ή...
    Κι αυτός...Απλα τελείωσε μέσα του.Χωρισε μέσα του....με εσένα.Απο αυτα που μου περιγραφεις αυτο φαινεται...Ώρα να χωρισεις κι εσυ.
    Συγνωμη που σου το γράφω τόσο ωμά.Αυτο διακρίνω...
    Ο έρωτας πέταξε...

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ενταξει λογικο ειναι, τοσα χρονια στο λεει ο ανθρωπος για το καλο σου και για το καλο της σχεσης σας και εσυ δεν αλλαζεις. Μαλιστα θα λεγα οτι σε βλεπει και σοβαρα διοτι αυτο που σου λεει για το χαρακτηρα σου εχει σχεση με το αν θα μακροημερευσει μια σχεση. Αν ηταν για κατι βραχυπροθεσμο δε θα στο λεγε. Μηπως υπαρχουν και αλλα σημεια τριβης και διαφωνιες? ή ειναι μονο αυτο? αμα ειναι μονο αυτο κοιταξε να το διορθωσεις.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    253
    πρωτον η κοπελα η στεναχωρημενη ,μην την ρωτατε γιαπληροφοριες σχετικα με τηνα αμερικη!!!! δευτερον,δεν ξερω ποσο ηθελες ακομη αν τελειωσεις τις σπουδες σου αλλα δεν πιστευω οτι ηταν και η καλυτερη ιδεα να αφησεις πισω οτι ειχες για να ερθεις εδω να αρραβωνιαστεις...αν ηθελε θα μπορουσε να περιμενει... τριτον,για την τελευταιαπραγραφο σου,αδυνατο να πιστεψω πως καποιος,που σε αγαπησεπραγματικα, θα του εφευγαν τα συναισθηματα τοσο γρηγορα,και μαλιστα σε μια αρχικη κατασταση,απλα αρραβωνιαστηκατε δεν ειστε δα και 20 χρονια παντρεμενοι, οποτε η κατι αλλο παιζει (δεν ειναι σιγουρος ή κατι αλλο του κεντριζει το ενδιαφερον) ή απλα ηταν πολυ ενθουσιασμενος..

  15. #15
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    Δεν ξερω κατα πόσο είστε οι ειδικοι για να μου απαντησετε στα ερωτήματα μου
    βασικα αν θες ειδικους απλα τους τα σκας κ πας οπως λεμε λεφτα υπαρχουν!

    Πάντα έλεγα προσπάθώ και ποτέ δεν άλλαζε τίποτα. Και αυτό τον διέλυσε.
    κ αν αυτο τον διελυσε τωτε που πηγε η απιστευτη χημεια οεο?
    Υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, απέραντη αγάπη, και όλοι μας λέγανε πόσο πολυ φαινότανε στα μάτια μας.
    οταν υπαρχει απιστευτη χημεια δε διαλυετε τιποτα οτι κ να συμβει καλες δικαιολογιες υπαρχουν για ολα

    Και μου εξήγησε ότι η όλη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, το γεγονός ότι τον έγραφα και δεν προσάθησα να βοηθηθώ για να κάνω καλύτερη την ζωή μας τον έσπασε.
    α καλα πολυ ευκολοπιστη σε βρισκω εσυ ολα αυτα που σου λεει τα πιστευεις?

    δεν ξερει αν μπορεί να με ξαναδεί σαν την γυναίκα που λάτρευε.
    οταν καπιος λεει οτι δε μπορει να κανει κατι ενοει πολυ απλα οτι δεν θελει εκτος αν γνωρισε καπια αλλη κ ξαφνικα εφαγε φλασια κ του φαινενται ολα χαλια

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •