Results 16 to 30 of 33
Thread: Διαλυση αρραβωνα
-
07-07-2014, 14:31 #16
Προσεξε μήπως αυτή σου η κίνηση σε επηρεάζει μέχρι τώρα δλδ να νιώθεις εξαρτημένη από αυτόν επειδή είσαι μακρυά, να του το δείχνεις και εκείνος να σε θεωρεί δεδομένη.
Είσαστε δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να γίνεις σαν εκείνον για να σε εγκρίνει; Το γεγονός που περιέγραψες με το σπίτι μπορούσε να είχε γίνει ακόμη και αν ήσουν η πιο αποφασιστική γυναίκα στον κόσμο, δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις πάνω σου. Δεν ξέρω τα άλλα περιστατικά αλλά βρίσκω λίγο υπερβολική την αντίδρασή του να σε αλλάξει και ακόμη πιο υπερβολική τη δήλωσή σου ότι υποσχέθηκες να αλλάξεις. Είσαι πιο ήπιων τόνων από αυτόν και αυτό δεν είναι κατ'ανάγκην κακό. Αυτός επιλέγει να το δει έτσι και να σε μειώσει για τον χαρακτήρα σου. Μήπως να σκεφτείς ότι δεν ταιριάζετε πραγματικά αν δεν σε εκτιμάει για αυτό που είσαι αντί να στεναχωριέσαι και να τον ζητάς πίσω; Το γεγονός ότι από την αρχή δεν του άρεσε ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου δεν είναι καλό δείγμα για το πόσο τελικά ταιριάζατε. Ίσως καλύτερα χώρια. Ο καιρός θα δείξει. Αλλά σκέψου το κι αυτό. Μπορεί κάποιος εκεί έξω να σε εκτιμήσει για αυτό ακριβώς που είσαι.
- 07-07-2014, 14:46 #17
- still searching for the right place.....
Καλή μου Κίρκη θα σου πω μια άποψη, όσο πιο σύντομα μπορώ, γιατί απουσιάζει ο χρόνος.
Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων ως προς το χωρισμό: Αυτοί που φεύγουν (για λόγους παρόρμησης, εγωϊσμού κλπ) κ τους τελειώνει ύστερα κ αυτοί που τους τελειώνει πρώτα κ ύστερα φεύγουνε. Οι πρώτοι υποφέρουν αφού χωρίσουν κ τους περνάει σταδιακά, γιαυτό η εν λόγω κατηγορία είναι επιρρεπής στις "επιστροφές", ενώ οι δεύτεροι υποφέρουν μέσα στη σχέση. Ο φίλος σου προφανώς ανήκει στη 2η κατηγορία κ τον καταλαβαίνω γιατί 1 από τα ίδια είμαι κ εγώ. Δηλ. είναι ο τύπος του ανθρώπου που, όταν απέναντί του έχει ένα άτομο που σημαίνει πολλά για αυτόν, θα το παλέψει μέχρι τέλους, θα δώσει πολλές ευκαιρίες κ απίστευτη κατανόηση, ανοχή υπομονή, θα το εξαντλήσει, όταν όμως πλέον ξενερώσει, εκεί ξενέρωσε (μήπως είναι κ Κριός?). Δηλ. πρώτα θα του έχει τελειώσει μέσα του, πρώτα θα έχει φύγει από τη σχέση μέσα του κ ύστερα θα πει "φεύγω". Απλά θα έρθει μια αφορμή πάνω στο θέμα που είναι η αιτία του προβλήματος κ τότε θα περάσει μέσα του 1 λεπτή κόκκινη γραμμή που γυρισμός (σχεδόν ποτέ) δεν υπάρχει. Όλο τον πόνο κ την απογοήτευση την έχει βιώσει πριν να πει "φεύγω", αντίθετα με την 1η κατηγορία, όπου εκεί όταν λένε "φεύγω" δεν το έχουν συνειδητοποιήσει κ πολύ καλά. Οπότε, χωρίς να θέλω να στη χαλάσω, λιγάκι απίθανο να τα ξαναβρείτε.
Πάμε παρακάτω. Προφανώς ο άνθρωπος αυτός ήθελε δίπλα του μια γυναίκα που να μπορεί να βασιστεί πάνω της κ όχι 1 κοριτσάκι κρεμασμένο πάνω του, κ αυτός σε μόνιμο ρόλο κηδεμόνα. Λογικό. Όμως ΠΟΤΕ δεν φτιάχνεις κατάσταση με έναν άνθρωπο με την προοπτική να αλλάξεις το χαρακτήρα του, να στο πω όπως θα το ξέρεις καλύτερα είναι leave it or take it. Άλλο πχ να θες να κάνεις κάποιον να μη βάζει το air condition στο full γιατί κρυώνεις (αυτό γίνεται), άλλο να θέλεις να βάλεις μυαλό στον ανώριμο κ επιπόλαιο (αυτό δε γίνεται). Γενετικές μεταλλάξεις λόγω έρωτα μέχρι στιγμής στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχουν καταγραφεί, άμα καταγραφούν δεσμεύομαι να ειδοποιήσω γιατί το θέμα αφορά πρωτίστως κ εμένα....... Κάποιος αλλάζει ΜΟΝΟ όταν το θέλει πραγματικά ο ίδιος για τον εαυτό του κ όχι για να κρατήσει κάποιον ή να πετύχει κάτι, δεν είναι βιώσιμο αυτό. Άρα το φάουλ τόσα χρόνια να προσπαθεί να σε αλλάξει είναι δικό του.
Άρα κατά την ταπεινή μου άποψη, πονάει, αλλά move on with your life.
07-07-2014, 17:06 #18
Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.
Πρωτα απο ολα ευχαριστω τη mariposa7 γιατι εξηγησε παρα πολυ αναλυτικα τους 2 τυπους ανθρωπων κατι που και εμενα τοσα χρονια μου προκαλουσε απορια.¨Παρολα αυτα υπαρχει και μια τριτη κατηγορια ειναι οι ανθρωποι που ακομα και αν πονανε και αν δεν τους εχει περασει και αν ειναι ερωτευμενοι ειναι υποχρεωμενοι να φυγουν για να γλιτωσουν την καταστροφη( εκει ειμαι εγω).. Δυστηχως στο παρελθον εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες να μεταπισω καποια για το δικο της καλο να αλλαξει συνηθειες , τροπους, κλπ κλπ ομως ειναι πραγματικα ΑΔΥΝΑΤΟ... Ολες οι αλλαγες που εχω κανει εγω σε εμανα ειναι μονο και μονο γιατι το θελησα εγω. Πως να απαντησεις σε καποιον χωρις να σου εχει κανει ερωτηση. Ειναι ακριβως το ιδιο προσπαθεις να πεισεις καποιον να αλλαξει ενω εκεινος ειναι βολεμενος με τη συνηθεια του. Ξερω πως νιωθεις ακριβως κιρκι μου μιας και εγω εχω βρεθει 2 φορες στην ιδια κατασταση. Δυστηχως ειναι παρα πολυ επιπονο και ισως μια απο τις μεγαλυτερες ταλαιπωριες που μπορει καποιος να περασει στη ζωη του. Νιωθεις οτι χανεις τα παντα τον κοσμο ολα σου ειναι αδιαφορα δεν εχει νοημα ΤΙΠΟΤΑ. Καποιος φιλος ειπε εδω οτι αν σε αγαπουσε πραγματικα δεν θα του περνουσε ετσι. Θα συμφωνησω απολυτα οταν υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ τοτε δεν τελειωνει ποτε τιποτα για κανενα λογο και ολα παλευονται και δοκιμαζονται και στο βομο του ψυχικου οραματος ολα γινονται καλυτερα. Δυστηχως δεν ηταν αγαπη αυτο αλλα κατι αλλο..... Φαντασου ειχα μια σχεση πριν απο 10 χρονια κρατησε 4 χρονια και πριν απο καποιες ημερες ελαβα ενα μυνημα απο την κοπελα η οποια ειναι παντρεμενη πλεον με 2 παιδακια και μου ελεγε Ευχαριστω για οτι ειμαι εισαι ενα τεραστιο κομματι στη ζωη μου σου αξιζουν τα καλυτερα. οπως βλεπεις οταν υπαρχει αγαπη (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ολα φτιαχνονται. Συνεπως καλη μου κοπελα κοιτα να κανεις αυτο που κανω εγω. Σηκω πανω εστω στα γονατα κοιτα ψηλα προσευχησου και προχορα. ΑΥΤΑ!!!
07-07-2014, 17:18 #19
Στο ότι υπάρχει κ 3η κατηγορία συμφωνώ, αλλά κ εκεί στην ουσία είναι οι άνθρωποι που έχουν προηγουμένως εξαντλήσει κάθε όριό τους κ κάθε πιθανότητα να το σώσουν, οπότε φεύγω=έχω φύγει. Βέβαια αυτό όπως λες πολύ σωστά δε σημαίνει ότι δε συνεπάγεται κ πόνο ψυχής. Όμως λες ότι η αγάπη όλα τα κατορθώνει. Είμαι ίσως η κυνική της υπόθεσης, αλλά εκεί που έφυγες εσύ για να αποφύγεις την καταστροφή, κ ας σου ράγισε την καρδιά (κ καλά έκανες), εκεί δεν υπήρχε αγάπη?
07-07-2014, 17:54 #20
αγαπητη κιρκη, καλησπερα.
η γνωμη μου ειναι, οτι ο δικος σου εψαχνε αφορμη να αποδεσμευθει. την πραγματικη αιτια, μονο ο ιδιος την ξερει.
η του τελειωσε, η εκανε καποια αλλη γνωριμια και θολωνει τα νερα.
δεν μπορω με τπτ να πιστεψω οτι σε χωρισε γιατι (εστω και λογω του γνωστου θεματος σου που μας ανελυσες), δεν νοικιασες επιτυχως το σπιτι που θα εγκατασταθειτε...
δες το λιγο αναποδα το περιστατικο: αν καταφερνες να το νοικιασεις, θα σημαινε οτι ελυσες τα προβληματα σου???πολυ πιθανα, θα ειχες πεσει σε πιο βολικο ιδιοκτητη και θα ειχαν παει ολα κατ ευχην. οποτε????ποια η αλλαγη σε σενα????
κατα τα αλλα, δεν μπορω να καταλαβω εσενα που μπηκες σε μια σχεση παρατωντας στη μεση σπουδες, και μαλιστα με προοπτικη τον γαμο και την οικογενεια, οταν ο αλλος με το καλημερα σου εθεσε τελεσιγραφα , οτι εισαι επιθυμητη ως συντροφος μονο εφοσον καταφερεις να βελτιωσεις τον χαρακτηρα σου...
να με συγχωρεις πολυ, αλλα αυτο δεν ειναι επιθυμια, ουτε βοηθεια προς εσενα, ειναι καθαρος εκβιασμος, κι εσυ που δεχτηκες , ενοχο- θυμα...
δηλαδη, ο δυναμικος μνηστηρας σου δεν εχει κανενα ελάττωμα???? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.-
αν εχει, γιατι δεν του εβαλες κι εσυ τελεσιγραφο οτι αν δεν το διορθωσει θα του γυρισεις τα δαχτυλιδια πισω?
η αγαπη δεν χωραει τετοιους εκβιασμους. αυτος που αγαπαει, αγαπαει εφ ολης της υλης, αυτο που εχει διπλα του, χαιρεται με την χαρα του και την βελτιωση του, αλλα δεν απαιτει και δεν εκβιαζει.
προσφερει την βοηθεια του, αν και εφοσον του ζητηθει και κατα τα αλλα κοιταει τα δικα του χάλια, που σιγουρα εχει (μην διανοηθεις να μας πεις οτι εκεινος ειναι τελειος)...
07-07-2014, 21:41 #21
Αγαπητη mariposa7 ευχαριστω για τον ομορφο διαλογο. Αν υπηρχε αγαπη? Ακομα υπαρχει απο την πλευρα μου και δυσκολα θα σταματησει να υπαρχει. Εδωσα οτι ειχα και δεν ειχα για αυτο τον ανθρωπο ομως δυστηχως οπως λεει και ενας φιλος Love is a game of 2 συνεπως το οτι αγαπουσα και παλευα μονο εγω δεν ειχε αποτελεσμα.... συνεπως εφυγα με τεραστιο πονο ψυχης και ακομα ποναω απιστευτα πολυ σε σημειο που δεν πιστευω οτι θα περασει ποτε ο πονος ομως ελπιζω οτι ενα πρωι θα ξυπνησω και δεν θα ποναω πια....
Για την Κιρκι για εμενα η καλυτερη επιλογη που εχει να κανει ειναι απλα και μονο να αφησει να σβησει λιγο η φωτια και μετα να δει ποσα αποκαιδια υπαρχουν και να δει τι εχει γινει ακριβως γιατι τωρα ο καλος μας φιλος λιγο περιεργα μας τα λεει. Μετα απο 5 χρονια σχεσης με αρραβωνες συγκατοικηση χωρις καβγαδες προβληματα αλλα επειδη η κοπελα ειναι χαμηλων τονων τα διαλυουλε ολα συγνωμη αλλα δε μου κουμπωνει καθολου το παραμυθι.... Αν θελει ας μας πει την αληθεια να καταλαβουμε τι συμβαινει και να ειναι και ωραιος τυπος μαγκας με τα ολα του και να του βγαλουμε και το καπελο. Ακου εκει μου τελειωσε.... Τι ειναι βενζινη???? Η κοπελα επενδυσε την καρδια της τη ζωη της πανω του και αυτος απλα του τελειωσε λεγοντας ολες αυτες τις χαζομαρες(συγνωμη για τη λεξη)....
07-07-2014, 22:44 #22
Χμμμμμμμ.......... Στο ότι η αγάπη είναι για 2 φυσικά έχεις δίκιο, στο ότι η αληθινή αγάπη μεταξύ 2 ανθρώπων τα λύνει όλα έχω δει να μη συμβαίνει πάντα (δυστυχώς). Κ εσύ έφυγες (προς τιμήν σου) κ δικιά σου ήταν η απόφαση από τη στιγμή που κατάλαβες ότι δεν παλεύεται άλλο ή δεν έχει νόημα να παλεύεται από τη στιγμή που τα αισθήματα είναι μονόπλευρα. Πόνεσες μεν, αλλά προσπάθησες όσο ήσασταν μαζί ως εκεί που δεν πάει άλλο κ ύστερα το τέλειωσες (κ εσύ προς 2η κατηγορία πας). Όμως απαντώντας κ σε σένα κ στη Remedy, έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις:
1. Γιατί το θεωρείτε τόσο απίθανο ο άνθρωπος αυτός όντως να μην άντεχε να συνεχίσει με μια κοπέλα που δεν μπορεί να κρατήσει στοιχειωδώς τη θέση της σε κάποια πράγματα, αναγκάζοντάς τον να τα διεκπεραιώνει όλα εκείνος? Κ μάλιστα όσο πλησιάζει μια σχέση στο γάμο, όπου γάμος+ σπίτι+ οικογένεια= υποχρεώσεις + ευθύνες, είναι απίθανο αυτός ο άνθρωπος να αναρωτήθηκε πώς θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο με μια κοπέλα που δεν μπορεί να βασιστεί πάνω της σε τίποτα κ για τίποτα? Συνήθως οι ώριμοι άντρες θέλουν δίπλα τους γυναίκες κ όχι κοριτσάκια κ οι ώριμες γυναίκες θέλουν άντρες κ όχι αγοράκια. Κ το πιο βασικό απ'όλα, η ίδια η θεματοθέτρια μας λέει ότι το πρόβλημα δε "φύτρωσε" τις τελευταίες βδομάδες ή μήνες ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΗΤΑΝ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ "ΑΓΚΑΘΙ" ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
Αν κ δεν μου αρέσει να βάζω προσωπικές ιστορίες του ενός ή του άλλου φίλου, είναι πραγματικά τεράστια η ομοιότητα με μια σχέση που είχε κάποτε 1 ξάδερφός μου: Τα είχε με μια κοπέλα, την ήξερα μάλαμα ήταν, για κάπου 2 χρόνια κ την αγαπούσε πραγματικά πολύ. Κ σε μένα δεν είχε κανένα λόγο να πουλήσει ρομάντζο, γιατί κατά τ'άλλα τα κατορθώματά του κ τις αμαρτίες του τις ήξερα χαρτί κ καλαμάρι. Η κοπέλα όμως αυτή δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της, ήταν διαρκώς κρεμασμένη κ εξαρτώμενη από τον ξάδερφό μου να της λύσει τα προβλήματα, να την υποστηρίξει, να της υποδείξει το αυτονόητο, να της δώσει επιλογές για θέματα της δουλειάς της, για τα οικογενειακά της, τα διαπροσωπικά της, τα οικονομικά της, όλα. Κ όχι ότι ο ξάδερφος είχε καμιά όρεξη να μπαίνει σφήνα, εκείνη τον χρειαζόταν να προνοήσει πριν από αυτήν για αυτήν. Όταν κάποιος χτυπάει 12ωρα στη δουλειά, τραβάει τρελές ευθύνες κ άγχη (η ζωή του δεν ήταν καθόλου εύκολη γιατί ποτέ δεν του χαρίστηκε τίποτα έπρεπε να παλεύει μόνος του) κ περιμένει να χαλαρώσει στη σχέση του (οκ οι υγιείς σχέσεις δεν είναι μόνο χαλάρωση κ διασκέδαση είναι κ αλληλοϋποστήριξη, ΔΕΝ είναι όμως κηδεμονία ανηλίκου) κ βλέπει ότι η σχέση έχει μετατραπεί σε εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσει για λογαριασμό των 2 ή για να ξελασπώσει τον άλλο, σε επιπλέον άγχη κ υποχρεώσεις, ε τότε δε θέλει κ πολύ να σαλτάρει...... Κ σάλταρε με ασήμαντη αφορμή. Θυμάμαι κιόλας που μου είχε πει όταν είχε τεθεί ζήτημα γάμου ότι "Πώς θα γίνει να παντρευτούμε? Θα κάνω εγώ τον πατέρα σε αυτήν κ τα παιδιά?"
2.Τώρα για αυτά που λέει η Remedy για τα ελαττώματα θα διαφωνήσω. Ελαττώματα έχουμε όλοι, ουδείς τέλειος, κ όχι μόνο αυτό, τα ελαττώματα κ η τελειότητα είναι τελείως σχετικά. Κάτι το οποίο μπορεί εγώ να μην αντέχω σε κάποιον ούτε 5 λεπτά, άλλος μπορεί να την παλεύει μια χαρά κ αντιστρόφως, αφού οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί.. Οπότε το επιχείρημα ουδείς τέλειος δε στέκει, γιατί εάν έστεκε τότε όλοι θα μπορούσαμε να κολλήσουμε με όλους, αφού όλοι έχουμε ελαττώματα. Το θέμα είναι ποιά κ πόσα ελαττώματα μπορεί να αντέξει ο καθένας κ σε τί βαθμό. Προφανώς, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν άντεχε το ότι η προσωπικότητα της κοπέλας ήταν αδύναμη, δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι κ δεν μπορούσε να ποντάρει πάνω της για ευθύνες κ υποχρεώσεις. Κ αυτό στο γάμο ίσως να νόμιζε ότι θα ήταν καταστροφή. Βλακεία του μεγάλη όμως (πιστεύω) ότι αφού σκάλωνε τόσο πολύ σε αυτό το - δεν θα το πω ελάττωμα, αυτά είπαμε είναι σχετικά κ one man's trash is another man's treasure- στοιχείο του χαρακτήρα της, την παίδευε 5 χρόνια να την αλλάξει, ενώ κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Έπρεπε από την αρχή να έχει την ωριμότητα να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με έναν ήπιο χαρακτήρα κ να μην ταλαιπωρήσει την κοπέλα σε ένα αδιέξοδο. Το ότι ο ίδιος μπορεί να είχε τα μισά ή τα 10πλά "ελαττώματα" δεν σημαίνει κάτι. Τους ανθρώπους δεν επιχειρούμε να τους αλλάξουμε. Αν δεν μας κάνουν τους αφήνουμε ελεύθερους να βρουν κάποιον/κάποια στον /στην οποία να κάνουν καλύτερα.
Τέλος alphapark2001 βρίσκω πολύ συγκινητική την 1η σου παράγραφο, ειλικρινά. Θαυμάζω τους ανθρώπους που αγαπάνε δυνατά γιατί αυτό δείχνει δύναμη κ τσαγανό, δηλ. χαρακτηριστικά υπό εξαφάνιση (μην κοιτάς που είμαι κάπως κυνική, καλό παιδί είμαι....... περίπου). Κ ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω ότι τα συναισθήματά σου τα έχεις επενδύσει στο σωστό άτομο κ είσαι ευτυχισμένος. Σου αξίζει νομίζωLast edited by Deleted-member-15102015; 08-07-2014 at 00:30.
09-07-2014, 09:53 #23
εχμ, δεν με καταλαβες καθολου, μαρηποζα. ισως δεν ανελυσα αρκετα καλα την αποψη μου.
ΔΕΝ πιστευω καθολου οτι επειδη εχουμε ολοι ελαττωματα, ο καθενας θα μπορουσε να ειναι με τον οποιονδηποτε και απλως να μην μιλαει γι αυτα...
το ακριβως αντιθετο πιστευω, στην πραγματικοτητα.
οτι ολοι κανουμε και οφειλουμε να κανουμε επιλογες οσων εχουμε διπλα μας ειτε ερωτικα ειτε φιλικα, με τα καθαρα προσωπικα μας κριτηρια του τι μας γεμιζει και μας ενδιαφερει η μας χαλαει σε εναν ανθρωπο.
αυτο που ειπα, ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ που εγινε στην φιλη "η αλλαζεις η χωριζουμε" και μαλιστα ο χωρισμος μετα απο 5 χρονια σχεσης, για ενα θεμα που ηταν γνωστο απο την αρχη!
γιαυτο και οπως ειπα, οχι απλα το θεωρω απαραδεκτο, αλλα δεν το πιστευω καν!
δεν πιστευω οτι κατι που δεχοταν η ανεχοταν επι 5 χρονια ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ο μνηστηρας, ξαφνικα εγινε αιτια βιαιου χωρισμου. αν μιλουσαμε για μια σχεση απο αποσταση που δεν εχει δοκιμαστει, θα το καταλαβαινα οτι τωρα συνειδητοποιησε με τι ατομο εχει να κανει.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
εαν δεν σου αρεσει καποιο στοιχειο του αλλου, η το υπομενεις αν ειναι υποφερτο, η τον βοηθας να το βελτιωσει αλλα ΜΟΝΟ αν στο ζητησει ο ιδιος, η χωριζεις αν ειναι απαραδεκτο για σενα.
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.
το ιδιο ισχυει και γι αυτον που υπομενει εναν εκβιασμο βεβαια...Last edited by Remedy; 09-07-2014 at 10:49.
09-07-2014, 17:52 #24
- In this old house where every door is open
τι κουλαμαρες ειναι αυτες ρε. ειναι αληθινη η ιστορια της θεματοθετριας αναρωτιεμαι? τοσο βλημα?? 5 χρονια να χαυει οτι εχει ελαττωμα και πρεπει να το αλλαξει??? και οτι χωρισε γιατι δεν το αλλαξε?
09-07-2014, 20:13 #25
09-07-2014, 20:29 #26
Εάν το εννοείς έτσι, ότι δηλ. τα ελαττώματα ή τα δέχεσαι ή αφήνεις τον άλλο ήσυχο κ ελεύθερο, τότε λέμε τα ίδια. Βέβαια, όπως το γράφει η θεματοθέτρια δεν αντιλήφθηκα εκβιασμό, μάλλον μια διαρκή πιεστική κ μάταιη προσπάθεια να την αλλάξει κατάλαβα. Μπορεί να κατάλαβα κ λάθος βέβαια, αν κ στην πράξη δε νομίζω ότι αλλάζει το αποτέλεσμα για την έκβαση της υπόθεσής της.
Κακώς απλά που το πρώην έτερο ήμισυ μπήκε στο τρυπάκι να την αλλάξει, 5 χρόνια έπρεπε να είχε καταλάβει ότι δίπλα του θέλει μια πιο δυναμική κ φερέγγυα κοπέλα,κ να την αφήσει να πάει στο καλό.......
12-07-2014, 22:39 #27
Κι εγώ πιστεύω ότι του τελείωσε η αγάπη ή βρήκε κάποια άλλη και τώρα βλέπει σε σένα όλα σου τα στραβά (τα οποία σε κάθε άνθρωπο είναι τρισεκατομμύρια). Όταν αγαπάς κάποιον τον αγαπάς γι αυτό που είναι και όχι για αυτό που θέλεις να γίνει... Οι αγάπες και οι έρωτες δεν κρατάνε για πάντα (το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο αυτό εγώ). Είσαι πολύ μικρή ακόμα.. θα τα καταλάβεις αυτά καλύτερα όταν μεγαλώσεις λιγάκι. Αν θέλει να φύγει άστον να φύγει... καλύτερα τώρα παρά σε 5-10 χρόνια όταν πιθανόν να έχετε και κανένα παιδί!!!
Εσύ θα κλάψεις, θα σου περάσει ...και μετά θα βρεις κάποιον άλλον. Πίστεψέ με ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Last edited by xart; 13-07-2014 at 12:15.
14-07-2014, 13:33 #28
Αρχικώς θέλω να ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε για να απαντήσετε στο πόστ μου. λιλιουμ, να σε ενημερώσω απλά πως η όλη ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και σε παρακαλώ να μιλάς πιο κόσμια.
Μιλήσαμε με τον αρραβωνιαστικό, είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε μήπως καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτή τη σχέση ζωντανή. έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όμως δύσκολο φαινεται. τα συναισθήματα και απο τις δύο πλευρές έχουν αλλάξει και αυτό φαίνεται πολύ. ΄θα κάνουμε μια προσπάθεια κα θα δείξει πως θα πάει.
Η αλλαγή που μου ζήτησε να κάνω, είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει απο μόνη μου προ πολλού. τώρα εάν υπήρχε (ή υπάρχει) άλλος λόγος που επεδίωξε αυτό τον χωρισμό δεν το ξέρω. Γενικώς δεν μου εδειξε σημάδια ότι παιζει κάτι άλλο (που μάλλον θα το καταλάβαινα καθώς είμαι πολύ καχύποπτη σαν άνθρωπος).
Δεν ξέρω ωστόσο αν πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια ή όχι. είναι μια βδόμάδα τώρα που "τα βρήκαμε" όμως αισθάνομαι ότι η όλη φάση χάλασε, έσπασε.
Δεν θελω να με κατακρίνετε για την επιλογή μου να το παλέψω, θέλω την γνώμη σας για το άν αξίζει να συνεχίσουμε να το παλεύουμε ή αν απλώς χάνουμε χρόνο.
ΕυχαριστώLast edited by Kirki86; 14-07-2014 at 13:52.
14-07-2014, 13:39 #29
Μαριπόσα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κριαράκι ο κύριος!! έτσι όπως το θέτεις μάλλον του τέλειωσε. το θέμα είναι ότι αποφασίσαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια μπάς και φτίαξει η κατάσταση. δεν ξέρω όμως αν θα φτιάξει και πως θα καταλήξει... τι να πω...
05-08-2014, 16:07 #30
Τι εκανες? πατησες ποδι ? εκανες την αρχη του τσαμπουκα που ψαχνει στη ζωη του λεγοντας του οτι αυτη εισαι και ησουνα , ενας πραος ανθρωπος και φιλικος με τους γυρω του και αμα θελει ενταση και καυγα να αρχισει να γυρνα στα δικαστηρια να βρει καποια αβοκατεσα τσαουσα και γλωσσου που μαζι με τους υπολοιπους θα βαλει και αυτο τον ιδιο σε ενα σακι με τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι-σταση
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια