Διαλυση αρραβωνα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Member
    Κίρκη καλησπέρα.
    Διάβασα πολύ προσεκτικά τα όσα έγραψες. Η άποψή μου είναι ότι η σχέση σας μάλλον έχει τελειώσει και ότι απλά αυτός προσπαθεί να το κρατήσει όσο δεν πάει,
    επειδή σε βλέπει πληγωμένη και επειδή έχετε περάσει πολλά μαζί. Τα έχω περάσει κ πάντοτε οι χωρισμοί σε παρόμοιες περιστάσεις είναι πολύ δύσκολοι, ιδιαίτερα
    αν ο ένας από τους δύο δεν θέλει να χωρίσει..

Καταρχήν επέτρεψέ μου να σου πω ότι κακώς τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας, πάντοτε φταίνε και οι 2, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.
    Θεωρώ ότι το διάστημα που μείνατε και οι 2 άνεργοι επηρέασε σίγουρα αρνητικά τη σχέση σας και έφερε στο προσκήνιο τριβές, τσακωμούς και φθορά, με όλα τα προφανή επακόλουθα...

Ο σύντροφός σου, για να σου μιλήσει τόσο ευθέως και τόσο "ωμά", μάλλον μάζευε μέσα του κάποια γεγονότα που τον ενοχλούσαν στη στάση ή συμπεριφορά σου, τα οποία είτε
    σου τα έλεγε κ εσύ δεν τα αξιολογούσες είτε τα έπνιγε μέσα του.

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος του είναι ότι άφησε σε εσένα τη διεκπεραίωση μιας αμιγώς αντρικής υπόθεσης (σύμβασης μίσθωσης).
    Τι δουλειά είχες εσύ να ανακτεύεσαι με τέτοια θέματα? Ειδικά όταν, όπως λες, εσύ είσαι χαμηλών τόνων και ο σύντροφός σου δυναμικός χαρακτήρας...
    Σόρρυ αλλά @@@@@ δυναμικός είναι, σε άφησε εκτεθειμένη και στην είπε κ από πάνω...

Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τη σχέση σου και το δέσιμό σας. Προσωπικά θεωρώ ότι αν δε χωρίσετε τώρα, θα χωρίσετε λίγο αργότερα.
    Δε μιλάει κάποιος τόσο απότομα και τόσο σκληρά σε κάποια, αν δεν είναι 99% σίγουρος ότι έχει ήδη φύγει. Για εμένα προσωπικά η σχέση σας, ακόμα
    και αν συνεχιστεί έχει τελειώσει. Ξέρω είναι δύσκολο να το αποδεχθείς, αλλά με τα όσα περιγράφεις αυτό αντιλαμβάνομαι.

Αν πια δε μπορείς με τίποτα να ζήσεις χωρίς αυτό τον άντρα, τότε έχεις μόνο μια λύση.
    Στάσου στο ύψος σου, μην έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και απομακρύνσου από αυτόν ψυχικά και σωματικά.
    Μόνο έτσι θα καταφέρεις κάτι, το οποίο θα σας κρατήσει ενωμένους κ αγαπημένους.
    Με το να τον πιέζεις για δεύτερη ευκαιρία, να είσαι δοτική, ευγενική, στοργική, συμβιβαστική και υποχωρητική απέναντί του, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις ακόμα περισσότερο.

Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι αυτά που σου λέω (ως άντρας με παρόμοιες εμπειρίες) είναι σωστά, απλά ήθελα να σου πω την άποψή μου,
    μήπως κ μπορέσω να σε βοηθήσω.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Junior Member
    Ασυμφωνω με το προλαλησαντα Ακου εκει τεραστιο λαθος η διαχειριση μιας απλης μισθωσης απο γυναικα Τι να πεις λες και ειμαστε στο προηγουμενο αιωνα¨Μορφωμενη κοπελα με σπουδες και θεωρειται οτι εμπλεξε σε αμιγως αντρικη υποθεση να κανει ενα μισθωτηριο

Τιποτε ακου κοπελα μου τι καρδια σου αν πρεπει να τον αφησεις η οχι Αυτος ειναι ο αδυναμος κρικος Γιατι δεν εχει τα κοτσια να σου τα πει σταρατα Κιρκη Δε σε παω αλλο

Επομενως εσυ ΑΠΟΦΑΖΕΙΣ το μελλον της σχεσης
    Δοκιμασε αυτο που σου ειπα Τριξε του τα δοντια Γινε ζορικη Εαν φυγει τοτε εψαχνε αφορμη απο καιρου

Member
    Χαχαχαχα! Καταλαβαινεις τι γραφεις; Γραφεις απλα, για να διαφωνησεις; Που εστιαζεις το ολο θεμα;
    Καταρχην δεν ηταν μια απλη καταρτιση μισθωσης, αλλα σοβαρο διαδικαστικο θεμα, δηλαδη ποτε θα ξεκινουσε η μισθωση.
    Το κυριοτερο; Εχουμε να κανουμε με ενα ζευγαρι που ο ενας το παιζει ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ κ η κοπελα ειναι ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ.
    Δηλαδη προφανως δεν ειναι κοπελα με το δικο σου χαρακτηρα κ πυγμη.
    Κανονας: Ο δυναμικος αντρας δεν επιφορτιζει με τετοιες υποθεσεις τη γυναικα του, η οποια ειναι χαμηλων τονων.
    Τωρα αν εσυ ζεις σε αλλο κοσμο κ θεωρεις οτι αυτος ο κανονας δεν ισχυει..οκ τοτε εχεις δικιο.
    Τεσπα.. Το θεμα μας δεν ηταν αυτο..

Page 3 of 3 FirstFirst 123