Εκούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρείο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Ξέρεις εσύ αν η κοπέλα είναι στο τσακ να αυτοκτονήσει; Είναι χάλια τα ψυχιατρεία το ξέρω, και μακάρι να υπάρχει καλύτερος τρόπος στήριξης, αλλά αν δεν έχει κανένα δικό της να τη στηρίξει/χρήματα για να πάει σε ιδιωτικό;
    δεν ειναι αυτο το ζητημα , και αν ειναι αυτο θα την αποτρεψουνε με τον εγκλεισμό ?
    η ίδια απορεί με την προταση του γιατρου και ζηταει γνωμες , αυτο κανουμε

Senior Member
    άλλαξε γιατρό. τα ψυχιατρεία είναι για ασθενεις που δεν είναι συνεργάσιμοι και δεν περνούν φάρμακα, όχι σαν την vicky που παίρνει 5 φάρμακα και προσπαθεί να κοντρολάρει την ψύχωση. δεν κάνουν μαγικά στα ψυχιατρεία, και μέσα να μπει φάρμακα θα παίρνει,αφού είναι συνεργάσιμη γιατί να μην τα παίρνει στο σπιτάκι τις ?

Banned
    παντως εγω εκει που ημουν μια χαρα ηταν... και κινητα αφηναν και λαπτοπ ειχε μια κοπελια!! εξαρταται που θα πεσεις αν εισαι θεσσαλονικη προτιμησε παπανικολαου! θα δεις βεβαια περιστατικα που θα σε κανουν να νοιωσεις οντως νορμαλ σε σχεση με εκεινους αλλα για να ηρεμησεις λιγο ειναι μια χαρα κανα δυο βδομαδες!! το φαγητο ειναι λιγο χαλια. γιατι περνεις τοσα πολλα χαπια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    άλλαξε γιατρό. τα ψυχιατρεία είναι για ασθενεις που δεν είναι συνεργάσιμοι και δεν περνούν φάρμακα, όχι σαν την vicky που παίρνει 5 φάρμακα και προσπαθεί να κοντρολάρει την ψύχωση. δεν κάνουν μαγικά στα ψυχιατρεία, και μέσα να μπει φάρμακα θα παίρνει,αφού είναι συνεργάσιμη γιατί να μην τα παίρνει στο σπιτάκι τις ?
    .
    Sosto! !!!'
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vicky_k View Post
    Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το τελευταίο διάστημα όλα πάνε κατά διαόλου. Μπορώ να πω πως είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Ο σύντροφός μου με χώρισε και με παράτησε μέσα σε μια νύχτα. Μάζεψε τα πράγματα του και εξαφανίστηκε ύστερα από μια σχέση τρεισήμισι χρόνων γιατί πολύ απλά είμαι "άρρωστη" και φοβάται μην τον σκοτώσω. Υποφέρω μέρα νύχτα καθώς τον αγαπάω ακόμα.
    Έχω χάσει κάθε όρεξη για ζωή, δεν κοιμάμαι, δε τρώω, ευτυχώς αδυνάτισα, είμαι σα ζόμπι. Παίρνω τρία geodon, ένα escitalopram, δυο akineton, τρια topamac, ένα seroquel και όμως ακόμα και έτσι βλέπω μορφές μέσα στο σπίτι μου. Έχω τάσεις αυτοκτονίας που είναι πολύ έντονες το τελευταίο καιρό. Παλεύω όλη τη μέρα για να μην τις κάνω πραγματικότητα. Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως θα ήταν καλύτερο για μένα να κλειστώ για λίγες μέρες στο ψυχιατρείο της περιοχής μου. Ομολογώ πως αυτο που μου είπε με τάραξε καθώς δεν έχω μπει ποτέ σε ψυχιατρείο. Πως θα είναι; πως θα μου φέρονται; επιτρέπονται τα κινητά; ηλίθιες ερωτήσεις ξέρω, αλλά δε ξέρω τι να σκεφτώ. τι είναι καλύτερο; ποια είναι η γνώμη σας;
    φοβάμαι γιατί είναι κάτι τελείως άγνωστο.
    να πας το συντομοτερο!
    οι τασεις αυτοκτονιας δεν ειναι καλο!
    εγω εχω διπολικη και μονο οταν ειμαι σε φαση μανιας εχω τασεις αυτοκτονιας και τοτε κανω εκουσια εισαγωγη στο δαφνη.
    ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι αν δεν μπορω να εχω διπλα μου εναν ανθρωπο 24 ωρες το 24ωρο να με παρακολουθει τοτε μονο μεσα σε ψυχιατρειο ειμαι ασφαλης!
    οταν υπαρχουν τασεις αυτοκτονιας ανα πασα στιγμη μπορει να κανουμε κακο στον εαυτο μας!
    για αυτο μην το ρισκαρεις!
    δεν εχω βασικα παραπονα ,σε βαζουν σε θαλαμο που ειναι παρομιες περιπτωσεις και μπορεις να εχεις το κινητο σου.
    οταν κυνδυνευει η ζωη μας δεν κοιταμε ουτε να εχουμε το καλιτερο φαι ουτε λεπτομεριες!
    δεν ειναι το καλιτερο το να μπεις σε ψυχιατρειο αλλα εχει να κανει με την ιδια σου την ζωη που απιλειται απο τον ιδιο σου τον εαυτο!

Member
    Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το τελευταίο διάστημα όλα πάνε κατά διαόλου. Μπορώ να πω πως είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Ο σύντροφός μου με χώρισε και με παράτησε μέσα σε μια νύχτα. Μάζεψε τα πράγματα του και εξαφανίστηκε ύστερα από μια σχέση τρεισήμισι χρόνων γιατί πολύ απλά είμαι "άρρωστη" και φοβάται μην τον σκοτώσω. Υποφέρω μέρα νύχτα καθώς τον αγαπάω ακόμα.
    Έχω χάσει κάθε όρεξη για ζωή, δεν κοιμάμαι, δε τρώω, ευτυχώς αδυνάτισα, είμαι σα ζόμπι. Παίρνω τρία geodon, ένα escitalopram, δυο akineton, τρια topamac, ένα seroquel και όμως ακόμα και έτσι βλέπω μορφές μέσα στο σπίτι μου. Έχω τάσεις αυτοκτονίας που είναι πολύ έντονες το τελευταίο καιρό. Παλεύω όλη τη μέρα για να μην τις κάνω πραγματικότητα. Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως θα ήταν καλύτερο για μένα να κλειστώ για λίγες μέρες στο ψυχιατρείο της περιοχής μου. Ομολογώ πως αυτο που μου είπε με τάραξε καθώς δεν έχω μπει ποτέ σε ψυχιατρείο. Πως θα είναι; πως θα μου φέρονται; επιτρέπονται τα κινητά; ηλίθιες ερωτήσεις ξέρω, αλλά δε ξέρω τι να σκεφτώ. τι είναι καλύτερο; ποια είναι η γνώμη σας;
    φοβάμαι γιατί είναι κάτι τελείως άγνωστο.
    απόλα πίνεις κοπελιά εκτός απο κάνα βένζο να ηρεμήσεις λίγο. ταβόρ π.χ. Τι φαντάζεσαι θα σου δώσουν στη κλινική αν τους πεις όλα αυτά; καραμέλες;

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το θεμα δεν ειναι ούτε τα παραπάνω χάπια ουτε το φαι. Το θέμα ειναι οτι εχω πεσει σε ενα μαγκανοπηγαδο και δεν μπορω να βγω. Ο γιατρος μου δεν μπορει να με παρακολουθει 24 ωρες το 24ωρο, ουτε και η μητερα μου, επρεπει να εχω καλυτερευσει με τοσα χαπια, επρεπε επρεπε επρεπε... πολλα. Ισως θα ηταν καλυτερα αν πηγαινα για λιγες ημερες. Μου ειπε πως θα μου κανουν κατι εξετασεις που επρεπε να εχουν γινει, πως θα με παρακολουθησουν καλυτερα και πως θα εχω τη βοηθεια που χρειαζομαι. η διαγνωση του ειναι ατυπη ψυχωση. εχω κανει αποπειρα αυτοκτονιας στο παρελθον και με τρομαζει το οτι μπορει να το ξανακανω, φοβαμαι τον εαυτο μου

Member
    Κανείς δε σου λεει μη πας, αλλα να μην περιμενεις και πολλα αν πας. εξαρτάται πολυ από το ποσο κοσμο έχει μεσα, τι κοσμο εχει, αν εισαι συνηθισμενη στη βρωμια, κοκ. αλλιως σε μια μερα θα εισαι εξω. αν μπεις να κοιτας μονο τον εαυτο σου και να μη δινεις σημασια στα μικρα πραματα

Senior Member
    Γιατι φοβασαι τον εαυτο σου ; Ο Θεος μας αγαπαει. Αυτο που φοβασαι ειναι καποιες ιδεες που στις βαλανε αλλοι ή και απωθημενα.

Κοιτα να ωριμασεις και αποκτησε ενα θετικο σκοπο στη ζωη σου. Κρυβεις μεσα σου περισσοτερες δυναμεις και αξια απο οτι νομιζεις.

Κοιτα να αποκτησεις ενα καθημερινο προγραμμα, και να κανεις μικρες εργασιες ωστε να αποκτησεις ενα συστημα στη ζωη σου.

Οσο μπορεις περισσοτερο προσεχε την καθαριοτητα σου και την υγεια σου. Καλο το οτι εισαι χορτοφαγος. Φαε και ξηρους καρπους κλπ.

Να εχεις ελπιδα, μιας και εχουν βγει φαρμακα που θα ρυθμισουν τον εγκεφαλο σου και ολα θα πανε καλα. Μην ακους αλλους που σε υποβιβαζουν και αγαπα τον εαυτο σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το θεμα δεν ειναι ούτε τα παραπάνω χάπια ουτε το φαι. Το θέμα ειναι οτι εχω πεσει σε ενα μαγκανοπηγαδο και δεν μπορω να βγω. Ο γιατρος μου δεν μπορει να με παρακολουθει 24 ωρες το 24ωρο, ουτε και η μητερα μου, επρεπει να εχω καλυτερευσει με τοσα χαπια, επρεπε επρεπε επρεπε... πολλα. Ισως θα ηταν καλυτερα αν πηγαινα για λιγες ημερες. Μου ειπε πως θα μου κανουν κατι εξετασεις που επρεπε να εχουν γινει, πως θα με παρακολουθησουν καλυτερα και πως θα εχω τη βοηθεια που χρειαζομαι. η διαγνωση του ειναι ατυπη ψυχωση. εχω κανει αποπειρα αυτοκτονιας στο παρελθον και με τρομαζει το οτι μπορει να το ξανακανω, φοβαμαι τον εαυτο μου
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

στα ψυχιατρεια κινητα αφηνουν, φορτιστες δεν αφηνουν για να τα φορτισεις δινεις το κινητο στους νοσηλευτες και στο φορτιζουν και πανω στο φορτιστη κολλανε ταινια με το ονομα σου.τωρα για τις συνθηκες που επικρατουν εκει,επειδη νοσηλευτηκα μπορω να πω οτι εκει ηταν μια πολυ βαρια περιπτωση(απο τις πολλες βεβαια) που ειχε παθει ζημια απο ναρκωτικα και ολη την ωρα ουρλιαζε το μονο που της καναν ηταν ηρεμιστικες ενεσεις και της διναν πολλα ψυχοφαρμακα ουτε την εδεσαν οπως εχω ακουσει οτι γινονται σε διαφορα ψυχιατρεια ουτε ηλεκτροσοκ της εκαναν οχι μονο σε αυτην αλλα σε κανεναν.σε ψυχιατρικη κλινικη γενικου νοσοκομειου αναφερομαι.

με λιγα λογια θελω να πω οτι δεν ειναι τοσο αγριες οι καταστασεις στα ψυχιατρεια οσο λεγονται τουλαχιστον στις ψυχιατρικες κλινικες γενικων νοσοκομειων με βαση την εμπειρια μου.ηταν καποιες νοσηλευτριες που ηταν λιγο αποτομες ή αν δεν υπακουες ή εκανες φασαρια σου διναν παραπανω φαρμακα ουτε δεσιματα ειδα ουτε ηλεκτροσοκ ουτε ξυλοδαρμους τωρα αν συμβαινουν σε αλλες πιο μεγαλες κλινικες πιθανον δεν γνωριζω.δεν ειναι τοσο τραγικο να μπει κανενας εκει,μπορει και να δει μεγαλη βοηθεια και να ρυθμιστει πολυ με τα φαρμακα και να μην ξαναμπει ποτε

ela file omws poy egw eida agries katastaseis k to xeirotero me ekanan peiramatozwo aytwn...phga k sthn klinikh toy axepa poy ola htan entos eisagwgikwn teleia:desane mono mia ena brady mono stis dyo fores poy noshleytika...Stis alles dyo omws poy noshleytika se nosokomeio htan theos fylaksi:γκαλακτικοναζισμοσ σε ολο του το μεγαλειο.ΥΓ στις 2 πρωτες αφηναν την συσκευη του τηλ οχι το καλωδιο στην δευτερη ουτε συσκευη βλεπεις λειπαν εκει βασικες κ στοιχειωδες ανθρωπιστικες αξιες κ διακαιωματα με το κινητο μ θα ασχολουταν?αν δεν ειχα την πιθανοτητα την ελαχιστη οτι θα ξαναμπω καποτε θα εριχνα βροχη τις μηνυσεις...ΕΠΡΕΠΕ να ειχα τον παλιο καλο εαυτο μ που χωρις να ειναι αυταρχικος οταν θιγονταν τα ανθρωπινα δικαιωματα του γινονταν θηριο κ τα κανονιζε ολα καθε σκουπιδι στην θεση του...θα τους ελεγα εγω τοτε...!!!!!!!!!!βεβαια εχω να πω για να μην παρεξηγηθω οτι ακουσια μπηκα τις δυο φορες που ηταν κολασμενα τα πραματα κ οπως ολους που μπαινουν με εισαγγελικη τους ρημαζουν κυριολεκτικα...!!!τους υπολοιπους τους φοβουνται κ λιγο γτ η μηνυση τους πιανει τοπο

Και ο γιατρος μου σε ψυχιατρικη κλινικη νοσοκομειου μου ειπε να μπω. Προσπαθω, προσπαθω τοσο πολυ να ειμαι καλα, απλως δεν εχω αλλο κουραγιο. Έχω καταρρεύσει. Ο χωρισμος μου με τσακισε κυριολεκτικα, δεν ξερω αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο. Ισως δεν ειμαι αρκετα δυνατος ανθρωπος. τι να πω. αλλα να ακουω τον ανθρωπο που αγαπαω να μου λεει πως φοβαται μην τον σκοτωσω -ποιος εγω!- και να με κοιτα με τρομο! απλως δε μπορω να το αντεξω. Τρια χρονια απο τη ζωη, δεν εφυγα απο διπλα του. τρια ολοκληρα χρονια και οταν τον χρειαστηκα, εφυγε μεσα σε ενα βραδυ. Εχω χασει ολοκληρωτικα το κουραγιο μου, οι τασεις αυτοκτονιας δινουν και παιρνουν, παρολο τα αντιψυχωσικα που παιρνω συνεχιζω να βλεπω διαφορα. Κοινως τα εχω παιξει.

epeses se malaka typo...

Να ταν απλα μαλακας θα ηταν καλα. Εγκληματιας ειναι. Ρατσιστης. Δε ξερω και γω τι αλλο. Υποτιθεται πως οταν αγαπας καποιον στεκεσαι διπλα του στα δυσκολα. Αν αυτος περνουσε κατι αντιστοιχο, θα μου πανω του κολλημενη σα βδελλα. Στιγμη δε θα εφευγα απο κοντα του

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast