Εκούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρείο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    Το προσδοκιμο ζωης σηκωνει μεγαλη συζητηση. Αλλα μαλλον δεν θα μαθουμε την απαντηση. Ειναι τοσα πολλα που δεν μπορεις να τα διαχωρισεις. Ισως φταιν τα φαρμακα , αλλα και η ποιοτητα της ζωης που εχουμε. Καταρχην οι περισσοτεροι που εχουν ψυχωση ειναι κανονικα φουγαρα οσον αφορα το καπνισμα και αυτο θεριζει κανονικα.

Μπορει καποιος να πει συμφωνα με ερευνες οτι βοηθα το καπνισμα σε καποιους τομεις , αλλα σε συγκριση με το τι σου παιρνει δεν αξιζει το κοπο. Και εγω καπνιστης ειμαι.

Εγω εχω συμπτωματα κοπωσης αρκετα και μια τεμπελια καπως. Βαριεμαι πολλες φορες ακομα και να σκεφτω πχ να παιξω μια παρτιδα σκακι. Δεν ξερω που οφειλεται αυτη η ατελειωτη βαριεμαρα , ισως στο οτι δεν παιρνουμε αρκετη απολαυση απο τις ενεργειες που κανουμε , ποιος ξερει.

Σιγουρα μπορουμε να βελτιωσουμε την ενεργεια που εχουμε αν κοψουμε καπνισμα , το οποιο τρωει πολυ ενεργεια , αν προσεχουμε την διατροφη μας , αν γυμναζομαστε ελαφρα καθε μερα και αν δεν αφηνουμε τον εαυτο μας χωρις δραστηριοτητες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ευχαριστω για το λινκ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτα τα φαρμακα μπερδευουν το μυαλο μας. Αλλα σε μενα η ζημια εχει ηδη γινει. Αμα τα κοψω τωρα θα μου ερθουν αργα ή γρηγορα οι ψευδαισθησεις γιατι παιρνω φαρμακα πολλα χρονια. Επισης πρεπει να σκεφτεις οτι δε φταινε για ολα τα δεινα τα φαρμακα. Φαντασου πως ηταν πριν η κατασταση για εμας χωρις εμας.
    Μας καιγανε στην ιερα εξεταση, μας βαζανε σε μπουντρουμια ή κελαρια.. Τωρα κατι γινεται.

Τωρα για αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα που ειναι ελαφρια ειναι αλλη ιστορια.. Εκει πραγματικα πολλες φορες δε χρειαζονται και μπορουν να κοπουνε κατα τη γνωμη μου.

Μη ξεχνας οτι και στην Αμερικη τα αγχολυτικα και αντικαταθλιπτικα τα δινουν για την πλακα.

Εδω περα τα αντιψυχωτικα τα παιρνει ενα 4-6% του πληθυσμου.

Αλλα τα δικα μας χρειαζονται περισσοτερο γιατι ειμαστε πιο ευαισθητοι και ευαλωτοι και να αρχισουν οι ψευδαισθησεις δεν ειναι οτι καλυτερο για το μυαλο. Γιατι μετα απο καθε υποτροπη χαλαει περισσοτερο ο εγκεφαλος και δυσκολοτερα γινεσαι καλα, αμα γινεις.

Quote Originally Posted by ευφυέστατος αυτιστικός View Post
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Παιρνεις Abilify ε; Και μικρη δοση... Για αυτο.

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΔΕΝ εχω καθολου υπνηλια.παλια ναι
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

μπούφ εξαφανιζόλ
    Last edited by ευφυέστατος αυτιστικός; 16-07-2014 at 19:40.

xu xu xu xu xu
    Last edited by ευφυέστατος αυτιστικός; 16-07-2014 at 19:41.

η υοθετηση της θεσης του θυματος δεν ειναι η ενδεδειγμανη λυση παιζε λιγο

mpoyf eksafanizol.
    Last edited by ευφυέστατος αυτιστικός; 16-07-2014 at 19:38.

καποιος λαλησε...

Senior Member
    Δολοφονοι, βασανιστες τι αλλο να πω.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ

Senior Member
    Προσβαλλεις τα ζωα ! Μερικα ζωα ειναι πολιτισμενα και εχουν αλληλεγγυη μεταξυ τους.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ

αγαπητε μαους δεν ειχα προθεση να προσβαλω τα ζωακια ερημην του λογου...ΥΓ εδω κ αρκετο καιρο ειμαι κ χορτοφαγος απο αγαπη προς αυτα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234