Results 1 to 15 of 140
-
08-07-2014, 22:11 #1
κατα ποσο γνωριζομαστε μεταξυ μας ?
Θετω αυτο το ερωτημα , ειναι γεγονος οτι εχουμε χαρακτηρισει μεσα μας μελη , διοτι λεμε οτι μας αρεσει το ταδε μελος , δεν μας αρεσει το δεινα μελος , το ταδε μελος ειναι ετσι , απαξιουμε αλλα μελη , επαιρουμε αλλα , διαπληκτιζομαστε , συμφιλιωνωμαστε , λογοφερνουμε , παρεξηγουμε τις προθεσεις καποιου η τον ιδιο , ο καποιος-α ειναι αυτος που διατεινεται οτι ειναι ? μηπως παρουσιαζει εναν αλλον εαυτο απο τον πραματικο ? μηπως τα παραλεει ? ειναι καλοπροαιρετος η καλος ψευτης-ηθοποιος ? αλλος ειναι ευθυς κ λεει αυτα που σκεπτεται , αλλος ειναι διπλωματης . Ομως ο ταδε ειπε αυτο , η εκανε το αλλο . Εγω πιστευω οτι γνωριζομαστε το πολυ πολυ ενα 10%-20% . Αν γνωριζομασταν θα εκπλησσομεθα απο το ποσο εχουμε πεσει στην εκτιμηση μας για τα αλλα μελη , οχι αναγκαστικα προς το καλυτερο , αυτο βεβαια δεν θα γινει ποτε , οποτε προς τι οι διαπληκτισμοι κ οι χαρακτηρισμοι ? γνωριζομαστε ?
- 08-07-2014, 22:21 #2
Oχι,ουτε και χρειαζεται.To forum ειναι για συγκεκριμενο λογο,χωρις να κατακρινω οσους θελουν να κανουν γνωριμιες.
08-07-2014, 22:37 #3
08-07-2014, 22:48 #4
08-07-2014, 22:51 #5
08-07-2014, 22:53 #6
εγω πιστευω οτι αν καπιον δε του μηλισεις προσωπικα απο αυτα που γραφει δημοσια δε θα βγαλεις ακρη
08-07-2014, 22:58 #7
Ο Νίκος Κοεμτζής (ή Κουγιουμτζής) (γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας στις 17 Ιανουαρίου 1938 και πέθανε στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2011) ήταν Έλληνας καταδικασμένος για ανθρωποκτονίες που έγιναν σε νυχτερινό κέντρο το 1973. Συνελήφθη για το φόνο τριών (ανάμεσά τους δύο αστυνομικών) και τον τραυματισμό άλλων οκτώ ανθρώπων για ασήμαντη αφορμή και καταδικάστηκε τρεις φορές σε θάνατο και οκτώ σε ισόβια. Έγραψε την αυτοβιογραφία του, την οποία πουλούσε για να ζήσει.
Βιογραφία
Ήταν γιος του Παναγιώτη και της Αναστασίας Κοεμτζή. Τον Φεβρουάριο του 1973 μόλις είχε βγει από τη φυλακή που είχε μπει για κλοπή. Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 1973, πήγε με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο "Νεράιδα" που τραγουδούσε ο Καρουσάκης, για να διασκεδάσουν. Ο αδελφός του, ο Δημοσθένης, έκανε παραγγελιά τις Βεργούλες του Μάρκου Βαμβακάρη και σηκώθηκε να χορέψει. Μαζί του σηκώθηκαν και άλλα άτομα τα οποία ήταν προκλητικά.[εκκρεμεί παραπομπή] Ο τραγουδιστής (Αθανασιάδης) ενώ είχε ζητήσει να μην υπάρξουν παραγγελιές, τελικά ανακοίνωσε από το μικρόφωνο πως είναι "παραγγελιά". Έγινε συμπλοκή μεταξύ των ατόμων, χτύπησαν το Δημοσθένη και ο Νίκος Κοεμτζής σηκώθηκε και σκότωσε με μαχαίρι τρία άτομα (δύο αστυνομικούς), τραυματίζοντας άλλους οκτώ. Στην ανάκριση υποστήριξε πως θόλωσε το μυαλό του γιατί νόμιζε ότι σκότωναν τον αδελφό του. Ο Τύπος της εποχής τον χαρακτήρισε "κτήνος" και συχνά αναφερόταν σε εγκληματίες ως "κοεμτζήδες". Λόγω της εποχής, των οικογενειακών φρονημάτων του και του ποινικού του ιστορικού πέρασε πολύ άσχημα μέσα στη φυλακή. Καταδικάστηκε τρεις φορές σε θάνατο και οκτώ φορές σε ισόβια, για ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Το 1977 η ποινή του μετατρέπεται σε ισόβια. Αποφυλακίστηκε από την Πάτρα στις 29 Μαρτίου του 1996 μετά από 23 χρόνια συνεχούς φυλάκισης. Από τότε πουλούσε την αυτοβιογραφία του έξω από την "Ευελπίδων" και τις Κυριακές στο Μοναστηράκι υπογράφοντας αφιερώσεις στην πρώτη σελίδα. Το 2009, μετά από μια βραδιά παρουσίασης του βιβλίου του, ο Δήμαρχος της Αθήνας του έδωσε άδεια να πουλάει το βιβλίο του στο κέντρο. Έγραψε επίσης ποιήματα απ΄τα οποία φαίνεται, όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει, ότι μετάνιωσε για την πράξη του. Πέθανε στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 στο Μοναστηράκι από ασιτία και τις κακουχίες.
Επιρροή
Το 1979 ο Διονύσης Σαββόπουλος στο δίσκο Ρεζέρβα συμπεριλαμβάνει ένα τραγούδι με τίτλος "Το μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο". Το 1980 ο Παύλος Τάσιος σκηνοθετεί την ταινία "Παραγγελιά" με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αντώνη Αντωνίου που είναι βασισμένη στο επεισόδιο. Στην ταινία η Κατερίνα Γώγου (πρώην σύζυγός του) απαγγέλλει στίχους από τα ποιήματά της.
08-07-2014, 23:01 #8
To θεμα προφανως το ανοιξες γιατι εχεις για ακομα μια φορα την αναγκη να αποδειξεις κατι..!Σου αρεσει να ασχολουνται μαζι σου και οταν αυτο σταματαει να γινεται σε ενοχλει.
Κανεις δεν ξερει κανεναν εδω και ολοι σχολιαζουμε γραπτα , εσυ τι αλλο εχεις να αποδειξεις?Μας εχεις πει οτι εισαι πλουσιος με 3 παρκινγκ γεματα φεραρι , καταθλιπτικος που το παλευει.
Σε αναστατωσε το οτι σε αμφισβητησα το αναφερεις συνεχως χωρις αφορμη..Γιατι λοιπον εχεις την αναγκη να αποδειξεις τι εισαι στην τυχαια mnimonio?Aφου το λες και μονος σου.."γνωριζομαστε"?
Αλλαζεις γνωμη με απιστευτες ταχυτητες , ειδικα για εμενα και για αλλους , οταν δεν συμφωνουν μαζι σου.Οταν λοιπον θα συμφωνησω μαζι σου γιατι πραγματι σε καποια θεματα λες σωστα πραγματα τοτε ειμαι καλη οταν ομως συμβει το αντιθετο γινομαι κακος ανθρωπος.Ναι αυτο το εκανα και εγω στην Εκτη Δημοτικου θυμαμαι..ελεγα μαλιστα και το γνωστο κλισε "δεν σε εχω φιλοοο"
08-07-2014, 23:09 #9
Κανεις δεν ξερει κανεναν εδω
08-07-2014, 23:15 #10
08-07-2014, 23:30 #11
Και κατι αλλο και θα αποχωρισω απο το θεμα σου για να μην βγαλεις καπνους απο τα αυτια παλι :P
Εγω επειδη ειμαι λιγο "ψιλοανωμαλο" ον θα σου πω οτι σαν παρουσια εδω στο φορουμ παρολο που εισαι εξαιρετικα εκνευριστικος και ανωριμος θα ελεγα για τα 52 σου χρονια, σε συμπαθω κατα βαθος!Θεωρω οτι πονας , θεωρω οτι δεν εισαι και πολυ στα πανω σου και γι'αυτο σου βγαινει ολο αυτο εδω μεσα.
Ειμαι πιο παλιο μελος απο εσενα και ημουν και εγω εδω στα πολυ χαλια μου και τις ιδιες μαλακιες με εσενα ελεγα..Αν αυτος ο ιστοτοπος σε κανει να αισθανεσαι οτι εχεις να αποδειξεις κατι σε 10 τυχαιους ανθρωπους που απλα επικοινωνουν εδω ή αισθανεσαι οτι σε καταβαλλει ψυχικα η καθε γνωμη του mnimoniou ή του καθενα..κανε ενα διαλειμμα απο εδω,βγες εξω να σε χτυπησει καθαρος αερας και μετα ξαναελα!Αν ολο αυτο το θεωρεις ειρωνεια σου το λεω προκαταβολικα ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ!!
08-07-2014, 23:41 #12
Ναι γνωριζομαστε σε ιντερνετικο επιπεδο και πιστευω οτι σε τετοιο απροσωπο περιβαλλον μαθαινουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα. Και οταν λεω γνωριζομαστε εννοω μαθαινουμε πραγματα ο ενας για τον αλλον πραγματα σε βαθμο που σε προσωπικο επιπεδο δεν θα ειχαμε τοσο πολυ το θαρρος να μοιραστουμε. Λιγο πολυ φαινεται ο χαρακτηρας του καθενος μας αναλογα με το ποσο συμμετεχουμε εδω.
Ανταλασσουμε αποψεις συμφωνουμε διαφωνουμε διαπληκτιζομαστε πειραζουμε ο ενας τον αλλον στην ουσια επικοινωνουμε.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
08-07-2014, 23:52 #13
εγω πιστευω οτι οταν θες σε καπιον να πεις πραγματικα τη γνωμη σου θα πρεπει κ να τον γνωριζεις αλλα αν θες τωρα να αρχισεις τις γενικουρες πχ ισως εχω την εντυπωση μπορει να κλπκλπκλπ μπορεις να απαντας ετσι γενικα κ αοριστα
εγω παντως οταν βλεπω τα πραγματα σοβαρα κ οχι για να γραψω 5 ποστ σε ενα θεμα θελω να ξερω οτιδηποτε για αυτον που μιλω για να του απαντησω σοβαρα οπως μου χει τυχει κ αυτο κανοντας προσωπικες συζητισεις για ωρες ακομα κ μεχρι τις 7 τα ξημερωματα
αρα αυτο σημαινει οτι αν καπιος αποφευγει να με ακουσει προσωπικα αυτο σημαινει οτι το 100% του μυαλου μου δε θα το χρησιμοποιησω σε οτι του πω.
08-07-2014, 23:59 #14
09-07-2014, 00:03 #15
για πιο λογο να γνωριζομαστε (εκτος λιγων εξαιρεσεων)??εκθετεις ενα προβλημα δημοσιος και ο καθενας λεει τα δικα του χωρις να εχει κανενα προσωπικο με κανεναν...οποιος δν θελει στελνει πρωσοπικα μηνηματα και τελειωσε το θεμα.δεν χρειαζετε γνωριμια.να πω και κατι ασχετο ακομα οτι καθομαι και διαβαζω θεματα και ο ποιο λογικος χρηστης μου φενετε το mnimonio