άγχος, πανικός και αγχολυτικά! Ποια η γνώμη σας; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Senior Member
    [QUOTE=marsad;492836]Δεν ξέρω δεν την ρώτησα προς το παρών γιατί το αφήσαμε εκεί για τα φάρμακα. Εσένα ο δικός σου που πήγες τη δεύτερη φορά είναι καλύτερος; Τον συστήνεις ή θεωρείς ότι υπάρχουν και καλύτεροι από αυτον;[/QUOTE

ρωτησε την την αλλη φορα... οχι δε το συστηνω.. εγω δε θα ξαναπηγαινα σ αυτον παλι.. αμα χρειαζοταν να παω σε ψυχιατρο παλι θα πηγαινα συστημενη απο μια φιλη μου σε ενα που ξερει καλα και δε χαπακωνει με τη μια.. αλλα προσ το παρον το αφηνω εφ οσων θα ξεκινησω ομοιοπαθητικη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Γιατι ουσιαστικα δεν ειδα καποια βελτιωση.Βεβαια μου τα ειχε δωσει συνδιαστικα με σιροκουειλ αλλα ποτε δεν το πηρα. Για τις κρισεις πανικου μου ειπε οτι το σεροξατ μπορει να κανει και ΄θαυματα΄!!!
    Σε ευχαριστω για το σχολιο παντως.Θα το ψαξω
    απλα αυτο που σ εγραψα το διαβασα πριν λιγεσ μερεσ τυχαια.. κ μ εκανε τρομερη εντυπωση αυτο.. κ γενικα τα σεροξατ δε ειναι κ απο τα πιο ελαφρια..το ξερεισ φανταζομαι.. ναι ναι..ψαξτο.. ψαξτο..

Senior Member
    Touch για κρίσεις πανικού σου έδινε σιπραλεξ και σεροκουελ?

Senior Member
    Οk thyra ευχαριστώ πολύ. καλή επιτυχία με την ομοιοπαθητική ελπίζω να σε βοηθήσει!!! θα περιμένω ενημέρωση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    Οk thyra ευχαριστώ πολύ. καλή επιτυχία με την ομοιοπαθητική ελπίζω να σε βοηθήσει!!! θα περιμένω ενημέρωση!
    na sai καλα marsad μου..θα ενημερωσω με το που θα παω... να σαι καλα!! ολα καλα θα πανε..!!!:)

Senior Member
    Έχεις κάνει κάποια καλά βήματα μέχρι τώρα; Π.χ. Να βγαίνεις απο το σπίτι κλπ βολτες, για καφε...

Senior Member
    καλη ερωτηση.. πολυ λιγα..κ οχι με προγραμμα.. ασ π.χ. παω για μπανιο κανα 20λεπτο αποσταση απο το σπιτι μ με αμαξι κ οχι μονη.. κ φυσικα δε το προγραμματιζω..τελευταια στιγμη λεω παμε για μπανιο? για καφε εχω να παω ουουουουουουου 2 μηνεσ σιγουρα... βολτεσ παω με το αμαξι κ οχι μονη μου.. τωρα ξαναξεκινησα να παιρνω το μηχανακι..( το ειχα φοβηθει γιατι μια μερα επαθα κρισει πανα ωστο μηχανακι κ χεστηκα πανω μ κ εκανα να το παρω 4 μηνες).. εχω παει κ 2 φορεσ για φαι σε ταβερνα.. αλλα κ 2 ταβερνεσ ηταν πανω στο κυμα αλλιωσ δε παιζει να πηγαινα.. αλλα ολα χωρισ ραντεβου κ συννενοηση..ολα στο φλου.. απαξ κ κλεισω με καποιον οτι 3 ηωρα ασ πουμε πμε για καφε η μπανιο θα πεθανω απο το αγχοσ γιατι θα το σκεφτομαι..
    σε μπερδεψα λιγο? αμα δε καταλαβεσ κατι ρωτα με.. εσυ κανεισ βηματα?

Senior Member
    Όχι δεν με μπέρδεψες καθόλου γιατί καταλαβαίνω τι λες. Γιατί ακριβώς το ίδιο είμαι κι εγώ. Στην αρχή δεν είχα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, έπαθα μια μέρα κρίση ανικού μετά που διάβασα για τις κρίσεις πανικού και είδα ότι οι άνθρωποι παθαίνουν και σαν οδηγάνε. Και τότε επειδή το είχα στο μυαλό μου τσουπ έπαθα κι εγώ σε ένα κόκκινο φανάρι. Αυτό που λες το έχω κι εγώ δηλαδή δεν θέλω να κανονίσω γιατί θα αγχωθώ προτιμώ να δω κι αμα είμαι καλά να πω σε κάποιον πχ πάμε για μπάνιο. Ελάχιστες φορές έκανα κάτι και εκείνο πάλι με άγχος μη τυχόν και με πιάσει κάτι εκεί. Γενικά φαύλος κύκλος όλα. Εννοείται ότι όσες φορές κατάφερα να πάω για μπάνιο και να ηρεμήσω έστω και λίγο μετα τσουπ πάλι το ίδιο γιατί σκεφτόμουνα πως έχουν τα πράγματα και όταν έρθω σπίτι πάλι θα αρχίσουνε τα ίδια οπόταν όλο αυτό δε βοήθησε και ιδιαίτερα. Τώρα έχω πολύ καιρό να κάνω κάτι... Άστα να πάνε! Άρχισα να με λυπάμαι πολύ.

Senior Member
    σε καταλαβαινω ..αλλα θα σ πω κατι το οποιο δε πιστευα οτι γινεται.. π.χ. πηγαινοντασ καθε μερα για μπανιο σε βοηθαει.. οκ.τισ πρωτεσ φορεσ θα εισαι καπωσ περιεργα..γυρνωντασ στο σπιτι θα απογοητευεσαι. θα λεσ τπτ δε εκανα.παλι τα ιδια.. αυτο εκανα κ εγω.. κ δε σ κρυβω ακομα το κανω αλλα λιγο λιγοτερο.. αμα ομωσ δε σε βαλει κατω η σκεψη αυτη κ συνεχισεισ να πηγαινεις θα αρχιζεισ να αλλαζεισ προσ το καλυτερο φυσικα.. ναι ναι.. οσο ακατορθωτο κ αν σ φαινεται.. εγω πριν ενα μηνα ειχα πεσει στα πατωματα..καθε μερα εκλαιγα..δε μπορουσα να βγω ουτε μεχρι τη γωνια.. δε μπορουσα να φαω να πιω να περασω καλα ακομα κ μεσα στο σπιτι.. κ με το που ξεκινησα δειλα δειλα να πηγαινω εδω κοντα αρχισα να νιωθω καλυτερα..οχι τελεια..ουτε το ξεπερασα.. αλλα καλυτερα..ενα βημα κ αυτο..
    επισησ να σ τονισω το αλλο λαθοσ που κανεισ κ που κανω κ εγω ΜΗΝ λυπασαι το εαυτο σου.. επιβραβευσε τον.. μην εισαι σκληρη μαζι του.. δωσε χρονο σε σενα.. εμενα αυτο δε με βοηθαει να ανακαμψω κ προσπαθουν κ ο ψυχολογοσ να μ αλλαξει αυτη τη νοοτροπια.. δωσε οξυγονο σε σενα..μην σε πνιγεις..

Banned
    στο μηχανακι ουτε γω δε θα ανεβαινα δεν εχω καμια ορεξη καμια μερα να βρεθω στου χαντακ

Senior Member
    καταλαβαίνω τι λες και θα το προσπαθήσω. δυστυχώς όλα ξεκινάνε από μέσα μας. και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό που μας συμβαίνει και δυστυχώς εγώ ποτέ δεν είχα...

Banned
    εγω παντως ετσι οπως διαβαζω τι λετε εχω την εντυπωση οτι λετε ενα μακροσκελες μπλαμπλαμπλα σα να εισαστε ολοι παρεα πες καλο ειναι αυτο αλλα για να αλαξει καπιος ενα πραγματα πρεπει να αποφασισει να αλαξει συνηθειες για να αλαξει κ κατι απο το ολο θεμα

Banned
    για παραδειγμα εγω που ο εαυτος μου περασε απο πολα σταδια δε μπορω να πω οτι αλλαξα χαρακτηρα για να το ξεπερασω αλλα οτιδηποτε εχει σχεση με επικοινωνια ο τροπος που μιλαω ειναι σχεδον 100% διαφωρετικος απο πριν δηλαδη δεν αλαξα αποψεις αλαξα το τροπο που τις εξωτερικευω

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    καταλαβαίνω τι λες και θα το προσπαθήσω. δυστυχώς όλα ξεκινάνε από μέσα μας. και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό που μας συμβαίνει και δυστυχώς εγώ ποτέ δεν είχα...
    to katalabainv..k egv mh nomizeis...η αυτοπεποιθηση μ και η αυτοεκτιμηση μου εχει πιασει πατο..παλια δε ημουν τοσο πατο..

Senior Member
    Θέλω να πιστέυω πως άμα φτάσουμε στο σημείο να είμαστε καλά ψυχολογικά και να νιώσουμε λίγη ευτυχία, τότε θα φύγουν όλα αυτά σαν κακός εφιάλτης....

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast