Results 31 to 44 of 44
Thread: Ερώτημα
-
26-10-2007, 12:38 #31
Originally posted by krino
Originally posted by kallia13
Εσύ δλδ θεωρείς το κέρατο φυσικό
και ότι πρέπει να γινεται?
Δεν κατάλαβα?
εγω θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη εκατερωθεν σε ενα ζευγαρι και οτι αμα λες τι ωραιος γκομενος ειναι αυτος ο δικος σου να χαμογελα και οταν ο δικος σου, πωπωπω κοιτα μια να χαμογελας εξισου.
Γενικα οτι κάνετε να ειναι σε γνωση ολων και τιποτα να μην γινεται εν κρυπτω.
Με οσα εχεις αναφερει κατα καιρους το μονο που κανετε ειναι να κατασκοπευεται ο ενας τον αλλον ειτε γιατι πραγματι ο ενας εκ του ζευγαριου κανει κατι στα κρυφα ειτε γιατι προκειται για μια αρρωστημενη κατασταση.
Αν αυτο το λες εσυ σχεση, εμενα μου περισευει.
Προσωπικα η συντροφος μου οτι κανει, θελω να ειναι σε γνωση μου και απο κει και περα ολα ειναι υπο συζητηση. (το μεχρι που φτανει αυτο, το κανω οτι θελω)
Δεν μπορω να βαλω εγω μετρο στο καθενα τι ειναι ηθικο και τι οχι. Ο καθενας ειναι με την δικη του ηθικη αλλωστε.
Αλλο αυτο ομως και αλλο να ειμαστε σαν ζευγαρι με μισο ματι και να περιμενουμε τον αλλο στη γωνια με το ντουφεκι.....
Αμα η συντροφος μου ελεγε οτι γιατι κοιταξες την αλλη η της εκανες τα γλυκα ματια, την ιδια στιγμη θα της απαντουσα τραβα ζησε μονη σου που ο κοσμος ειναι πιο ησυχος να ξερεις τι σου γινεται και να μην νιωθεις ανασφαλεια οτι σε απαταει καποιος.
Οταν εισαι μονος σου τουλαχιστον αυτο το εχεις εξασφαλισει....
Κοίτα...εγώ δεν το θεωρώ σωστό να κοιτάζεις άλλη και να κάνεις τα γλυκά ματάκια μπροστά στη φίλη σου.... ο καθένας όπως το βλέπει. το θέμα δεν είναι γιατι βλέπει ...το θέμα είναι ΑΝ βλέπει γιατί αυτός με βγάλει τρελλή και προβληματική με το που κάθε φορά που βγαίνουμε να του κάνω σκηνή και να ανυσηχώ ποιαν θα δει τώρα...
- 26-10-2007, 13:52 #32
Kallia καταλαβαίνω την ευαισθησία σου, αλλά κατα τη γνώμη μου έχεις 2 επιλογές :
1. να χωρίσεις
2. να μη χωρίσεις και να φερθείς έξυπνα μπας και ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα .
(3. το να μην χωρίσεις και να είσαι δυστυχισμένη δεν είναι για μενα σωστή επιλογή!)
Αφου δεν θέλεις να χωρίσεις , δοκίμασε το 2. Δεν σημαίνει οτι θα τα καταφέρεις, αλλα δοκίμασε .
Καταλαβαίνω οτι είσαι ευαίσθητη και πληγώνεσαι και θέλεις την προσοχή του, αλλά δεν είναι δυνατόν η προσοχή του να είναι συνέχεια πάνω σου και επίσης την προσοχή του πρέπει να την κερδίζεις ! (Ακόμα και να την κερδίσεις, είναι αφύσικο να είναι συνέχεια πάνω σου!)
Εκτός απο αυτά που σου έγραψα στην προηγούμενη απάντηση μου , προτείνω να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου ! Τώρα έχεις ασχολίες ? Κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί ? Εχεις χρόνο για μια ακόμη δραστηριότητα ? Κάποιες γυναίκες διαλέγουν να φροντίσουν την εμφάνιση τους για να αρέσουν στον άντρα τους ! Για μενα δεν αρκει ! Φρόντισε να εξελίσσεσαι ! Κανε πράγματα που σου αρέσουν ! Μην περιμένεις οτι θα σε αγαπάει, επειδή τον αγαπάς ! Μην περιμένεις γενικά ! Γίνε πιο δραστήρια !
Και βάλε και τα σύνορα σου ! Αν δεν θέλει αυτός να βγαίνει με φίλους, είναι δικό του θέμα ! Εσύ μπορεί να θέλεις να βγαίνεις με τις φίλες σου ! Αλλα μην τον παραμελείς και να συζητάτε για το μοιρασμα του χρόνου ! (Αν θέλει να δεί π.χ. ποδόσφαιρο, βρές τότε την ευκαιρία να βγείς με τις φίλες σου)
Υ.Γ. \'\'Το συνεχώς και το επίμονα\'\' δεν ακούγεται καλό ! Είσαι όμως σίγουρη ?
26-10-2007, 14:06 #33
Originally posted by Kleiw
Kallia καταλαβαίνω την ευαισθησία σου, αλλά κατα τη γνώμη μου έχεις 2 επιλογές :
1. να χωρίσεις
2. να μη χωρίσεις και να φερθείς έξυπνα μπας και ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα .
(3. το να μην χωρίσεις και να είσαι δυστυχισμένη δεν είναι για μενα σωστή επιλογή!)
Αφου δεν θέλεις να χωρίσεις , δοκίμασε το 2. Δεν σημαίνει οτι θα τα καταφέρεις, αλλα δοκίμασε .
Καταλαβαίνω οτι είσαι ευαίσθητη και πληγώνεσαι και θέλεις την προσοχή του, αλλά δεν είναι δυνατόν η προσοχή του να είναι συνέχεια πάνω σου και επίσης την προσοχή του πρέπει να την κερδίζεις ! (Ακόμα και να την κερδίσεις, είναι αφύσικο να είναι συνέχεια πάνω σου!)
Εκτός απο αυτά που σου έγραψα παραπάνω , προτείνω να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου ! Τώρα έχεις ασχολίες ? Κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί ?
Από τον Νοέμβριο θα πηγαίνω με μια ξαδέρφη μου σε μαθήματα ψυχολογίας...δήλωσα και για χωρούς...ήθελα και τραγούδι...αλλά διαμαρτύρεται ότι τάχα δεν θα με βλέπει καθόλου μετά αν πάω σε όλα...επειδή είναι βράδυ αυτά που γίνονται...και θα πάω μόνο σε ένα ....και θα πάω γιατί θα είναι και η ξαδέρφη μου και δεν θα φοβάται ότι τάχα πάω αλλού...με τις φίλες μου θέλω να βγαίνω και του το είπα...πρέπει να επιμένω περισσότερο στο να βγαίνω με τις φίλες μου...απο την αλλη νιωθω ασχημα που δεν βγαίνει αυτός....
Για παράδειγμα το άλλο Σάββατο θα πάνε με την δουλεία του σε ξενοδοχείο για συνέδριο μέχρι Κυριακή και του είπα να βγω με τις φίλες μου για καφέ και μου έκανε παράπονα και εγώ του είπα δεν θα πάω ....λάθος μου....Θα του πω να ΄πάω κι αν δεν μαφήσει θα πάω και δεν θα του το πω....αφου με αναγκάζει....και όταν του εξηγώ δεν καταλαμβαίνει
Εχεις χρόνο για μια ακόμη δραστηριότητα ? Κάποιες γυναίκες διαλέγουν να φροντίσουν την εμφάνιση τους για να αρέσουν στον άντρα τους ! Για μενα δεν αρκει ! Φρόντισε να εξελίσσεσαι ! Κανε πράγματα που σου αρέσουν ! Μην περιμένεις οτι θα σε αγαπάει, επειδή τον αγαπάς ! Μην περιμένεις γενικά ! Γίνε πιο δραστήρια !
Και βάλε και τα σύνορα σου ! Αν δεν θέλει αυτός να βγαίνει με φίλους, είναι δικό του θέμα ! Εσύ μπορεί να θέλεις να βγαίνεις με τις φίλες σου ! Αλλα μην τον παραμελείς και να συζητάτε για το μοιρασμα του χρόνου ! (Αν θέλει να δεί π.χ. ποδόσφαιρο, βρές τότε την ευκαιρία να βγείς με τις φίλες σου)
Υ.Γ. \'\'Το συνεχώς και το επίμονα\'\' δεν ακούγεται καλό ! Είσαι όμως σίγουρη ?
Είπαμε....δεν ξερω αν όντως γίνεται ή αν το βλέπω εγώ έτσι..πως να το μάθω?
26-10-2007, 14:07 #34
για το συνεχώς και το επίμονα μιλάω στις τελευταίες 2 γραμμές κάτω
26-10-2007, 14:40 #35
Originally posted by kallia13
το θέμα δεν είναι γιατι βλέπει ...το θέμα είναι ΑΝ βλέπει γιατί αυτός με βγάλει τρελλή και προβληματική με το που κάθε φορά που βγαίνουμε να του κάνω σκηνή και να ανυσηχώ ποιαν θα δει τώρα...
κοιτα τι θα κανεις,
θα πας να παρεις ενα τσουβαλι απο αυτα για τις ελιες που δεν μπορεις να δεις καθολου, και οποτε βγαινεται βολτα θα του το φορας.
Επιπλεον για να γινει και λιγο κινκυ η κατασταση, θα του φορεσεις και ενα λουρι για να τον σερνεις μην και στην κοπανησει.
Αλλη συμβουλη δεν εχω να σου δωσω, εξαντληθηκα.
26-10-2007, 19:06 #36
Δεν τιθεται θέμα αν θα σε αφήσει !!!!!!!!!!!! Δεν βρίσκεστε πλέον σε σχέση \'\'γονιος - παιδί\'\' ! Η σχέση σας πρέπει να είναι πιο ισότιμη ! Αποφασίζετε να είστε μαζί και αφιερώνετε και χρόνο στην σχέση ! Αυτό επ ουδενί δεν σημαίνει , οτι δεν θα έχετε χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του !!!!!!!!!!! Δεν θα του ζητήσεις να πάς !!!! Θα του το ανακοινώσεις !!!!!!! Απο την στιγμή που αυτός θα λείπει, δεν τίθεται θέμα \'\'κοινού χρόνου\'\' , δεν μπορείτε ,με άλλα λόγια , να κάνετε κάτι απο κοινού και άρα δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην βγείς με τις φίλες σου !
Το θέμα της εμπιστοσύνης πρέπει να το συζητήσετε !!!!!!!!! Για μένα είναι μείζονος σημασίας !!!!!!
Να αλλάξετε και οι δυο στάση !!!!!!!!!
Μήπως απλά κοιτάει γύρω του ??????? Το λέω γιατί και εγώ μερικές φορές, ειδικά οταν έχω να βγω πολύ καιρο, κοιτάζω πολύ γύρω μου !!! Δεν κρύβεται κάποια σεξουαλική αναζήτηση πίσω απο αυτό !
26-10-2007, 19:26 #37
Originally posted by Kleiw
Μήπως απλά κοιτάει γύρω του ??????? Το λέω γιατί και εγώ μερικές φορές, ειδικά οταν έχω να βγω πολύ καιρο, κοιτάζω πολύ γύρω μου !!! Δεν κρύβεται κάποια σεξουαλική αναζήτηση πίσω απο αυτό !
Δεν το πιστεύω. Κι εγώ και ο φίλος μου όταν κοιτάμε κάποιον ή κάποια σκεφτόμαστε κατ ευθείαν το κρεββάτι.
26-10-2007, 19:38 #38
Αγάπη κάποτε και σέξ τώρα δηλαδή?
26-10-2007, 19:45 #39
να θυμασαι πωσ αυτον θα παντρευτεισ και οχι τουσ συγγενεισ η τουσ γονεισ σασ...
...αυτον θα εχεισ στο κρεβατι σου..
αληθηνη αγαπη ειναι εκεινη η οποια ναι μεν σε δεσμευει αλλα σε αφηνει να εξελιχθεισ... αν ομωσ καταλιγει κανεισ να τυραννιεται και να βασανιζεται για το τι κανει η δεν κανει ο αλλοσ μη εχοντασ την υποτυποδη εμπιστοσυνη στην σχεση και τον συντροφο.... τοτε δεν υπαρχει εξελιξη αλλα οπισθοχωριση....
η φθορα ειναι μεγαλητερη απο την ευτυχια.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
26-10-2007, 19:46 #40
Λίμπερ για τον εαυτό μου μίλησα ! Προσωπικά δεν βρίσκω τον ερωτικό μου σύντροφο έτσι ! Ξέρω πολλά άτομα που το κάνουν , αλλά αν είναι κανόνας υπάρχουν εξαιρέσεις ! Κοιτάζω και παρατηρώ άντρες και γυναίκες ! Κοιτάζω το ντύσιμο, το στύλ, την διάθεση που αποπνέουν, τις ηλικίες κ.α. Αν φυσικά δώ κάτι ωραίο θα το θαυμάσω, αλλά εγώ δεν σκέφτομαι κατευθείαν το κρεβάτι ! Γιατι δεν μου αρκεί η ομορφιά !
26-10-2007, 19:48 #41
Originally posted by Adzik
να θυμασαι πωσ αυτον θα παντρευτεισ και οχι τουσ συγγενεισ η τουσ γονεισ σασ...
...αυτον θα εχεισ στο κρεβατι σου..
αληθηνη αγαπη ειναι εκεινη η οποια ναι μεν σε δεσμευει αλλα σε αφηνει να εξελιχθεισ... αν ομωσ καταλιγει κανεισ να τυραννιεται και να βασανιζεται για το τι κανει η δεν κανει ο αλλοσ μη εχοντασ την υποτυποδη εμπιστοσυνη στην σχεση και τον συντροφο.... τοτε δεν υπαρχει εξελιξη αλλα οπισθοχωριση....
η φθορα ειναι μεγαλητερη απο την ευτυχια....
29-10-2007, 02:28 #42
Originally posted by NikosD.
Κάλλια,
εδώ και αρκετό καιρό, ανοίγεις στο φόρουμ αλεπάλληλα θέματα με τίτλο \"ζήλεια\".
Επίσης, ανοίγεις αλεπάλληλα θέματα με τίτλο \"αναζήτηση ψυχολόγου\".
Μοιαζει λοιπόν από τη μια μεριά να αναγνωρίζεις το πρόβλημα και από την άλλη να μην κάνεις κάτι γι αυτό.
Είναι έτσι ή κάνω λάθος?
Τώρα επανέρχεσαι με νέο θέμα \"ζήλεια και κατάθλιψη\". Για να καταλάβω, το θέμα που σε βασανίζει ειναι να παραμείνει η ζήλεια αλλά να μάθεις αν θα σε οδηγήσει σε κατάθλιψη? Κρατούμε δηλαδή ως δεδομένο ότι θέλουμε την αρρωστημένη ζήλεια και ψάχνουμε αν αυτή έχει κάποιου είδους επιπλοκές?
Ειλικρινά, αν θέλω να είμαι έντιμος απέναντι σου, δεν πρέπει να σου απαντήσω αν η ζήλεια φέρνει κατάθλιψη. Αυτό που χρειάζεται να σου πω είναι ρίξε μια ματιά.... στον εαυτό σου, φρόντισε τις διάφορες πλευρές του που σε κάνουν δυσλειτουργική και μη κοιτάς πως να παραμείνεις δυσλειτουργική, αλλά χωρίς αυτό να έχει έξτρα επιπλοκές.
10-01-2008, 23:36 #43
Αγαπητή Κάλλια αν και συνήθως δεν συμμετέχω στις συζητήσεις σας και απλά τις παρακολουθώ,κάτι με τραβάει να σου απαντήσω...
Έχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση και αυτό που έχω να σου πω από αυτή μου την εμπειρία είναι το εξής:
Δεν έχω ζήσει τίποτε χειρότερο...!!!Η ζήλεια είναι αρρώστια για μένα,αν δεν μπορείς να εμπιστευθείς τον άνθρωπό σου καλύτερα να μην είσαι μαζί του...
Εγώ βασανίστηκα πολύ από αυτή μου τη σχέση,γιατί νόμιζε ο σύντροφός διαρκώς ότι τον απατάω...Έμεινα μόνη μου εξαιτίας της αγάπης μου για εκείνον και δεν είχα τίποτε πια στη ζωή μου που να με ενδιαφέρει...Δημιουργούσα διαρκώς καταστάσεις για να του δείξω πως είναι το παν για μένα...Και το αποτέλεσμα ήταν να μην τα έχω καλά με τον εαυτό μου αλλά και με τον ίδιο...
Χωρίσαμε και μάλιστα με άσχημο τρόπο...Δεν κέρδισα κάτι από αυτήν την σχέση,αντίθετα...έχασα πολλά!!!Η ζήλεια μα ς αρρώστησε και τους δυο και μας έκανε να μην εμπιστευόμαστε κανέναν(ότι χειρότερο)...
Βρες τρόπο και λύσε την κατάσταση αυτή και αν πραγματικά τον αγαπάς δώστε χώρο ο ένας στον άλλο,για να κερδίσετε πολλές στιγμές ευτυχίας μεταξύ σας,αλλιώς λυπάμαι που σου το λέω,αλλά όλο αυτό θα αρχίσει να σας κουράζει και να σας προκαλεί πανικό και άσχημα συναισθήματα...
Δείξε του τι πραγματικά νιώθεις για αυτόν και αν είναι αυτό που θέλει να είσαι σίγουρη πως το όλο θέμα θα λήξει και θα είστε πολύ καλύτερα μεταξύ σας,αν όχι θα σταματήσετε κάτι που θεωρώ πως πληγώνει και τους δυο...Αν συνεχίσετε έτσι κάπου παρακάτω θα συγκρουστείτε και τότε δεν θα μπορείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας...!!!
Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει θετική σκέψη για τον άλλο και ισορροπία στην μεταξύ σας σχέση,εμπιστεφθείτε ο ένας τον άλλο και δεν θα χάσετε!!!
15-01-2008, 14:24 #44
Μετά απο δύο μήνες δουλειάς πάνω στο θέμα μου αυτό παρατήρησα ότι και οι δύο ζηλεύουμε...και οι δύο σκεφτόμαστε αρνητικά και έχουμε παντα το κακο/πονηρό στο μυαλό μας...και οι δύο έχουμε ανασφάλειες..και οι δύο προσπαθούμε να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον...και οι δύο προσπαθούμε εν τέλει να τα διορθώσουμε....
Κατά πόσο θα τα καταφέρουμε θα δείξει στο μέλλον.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή