Νεος στο Forum,η δικια μου ιστορία! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 143
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    εγώ νομίζω ότι θα λιποθυμήσω μες το μπάνιο.. άστα να πάνε! δεν την παλεύω. μερικές φορές νομίζω είναι εφιάλτης και θα ξυπνήσω.. δεν αντέχωωω!
    παρτο πιο χαλαρα ουτε θα λιποθυμησεις ουτε τιποτα εγω εχω κανει τρελες κρισεις και τιποτα οποτε μην το σκευτεσαι καν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos27 View Post
    μην αγχωνεσαι θα βγεις και θα τα ξανα κανεις ολα πιστεψε με και εγω ετσι πιστευα και το λεω ενω δεν τα εχω ξεπερασει τελιος....απο ποτε τυρανιεσαι?
    εδω κ ενα χρονο.. εσυ??
    με ειχε ξαναπιασει κ πριν 7 χρονια αλλα διηρκησε 1 2 μηνεσ..ηταν πολυ χαλαρη περιπτωση. ηταν κ η ηλικα που ημουν χαλαρη ..κ εφυγε στο τσακ μπαμ.. τωρα αστα βραστα.. 1 χρονο κ 1 μηνα συνεχομενα.. βεβαια απο το σεμπτεμβρη μεχρι το γεναρη να πηγαινα πολυ καλα αλλα μετα υποτροπιασα απο διαφορεσ συνθηκεσ..
    εσυ ποσο καιρο?

Banned
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    εγώ νομίζω ότι θα λιποθυμήσω μες το μπάνιο.. άστα να πάνε! δεν την παλεύω. μερικές φορές νομίζω είναι εφιάλτης και θα ξυπνήσω.. δεν αντέχωωω!
    για δες μηπως εχεις κανενα πμ σχετικα με αυτο που λες

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για δες μηπως εχεις κανενα πμ σχετικα με αυτο που λες
    ρε αλεξ ελεοσ με τα π.μ. οποιοσ μπαινει εδω μεσα ολο π.μ. στελνεις.. οτι θεσ πεσ το δημοσια... καθαροσ ουρανος αστραπεσ δε φοβαται.!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ρε αλεξ ελεοσ με τα π.μ. οποιοσ μπαινει εδω μεσα ολο π.μ. στελνεις.. οτι θεσ πεσ το δημοσια... καθαροσ ουρανος αστραπεσ δε φοβαται.!!!!
    να πω δημοσια πρωσοπικα μου κ θεματα η που εχουν σχεση με βαθυτερα θεματα των αλλων? δε πας καλα μου φαινετε δημοσια θα τα λες εσυ κ να εκτιθεσε οσο θες αν πχ βρισκομασταν σε ενα κλειστο γκρουπ που ολα τα μελη του ηταν υπο την εγκριση μου θα μπορουσα να πω τα παντα. δημοσια δε προκειται να ανοιχτω απολυτως ποτε οσο υπαρχουν μελη που δεν εγκρινω για αυτο τα πμ να τα κλισεις εσυ.

Banned
    κ μαλιστα το σκυλομετανιοσα κ που σου ανοιχτηκα πμ γιατι δεν αξιζε να προσθεσω.

Senior Member
    πρωτον δε ειπα να πεισ προσωπικα δεδομενα.. κ εκτοσ των αλλων κ σε π.μ. τουσ ξερεισ αυτουσ? οχι.. δε ξερεισ τι ειναι.. κ αμα στελνεισ σε ολουσ π.μ. τοτε ειναι σα να τα λεσ δημοσια..
    κ τριτον κ μενα με επιασεσ οταν πρωτομπηκα στο φορουμ κ μ στελνεσ π.μ. με κατι ποιηματα.. και κατι αλλα που δε καταλαβαινα.. δε νομιζω να μ ειπεσ κατι προσωπικο..ουτε δημοσιοποιησα κατι που μ ειχεσ στειλει..

Senior Member
    http://www.kathimerini.gr/109305/art...kalei-e3arthsh

http://www.kathimerini.gr/150075/art...tikata8liptiko

http://www.bbc.co.uk/greek/news/030610_seroxat.shtml

υ.γ. δε ξερω αμα επιτρεπεται να δημοσιοποιω τισ διευθυνσεις.. αν οχι ζητω συγνωμμη απο τη διαχειρηση..

Banned
    πρωτον δε ειπα να πεισ προσωπικα δεδομενα.. κ εκτοσ των αλλων κ σε π.μ. τουσ ξερεισ αυτουσ? οχι.. δε ξερεισ τι ειναι.. κ αμα στελνεισ σε ολουσ π.μ. τοτε ειναι σα να τα λεσ δημοσια..
    κ τριτον κ μενα με επιασεσ οταν πρωτομπηκα στο φορουμ κ μ στελνεσ π.μ. με κατι ποιηματα.. και κατι αλλα που δε καταλαβαινα.. δε νομιζω να μ ειπεσ κατι προσωπικο..ουτε δημοσιοποιησα κατι που μ ειχεσ στειλει..
    αν υπαρχει καπια που δε ξερω καθολου αυτη σιγουρα θα εισαι εσυ αυτο ειναι το μονο σιγουρο αρα η μονη που δεν επρεπε να χα ασχολιθει καν μαζι της εισουν εσυ. αρα σχετικα με τον εαυτο σου αυτη η τοποθετηση πηγαινει τελεια

επισης δε σε ξερω κ ουτε με ενδιαφερει να σε μαθω πολυ απλα

Senior Member
    http://www.kathimerini.gr/109305/art...kalei-e3arthsh

http://www.kathimerini.gr/150075/art...tikata8liptiko

http://www.bbc.co.uk/greek/news/030610_seroxat.shtml

υ.γ. δε ξερω αμα επιτρεπεται να δημοσιοποιω τισ διευθυνσεις.. αν οχι ζητω συγνωμμη απο τη διαχειρηση..
    μπερδεψα το θεμα.. σορυ..πηγαινε αλλου ..σε αλλο θεμα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν υπαρχει καπια που δε ξερω καθολου αυτη σιγουρα θα εισαι εσυ αυτο ειναι το μονο σιγουρο αρα η μονη που δεν επρεπε να χα ασχολιθει καν μαζι της εισουν εσυ. αρα σχετικα με τον εαυτο σου αυτη η τοποθετηση πηγαινει τελεια

επισης δε σε ξερω κ ουτε με ενδιαφερει να σε μαθω πολυ απλα
    δε ειμαστε εδω για να διαπληκτιστουμε μεταξυ μασ.. δε σ ζητησα να με μαθεισ..εσυ μ εστελνεσ π.μ.
    ασ τελειωνουμε το θεμα εδω ομωσ γιατι ειναι προσβλητικο για το ανθρωπο π ανοιξε το θεμα...

Banned
    ειναι προσβλητικο για το ανθρωπο π ανοιξε το θεμα..
    παλι καλα που το καταλαβες

Senior Member
    Καλησπερα φιλε μου,καταρχας δεν παιρνουμε σκευασματα που δεν γνωριζουμε τι περιεχουν απο το διαδικτυο παιρνουμε αποκλειστικα εγγεκριμενα φαρμακα που προτεινει ο γιατρος,Αυτο που πηρες ισως περιεχει τιποτα ουσιες που σε εκαναν να νιωσεις ετσι σαν παρενεργειες,παψε τελειως να παιρνεις αυτο το πραγμα περιμενε ενα διαστημα κ εαν δεν περασει απευθυνσου σε ειδικο,Λογικα ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ θα περασει επειδη αρκετα συχνα τα ψυχολογικα σωματοποιουνται κ νομιζεις οτι σωματικα δεν εισαι καλα,Προσθεου αρκει ενα τσεκ απ το χρονο νομιζω μην πηγαινεις διαρκως στον γιατρο θα παθεις μανια με αυτο το θεμα σου αρκει ψυχολογος εαν δεν περναει η φοβια αυτη,Καλο κουραγιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα φιλε μου,καταρχας δεν παιρνουμε σκευασματα που δεν γνωριζουμε τι περιεχουν απο το διαδικτυο παιρνουμε αποκλειστικα εγγεκριμενα φαρμακα που προτεινει ο γιατρος,Αυτο που πηρες ισως περιεχει τιποτα ουσιες που σε εκαναν να νιωσεις ετσι σαν παρενεργειες,παψε τελειως να παιρνεις αυτο το πραγμα περιμενε ενα διαστημα κ εαν δεν περασει απευθυνσου σε ειδικο,Λογικα ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ θα περασει επειδη αρκετα συχνα τα ψυχολογικα σωματοποιουνται κ νομιζεις οτι σωματικα δεν εισαι καλα,Προσθεου αρκει ενα τσεκ απ το χρονο νομιζω μην πηγαινεις διαρκως στον γιατρο θα παθεις μανια με αυτο το θεμα σου αρκει ψυχολογος εαν δεν περναει η φοβια αυτη,Καλο κουραγιο!

ναι ηταν μεγαλο λαθος μου βασικα το πηρα απο φαρμακειο το σκευασμα αλλα οσον αφορα το θεμα ψυχολογια τλκα δεν ειναι να παιζεις....απλα δεν το φοβηθηκα γτ ηταν φυτικο λεω οκ του στυλ βιταμινη ελαφρυ θα ειναι....μεγαλο λαθος μου εκ μερους μου και τα τραβαω ολα αυτα απο τον περασμενο Αυγουστο....ευτυχως κανω ψυχοθεραπεία με εναν φανταστικο γιατρο....

Senior Member
    εδω κ ενα χρονο.. εσυ??
    με ειχε ξαναπιασει κ πριν 7 χρονια αλλα διηρκησε 1 2 μηνεσ..ηταν πολυ χαλαρη περιπτωση. ηταν κ η ηλικα που ημουν χαλαρη ..κ εφυγε στο τσακ μπαμ.. τωρα αστα βραστα.. 1 χρονο κ 1 μηνα συνεχομενα.. βεβαια απο το σεμπτεμβρη μεχρι το γεναρη να πηγαινα πολυ καλα αλλα μετα υποτροπιασα απο διαφορεσ συνθηκεσ..
    εσυ ποσο καιρο?
    εμενα απο περσι αρχες αυγουστου που σταματησα την βλκια που πηρα μονος μου....

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast