να μαι και εγω!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

να μαι και εγω!!!!

καλησπερα παιδια!!!διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ και ειπα να γραφτω για να γραψω το προβλημα μου!!!!αγχωδη διαταραχη λοιπον ηπια συμφωνα με το γιατρο!!!σχεδον τα περισσοτερα συμπτωματα οπως ολοι(ανησυχια οτι κατι θα μου συμβει, με το παραμικρο που θα συμβει κατι στο σωμα μου παει το μυαλο στο κακο πολυ σκεψη τι μπορει να εχω, ποτε θα φυγει, λιγο βουητο, καμια φορα υπνηλια, ζαλαδα με τις μερες, εξετασεις ολες καλες φυσικα)αρκετες φορες το αντιμετωπιζω αλλα δε παυει να με ταλαιπωρει!!δε ξρω κατα ποσο θα με βοηθησει ο ψυχολογος η αληθεια ειναι οτι δε πρεπει να ειναι και πολυ εμπειρος αλλα μονο που δε θελει να μου δωσει αγωγη νομιζω καλο ειναι αυτο!!! αα και επισης μου ειπε οτι μαλλον εχω και λιγο χαλημη αυτοεκτιμηση οσο αφορα την εξωτερικη μου εμφανιση!καποια κιλακια δηλαδη οχι τραγικα πραματα απλα ειχα συνηθισει να ειμαι πολυ φιτ!!εχει μια βαση σε αυτο που λεει γιατι πολλες φορες αισθανομαι αβολα ειδικα οταν ειμαι εξω η με παρεα!!!εχω κοψει τη γυμναστικη απο τοτε που αρχισε να με ενοχλει αυτο το πραμα και το αποτελεσμα ηταν αυτο!!να χασω τη φορμα μου!!και μαλλον παιζει ρολο στο αγχος μου!αυτα εν ολιγοις!!!αα και ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει βαλεριανα γιατι λενε καλα πραματα στο ιντερνετ!!!αν και δεν ειδα πουθενα στο φορουμ για αυτο!!!μονο για τα "βαρια"λετε εδω!!!

Junior Member
    που στε μωρεεεε!!χαχαχαχ!αντε ρε αλανια πειτε καποιος κατι!!!ξερει κανεις για βαλεριανα η ειναι μονο για να αδειαζει η τσεπη μας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariostdm900 View Post
    που στε μωρεεεε!!χαχαχαχ!αντε ρε αλανια πειτε καποιος κατι!!!ξερει κανεις για βαλεριανα η ειναι μονο για να αδειαζει η τσεπη μας?
    καλησπερα μαριε.. εμενα προαωπικα δε μ εκανε τιποτα μα τιποτα.. σα να μην την πηρα..

Senior Member
    έχω δοκιμάσει εγώ βαλεριάνα.. και σε τσάι και σε καψουλες... η αλήθεια είναι μπορεί να σε ηρεμήσει λιγάαακι αλλά μη φανταστείς... αλλά αυτό εξαρτάται κ από τον κάθε οργανισμό.. σε εμένα δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο... ελάχιστη ηρεμία μέχρι εκεί... στον ύπνο δεν είδα διαφορά. αλλά δε θέλω να σε πάρω το λαιμό μου.. στη τελική δοκιμάζεις κ βλέπεις κ από μονος σου!!

Senior Member
    εγώ πάλι θα έλεγα ότι με βοήθησε. Εννοώ ότι με χαλάρωνε αρκετά. Αλλά επειδή σερνόμουν την άλλη μέρα στη δουλειά το σταμάτησα. Αυτό βέβαια αλλάζει από οργανισμό σε οργανισμό.
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Junior Member
    θα κανω μια δοκιμη και βλεπουμε!!παντως τις τελευταιες 2 μερες ειμαι πολυ πολυ καλυτερα!!!

Senior Member
    βαλεριανα?υπνηλια?χααχ! καλο!! το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?
    οταν λεμε δεν καταλαβα χριστο!! τποτα μα τιποτα ομως! κ ολο το κουτι να επαιρνα....παλι τσιτα ημουν.εδω κ ζαναξ που πηρα παλι δεν καταλαβα τιποτα.αναλογως τον βαθμο στρες πανε αυτα νομιζω.
    αν εχεις υπερβολικο στρες η βαλεριανα δεν κανει δουλεια.αν δεν εχεις αγχος κ απλα εισαι νορμαλ κ την πιεις μπορει να σε ηρεμησει..

Senior Member
    νταξει αν δν εχεις πολυ αγχος αγορι θα σε βοηθησει και ισως περισσοτερο ως placebo αλλα εχει καλυτερα αγχολυτικα που μπορεις να κανεις!πανε περπατημα ωστε να σε κουραση και θα δεις πως θα χαλαρωσεις...αν τον βλεπεις απειρο το ψυχολογο δεν χρειαζεται να πειραματιζεσε με την ψυχολογικη σου και με τα λεφτα σου!ελπιζω να ηρεμησεις αδερφε καταλαβαινω τι περνας και προσπαθησε να μην κλειστεις μεσα γτ καθε που κλεινεσε τοσο μεγαλωνει αυτο!