Νεος στο Forum,η δικια μου ιστορία! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 143
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    εγω πλεον ειμαι σε μονιμη κριση δεν εξηγειται αλλιως δεν φευγουν ποτε αυτες οι βλακειες δεν αντεχω!!!!!!!!!!!!!
    να σε ρωτησω κατι εσυ νιωθεις αυτο το οτι εισαι ηρεμη και απλα σε βασανιζει ενα σφιξιμο στο λαιμο και δυσπνοια οταν πας να κοιμηθεις ενω νυσταζεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    δυστυχωσ με τα χαπια εχω ασχημη σχεση... δε ειμαι των φαρμακων γενικοτερα.. το ξερω ειναι ο φοβσ του φοβου.. πραγματικα δε ξερω τι κανω λαθοσ.. εσυ ειχεσ αγοραφοβια?? κ αν ναι πωσ τη ξεπερασες?
    διαβασα την ιστορια σου!με την απραξια που κανεις ενα ειναι σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει κατι!!!ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι γι αυτην την απραξια?δεν ειναι καλο και σιγουρα αυτο δεν ειναι ψυχοθεραπεια!εγω οταν πηγαινα κ δεν εκανα πανικο μου ελεγε αν μ ξανα ερθεις κ δν εχεις εκτεθει να σταματησουμε να μην κοροιδευομαστε εδω ερχεσε να γινεις καλα οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου...δεν ειναι κακο να παθαινεις κρισης πανικου...οσο πιο πολυ παθαινεις τοσο εξικοιωνεσε με την παρουσια τους και οσο εξικιονεσε με την παρουσια τους τοσο δεν θα σε φοβηζουν οσο δεν θα σε φοβηζουν δεν θα ερχονται!γιατι χωρις φοβο πανικος δεν υπαρχει!οποτε πρεπει να σφυξεις δοντια και να πεις ξεκιναω και προσπαθω να τους συνηθισω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos27 View Post
    να σε ρωτησω κατι εσυ νιωθεις αυτο το οτι εισαι ηρεμη και απλα σε βασανιζει ενα σφιξιμο στο λαιμο και δυσπνοια οταν πας να κοιμηθεις ενω νυσταζεις?
    Όχι ακριβώς. Δυστυχώς πλέον σπανίζουν οι στιγμές που νιώθω ήρεμη. Ακόμη και σπίτι μου να είμαι με πιάνει δύσπνοια και κόμπος στο λαιμό. Είτε το έχω όοοοοολη μέρα είτε κάποιες ώρες είτε βράδυ κλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    Όχι ακριβώς. Δυστυχώς πλέον σπανίζουν οι στιγμές που νιώθω ήρεμη. Ακόμη και σπίτι μου να είμαι με πιάνει δύσπνοια και κόμπος στο λαιμό. Είτε το έχω όοοοοολη μέρα είτε κάποιες ώρες είτε βράδυ κλπ...
    οταν εχεις αυτον τον κομπο στο λαιμο εχει και ταχυπαλμια?η απλα τον κομπο και την δυσπνοια?

Senior Member
    ναι εννοειται οτι με πιανουν και ταχυπαλμιες συνεχεια...βασικα καθε μερα γινονται διαφορετικα τα ψυχοσωματικα... τη μια ετσι την αλλη αλλιως... οτι ναναι βασικα!

Senior Member
    Παιδια νομιζω πρεπει να χαλαρωσουμε και να μην το κανουμε αυτο..

Δλδ εγω καθομαι ετσι και με ποναει αυτο. Εσενα?

Α οχι εγω καθομαι ετσι και με ποναει εκει..

Νομιζω καθε οργανισμος και καθε ψυχη αντιδραει διαφορετικα..
    11/12/2006

Senior Member
    διαβασα την ιστορια σου!με την απραξια που κανεις ενα ειναι σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει κατι!!!ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι γι αυτην την απραξια?δεν ειναι καλο και σιγουρα αυτο δεν ειναι ψυχοθεραπεια!εγω οταν πηγαινα κ δεν εκανα πανικο μου ελεγε αν μ ξανα ερθεις κ δν εχεις εκτεθει να σταματησουμε να μην κοροιδευομαστε εδω ερχεσε να γινεις καλα οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου...δεν ειναι κακο να παθαινεις κρισης πανικου...οσο πιο πολυ παθαινεις τοσο εξικοιωνεσε με την παρουσια τους και οσο εξικιονεσε με την παρουσια τους τοσο δεν θα σε φοβηζουν οσο δεν θα σε φοβηζουν δεν θα ερχονται!γιατι χωρις φοβο πανικος δεν υπαρχει!οποτε πρεπει να σφυξεις δοντια και να πεις ξεκιναω και προσπαθω να τους συνηθισω!
    προσπαθει.. αλλα ρε συ εχω πολλα μετωπα ανοιχτα.. πολλουσ φοβους.. φοβαμαι να πονεσω..φοβαμαι να παθω πανικο.. νιωθω οτι εκεινη την ωρα που το παθαινω οτι ειναι η τελευταια μερα μου.. δε μπορω να το ελεγξω..κ αυτο που με εχει φοβισει ειναι οτι δε κραταει 10 λεπτα.. μου κραταει απο 1-3 ωρες...

Senior Member
    προσπαθει.. αλλα ρε συ εχω πολλα μετωπα ανοιχτα.. πολλουσ φοβους.. φοβαμαι να πονεσω..φοβαμαι να παθω πανικο.. νιωθω οτι εκεινη την ωρα που το παθαινω οτι ειναι η τελευταια μερα μου.. δε μπορω να το ελεγξω..κ αυτο που με εχει φοβισει ειναι οτι δε κραταει 10 λεπτα.. μου κραταει απο 1-3 ωρες...
    ναι καταλαβαινω τι λες....κ εμενα μου κρατουσε πολυ ωρα....απο την στιγμη που φοβασαι τοσο πολυ παρε φαρμακα να ισιωσεις....γτ ετσι τυρανιεσε πολυ και ειναι αμαρτια

Senior Member
    Κανονες φορουμ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Παιδια νομιζω πρεπει να χαλαρωσουμε και να μην το κανουμε αυτο..

Δλδ εγω καθομαι ετσι και με ποναει αυτο. Εσενα?

Α οχι εγω καθομαι ετσι και με ποναει εκει..

Νομιζω καθε οργανισμος και καθε ψυχη αντιδραει διαφορετικα..
    εχεις δικιο απλα μου φαινεται περιεργο να εχω δυσπνοια ενω δεν εχω ταχυπαλμια και βρισκομαι σε ηρεμια....εσενα πως σου φαινεται αυτο?

Senior Member
    Το εχω παθει και γω Γιωργο. Ειδικα οταν εχω ξαπλωσει.Απλα αλλαζω πλευρο η παιρνω πιο βαθιες αναπνοες.
    11/12/2006

Senior Member
    ναι καταλαβαινω τι λες....κ εμενα μου κρατουσε πολυ ωρα....απο την στιγμη που φοβασαι τοσο πολυ παρε φαρμακα να ισιωσεις....γτ ετσι τυρανιεσε πολυ και ειναι αμαρτια
    τα φοβαμαι τα φαρμακα..γι αυτο σε ρωταω κ σενα..επειδη το χεισ χχρονο... να μου πεισ καποια πραγματα..
    1. ποτε αρχισεσ να παιρνεισ μπροστα?(εννοω να κανεισ βηματα)
    2. ειχεσ αγοραφοβια?
    3ποσο καιρο πασ σε γιατρο?
    4.πηρε καθολου αγωγη? εστω κ αγχολυτικα.. κ αν ναι για ποσο καιρο..?

Senior Member
    τα φοβαμαι τα φαρμακα..γι αυτο σε ρωταω κ σενα..επειδη το χεισ χχρονο... να μου πεισ καποια πραγματα..
    1. ποτε αρχισεσ να παιρνεισ μπροστα?(εννοω να κανεισ βηματα)
    2. ειχεσ αγοραφοβια?
    3ποσο καιρο πασ σε γιατρο?
    4.πηρε καθολου αγωγη? εστω κ αγχολυτικα.. κ αν ναι για ποσο καιρο..?
    1.το επαθα τον αυγουστο του 2013 και πηρα μπροστα τον ιουνιο του 2014
    2.αγοραφοβια τις αποψης να ειμαι σε νοσοκομειο κοντα να μην απομακρυνομαι και να μπορω να φυγω ευκολα απο καπου αλλα και σε κλαμπ παω και παντου και σε ψηλα βουνα ανεβαινω και το αμαξι ειναι τερμα κατω κ ειμαι 30λεπτα απο το νοσκοκομειο
    3.πηγαινα απο τον οκτωμβριο του 2013 εως και τελος του 2013 σε ψυχολογο με κανενα αποτελεσμα.και μετα απο φεβρουαριο αν θυμαμαι καλα περιπου εως τωρα στον ψυχιατρο που ειναι απιστευτος....
    4.οχι καμια αγωγη απλα μ εδωσε attarax να τα περνω τα οποια δν τα πηρα και συμφωνησε και απλα μου τα εδωσε σε περιπτωσεις που δεν ελεγχο τον πανικο να περνω μεχρι 4 χαπακια την ημερα των 25mg.πηρα 3-4 φορες απο 1 μεχρι 1,5 χαπακι και με χαλαρωσε....το ατταραξ ειναι γελιο σαν δραση δν το βαση σε αγχολυτικο οπως lexotanil κτλπ.

αν εχεις αλλη απορια πολυ ευχαριστως να σου λυσω οτιδιποτε σε προβληματιζει ή δν σ αφηνει να προχωρήσεις!

Senior Member
    1.το επαθα τον αυγουστο του 2013 και πηρα μπροστα τον ιουνιο του 2014
    2.αγοραφοβια τις αποψης να ειμαι σε νοσοκομειο κοντα να μην απομακρυνομαι και να μπορω να φυγω ευκολα απο καπου αλλα και σε κλαμπ παω και παντου και σε ψηλα βουνα ανεβαινω και το αμαξι ειναι τερμα κατω κ ειμαι 30λεπτα απο το νοσκοκομειο
    3.πηγαινα απο τον οκτωμβριο του 2013 εως και τελος του 2013 σε ψυχολογο με κανενα αποτελεσμα.και μετα απο φεβρουαριο αν θυμαμαι καλα περιπου εως τωρα στον ψυχιατρο που ειναι απιστευτος....
    4.οχι καμια αγωγη απλα μ εδωσε attarax να τα περνω τα οποια δν τα πηρα και συμφωνησε και απλα μου τα εδωσε σε περιπτωσεις που δεν ελεγχο τον πανικο να περνω μεχρι 4 χαπακια την ημερα των 25mg.πηρα 3-4 φορες απο 1 μεχρι 1,5 χαπακι και με χαλαρωσε....το ατταραξ ειναι γελιο σαν δραση δν το βαση σε αγχολυτικο οπως lexotanil κτλπ.

αν εχεις αλλη απορια πολυ ευχαριστως να σου λυσω οτιδιποτε σε προβληματιζει ή δν σ αφηνει να προχωρήσεις!
    σε ευχαριστω που με βοηθασ.. εννοεισ πηρεσ μπροστα 2014 ιουνιο.. δηλαδη τι εκανες? και πριν τον ιουνιο του 14 που δε ειχεσ παρει μπροσ πωσ ησουν??

Senior Member
    σε ευχαριστω που με βοηθασ.. εννοεισ πηρεσ μπροστα 2014 ιουνιο.. δηλαδη τι εκανες? και πριν τον ιουνιο του 14 που δε ειχεσ παρει μπροσ πωσ ησουν??
    ναι ιουνιο του 2014 πηρα μπρος πιο πριν χαμος κρισεις δυνατες φοβος πολυ απλα σε ολο αυτο το διαστημα που ξεκινησα τον ψυχιατρο επιδιωκε να παθαινω και να τις καταγραφω και σιγα σιγα καταλαβα περι τινος προκειτε και ετσι δν τις φοβομουν δν λεω οτι δεν τις φοβαμαι καθολου αλλα καμια σχεση ετσι....μα καμια.....εσυ κανεις καταγραφες στην ψυχοθεραπεια σου?

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast