ο συντροφος μου υποτροπιασε και εγω ειμαι εγκυος!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    εδω αλλες κανουν εκτρωση για ασημαντους λογους θα κατηγορησετε μια κοπελα που εχει σοβαρους λογους να το κανει για χαλαρωστε λιγο και ξεκολλατε. δεν νομιζω να ξερετε μερικοι πως ειναι να μην εχεις τιποτα και κανεναν να μην εχεις σπιτι και να αναγκαζεσαι να κρεμεσαι απο τους αλλους!!
    ολοι εχουμε αδυναμιες και κανουμε λαθη ξεκολλατε λοιπον!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    κοπελα μου..θα σου μιλησω ως ομοιοπαθουσα δυστυχως.περασα τα ιδια με σενα πριν καποια χρονια..στα 26 μου.με εναν ανθρωπο που μολις σχεδιασαμε να μεινουμε μαζι κ να προχωρησουμε εκανε υποτροπη.δεν μπορω να σου πω τι τραβηξα κ δεν εχει νοημα εφοσον τα ξερεις.η απελπισια μου μεγαλη..το μονο καλο ειναι οτι δεν εμεινα εγκυος ευτυχως..ομως εχασα τον ανθρωπο μου εξαιτιας αυτης της υποτροπης.με γεμισε ψεμματα κ ψευτικες ελπιδες..μου ξεσκισε την ψυχη.με αδειασε κ αρρωστησα.εκανα 1000 βηματα πισω.επεστρεψα στην καταθλιψη.πηρα ενα σωρο ηρεμιστικα για να το ξεπερασω.δεν υπηρχε καμια ψυχραιμια..θεωρω οτι ηταν το πιο δυσκολο κομματι της ζωης μου.
    απο μενα δεν θα ακουσεις....μεινε μαζι του.
    εγω τον αφησα.δεν αντεξα κ να σου πω ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να στηριξω κατι τετοιο.
    η πρεζα ειναι παραμυθα.χανεις τον εαυτο σου κ την αξιοπρεπεια σου.σε μεταμορφωνει σε ενα τερας.
    μεχρι κ η μανα του μου ειχε πει "φυγε οσο μπορεις πιο μακρυα" κ ναι εκανα αυτο ακριβως.αυτος μπηκε να κανει απεξαρτηση ειπε για να μη με χασει..δυστυχως ομως δνε εξανε απεξαρτηση για κεινον..αυτο ηταν το λαθος..βγηκε κ ξαναυποτροπιασε..κ να σου πω κ τωρα 10 χρονια μετα αυτος μπαινοβγαινει.αστα///δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε ανθρωπους που κανουν χρηση.οταν δω καποιον που κανει χρηση θελω απλα να κανω εμετο.ειχα παθει κ γω σοκ σαν κ εσενα.ετρεχα στους ψυχιατρους.
    θα σου ελεγα κοριτσι μου να φυγεις οσο πιο μακρυα μπορεις για να μην καταστραφεις κ συ.φυγε οσο πιο μακρυα γινεται..θα το ξεπερασεις κ θα σταθεις στα ποδια σου ξανα.
    ζητα βοηθεια απο κεντρα που ασχολουνται με μανουλες που ειναι μονες.θα σε βοηθησουν.το μωρακι κρατα το μονη σου.απλα εξαφανισου.
    επειδη εχω κανει κ εκτρωση στο παρελθον να σου πω την αληθεια μετανοιωσα πικρα.
    το μωρακι αν το θελεις ΕΣΥ κ μονον ΕΣΥ κρατησε το.
    αλλα μην στηριζεσαι καθολου σε αυτον πια!!! προς θεου...θα κατστρεψει κ εσενα η φαση κ το μωρακι.
    πιστευω οτι μπορεις κ μονη σου να βρεις βοηθεια...ο θεος θα σε βοηθησει κ να δεις κ που η οικογενεια σου δεν θα σε απορριψει αργοτερα.θελουν κ αυτοι ισως τον χρονο τους.ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να τα καταφερεις αν το θελεςι φυσικα κ συ η ιδια.
    ομως μην ελπισεις ποτε κ μην στηριχτεις ποτε σε αυτον τον ανθρωπο.εχει πολυ δρομο μπροστα του.ισως κ να μην ξεμπλεξει ποτε.
    ισως κ ναι...δεν το ξερουμε.ομως εσυ πρεπει να βρεις την δυναμη να στηριχτεις μονο στα δικα σου ποδια.
    ετσι εκανα κ γω κ τα καταφερα..μου ηταν δυσκολο να τον αφησω εως ακατορθωτο.ομως τα καταφερα κ τωρα εχω μια ησυχη ζωη με αλλον ανθρωπο..
    μεχρι κ ξυλο εφαγα απο εκεινον που αυτο ουτε που το ειχα φανταστει..ειναι αρρωστια αυτο κοριτσι μου κ οχι απλα "παιρνω ναρκωτικα"///

Senior Member
    Συμφωνώ με γάτα, μνημόνιο και μυστ...το παιδί δεν φταίει σε τίποτα επειδή εσύ αφέθηκες...
    Η μόνη ένσταση που έχω είναι κάπου που αναφέρονται παιδιά που κακοποιούνται συναισθηματικά, ψυχικά ή ακόμα χειρότερα σεξουαλικά...αν είναι να γεννήσεις ένα παιδί και να του φέρεσαι έτσι τότε όντως καλύτερα να μην το γεννήσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    κοπελα μου..θα σου μιλησω ως ομοιοπαθουσα δυστυχως.περασα τα ιδια με σενα πριν καποια χρονια..στα 26 μου.με εναν ανθρωπο που μολις σχεδιασαμε να μεινουμε μαζι κ να προχωρησουμε εκανε υποτροπη.δεν μπορω να σου πω τι τραβηξα κ δεν εχει νοημα εφοσον τα ξερεις.η απελπισια μου μεγαλη..το μονο καλο ειναι οτι δεν εμεινα εγκυος ευτυχως..ομως εχασα τον ανθρωπο μου εξαιτιας αυτης της υποτροπης.με γεμισε ψεμματα κ ψευτικες ελπιδες..μου ξεσκισε την ψυχη.με αδειασε κ αρρωστησα.εκανα 1000 βηματα πισω.επεστρεψα στην καταθλιψη.πηρα ενα σωρο ηρεμιστικα για να το ξεπερασω.δεν υπηρχε καμια ψυχραιμια..θεωρω οτι ηταν το πιο δυσκολο κομματι της ζωης μου.
    απο μενα δεν θα ακουσεις....μεινε μαζι του.
    εγω τον αφησα.δεν αντεξα κ να σου πω ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να στηριξω κατι τετοιο.
    η πρεζα ειναι παραμυθα.χανεις τον εαυτο σου κ την αξιοπρεπεια σου.σε μεταμορφωνει σε ενα τερας.
    μεχρι κ η μανα του μου ειχε πει "φυγε οσο μπορεις πιο μακρυα" κ ναι εκανα αυτο ακριβως.αυτος μπηκε να κανει απεξαρτηση ειπε για να μη με χασει..δυστυχως ομως δνε εξανε απεξαρτηση για κεινον..αυτο ηταν το λαθος..βγηκε κ ξαναυποτροπιασε..κ να σου πω κ τωρα 10 χρονια μετα αυτος μπαινοβγαινει.αστα///δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε ανθρωπους που κανουν χρηση.οταν δω καποιον που κανει χρηση θελω απλα να κανω εμετο.ειχα παθει κ γω σοκ σαν κ εσενα.ετρεχα στους ψυχιατρους.
    θα σου ελεγα κοριτσι μου να φυγεις οσο πιο μακρυα μπορεις για να μην καταστραφεις κ συ.φυγε οσο πιο μακρυα γινεται..θα το ξεπερασεις κ θα σταθεις στα ποδια σου ξανα.
    ζητα βοηθεια απο κεντρα που ασχολουνται με μανουλες που ειναι μονες.θα σε βοηθησουν.το μωρακι κρατα το μονη σου.απλα εξαφανισου.
    επειδη εχω κανει κ εκτρωση στο παρελθον να σου πω την αληθεια μετανοιωσα πικρα.
    το μωρακι αν το θελεις ΕΣΥ κ μονον ΕΣΥ κρατησε το.
    αλλα μην στηριζεσαι καθολου σε αυτον πια!!! προς θεου...θα κατστρεψει κ εσενα η φαση κ το μωρακι.
    πιστευω οτι μπορεις κ μονη σου να βρεις βοηθεια...ο θεος θα σε βοηθησει κ να δεις κ που η οικογενεια σου δεν θα σε απορριψει αργοτερα.θελουν κ αυτοι ισως τον χρονο τους.ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να τα καταφερεις αν το θελεςι φυσικα κ συ η ιδια.
    ομως μην ελπισεις ποτε κ μην στηριχτεις ποτε σε αυτον τον ανθρωπο.εχει πολυ δρομο μπροστα του.ισως κ να μην ξεμπλεξει ποτε.
    ισως κ ναι...δεν το ξερουμε.ομως εσυ πρεπει να βρεις την δυναμη να στηριχτεις μονο στα δικα σου ποδια.
    ετσι εκανα κ γω κ τα καταφερα..μου ηταν δυσκολο να τον αφησω εως ακατορθωτο.ομως τα καταφερα κ τωρα εχω μια ησυχη ζωη με αλλον ανθρωπο..
    μεχρι κ ξυλο εφαγα απο εκεινον που αυτο ουτε που το ειχα φανταστει..ειναι αρρωστια αυτο κοριτσι μου κ οχι απλα "παιρνω ναρκωτικα"///
    ευχαριστω πολυ για οσα λες ηταν τα μονα που με αγγιξαν πραγματικα.... η εγκυμοσυνη μου ουτος η αλλος δεν παει καθολου καλα και σημερα που πηρα καποια αποτελεσματα απο εξετασεις δεν ηταν καλα... υπαρχει τεραστιος κινδυνος.αυριο εχω ραντευου με τον γιατρο παλι για να μου πει απο οτι φαινετε τι γινετε γιατι ακομα υπαρχει τεραστιο ορμονολογικο προβλημα.το εμβρυο δεν αναπτυσετε..... ολα για καποιο λογο γινοντε. αφηνω στην ανωτερη δυναμη ολο μου το ειναι. δεν εχω κουραγιο ακομα και να γραψω εδω. οσον αφορα τον ανθρωπο μου δεν εχω επικοινωνια μαζι του καθολου. αφηνω χρονο στους εαυτους μας. αν ο θεος το θελει ολα θα φτιαξουν δεν μπορω αλλα να ασχοληθω με αυτη τη σχεση πρεπει να κοιταξω την υγεια μου λιγο και το τι πρεπει να κανω.απο εκει και περα δεν με νιαζει τι λενε για μενα και δεν με νιαζει αν με κατακρινουν για το παιδι κλπ κλπ.ενα ευχομαι σε ολους αυτους. να μην χτυπησει ποτε το προβλημα αυτο σε εκεινους...

Senior Member
    ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ!! ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ.ακουσε με! τραβηξα πολλα!
    μην ελπιζεις σε αυτην την σχεση με τιποτα.ξεγραψε την.κανε την καρδια σου πετρα.οι τοξικομανεις πρεπει να μενουν μονοι τους με τους ειδικους ..δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε μια σχεση.ειναι σκληρο αλλα πρεπει για σενα κ μονο να φροντισεις εσενα!! μη κανεις το λαθος που εκανα εγω.6 μηνες ηλπιζα κ τελικα εγινα κουρελι.πραλιγο να φτασω στο τρελλαδικο.σε παρακαλω.αφησε τον κ κοιτα μπροστα.θα το ξεπερασεις κ θα φτιαξεις την ζωη σου απο την αρχη.εγω ειπα απο μεσα μου "πεθανε..κ πρεπει να μεινω μονη τωρα να το ξεπερασω κ υποσχομαι οτι θα το ξεπερασω..καποια στιγμη θα φτιαξω την ζωη μου ξανα"
    οταν με επαιρνε τηλεφωνα δεν απαντουσα.δεν ενιωσα τυψεις. ηταν δικη του επιλογη ολο αυτο.εγω δεν ημουν ειδικος να τον φροντισω.το πα στους γονεις του κ εξαφανιστηκα μετα ομως απο 6 μηνες που το ηξερα. τους ειπα οτι ναι εγω δεν ειμαι ειδικος να αντιμετωπισω..οι ιδιοι με παροτρυναν να φυγω κ να εξαφανιστω..συγκεκριμενα μου ειπαν το εξης "το παιδι εχει βαρυ προβλημα κ συ πρεπει να κοιταξεις τον εαυτο σου κ αυτος τον δικο του για να γινει καλα".

Senior Member
    Το να αντιμετωπίζει κανείς ένα τέτοιο θέμα με φανατισμό και απόλυτες απόψεις είναι πέρα για πέρα λάθος.
    Αν κάποιοι σκεφτόταν πιο ψύχραιμα, πολλές άσχημες καταστάσεις θα είχαν αποφευχθεί. Γνωρίζω περίπτωση ατόμου διανοητικά καθυστερημένου που έφερε στον κόσμο δύο παιδιά. Το ένα αυτοκτόνησε αφού ενηλικιώθηκε, το δεύτερο έχει γίνει ναρκομανής. Θα ήταν άραγε εγκληματικό να είχε κάνει έκτρωση και να είχε στειρωθεί ένα τέτοιο άτομο; Για κάποιους φανατικά θρησκευόμενους, μπορεί να ήταν θέλημα Θεού και να μην έπρεπε να επεμβαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Για ένα μη φανατισμένο σκεπτόμενο άτομο, συχνά η έκτρωση είναι η καλύτερη επιλογή. Ακόμη και ο ίδιος ο οργανισμός συχνά αποβάλει ένα ελαττωματικό έμβρυο.

Βεβαίως το καλύτερο είναι να παίρνουμε όποιο μέτρο χρειάζεται, για να αποφεύγονται ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. (Για κάποιους πάλι κι αυτό ακόμη είναι απαράδεκτο, έτσι δεν είναι; )
    Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θεωρούν πιο εγκληματικό να διακόψεις μια κύηση, από το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί για να υποφέρει αργότερα.
    Σε μια ιδανική κοινωνία, όπου όλοι θα ήταν ώριμοι για να μεγαλώνουν σωστά παιδιά, δεν θα υπήρχαν τέτοια διλήμματα.
    Όμως απέχουμε ακόμη πολύ από αυτό, άρα θα πρέπει τουλάχιστον να έχουμε την ωριμότητα και την ψυχραιμία να κάνουμε σωστές επιλογές.

Τέλος, ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και δεν μπορούν, άρα όσοι μπορούν θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατάνε ένα παιδί, ακόμη κι αν δεν το θέλουν δεν είναι επιχείρημα.

Senior Member
    την εγκυμοσυνη σου επισης να την στηριξεις! οσο μπορεις κ οσο επιτρεπει ο θεος.αν δεν θελει το μωρακι να μεινει δεν θα μεινει.ομως εσυ εχεις χρεος να το στηριξεις.
    ειναι ενα πλασματακι το οποιο απλα ετυχε.οκ..εγινε..αστο κ θα δειξει πως θα παει.ο.τι θελει θα γινει κ καθε εμποδιο για καλο.οσο ομως χτυπαει η καρδουλα του εισαι υποχρεωμενη να το στηριξεις.
    εγω απλα στην θεση σου τωρα θα κοιταζα τον εαυτο μου κ το μωρακι μου..τιποτα αλλο!!! τιποτα μα τιποτα αλλο!!!
    αν ομως δεν θελησει το μωρακι να συνεχισει..τοτε απλα αποδεξου το..
    μετα θα δεις οτι η ζωη σου θα σου φερει πισω ο.τι σου πηρε τωρα.μην ανησυχεις.σκεψου μονο εσενα κοριτσι μου!
    αχ ποσο σε ποναω! αχ θεε μου τι ειχα περασει!

Junior Member
    ευχαριστω παιδια να στε καλα...ποτε στη ζωη μου δεν ημουν τοσο χαλια. ελπιζω ολα να περασουν συντομα....
    ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινουν ολα ομορφα μια μερα.... και ο ανθρωπος που αγαπω ειτε μαζι μου ειτε οχι να ειναι παντα καλα και υγιεις απο δω και περα.... ελπιζω και αυτος να βρει τον δρομο του γιατι του αξιζει. ο καιρος θα διξει.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Το να αντιμετωπίζει κανείς ένα τέτοιο θέμα με φανατισμό και απόλυτες απόψεις είναι πέρα για πέρα λάθος.
    Αν κάποιοι σκεφτόταν πιο ψύχραιμα, πολλές άσχημες καταστάσεις θα είχαν αποφευχθεί. Γνωρίζω περίπτωση ατόμου διανοητικά καθυστερημένου που έφερε στον κόσμο δύο παιδιά. Το ένα αυτοκτόνησε αφού ενηλικιώθηκε, το δεύτερο έχει γίνει ναρκομανής. Θα ήταν άραγε εγκληματικό να είχε κάνει έκτρωση και να είχε στειρωθεί ένα τέτοιο άτομο; Για κάποιους φανατικά θρησκευόμενους, μπορεί να ήταν θέλημα Θεού και να μην έπρεπε να επεμβαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Για ένα μη φανατισμένο σκεπτόμενο άτομο, συχνά η έκτρωση είναι η καλύτερη επιλογή. Ακόμη και ο ίδιος ο οργανισμός συχνά αποβάλει ένα ελαττωματικό έμβρυο.

Βεβαίως το καλύτερο είναι να παίρνουμε όποιο μέτρο χρειάζεται, για να αποφεύγονται ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. (Για κάποιους πάλι κι αυτό ακόμη είναι απαράδεκτο, έτσι δεν είναι; )
    Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θεωρούν πιο εγκληματικό να διακόψεις μια κύηση, από το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί για να υποφέρει αργότερα.
    Σε μια ιδανική κοινωνία, όπου όλοι θα ήταν ώριμοι για να μεγαλώνουν σωστά παιδιά, δεν θα υπήρχαν τέτοια διλήμματα.
    Όμως απέχουμε ακόμη πολύ από αυτό, άρα θα πρέπει τουλάχιστον να έχουμε την ωριμότητα και την ψυχραιμία να κάνουμε σωστές επιλογές.

Τέλος, ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και δεν μπορούν, άρα όσοι μπορούν θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατάνε ένα παιδί, ακόμη κι αν δεν το θέλουν δεν είναι επιχείρημα.
    Καλα ρε συ..Εμενα φωναζουν χιτλερ εδω μεσα μην μου παιρνεις τον τιτλο!!Θα μου πεις γιατι στο λεω αυτο..?Γιατι η απαντηση σου "σταζει" ευγονικη!!
    Τα δικα μου επιχειρηματα δεν στηριζοταν στον θρησκευτικο φανατισμο οπως αναφερεις αλλα στην δικη μου λογικη η οποια ειπα εξ'αρχης μπορει να ειναι και ηλιθια για εσας..Μην μας βγαζετε λοιπον "Ελενη Λουκα" οσες απαντησαμε πιο "σκληρα" στην κοπελα.
    Ποσες γυναικες επιλεγουν να κρατησουν ενα παιδι με συνδρομο νταουν?Πολλες!!Ποσοι σκεπτομενοι ανθρωποι που εκαναν παιδια τα εφεραν σε αυτοκτονια ξερεις??Πολλοι!!
    Εγω που δεν ειμαι σκεπτομενος ανθρωπος λοιπον μιλαω για το δικαιωμα στην ζωη..Και την υπευθυνοτητα του "δεν θελω παιδι" .

Εγω δεν θα ηθελα να στειρωθει κανενας ανθρωπος,ουτε ο κοσμος θα ηθελα να αποτελειτε μονο απο τελειους..Δεν ειμαι Θεος για να αποφασιζω εγω ουτε και τελεια!!Τελος Μαριαν οσο δεν στεκει το δικο μου το επιχειρημα που ανεφερες αλλο τοσο δεν στεκουν και τα δικα σου.

Τωρα σας αφηνω να αποφασισετε για την τυχη ενος μωρου..ουπς οχι δεν ειναι ακομα παιδι μωρε!Εσεις οι σκεπτομενοι ανθρωποι εχετε πολυ πλακα τελικα..

Senior Member
    mnimonio δεν είναι θέμα ευγονικής η άποψη της marian_m είναι σκέψεις μίας λογικής και ώριμης στάσης.
    Μην μπερδεύεις το ένα από το άλλο.

Αρχικά το σύνδρομο Down κατά πάσα πιθανότητα δεν προβλέπεται προγεννητικά γιατί γεννιούνται ακόμα παιδακια με αυτό το σύνδρομο και η θανατωση απαγορεύτεαι εφόσον γεννηθεί ένα πλάσμα όπως και αν γεννηθεί.
    Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι οι γονείς αυτοί που έχουν ένα τέτοιο παιδί είναι ευτυχείς-απλά υποφερουν που έχουν ένα τέτοιο παιδί!

Συμφωνώ ότι πολλοί σκεπτόμενοι εφεραν τα παιδιά τους σε φάση απόγνωσης και κάποιοι άλλοι έκαναν παιδιά για να τα πουλήσουν ή να τους κάνουν αφαίρεση οργάνων.....μην μου πεις ότι α'φορά ακούς κάτι τέτοιο....

Ουσιαστικά θέλω να πω ότι μία στάση λογική και ώριμη όπως ακουγεται αυτη της μαριαν,είναι η πιο σωστή τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά...και σίγουρα αυτοί που είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αρχικά το σύνδρομο Down κατά πάσα πιθανότητα δεν προβλέπεται προγεννητικά γιατί γεννιούνται ακόμα παιδακια με αυτό το σύνδρομο
    νομίζω υπάρχει μια εξέταση στο 2-3 μηνα που φαίνεται άμα έχει τέτοια προβλήματα

Senior Member
    [QUOTE][/και σίγουρα αυτοί που είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.... [QUOTE]

σε αυτο συμφωνω και επαυξανω!! και θα προσθεσω τη φραση ποτε μην λες ποτε!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Δεν ζητησα απο κανεναν να συνηγορισει μαζι μου..Εκτος αν το ειπα καπου και δεν το θυμαμαι.

Senior Member
    πολυς κοσμος εδω μεσα ηταν αποτελεσμα ενος λαθους και κατεληξε ετσι οπως ειναι ή τα παιδακια που βλεπεις χαμενα στους δρομους ή τα χοντροπετσα κοριτσια του κεντρου.(δεν μιλαω για την περιπτωση σου,αναφερομαι στο θεμα εκτρωση)(και δεν το λεω προσβλητικα,αντικειμενικα μιλαω για τον κοσμο που βλεπω γυρο μου).η καλυτερη αντιμετωπιση ενος προβληματος ειναι να το προλαβεις πριν γινει.

Senior Member
    μη λεμε στην κοπελα τι θα κανει ...ουτε καν πρεπει να φερουμε γνωμη για το θεμα εκτρωση σε καποια.ειναι τοσο προσωπικο κ τοσο λεπτο ζητημα..που δεν πρεπει να παρουμε θεση κ εγω ισως κακως την επηρρεασα πιο πριν για το μωρο.
    ας κανει ο.τι νομιζει.για μενα αυτο που προεχει ειναι να φυγει απο αυτην την σχεση για να ηρεμησει αργοτερα αλλιως μια ζωη θα την κυνηγαει ο φοβος της πρεζας.
    ακομα κ στο περιπτερο να πηγαινει ο τυπος θα φοβαται μη πα κ πιει πρεζα.
    .

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast