Ακούω γνώμες........ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 127
    Banned
    εγω πιστευω πολυ σε αυτο το σοφο ρητο που λεει τα ματια ειναι ο καθρεφτης τη ψυχης
    https://www.google.gr/search?q=%CE%B...2F%3B640%3B497

αν τα ματια μου βγαλουν κατι αρνιτικο φρικαρω σχεδον αυτοματα

Senior Member
    Σου αρέσουν αυτά τα μάτια;
    http://1.bp.blogspot.com/-O1o4spPqYL...eivik_TDT.jpeg
    Ξέρεις σε ποιον ανήκουν;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλησπέρα συμφουρουμιτακια.........
    αλήθεια πότε πιστεύετε είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδέσεις κάποιους ανθρώπους με Κάιρο;
    Όταν αυτοί οι άνθρωποι αρχίζουν να σε απωθούν και να σε εκνευρίζουν....

Banned
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Σου αρέσουν αυτά τα μάτια;
    http://1.bp.blogspot.com/-O1o4spPqYL...eivik_TDT.jpeg
    Ξέρεις σε ποιον ανήκουν;
    αν κοιταξεις καλυτερα τη φωτογραφια που ειχαν δοσει στη δημοσιοτητα που ηταν προσφατη http://www.exitnews.gr/wp-content/up...08/Image-1.jpg
    φαινοταν οτι κατι δε πηγενε καλα προφανως αυτη που μου δειξες ηταν παλιοτερη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν κοιταξεις καλυτερα τη φωτογραφια που ειχαν δοσει στη δημοσιοτητα που ηταν προσφατη http://www.exitnews.gr/wp-content/up...08/Image-1.jpg
    φαινοταν οτι κατι δε πηγενε καλα προφανως αυτη που μου δειξες ηταν παλιοτερη.

https://www.youtube.com/watch?v=75ScEMah5KY

Banned
    αλήθεια πότε πιστεύετε είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδέσεις κάποιους ανθρώπους με Κάιρο;
    συνδεση με Καϊρο δυσκολα κανεις με ανθρωπο που ζεις καθημερινα 24 ωρες το 24ωρο. ακομα κι αν λειπεις ολη μερα απο το σπιτι ή κλεινεσαι στο δωματιο σου, παλι για πραγματα οπως το μεσημεριανο κλπ, αναγκαστικα θα πρεπει να επικοινωνησεις. κι οταν βλεπει αδιαφορεις ή δε φερεσαι καλα μπορει να σου κρατησει μουτρα και να εχετε καβγαδες.

εγω αναρωτιεμαι παντως ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ οσους ζουν ακομα με τους γονεις τους, πως θα τα καταφερετε οταν αυτοι πεθανουν, και ξαφνικα βρεθειτε με κληρονομια τα σπιτια τους ή οτι αλλο. που θα βρειτε λεφτα να πληρωσετε φορους, εστω και τη συντηρηση μονο ? πως θα ζησετε οταν δε θα υπαρχει πλεον η συνταξουλα ? οταν δεν εχετε μαθει μονοι σας απλα ?

Senior Member
    Δεν ξέρω αν εννοείς για μένα αλλά εγω δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα αφενός και αφετέρου μπορείς να ανησυχείς για την πάρτη σου και μόνο εγώ το οικονομικό μου θέμα το έχω λυμένο εκ γενετής.
    Επίσης στο δικό μου σπίτι δεν παίρνει κανείς συνταξη

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στην συζήτηση.

Banned
    οχι δεν εννοω μονο εσενα, γενικα ρωτησα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, γιατι ετσι οπως καταντησε η χωρα μας πολλοι ζουν ακομα με τους γονεις μεχρι μεγαλη ηλικια. κι εγω μεχρι πριν λιγους μηνες ετσι ημουν. αλλα δυστυχως ερχεται μια μερα που δε θα ειναι πια κοντα μας. μετα τι κανουμε οταν μια ζωη μας συντηρουσαν και δεν εχουμε μαθει να ειμαστε αυτονομοι/ανεξαρτητοι ?

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι δεν εννοω μονο εσενα, γενικα ρωτησα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, γιατι ετσι οπως καταντησε η χωρα μας πολλοι ζουν ακομα με τους γονεις μεχρι μεγαλη ηλικια. κι εγω μεχρι πριν λιγους μηνες ετσι ημουν. αλλα δυστυχως ερχεται μια μερα που δε θα ειναι πια κοντα μας. μετα τι κανουμε οταν μια ζωη μας συντηρουσαν και δεν εχουμε μαθει να ειμαστε αυτονομοι/ανεξαρτητοι ?
    Δουλευεις Κενο και τα βγαζεις μονος σου περα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Δεν ξέρω φίλε μου,ποιά είναι η δική σου ζωή...πραγματικά...και σε βλέπω στρεσσαρισμένο-είναι λίγο κακό αυτό,προβλημα στην Ελλάδα υπάρχει πολύ μεγάλο και εκτεταμένο...ας μην αναλύσουμε-απλούστατα οι περισσότεροι κάνουν το κουμάντο τους-οικονομικός προγραμματισμός-λίγο μεγαλύτερο σφίξιμο και βγαίνουν.
    Αυτόνομοι κάποιοι είναι και ας μένουν ακόμα με τους γονείς τους,μην ξεχνάς ότι και πάρα πολλά νέα παιδιά που παντρεύονται τα στηρίζουν οι γονείς,αλλά λίγο πολύ τα φέρνουνε όλοι βόλτα.

50.000 Ελληνες έχουν φύγει στο εξωτερικό από 2010 και νομίζω ότι συνεχίζουν κάποιοι να φεύγουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ναι όντως τί παίζει,δεν ρωτάω για να μην πεις ότι κάνω αδιακριτες ερωτήσεις,αλλά γιατί απευθύνεσαι στο β'πληθυντικό;-εσύ δεν πιστεύω να είσαι αυτόνομος και απλά να ανησυχείς τόσο για τους άλλους!

Banned
    Οχι βασικα εχει δικιο ο Κενο αλλα οταν πραγματικα καποιος δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να ζησει μονος,εδω επιστρεφουν οικογενειαρχες στους γονεις , τι μπορει να κανει?Κανεις μετα τα 30 δεν χαιρεται να ζει με τους γονεις του , ουτε καν ως βολεμα αν εννοει αυτο!Γιατι και τους καλυτερους γονεις να εχεις παλι δεν τους αντεχεις.

Banned
    μια μια παρακαλω να προλαβαινω να απανταω.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ναι φυσικα, το κοσμο απο τα 19.

Αυτόνομοι κάποιοι είναι και ας μένουν ακόμα με τους γονείς τους,μην ξεχνάς ότι και πάρα πολλά νέα παιδιά που παντρεύονται τα στηρίζουν οι γονείς,αλλά λίγο πολύ τα φέρνουνε όλοι βόλτα.
    δεν θεωρω οτι υπαρχει αυτονομια οταν μενει καποιος με τους γονεις του. εστω και με τον εναν μονο. δε μπορει να κανει οτι θελει στο σπιτι, οποτε το θελει. οσο καλα κι αν τα εχει συμφωνισει, παντα θα υπαρχουν ενοχλησεις. η οικονομικη στηριξη ειναι αλλο, ετσι οπως τα καναν ειναι το λιγοτερο που μπορουν να προσφερουν.

Ναι όντως τί παίζει,δεν ρωτάω για να μην πεις ότι κάνω αδιακριτες ερωτήσεις,αλλά γιατί απευθύνεσαι στο β'πληθυντικό;-εσύ δεν πιστεύω να είσαι αυτόνομος και απλά να ανησυχείς τόσο για τους άλλους!
    εξαρταται τι εννοεις εσυ αυτονομια. το να μενω μονος μου ? or money in the bank ? εχω κι απο τα δυο, μεχρι να μου τα παρει το κρατος.

Banned
    Κενουλη γλυκε αν σε πληρωνει ο daddy cool δεν εισαι αυτονομος μαναρι!

Banned
    Για την ώρα μπορώ να σου απαντήσω ότι συνδέεις με Κάιρο:
    - τους αγενείς κ τους αδιάκριτους
    - τις ψωνάρες κ τους αντιπαθητικούς
    -όσους ¨ψαρώνουν" με αντιπαθητικές ψωνάρες, γιατί σημαίνει ότι κουβαλάνε πολλά περισσότερα συμπλέγματα
    - όσους ζούνε, κυκλοφορούν, ντύνονται κ λένε πράγματα, πάντα με γνώμονα τίθα πουν οι άλλοι, κοινώς όσοι είναι του "φαίνεσθαι" κ όχι του "είναι"
    -τους ξερόλες επί παντός επιστητού, ακόμα κ σε θέματα που δεν αποτελούν το ή τα γναστικά τους πεδία, κ τους απόλυτους
    - όσους έχουν ύφος κ είναι πάντα έτοιμοι να την "πουν" κ να βρουν ψαγάδι στους άλλους, ενώ εκείνοι για τον εαυτό τους διεκδικούν το αλάθητο του Πάππα
    -αυτούς που ακούνε κ διαβάζουν μόνο ό,τι τους συμφέρει, με τον τρόπο τους τους συμφέρει
    - αυτούς, που μπορεί να εκφράζουν κ ορθές απόψεις, οι προθέσεις τους όμως δεν είναι αγνές, επιχειρούν δηλ. είτε να σε υποβιβάσουν κ να σε μειώσουν είτε να σε χειραγωγήσουν
    - αυτούς που τους φταίνε πάντα οι άλλοι (η κυβέρνηση, οι ξένοι, η χώρα, η ανεργία, ο περίγυρος. ο καιρός, οι γκόμενες κλπ) αλλά ποτέ δεν αναρωτήθηκαν αν υπάρχει πουθενά δικιά τους ευθύνη για τη μιζέρια τους
    - όσους προτιμούν για να δείχνουν καλύτεροι από τους άλλους κ "από πάνω" να επιλέγουν να τους μειώνουν κ να τους κατηγορούν για ό,τι τους κατέβει, αντί να προσπαθήσουν το δύσκολο, δηλ. να καταφέρουν πράγματα κ να κάνουν "δουλειά" με τον εαυτό τους οι ίδιοι, ώστε να γίνουν στην πραγματικότητα καλύτεροι
    -όσους την έχουν δει φίρμες, νομίζουν ότι είναι καλύτεροι, ότι επιβεβαιώνονται κ ότι οι άλλοι τους θαυμάζουν, τη στιγμή που είναι σκέτες κατίνες κ στάζουν μόνο χολή σε κάθε ευκαιρία
    - όσους ξέρουν πάντα τί είναι καλύτερο για σένα, αλλά εκείνοι, ενώ τα έχουν κάνει μπ.......... στη δικιά τους τη ζωή δε δέχονται ούτε 1 συμβουλή
    -όσους κάνουν καυγά για τον καυγά. Άστους να φωνάζουν στον τοίχο, πήγαινε 1 βόλτα κ όταν τους περάσει ξαναγύρνα
    -όσους εμφανώς παραλογίζονται
    -όσους κάνουν επίδειξη (γνώσεων, πλούτου, ομορφιάς κλπ)
    -όσους σου "ρουφάνε" την ενέργειά σου, ή σου μεταδίδουν αρνητική ενέργεια
    - όσους είναι παρτάκηδες ή εκμεταλλεύονται τους άλλους που έχουν θεωρήσει θύματα
    -όσους μπορούν να επεξεργαστούν κ να διαχειριστούν αποκλειστικά κ μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες κ δεδομένα, γιατί αντιδρούν άσχημα σε ό,τι δεν εγκρίνουν ή δε συμφωνούν. Μην τους λες τίποτα ή απλά πες τους αυτά που θέλουν να ακούσουν.

Νομίζω σου έδωσα κάποιες ιδέες, αν κ η λίστα είναι ατελείωτη............. Δυστυχώς.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast