Ακούω γνώμες........ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 127
    Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    χαχαχα..το ξερω.. αλλα συνηθεια ειναι μωρε..επειδη εγραφα γκρικλισ και μ χει μεινει.. ειναι η υπογραφη μου..αμα βλεπεισ ποστ χωρισ ονομα διπλα θα καταλαβαινεισ οτι ειμαι εγω..χαχα :P
    Σωστηηηηη!

Banned
    σχετικα με αυτα που λενε μεγαλη γυναικα κ μεγαλη γυναικα η δικη μου τωρα παει 90 κ μου ελεγε η μανα μου τωρα μεγαλωσε κ της ελεγα θυμασαι το θειο μου που μια ζωη σου ελεγε ξερεις τι σημαινει ...... μανα? κ εκανε την ανηξερη εγω οταν ελεγα πριν χρονια οτι δεν αντεχετε με τιποτα ολοι με εβγαζαν υπερβολικο κ ομως τωρα επιβεβαιωθηκα πληρως αφου θυμαμαι μια μερα που αρχισε να χ...ζει ανα 1 ωρα κ την εβαζε η μανα μου στο μπανιο συνεχεια κ στο τελος αρχισε να ουρλιαζει κ της ελεγε δε σε αντεχω αλλο οι υπολυποι δε ξερουν κ τοσο περι τινος προκειται για αυτο τα λενε αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Κάποιοι εδώ θα με ξέρουν κάποιοι άλλοι ίσως όχι....
    Είμαι 32 ετών και μένω με την μάνα μου και την αδερφή μου τα τελευταία χρόνια από τότε που γεννήθηκα :D

Η σημερινή μου απορία είναι να ακούσω την γνώμη σας σχετικά με την μητέρα μου.Αρχικά να θυμίσω ότι εγώ και η αδερφή μου-είμαστε υιοθετημένες από αυτήν την μάνα,η οποία σήμερα είναι 81 ετών καλοστεκούμενη και με επίγνωση.

Αυτό που όμως μου κάνει εντύπωση είναι η αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της μερικές φορές.
    Δηλαδή πολλές φορές χωρίς κανέναν προφανή λόγο με προσβάλλει,επισημαίνοντας μου πόσο άσχημο είναι που πάσχω από διαβήτη ή ενώ έχουμε συζητήσει πολλές φορές μαζί ότι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μελαγχολικές από μικρές και αυτός ήταν ο λόγος που μας ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στην ζωή και βγάλαμε προβλήματα υγείας εντούτοις την άλλη ώρα μας λέει τεμπέλες και διάφορα τέτοια κοσμητικά....και ότι εμείς ευθυνόμαστε για ότι μας ήρθαν έτσι τα πράγματα...

Οταν πηγαίναμε πιο παλιά για ψώνια μαζί ή σε κάποια εκδρομή μαζί-εκνευριζόταν χωρίς ιδιαίτερο λόγο και φώναζε.,είναι ανυπόμονη και θέλει να κάνει τα κουμάντα της-αδιαφορώντας πολλές φορές για τα δικά μας ζητήματα.!

Ενας ψυχίατρος που πήγαινα πριν καιρό μου είπε μεταξύ των άλλων:βλέπεις που κάποιοι μοιάζουν σαν τρελοι;
    Ναι λέω εγώ....δεν είναι τρελοί μου λέει παλιοχαρακτήρες είναι.

Η ψυχολόγος που πήγαινα μου υπονόησε ότι η μάνα μου δεν είναι στα καλά της,αλλά αυτήν τελικά δεν την έχω και μεγάλη σιγουριά γιατί τα ίδια έλεγε και για μένα....(ότι δηλαδή είμαι ψυχοπαθής-κάτι φυσικά που δεν ισχύει)

Δεν θα άνοιγα καινούργιο θέμα, αγαπητά μου συμφορουμιτάκια,αλλά αν πρέπει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα κανείς δεν θα μου απαντήσει με σαφήνεια για λόγους διακριτικότητας,αλλά εσείς που ούτε με ξερέτε-ούτε και σας ξέρω μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να με ρωτήσετε ότι θέλετε.....

Ναι είναι σημαντικό να ξέρω τι παίζει για να φερθώ και ανάλογα..
    Είναι ανισόρροπη; Είναι παλιοχαρακτήρας; Είναι η ηλικία; Είναι αδιαφορία; Είναι όλα μαζί;

Σας ακούω....
    Ειναι ματαιο να προσπαθεις να δικαιολογεις τη μητερα σου ποσο μαλλον να της δινεις σημασια. ολα θα παιζουν σιγουρα για τη συμπεριφορα της αλλα αμα βλεπεις οτι φτανει στα ακρα βαλτης καποια ορια αυτη εζησε τη ζωη της δεν θα σου τα πρηζει συνεχεια!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Member
    μαλλον σαρεσει να σου χαιδευουν μονο τα αυτακια...32 xχρονων μπενει σενα φορουμ να ρωτησει πως ναλλαξει τη μαμα 80 χρονων και οταν δε της λενε αυτο που θελει να ακουσει στελνει στο διαολο κοσμο!ΕΠΙΠΕΔΟ!!!ξυδακι!!!

Banned
    εγω δε συνηθιζω να χαιδευω αυτακια αλλα ετσι οπως τοποθετισαι ειναι σα να υπονοεις οτι η μανα της δικαιως τη ταλαιπωρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε συνηθιζω να χαιδευω αυτακια αλλα ετσι οπως τοποθετισαι ειναι σα να υπονοεις οτι η μανα της δικαιως τη ταλαιπωρει.
    Ευχαριστώ Αλέξανδρε,το ξέρω ότι είσαι φίλος :rolleyes:

Banned
    εγω ειμαι καλο παιδι εκτος αν καπιος με κανει κακο παιδι με το ζορι

Banned
    Quote Originally Posted by viky View Post
    μαλλον σαρεσει να σου χαιδευουν μονο τα αυτακια...32 xχρονων μπενει σενα φορουμ να ρωτησει πως ναλλαξει τη μαμα 80 χρονων και οταν δε της λενε αυτο που θελει να ακουσει στελνει στο διαολο κοσμο!ΕΠΙΠΕΔΟ!!!ξυδακι!!!
    τσου ρε που μπηκες να μας σπασεις τα @@ που δεν εχομεν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by viky View Post
    το θεμα δε ειναι η ηλικια κ ποσο χρονων εισαι.. τα προβληματα δε κοιτουν ηλικια..χτυπανε αβερτα.. οκ.. μπορει να ναι 80 χρονων αλλα οταν σ πρηζει τα τετοια ολη μερα τι να κανεισ?τρελαινεσαι. μανα τησ ειναι..δε μπορει να τη πεταξει.. εσυ θα τη πεταγεσ δηλαδη? η θα εκανεσ οτι δε ακουγεσ? δε νομιζω..

Banned
    δε μπορει να τη πεταξει..
    αμα ειναι ετσι να σου στειλουμε ταχυδρομικως κ τη δικη μας για να αρχισει το χ.....μο ανα μια ωρα κ να τη παλευεις ετσι 24 ωρες στη τουαλετα για να δω τι θα κανεις ευκαιρια να προβηβαστεις κ σε παστρατζη... εγω απορω ο θειος μου πως την αντεχει καθε μερα 2 μερες μας τη πασαρει κ η μανα μου δε την αντεχει.

Senior Member
    αμα ειναι ετσι να σου στειλουμε ταχυδρομικως κ τη δικη μας για να αρχισει το χ.....μο ανα μια ωρα κ να τη παλευεις ετσι 24 ωρες στη τουαλετα για να δω τι θα κανεις ευκαιρια να προβηβαστεις κ σε παστρατζη... εγω απορω ο θειος μου πως την αντεχει καθε μερα 2 μερες μας τη πασαρει κ η μανα μου δε την αντεχει.
    οκ..δηλαδη εσυ θα πεταγεσ τη μανα σου αμα ειχε περιεργειες οσο μεγαλωνε?? εγω προσωπικα δε θα το εκανα..θα εβρισκα αλλουσ τροπουσ για να ηρεμισω..εσυ μιλασ για τη γιαγια σου οχι για τη μανα σου!

Banned
    εγω στη θεση του θα ειχα προσλαβει ενα αραπη να τη ξε...........ζει 24 ωρες κ θα του ελεγα παρε τα λεφτα κ μη με ενοχλεις καθολου εγω δε ξερω τιποτα.

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    οκ..δηλαδη εσυ θα πεταγεσ τη μανα σου αμα ειχε περιεργειες οσο μεγαλωνε?? εγω προσωπικα δε θα το εκανα..θα εβρισκα αλλουσ τροπουσ για να ηρεμισω..εσυ μιλασ για τη γιαγια σου οχι για τη μανα σου!
    μα αυτη μια ζωη ηταν ανυποφορη τιποτα δε την παλευε κ μονο στη μανα μου υποκρινοταν τη καλη κ στους θειους μου συμπεριφεροταν απαισια δηλαδη η μανα μου ηταν η εκλεκτη της οικογενιας κ εγω κ οι θειοι μου ηταν οι μπασταρδοι ουτε να τη βλεπω δε θελω με πιανει αλλεργεια...

Senior Member
    μα αυτη μια ζωη ηταν ανυποφορη τιποτα δε την παλευε κ μονο στη μανα μου υποκρινοταν τη καλη κ στους θειους μου συμπεριφεροταν απαισια δηλαδη η μανα μου ηταν η εκλεκτη της οικογενιας κ εγω κ οι θειοι μου ηταν οι μπασταρδοι ουτε να τη βλεπω δε θελω με πιανει αλλεργεια...
    οκ..αυτο το δεχομαι.. αλλα αμα ηταν η μανα σου ετσι?τι θα κανεσ? θα τη πεταγεσ??

Senior Member
    Ασχετο αλλά μ'εχουν τσιμπήσει τουλάχιστον 5 κουνούπια....πάω να βάλω παστίλια....

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast