tsigaro
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Thread: tsigaro

Banned

tsigaro

paidia to na kapnizeis polu deixneis oti exeis apw8hmena?

Senior Member
    ΌΧΙ ρε φίλε...συνήθεια είναι...Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις...Κάπνισε όσο γουστάρεις!!!

Senior Member
    Το τσιγάρο πειράζει τα πνευμόνια και την τσέπη αυτού που καπνίζει. Τώρα αν φαίνεται κάπως στον έναν ή στον άλλον, πρόβλημά τους.
    Εσύ δείχνεις κάτι καπνίζοντας μπροστά στους άλλους;

Senior Member
    Συνηθως οι ανθρωποι με ψυχολογικα προβληματα ειναι και μανιωδεις καπνιστες ιδιως οι σχιζοφρενεις αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα...πολυς κοσμος καπνιζει και δεν βλεπω αυτη η πραξη να σε σπρωχνει στο περιθωριο.
    Εγω ειμαι καπνιστης και το ευχαριστιεμαι ξερωντας φυσικα οτι αργοτερα μπορει να το πληρωσω και προσπαθω να σεβομαι και τους αντικαπνιστες πχ δεν καπνιζω σε χωρους που απαγορευεται ή οταν ενοχλω καποιον.
    Καλο ειναι να μην εχεις εξαρτησεις και κυριως ανθυγιεινες αλλα μην σκεφτεσαι για απωθημενα και τα συναφη...περισσοτερο νομιζω πρεπει να σε απασχολησει γιατι κανεις αυτη τη μαυρη σκεψη σχετικα με το καπνισμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εγω ειμαι καπνιστης και το ευχαριστιεμαι ξερωντας φυσικα οτι αργοτερα μπορει να το πληρωσω και προσπαθω να σεβομαι και τους αντικαπνιστες πχ δεν καπνιζω σε χωρους που απαγορευεται ή οταν ενοχλω καποιον.

Banned

tsigaro

Εγω παντα ειχα προβλημα στο τσιγαρο.Την μια καπνιζα και ειχα τικ να το τιναζω συνεχεια.Την καπνιζα γρηγορα και πολυ και τωρα με τα στριφτα καπνιζω σαν να πινω μπαφο μου λεν οι γονεις..Γενικα με τα στριφτα καπνιζω λιγοτερο.Αλλα τωρα το σαββατο πηγα σ ενα club και εκανα 1 πακετο σε 3 ωρες.Το χω κανει και αλλες φορες σε 2 ωρες.Πακετο ομως οχι στριφτο
    ΠΑΝΤΟΣ να πω την αληθεια ειμε αντικαπνιστης :)

Senior Member
    Kι εγώ αντικαπνίστρια είμαι των 2 πακέτων την ημέρα.

Senior Member
    Κάπου διάβασα οτι το τσιγάρο επιβαρύνει τις κρίσεις πανικού.
    Όχι οτι το έκοψα βέβαια μετά απο αυτό...
    Προσπάθησε να καπνίζεις και να απολαμβάνεις τον καπνό.
    Ειδικά με τα στριφτά το κάπνισμα γίνεται ιεροτελεστία.
    Φτιάξε τον καφέ σου, στρίψε το τσιγαράκι σου και άραξε να το απολαύσεις.

Senior Member
    \'Ομορφα..Κι εγώ προσπαθώ να το μειώσω σιγά σιγά,γιατί καπνίζω αρκετά χρόνια,και βλέπω να μου δημιουργεί προβλήματα. Με έχει σώσει ότι δεν καπνίζω στο σπίτι και έτσι έχω μάθει να μετράω τα τσιγάρα που καπνίζω.
    Αν πιστεύεις ότι για οποιονδήποτε λόγο σε ενοχλεί, και δεν θέλεις να το κόψεις, είναι μια καλή αρχή να το μειώσεις :D

Junior Member
    Τωρα που λετε για τσιγαρο...οταν δεν καπνιζω εχω παρα πολλες πιθανοτητες να μην παθω κριση πανικου:cool: