Δεν αντέχω άλλο τη μάνα μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Tα opel πως κορναρουν??
    μπρρρρρρρρρ
    και τα ντατσουν τσαπρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Μπα ιδεα σου !
    δεν σου άρεσε η απάντηση μου στο θέμα σου και φρίκαρες :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ο αλεξανδρος ειναι σε αλλη διασταση.
    Ο καθενας είναι ξεχωριστος στον τροπο που μιλαει και που εκφράζεται. Δεν χρειαζεται να βαζουμε ταμπελες και να κρινουμε μελη εδώ στο φορουμ.
    Ο αλεξανδρος απλως λεει τα πραγματα με τον δικο του τροπο...ποιητικα !

Senior Member
    Ο καθενας είναι ξεχωριστος στον τροπο που μιλαει και που εκφράζεται. Δεν χρειαζεται να βαζουμε ταμπελες και να κρινουμε μελη εδώ στο φορουμ.
    Ο αλεξανδρος απλως λεει τα πραγματα με τον δικο του τροπο...ποιητικα !
    ναι τα λεει ποιητικα και στο τελος αναρρωτιομαστε τι θελει να πει ο ποιητης!

Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    δεν σου άρεσε η απάντηση μου στο θέμα σου και φρίκαρες :)
    Οντως δεν μου αρεσε η απαντηση σου γιατι ηταν αρκετα αγενης αλλα ΓΙΑΤΙ να φρικαρω...? :confused:
    Παραταυτα δεν εχω εμπαθειες με ατομα που δεν γνωριζω και αυτο είναι ένα τελειως διαφορετικο θεμα οπου απαντησα συμφωνα με αυτά που ειπες ΕΔΩ.

Senior Member
    Οντως δεν μου αρεσε η απαντηση σου γιατι ηταν αρκετα αγενης αλλα ΓΙΑΤΙ να φρικαρω...? :confused:
    Παρατ'αυτα δεν εχω εμπαθειες με ατομα που δεν γνωριζω και αυτο είναι ένα τελειως διαφορετικο θεμα οπου απαντησα συμφωνα με αυτά που ειπες ΕΔΩ.
    δεν απάντησες με κριτήριο τα λεγόμενα μου, γιατί πολύ απλά δεν το έχεις ιδέα. εδώ απάντησες καθαρά σαν αντίποινα επειδή δεν σου άρεσε η απάντηση μου στο θέμα σου .... βασικά δεν με πειράζει όπως και να μου απαντάς, το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει περίπτωση, να βγάλει λάθος συμπεράσματα η chem chem με αυτά που λες εσύ και ο πικάσο αλέξανδρος....

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ο αλεξανδρος ειναι σε αλλη διασταση.
    μαλον εσυ εισαι σε αλλη διασταση αφου ετσι δε τα πριζεις σε μενα αν δε το χεις καταλαβει γιατι εγω συμβουλευω αυτην... το τι πιστευεις για με στα ## μου. εδω το θεμα ειναι η αλλη που διαβαζει τα εκτος θεματος ποστ σου που δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα κ δε χρησιμευουν σε απολυτως τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον εσυ εισαι σε αλλη διασταση αφου ετσι δε τα πριζεις σε μενα αν δε το χεις καταλαβει γιατι εγω συμβουλευω αυτην... το τι πιστευεις για με στα ## μου. εδω το θεμα ειναι η αλλη που διαβαζει τα εκτος θεματος ποστ σου που δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα κ δε χρησιμευουν σε απολυτως τιποτα.
    κι εγω ειμαι σε αλλη διασταση γι αυτο δεν καταλαβαινομαστε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στις διεσεις σου ρε αλεξ!!στις διεσεις σου!

Senior Member
    δεν απάντησες με κριτήριο τα λεγόμενα μου, γιατί πολύ απλά δεν το έχεις ιδέα..
    Δεν ειμαστε ολοι τοσο ξεχωριστοι, βλέποντας οραματα και πινωντας Ινδιάνους για να το εχουμε ιδεα.
    Αλλα αν σου ερθει παλι καμια εμπνευση με οραματα και ετσι πες και για την δικη μου περιπτωση γιατι θα με φαει η αγωνια...!

...Όπως κ το ότι είμαι απολυτως σιγουρη ότι από την δικη σου εγκυρη διαγνωση η θεματοθετρια θα εχει εκατο τοις εκατο ΣΩΣΤΑ συμπερασματα. Ξερεις όμως εγω δεν προλαβα να την συμβουλεψω ακομα σε αντιθεση με σενα.

Senior Member
    Δεν ειμαστε ολοι τοσο ξεχωριστοι, βλέποντας οραματα και πινωντας Ινδιάνους για να το εχουμε ιδεα.
    Αλλα αν σου ερθει παλι καμια εμπνευση με οραματα και ετσι πες και για την δικη μου περιπτωση γιατι θα με φαει η αγωνια...!

...Όπως κ το ότι είμαι απολυτως σιγουρη ότι από την δικη σου εγκυρη διαγνωση η θεματοθετρια θα εχει εκατο τοις εκατο ΣΩΣΤΑ συμπερασματα. Ξερεις όμως εγω δεν προλαβα να την συμβουλεψω ακομα σε αντιθεση με σενα.
    άντε πες την άποψη σου πάνω στο θέμα... για να κρίνεις τον άλλον λογικά θα έχεις δικια σου άποψη, περιμένω με αγωνια !!! ;) :)

Junior Member
    Με συγχωρείτε αλλά προφανώς όλα όσα γράφω εδώ τα γράφω εδώ, δεν έχω εκφράσει κάτι ανάλογο στην ίδια με τέτοιο τρόπο, θα ήμουν πλήρως ανόητη αν το εκανα.
    Με συγχωρείτε αλλά είναι φυσιολογικό ένας ώριμος άνθρωπος με οικογένεια να περνάει 15 ώρες την ημέρα με ένα κινητό ή ένα υπολογιστή στο χέρι και να μιλάει μόνο γι αυτό; Και άμα δεν δημοσιεύσω κάτι στο προφίλ της να μου κρατάει μούτρα; Ή άμα δεν την τραβήξω φωτογραφία την ώρα που θέλει; Ή να μου μιλάει μόνο γι αυτό; Ένας έφηβος θα τα έκανε αυτά, από αντικειμενική άποψη.
    Παλιότερα με κριτίκαρε εκείνη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης παλιότερα ήταν πιο ήρεμη, με λιγότερα νεύρα. Δεν έβγαινε συχνά και αυτό νομίζω ότι ήταν λάθος γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε και γι αυτό νομίζω έκανε και το μπαμ με τις εξόδους κλπ. Αλλά έχει φτάσει να έχει ενδιαφέροντα 15χρονου παιδιού και όταν π.χ. μου λέει κάτι σχετικό με κάποιο site και της απαντάω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω εκνευρίζεται πλήρως.
    Επίσης, το να ενδιαφερθείς για κάποιον που αγαπάς και να ανησυχείς όταν είναι αλλαγμένος , από πότε είναι κακό; Και γιατί πρέπει μια άποψη που εκφράζεις να αποτελεί βαριά κριτική και όχι απλά άποψη κάποιου που ενδιαφέρεται για σένα; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά με τον εαυτό της και να φτιάξει και η σχέση της με την οικογένειά της (γιατί όταν φέρεσαι ανισόρροπα και δεν δέχεσαι καμια άποψη σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι καλά και σίγουρα δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου).

Senior Member
    Τελικά δεν μας απάντησες...υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο ψυχιατρικό;

Senior Member
    άντε πες την άποψη σου πάνω στο θέμα... για να κρίνεις τον άλλον λογικά θα έχεις δικια σου άποψη, περιμένω με αγωνια !!! ;) :)
    Καλα αφου με αφηνεις θα την πω την αποψη μου αλλα λιγο αργοτερα...ετσι για να σε κρατησω σε αγωνια για περισσοτερη ωρα ! χοχο!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κανενας δεν αντεχει τη μανα του μετα την ηλικια των 12 ετων. Αμα την αντεχες θα υπηρχε προβλημα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast