Δεν αντέχω άλλο τη μάνα μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Junior Member
    Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κάτι ψυχιατρικό. Διαγνωσμένο σίγουρα όχι, άλλωστε ποτέ δεν θα πήγαινε σε γιατρό για κάτι τέτοιο από μόνη της, εδώ αρνείται τα πιο απλά πράγματα.
    Απλά αυτό το κοινωνικό ξέσπασμα σε συνδυασμό ότι τα ξέρει όλα και με το ότι "ό,τι δεν είναι η άποψή μου είναι κριτική", είναι σίγουρα παράξενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Καλα αφου με αφηνεις θα την πω την αποψη μου αλλα λιγο αργοτερα...ετσι για να σε κρατησω σε αγωνια για περισσοτερη ωρα ! χοχο!
    ευχαριστώ :) χρειαζόμουν και λίγο χρόνο γιατί διαβάζω το ποιο σοβαρό θέμα που άνοιξες ''ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ! '' και έχω κάνει κοιλιακούς λεμεεεεεε χχαχααχχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by chem_chem View Post
    Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κάτι ψυχιατρικό. Διαγνωσμένο σίγουρα όχι, άλλωστε ποτέ δεν θα πήγαινε σε γιατρό για κάτι τέτοιο από μόνη της, εδώ αρνείται τα πιο απλά πράγματα.
    Απλά αυτό το κοινωνικό ξέσπασμα σε συνδυασμό ότι τα ξέρει όλα και με το ότι "ό,τι δεν είναι η άποψή μου είναι κριτική", είναι σίγουρα παράξενα.
    εχεις συζητησει με καποιον ειδικο?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    chem chem ρώτησε την ποσες ώρες κοιμάται

Junior Member
    Όχι δεν το έχω κάνει γιατί η μητέρα μου πιστεύει ότι προσπαθώ να τη βγάλω μη φυσιολογική και ότι λέω τα πράγματα έτσι όπως τα θέλω εγώ (δυστυχώς όμως όλη η οικογένεια κ 2-3 άτομα ακόμα έχουν την ίδια άποψη) οπότε μάλλον θα πρέπει να το κάνω.... :(
    Κοιμάται 5-6 ώρες το πολύ κάθε μέρα.

Banned
    Με συγχωρείτε αλλά προφανώς όλα όσα γράφω εδώ τα γράφω εδώ, δεν έχω εκφράσει κάτι ανάλογο στην ίδια με τέτοιο τρόπο, θα ήμουν πλήρως ανόητη αν το εκανα.
    Με συγχωρείτε αλλά είναι φυσιολογικό ένας ώριμος άνθρωπος με οικογένεια να περνάει 15 ώρες την ημέρα με ένα κινητό ή ένα υπολογιστή στο χέρι και να μιλάει μόνο γι αυτό; Και άμα δεν δημοσιεύσω κάτι στο προφίλ της να μου κρατάει μούτρα; Ή άμα δεν την τραβήξω φωτογραφία την ώρα που θέλει; Ή να μου μιλάει μόνο γι αυτό; Ένας έφηβος θα τα έκανε αυτά, από αντικειμενική άποψη.
    Παλιότερα με κριτίκαρε εκείνη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης παλιότερα ήταν πιο ήρεμη, με λιγότερα νεύρα. Δεν έβγαινε συχνά και αυτό νομίζω ότι ήταν λάθος γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε και γι αυτό νομίζω έκανε και το μπαμ με τις εξόδους κλπ. Αλλά έχει φτάσει να έχει ενδιαφέροντα 15χρονου παιδιού και όταν π.χ. μου λέει κάτι σχετικό με κάποιο site και της απαντάω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω εκνευρίζεται πλήρως.
    Επίσης, το να ενδιαφερθείς για κάποιον που αγαπάς και να ανησυχείς όταν είναι αλλαγμένος , από πότε είναι κακό; Και γιατί πρέπει μια άποψη που εκφράζεις να αποτελεί βαριά κριτική και όχι απλά άποψη κάποιου που ενδιαφέρεται για σένα; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά με τον εαυτό της και να φτιάξει και η σχέση της με την οικογένειά της (γιατί όταν φέρεσαι ανισόρροπα και δεν δέχεσαι καμια άποψη σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι καλά και σίγουρα δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου).
    βρε κοριτσι μου εκει κολησες εσυ? το θεμα ειναι απλο

θελεις να αλαξει κατι? οσο σε βλεπει ετσι απεναντι της να τη βλεπεις σαν ασθενη τοσο θα αγριευει ακομα δε το καταλαβες???????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

θελεις να αλαξει κατι? οσο σε βλεπει ετσι απεναντι της να τη βλεπεις σαν ασθενη τοσο θα αγριευει ακομα δε το καταλαβες???????????
    ρε αλεξανδρε κουλαρε λιγο πως κανεις ετσι!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    ευχαριστώ :) χρειαζόμουν και λίγο χρόνο γιατί διαβάζω το ποιο σοβαρό θέμα που άνοιξες ''ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ! '' και έχω κάνει κοιλιακούς λεμεεεεεε χχαχααχχαχαχα
    Χαιρομαι που τουλάχιστον βγηκε και ένα καλο από αυτην την ιστορια και σε ψυχαγωγησα ! Είναι τουλάχιστον τοσο σκληροι και ατσαλένιοι οι κοιλιακοι σου σαν του Lazar Angelov ?

Τεσπα εγω δεν συνεχιζω άλλο γιατι ετσι δεν βοηθάμε την θεματοθετρια που ζηταει πραγματικη βοηθεια.
    Σε περιπτωση παντως που θες να ξεχαστείς και παλι απτην ανιαρη ζωη σου, μπορούμε να ανοιξουμε δικο μας θεμα από κοινου και να τα λεμε από κει ! Εχε το στο νου γιατι μπορει να μην ξανα ανοιξω παρομοιο θεμα που σε ψυχαγωγησε τοσο πολύ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

Και τι να κάνω ακριβώς, να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και να υπομένω την κατάσταση;

Banned
    μα αφου σου λεω τοση ωρα οτι τι κρινης κ τη κανεις εξαλη κ στο ειπε ξεκαθαρα οτι με κρινετε ολοι κ με πειραζει αν δε μπορεις να μιλας χωρις να τη κρινεις τοτε μην ασχολισαι καν νομιζεις οτι ειναι χαζη? το καταλαβαινει οτι την αντιμετοπιζεις σαν προβληματικη κ θυμωνει

τι να πω ουτε θεια μου να ταν την καταλαβα σε δευτερολεπτα....

τι να κανεις???????????

να αλαξεις στιλ δηλαδη

να τη βλεπεις φιλικα
    να εχεις καλες προθεσεις
    να μη τη κρινης
    να εισαι χαλαρη
    κ να μη της δινεις την εντυπωση οτι δε τη γουσταρεις δεν ειναι χαζη το καταλαβαινει οτι δε τη γουσταρεις κ σε αποπαιρνει πριν καν σε ακουσει...
    μη προσπαθεις να τη κοροιδεψεις θα σε ακουσει μονο αν θελει αυτη κ οχι επιδη θα της το επιβαλεις
    αν κανετε ολοι μαζι κομα κ τη κανετε να νιωθει οτι δεν εχει οικογενεια θα κανει ακομα περισσοτερους φιλους στο φβ κ θα φουντοσει ακομα περισσοτερο το πραγμα.

Senior Member
    αλεξανδρος_77 εχεις ξεφυγει

Senior Member
    Κοιμάται 5-6 ώρες το πολύ κάθε μέρα.
    να πας αύριο πρωί να μιλήσεις με ψυχολόγο για καθοδήγηση . η μαμά σου έχει πρόβλημα , μαλλον είναι σε φάση μανίας, και αυτοί οι ασθενεις εκτος από διαφορα αλλα συμπτώματα εμφανίζουν και υπερσεξουαλικότητα η να τρώει πολύ χρήμα, και μπορεί να κάνει πράματα που μετά μόλις συνέλθει θα μετανιώσει...

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου,οπωσδηποτε δεν ειναι ευκολη η κατασταση,Αυτο που προτεινω ειναι να επισκεφτεις ειδικο ιδιαιτερως για να σου μιλησει για το πως θα κινηθεις,Η μητερα σου ισως βλεπει οτι μεγαλωνει κ ειναι κ οι μεταβολες στο σωμα κατα την διαρκεια της εμμηνοπαυσης κ γιαυτο εκτονωνεται ετσι,Εαν δειξετε κατανοηση κ συνεργαστει κ αυτη λιγο με τον καιρο θα συνελθει,Μην πανικοβαλλεσαι παντως,Εσυ μπορεις να βγαινεις κ να κανεις την ζωη σου κ παραλληλα να την φροντιζεις οσο ειναι εφικτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Χαιρομαι που τουλάχιστον βγηκε και ένα καλο από αυτην την ιστορια και σε ψυχαγωγησα ! Είναι τουλάχιστον τοσο σκληροι και ατσαλένιοι οι κοιλιακοι σου σαν του Lazar Angelov ?

Τεσπα εγω δεν συνεχιζω άλλο γιατι ετσι δεν βοηθάμε την θεματοθετρια που ζηταει πραγματικη βοηθεια.
    Σε περιπτωση παντως που θες να ξεχαστείς και παλι απτην ανιαρη ζωη σου, μπορούμε να ανοιξουμε δικο μας θεμα από κοινου και να τα λεμε από κει ! Εχε το στο νου γιατι μπορει να μην ξανα ανοιξω παρομοιο θεμα που σε ψυχαγωγησε τοσο πολύ...
    axxaaxxaax ...έλα σταματάμε από εδώ :mad: άνοιξε ένα θέμα Oedipuscomplex VS paoki και πάμε να σφαχτούμε !!! :o :cool:

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αλεξανδρος_77 εχεις ξεφυγει
    ναι ναι κατσε αυτη να συνεχισει να τη κρινει κ θα δει που θα παει το πραγμα... αν μου μιαζει κ ολας οσο φανταζομαι κ συνεχισει ολο αυτο την εχει κατσει... τη βλεπω να κανει αλλους 500 φιλους στο φβ κ γω στη θεση της ετσι θα αντιδρουσα..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast