χωρισμός ή όχι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Member
    ναι συνέχεια του έλεγα.απλά δεν με έχει σε προτεραιότητα,κοιτάει άλλα και δυστυχώς γιατί για μένα ήταν σε πρώτη

Senior Member
    Τοτε σ εχει για δεδομενη, οτι θα σαι παντα εκει οταν ειναι. Παντως για αλλη δε το κοβω γτ δε γινεται. Που να τη βρει την αλλη στο στρατο? Καντου λιγο νερα να τον ταρακουνησεις και βλεπεις τι θα σου πει.

Member
    εντάξει αυτό θα κάνω, ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ!!!!

Senior Member
    Καλο ξημερωμα!....

Senior Member
    Quote Originally Posted by aze View Post
    τον 2 χρόνο έφυγε αλλα και πάλι βρισκόμασταν πηγαινα ερχόταν αλλά στο τηλέφωνο άρχισε να μην με σέβεται να βρίζει ναι συμπεριφέρεται νευρικά

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Καλα βρε αζε, δεν εχεις ξαναρωτησει αλλη κοπελα που πηγε ο φιλος της φανταρος? Αυτα ειναι κλασσικες συμπεριφορες. Ειναι που πιεζεται ο αλλος, σκεφτεται οτι εσυ μπορεις να βγαινεις οπου θελεις και ζηλευει. Δεν ειναι τιποτα πρωτοτυπο αυτο. Τεσπα τελειωνει τωρα η θητεια, οποτε πανε αυτα.
    Για κανε λοιπον λιγο υπομονη μεχρι ν απολυθει και μετα δε χρειαζεται να πας αμεσως μονιμα. Θα κανετε πηγαινελα οπως κανατε στην αρχη. Σου λεω παντως μη δινεις σημασια στα οποια νευρα και οταν σου λεει κατι μη διαφωνεις, αστον να πει τα δικα του εκεινη την ωρα. Δεν ειναι ο πραγματικος του εαυτος. Ειναι μια πιεστικη κατασταση μεσα. Και αραιωνε λιγο τα τηλεφωνα. Αυτο σου προτεινω εγω. Τωρα αν ηθελε να σε χωρισει θα το ειχε κανει ηδη, αρα δωσε μια ευκαιρια.

Η θητεια δημιουργει μεγαλο εκνευρισμο και στρες. Ειναι μια διαφορετικη ψυχολογια, γινεσαι αλλος ανθρωπος. Οποιος δεν εχει παει δε μπορει να το καταλαβει αυτο απ εξω. Ειναι σαν μπιγκ μπραδερ αν θυμασαι που ολο εντασεις γινονται. Το πιο συχνο φαινομενο ειναι να μιλαει νευρικα ή αποτομα ενας που υπηρετει γιατι στους δικους του ανθρωπους βγαζει αυτη την πιεση που τραβαει. Ειναι που εισαστε και ολο σε αποσταση και αυτο τα κανει χειροτερα. Η γνωμη μου ειναι μη τον καλεις εσυ, ασε να σε παρει αυτος οταν θελει και μη του λες αντιθετα πραγματα. Αστον να εκτονωθει εκεινη την ωρα. Σε καμμια αδεια πας στο μερος του?

Κανενας ωριμος ανθρωπος δεν ξεσπα τα νευρα του πανω σε αλλους , οτι φαση και να περναει .
    Τιποτα δεν τον δικαιολογει , ισα ισα η αποσταση θα επρεπε να τον κανει πιο τρυφερο.
    Και μεταξυ μας Βυσσινακη , η κοπελα λεει καθαρα πως αυτη τη συμπεριφορα ειχε ο φιλος της και πριν παει στον στρατο .

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Ναι βρηκαμε δικαιολογια τον στρατο...Που ειναι καφενειο τωρα και το παιδι ειναι και κοντα στον τοπο του (βυσμα?)
    η αποσταση αν ολα ειναι νορμαλ πρεπει να δυναμωνει την σχεση και να δημιουργει ανυπομονισια για να βρεθει το ζευγαρι κοντα!!!

Ενταξει σιγουρα και καποιες εντασεις ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα αυτο δεν δειχνει νορμαλ πραγμα.
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μεσα σε μια σχεση πρεπει να αισθανομαστε ομορφα . Εσυ πως αισθανεσαι στην σχεση σου?
    Λες δεν σε σεβεται , δεν σε νοιαζεται , δεν σε καταλαβαινει , σε βριζει και απο πανω . Τι αλλο θελεις για να φυγεις?
    ακριβως,αυτο.
    οσο για τον στρατο, ενας ανδρας που παει φανταρος, χρειαζεται στηριξη και καποια να τον σκεφτεται και να της μιλαει, πολυ περισσοτερο απο οταν ειναι εξω.
    την χρειαζεται ακομα κι αν δεν εχει σχεση και επιδιωκει να καλλιεργει κατι τετοιο.
    κι εσεις ειχατε 2 χρονια δεσμο και σε εδιωχνε και αδιαφορουσε?
    δεν ειναι ιδεα σου, ειναι πολυ ασχημη ενδειξη ολο αυτο...
    φυσικα και μπορει να ψαχνεται για κατι αλλο, η και να το εχει βρει. δεν τον εχουν δεμενο.
    η γνωμη μου ειναι να απομακρυνθεις.

Banned
    μερικοι ανθρωποι δε θελουν να ενδιαφερεσε για αυτους αλλα μολις τους καταλαβουν οτι τους γραφεις κανονικα αλαζουν βιολι

ενας ανδρας που παει φανταρος, χρειαζεται στηριξη και καποια
    φανταζομαι τι θα κανει κ κει θα τους βριζει ολους κ δε θα τον πλησιαζουν καν σιγα μη θελει στηριξη στηριξη θα ηθελε καπιος που ηταν ησυχος κ δε πειραζε κανεναν οσο πιο κακος κ επιθετικος εισαι τοσο πιο καλα τη βγαζεις

Senior Member
    το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να τον σχολάσεις. η ζωή είναι γεμάτη προβλήματα,και αυτός κάθε φορα που θα πιέζεται λίγο, θα σου κάνει τέτοια σκηνικά... δεν νομίζω να το αξίζεις αυτό...

Member
    όταν του είχα πει να χωρίσουμε δηλαδή μετά απο 3 μήνες που ήταν μέσα μου είχε πει είχε σπάσει 2 πόρτες και έφαγε φυλακή και άρχισε να το ρίχνει σε εμένα οτι φταίω, και οτι δεν υπάρχει κανείς που να τον καταλαβαίνει και να τον λυπηθώ και συνέχισα να μιλαώ μαζί του. μέχρι που έκανα το μπαμ και δεν έχω άλλη υπομονή τώρα που με βλέπει έτσι μου λέει να το προσπαθήσουμε και οτι είναι διατεθημένος να κάνει πράγματα και πιστεύω οτι τα λέει για να τα πει τι λέτε?

Banned
    α ερχόταν αλλά στο τηλέφωνο άρχισε να μην με σέβεται να βρίζει ναι συμπεριφέρεται νευρικά
    μου είχε πει είχε σπάσει 2 πόρτες και έφαγε φυλακή
    δε μου κανει απολυτως καμια εντυπωση

Member
    θέλω να βγω απο όλο αυτό αλλά δεν ξέρω πως ίσως να φοβάμαι την αντίδραση του

Banned
    επι τοσα χρονια οταν ειμουν νεοτερος στα 20 πριν 10 χρονια πες μετα απο καμια ντουζινα γνωριμιες κατι τετια εχω μαθει κ τα αναγνωριζω με ταχυτητα αστραπης

κ θελει κ υποστηριξη κ ολας λεει χαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαα μαλον οι αλλοι θα χρειαστουν υποστηριξη στο στρατο που ειναι διπλα του αν δε κατεδαφισει καμια πορτα απο τα νευρα του κ κει

κ μετα καθεσε κ ακους ακομα αυτο το πραγμα?

κοριτσι μου αυτος ειναι για να τους φωναξεις να τον παρουν ακομα δε το καταλαβες?

Member
    (στο στρατό εφαγε την φυλακή... έτσι είπε τουλάχιστον γιατί μπορεί να το είπε για να τον λυπηθώ), και όσες φορές είπα το τέλος κάτι γίνεται όπως κλαίει στεναχωριέται και ξανα είμαστε μαζί στο τηλέφωνο δηλαδή.τώρα που είπα οτι δεν αντέχω άλλο και να σταματήσουμε ήρεμα πολιτισμένα μου λέει πως είναι διατεθειμένος να κάνει πράγματα και πως κατάλαβε το λάθος του

Banned
    στηλτον σε συνεργειο κατεδαφησεων για να ξεμπλεξεις

κατεδαφιζονται τα παντα

τιμαι λογικαι

ειναι ανυποφορος εγω δε θα αντεχα λεπτο μαζι του.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast