Results 1 to 15 of 101
Thread: Βιασμός από δύο άντρες
-
16-07-2014, 23:26 #1
Βιασμός από δύο άντρες
Στα 22 μου με βίασαν αυτός που αγάπησα παρά πολύ και ήταν ο πρώτος που είχα ολοκληρώσει στα 20 μου και ο κολλητός του δεν τους προκάλεσα με κανέναν τρόπο. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Έγινε 3 φορές 2 από τον φιλο του και 1 από αυτόν. Αυτός ήταν αρραβωνιασμένος τότε όμως το έμαθα μετά από δύο χρόνια. Τρόμαξα παρά πολύ με έπιασε πανικός και φώναζα. Τα είχα χάσει. Ήταν ότι χειρότερο εχω ζήσει. Είχα περίοδο και είχα πολύ αίμα. Ούτε αυτό σεβάστηκαν. Ήταν νύχτα και στο σπίτι γύρισα με τα πόδια και η μπλούζα μου είχε γεμίσει αίματα. Ευτυχώς είχα ένα σακάκι και δεν με είδαν οι δικοί μου. Μετά από λίγο άρχισε να πονάει η κοιλιά μου πολύ δύνατα για αρκετή ώρα. Αυτός που είχα μου είπε δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν και αν έμεινες έγκυος θα κανονίσουμε να κάνεις έκτρωση. Άρχισα να εχω σοβαρά προβλήματα με τον εαυτό μου για 3 περίπου χρόνια και δεν ήξερα τι να κάνω. Οι δικοί μου έβλεπαν ότι δεν ήμουν καλά και με έκαναν να αισθάνομαι χειρότερα με την συμπεριφορά τους προς εμένα.
- 16-07-2014, 23:28 #2
Νόμιζαν ότι ήμουν τρελή αλλά μπορεί και να είχα τρελαθεί τελικά. Αν και πότε δεν έζησα σε ιδιαίτερα ήρεμο περιβάλλον τότε είχα μεγαλύτερη ανάγκη από ησυχία. Δεν τους είπα πότε τίποτα. Ούτε έκανα καταγγελία δυστυχώς μένω σε χωριό και τα πράγματα δεν είναι πάντα ιδιαίτερα εύκολα κι επιπλέον είναι δύσκολα να μην μπορείς να στηριχτείς έστω σε έναν άνθρωπο. Αν τους το έλεγα όμως ίσως είχα λιγότερα προβλήματα, ίσως καταλάβαιναν αλλά σίγουρα θα με πίεζαν να κάνω καταγγελία. Ακόμα ντρέπομαι πολύ κι αυτό από το στόμα μου δεν βγαίνει με τίποτα. Εκείνος αποφάσισε να με δώσει στον φιλο του τότε. Σιγά σιγά έγινα καλά όμως ακόμα αρκετές φορές όταν έρχεται στο μυαλό μου εκείνο το βράδυ με καίει κι ακόμα κάποιες φορές όταν πιέζομαι παρά πολύ με πιάνει πανικός και τα χάνω όχι όμως σε τέτοιο σημείο όπως το βράδυ εκείνο.
17-07-2014, 00:19 #3
Καταρχας Νικη δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσε για τιποτα. Αυτα τα κτηνη που θελουν να λεγονται ανθρωποι πρεπει να ντρεπονται. Κατα την γνωμη μου το καλυτερο ειναι να το πεις στους γονεις σου οσο δυσκολο και να ειναι και να κανεις καταγγελια για βιασμο. Πολλες γυναικες πεφτουν θυματα και εαν δεν ντρεπονταν για κατι που δεν ειναι ντροπη τωρα τα κρουσματα θα ηταν πολυ λιγοτερα!
ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.
17-07-2014, 12:26 #4
Τι να πω; κατ'αρχήν μέσα στο σπίτι μου εχω μάθει να κρύβω τα συναισθήματα μου γιατί αισθάνομαι ότι δεν θα υπάρξει κατανόηση και το εχω τεστάρει πολλές φορές. Το πρόβλημα αυτό προέρχετε από την μάνα μου. Ψυχολογική στήριξη δίνει μόνο στην αδερφή μου αν και πλέον έχει φύγει πια γιατί έχει αρραβωνιαστεί. Ο πατέρας μου όταν με υποστήριζε κι επειδή αυτός έχει κάποιες αδυναμίες οπως το ποτό δεν τον υπολογίζει ενώ αν γίνει κάτι με την αδερφή μου ακόμα και άδικο να έχει η αδερφή μου, κάνει μεγάλο χαμό η μάνα μου. Γενικώς κάτι την πιάνει αν κάποιος με δικαιολογεί η με συμπαθεί. Δεν είναι πάντα έτσι κι εγώ προσπαθώ να μην κάνω πια φασαρίες. Αποτέλεσμα να μην συζητάω τίποτα για τα ψυχολογικά μου ούτε με τον πατέρα μου αφού κάνει πίσω μια ζωή. Αποτέλεσμα κάθομαι μόνη στο δωμάτιο μου και περιμένω την αγία φώτειση. Όταν την πω κάτι λέει ότι γκρινιάζω κι ότι τα παίρνω όλα στα σοβαρά κι ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της (όχι με όλους όμως αυτό βλέπω) άσε που βρίζει και φωνάζει κάποιες φορές. Χτύπησα πολλές πόρτες για να με
17-07-2014, 12:27 #5
Βοηθήσουν αλλά με πρόδωσαν και δεν με στήριξαν βλέποντας ότι είναι μάταιο γιατί αυτή τρελαινόταν ακόμα πιο πολύ. Αν είχα όμως έναν καλό γκόμενο η τέλος πάντων έναν δυνατό άνθρωπο να με στηρίξει η ακόμα καλύτερα καλή οικονομική κατάσταση να σηκωθώ να φύγω θα με σεβόταν πιο πολύ αλλά ούτε δουλειά δεν εχω. Με λίγα λόγια θέλω να πω πως όταν είναι να πάρω μια σοβαρή απόφαση θα ήθελα να εχω έναν άνθρωπο να με σπρώχνει και να μου υπόσχεται πως ότι και να γίνει θα με στηρίξει. Κρατάω πολλά μέσα μου κι όταν μου λένε μίλα πολλές φορές δεν το κάνω γιατί φοβάμαι την κριτική. Επίσης αν έλεγα κάτι για τον βιασμό μετά με ποιο τρόπο θα με κοίταζε κάποιος για σοβαρή σχέση; πως θα συνέχιζα την ζωή μου με την ιδέα να το γνωρίζουν όλοι; επίσης η μάνα μου μπορεί να έλεγε ότι φταίω εγώ γιατί ήξερε από άλλους ότι βλέπω πράγματα σε αυτόν που δεν μου αρέσουν και το συνεχίζω άσε που την είχα ταλαιπωρήσει με την τρέλα μου. Αλλού ψάχνει φταιχτες πάντα. Αυτός που είχα έπαιρνε τηλέφωνο μέχρι φέτος και ζητούσε συγνώμη. Πριν λίγους μήνες
17-07-2014, 12:29 #6
Βρήκα το φεϊσμπουκ του φίλου του και του είπα τότε πως ένιωσα, πως είδα τα πράγματα και τον ρώτησα γιατί; κι αν ήταν στημένο και από τους δύο. Δεν απάντησε πότε. Δεν με νοιάζει όμως. Νιώθω ότι φταίω εγώ και δεν είμαι σίγουρη αν ήταν βιασμός. Ξέρω όμως ότι ένιωσα άσχημα και κάπου υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να πιστεύω ότι ήταν
17-07-2014, 12:55 #7
Κοπέλα μου με συγχωρείς, αλλά ο τρόπος που σκέφτεσαι και ο τροπος που σ' αντιμετωπίζουν οι γονείς σου, είναι και αυτά μια μορφή βιασμού, ψυχικού βιασμού!! Δηλαδή να ντρέπεσαι να πεις ότι σε βιάσανε γιατί δεν θα βρεις αγόρι λες και έφταιγες εσύ σε κάτι;;;;;;;;;;; Η ζωή είναι στα χέρια σου, αν δεν μπορείς να το πεις στους γονείς σου, βρες μια δουλειά και σπίτι μακρυά από γονείς που σου κάνουν κακό και κατήγγειλέ τους!!!!!!!
Last edited by Deleted240217a; 17-07-2014 at 22:37.
17-07-2014, 16:37 #8
αν τους ειπες ξεκαθαρα ΟΧΙ και συνεχισαν χωρις την θεληση σου, ηταν βιασμος ασχετως ποση βια υπηρξε.εννοω ακομα κι αν δεν υπηρξε ακραια βια,παρα μονο επιβολή.
μονο αν ειπες ναι και μετανιωσες εκ των υστερων, δεν ηταν.
φυσικα και δεν σου απαντησε.δεν θα το παραδεχοταν και μαλιστα γραπτως.
φοβηθηκε την καταγγελια.
επρεπε να τους καταγγειλεις
17-07-2014, 18:03 #9
Την αδερφή μου για ένα διάστημα της είχε σηκωθεί η μύτη και δεν μου φερόταν καλά κι όταν δεν ήμουν καλά κι εγώ ήμουν μέσα στο δωμάτιο καθόταν και με κορόιδευαν αυτές. Όσον αφορά την δουλειά δεν σημαίνει ότι επειδή βρήκες μια δουλειά της κακιάς ώρας μπορείς να νομίζεις ότι έχεις και δύναμη να κάνεις κάποια πράγματα. Εχω ακούσει επειδή ήθελα κι εγώ να παω ότι αργούν να σε πληρώσουν κι αυτα που δίνουν είναι λίγα, ότι δεν θα έχεις ένσημα κι ότι δεν σου φέρονται και τόσο καλά. Επίσης για την καταγγελία φοβάμαι και τον κόσμο γιατί θα γίνω ρεζίλι. Αυτό ανήκει στο παρελθόν αν και με πειράζει. Τώρα υπάρχουν κι αυτα με την οικογένεια μου και η μάνα μου και η αδερφή μου έχει δώσει δικαίωμα στον γαμπρό μου να ανακατεύεται στην ζωή μου. Αν και τώρα τελευταία άλλαξε γνώμη για μένα αλλά πότε δεν ξέρεις γιατί σήμερα μπορεί κάποιος να δείχνει έτσι κι αύριο αλλιώς
17-07-2014, 18:54 #10
Δηλαδή πιστεύεται ότι αν ο ίδιος ο φίλος του πίστευε ότι δεν έκανε κάτι κακό θα απαντούσε; γιατί εγώ όταν είχα ρωτήσει τον πρώην μου γιατί το έκανε μου είπε ότι τον ανησύχησα και τον ερεθίσα. Είχα περίοδο και δεν είχα ούτε καν ξυρίστει ούτε στα πόδια. Μόνο τις μασχάλες μου έκανα κι επιπλέον ήταν και φθινόπωρο και δεν είχα και σχέση. Κι επίσης δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι γιατί δεν το ήθελα κιόλας. Ο φίλος του μου είπε γιατί δεν θες; κι ότι γι'αυτό βγήκε και είχε καιρό να το κάνει. Ο πρώην μου τον έπαιρνε 4 φορές τηλέφωνο να τον ρωτήσει για μένα. Κι όσο έπαιρνε τόσο πιο πολύ ήθελε. Την 4η φορά ήταν ήδη μέσα μου και είπε στον φιλο του ξεκίνησα δουλειά. Ήταν σε ερημικό σκοτεινό μέρος. Ξεχωριστά έγινε ήρθε ο ένας και με πήρε από τον άλλον εμένα όμως με είχε πιάσει πανικός και τους φώναζα. Ο άλλος με πήρε από εκεί έλεγα πολλές φορές ότι δεν θέλω να φύγω μαζί του κι ο φίλος του μου είπε πήγαινε 2 φορές. Το μόνο που ήθελα ήταν να παω σπίτι. Με πήρε δήθεν να μου μιλήσει κι ενώ έβλεπε ότι δεν είχα όρεξη ούτε γι'αυτό και ήμουν νευρική άρχισε να βάζει στα γεννητικά μου όργανα το χέρι του συνέχεια κι εγώ το τραβούσα. Μετά συνέχισε. Σε αυτό που πιστεύω ότι φταίω είναι πηγα με τον φιλο του για να τον κάνω να το μάθει και να καταλάβει ότι δεν είμαι για πέταμα και με τον πρώην μου πηγα γιατί πίστευα ότι ήταν σίγουρος τελικά ότι με θέλει. Όταν ρώτησα τον φιλο του να μου πει αν είχε άλλη ο πρώην μου μου είπε ναι και μετά από λίγο το άλλαξε χωρίς να πω εγώ κάτι και μου είπε δεν ξέρει, δεν μιλάνε γι'αυτα κι ότι απλά τον είδε μόνο με κάποια. Όταν είχε έρθει ο πρώην μου ήμουν γυμνή κι ο άλλος ήταν πάνω μου αλλά όχι μέσα μου. Έβλεπα ότι είχε σκοπό να συνεχίσει και του είπα να φύγει από επάνω μου και στον πρώην μου φώναζα να φύγει. Δεν έφευγε όμως. Βγήκε κάποια στιγμή ο φίλος του από το αυτοκίνητο και πήγε και μίλησαν δεν ξέρω τι είπαν όμως ο φίλος του γέλασε. Με είχε πιάσει πανικός και επειδή είχε πράγματα στο πίσω μέρος ο φίλος του κι ενώ αυτοί ήταν έξω λίγο πιο πέρα κι εγώ δεν έβρισκα τα ρούχα μέσα στη νύχτα και φώναζα που είναι τα ρούχα. Όταν ήρθε αυτός είπα ότι αυτό είναι γελοίο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έγινα ρεζίλι
17-07-2014, 19:35 #11
Ένα μήνα πριν γίνει αυτό το πράγμα είχαμε χωρίσει με τον πρώην μου. Εγώ βγήκα με τον φιλο του απλά και μόνο για να το μάθει και να τον ρωτήσω αν ο πρώην μου έχει άλλη. Δεν είχα κανένα σκοπό ούτε να κάνω κάτι μαζί του ούτε να κάνω σχέση. Αυτός όταν επέμενε να κάνουμε κάτι κι έλεγα όχι του είπα εγώ θέλω να εχω σχέση για να κάνω κάτι και μου είπε ότι θέλει πάντα πρώτα αυτό για να αποφασίσει αν θέλει σχέση και μετά άρχισε πιο πολύ να επιμένει
17-07-2014, 22:01 #12
Μόνο η αδερφή είδε τα αίματα στην μπλούζα μου και κατάλαβε ότι πονάει η κοιλιά μου. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο
17-07-2014, 22:09 #13
Ο φίλος του όταν έλεγα όχι και μετά όταν του είπα ότι εχω περίοδο ακούμπησε το στήθος μου και μου είπε ότι το έκανε να δει αν λέω αλήθεια. Ακόμα και ψέματα να έλεγα για να το αποφύγω τι σημασία έχει; πείτε μου αλήθεια φταίω; αν πίστευε ότι δεν έκανε κάποιο λάθος θα απαντούσε στο μύνημα που του έστειλα;
17-07-2014, 22:13 #14
φυγε απο εκει πηγενε παρακατω,αστα ολα πισω σου.κανε καινουργια αρχη καπου αλου.κανε καταγγελια κανε κατι
17-07-2014, 22:31 #15
κατα αρχας δεν καταλαβαινω και πολλα γιατι τα λες αρκετα μπερδεμενα και δεν βγαζω εγω προσωπικα νοημα.
τωρα το να εχεις τυψεις για οτι και να εγινε δεν βοηθας τον εαυτο σου στο να προχωρησει.
οποιος και να φταιει για αυτο το γεγονος εγινε!
προσπαθησε να το ξεπερασεις και να μην σκεφτεσαι το παρελθον.
αν θες ξαναγραψε με πιο ολοκληρομενες προτασεις.