Results 61 to 75 of 101
Thread: Βιασμός από δύο άντρες
-
20-07-2014, 18:24 #61
Μου κι από τότε δεν λέει κουβέντα. Η μάνα μου έλεγε ότι αυτοί προσπαθούσαν να με κάνουν χειρότερα κι ότι αν πήγαινα σε άλλον θα ήμουν λίγο καλύτερα. Μόνη μου σταμάτησα να πηγαίνω δεν μου το είπε κανείς να το κάνω. Μου προκαλούσαν περισσότερα προβλήματα στο σπίτι οι γιατροί αυτοί. Ο γιατρός αυτός είναι διευθυντής ψυχιατρείου
- 20-07-2014, 20:18 #62
Το ότι μου έχουν τύχει κάποια πράγματα δεν ήμουν πότε σε τέτοιου είδους σοβαρή κατάσταση ώστε να ακούω φωνές. Αυτό μου το είχε ρωτήσει αρκετές φορές ο γιατρός αλλά δεν το είχα και μου έβγαλε ψυχωσική κατάθλιψη κι όντως το πιστεύω γιατί είχα ψύχωση με τον άνθρωπο αυτό κι ένιωθα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να τον εχω για να συνεχίσω να ζω και να διορθώσω τα πράγματα. Δεν έτυχε πότε να εχω αλλού είδους ψύχωση με αλλά θέματα
20-07-2014, 22:42 #63
Έτυχε μετά από ότι έκαναν αυτοί οι δύο να τον δω έξω για καφέ 4 φορές με άλλες όταν τον ρώτησα ποιες είναι αυτές μου είπε ότι απλά είναι φίλες του. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να με φιλάει επειδή απομακρυνόμουν γιατί ήθελα να μου δίνει περισσότερη σημασία. Επίσης ερχόταν κι έφευγε χωρίς να συζητάμε λίγο ούτε πριν ούτε μετά. Μόνο λίγες φορές γινόταν αυτό και πιο πολύ όταν είχε μάθει τι έγινε με τον φιλο του και μετανοιώσε αλλά εγώ δεν ήμουν σε τέτοια θέση κι άρχισε πάλι τα ίδια. Επειδή εχω λόγο που ρωτάω πιστεύεται ότι έπρεπε τότε που δεν ήμουν καλά να μου κάνουν εξορκίσμο η να πήγαινα να κάνω τώρα μήπως και γίνει κανένα θαύμα κι αρχίσω να ζω κι εγώ μια φυσιολογική ζωή;
20-07-2014, 23:03 #64
Νικη , οχι δαιμονισμενοι δεν υπαρχουν και σιγουρα δεν χρειαζεσαι εξορκισμο.
Υποστηριξη , κατανοηση και βοηθεια χρειαζεσαι .
Κανε μια προσπαθεια να πας παλι στον ψυχολογο.
20-07-2014, 23:39 #65
σε αυτον που πηγες δεν ηταν ψυχολογος αλλα ψυχιατρος.
μπορεις να ψαξεις να βρεις ψυχολογο για να ξεκηνησεις.
ο ψυχιατρος ειναι ειδικος για να σου δωσει μια αγωγη για να αισθανεσαι καλιτερα,ο ψυχολογος δεν δινει φαρμακα αλλα αυτο που θα κανει ειναι το να στηριξει και βεβαια
χωρις να ανακατεψει την οικογενεια σου.
εγω πηγαινω 15 χρονια σε ψυχολογο και ποτε κανενας δεν καλεσαι κανενα μελος της οικογενοιας μου.
επισης και η κορη μου που πηγαινε σε ψυχολογο απο τα 14 εως τα 16 ποτε η ψυχολογος της οταν πηγαινα να ρωτησω πως πηγαινει δεν μου ανεφεραι κατι προσωπικο της.
δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εγινε στην δικη σου περιπτωση.
η μητερα σου κακως πρατει ετσι,χωρις να γνωριζει τις αναγκες σου και το πως αισθανεσαι εσυ δεν φτανει που η ιδια δεν μπορει να σου προσφαιρει τιποτα,σου φερεται με τον χειροτερο τροπο και σε παρποτρυνει να μην παιρνεις την φαρμακευτηκη σου αγωγη και να μην πηγανεις για ψυχολογικη υποστιριξη!
τι να πω!!!!
20-07-2014, 23:59 #66
Τώρα σαν δαιμονισμενη δεν κάνω είμαι και πιο ήρεμη τότε απλά νευριαζα πιο πολύ. Το πρόσωπο μου είχε αγρίεψει αλλά τώρα επανήλθε κι αυτό όλοι μου το έλεγαν. Στον συγκεκριμένο ψυχολόγο δεν ξαναπάω. Όταν δεν ήμουν καλά η μητέρα μου και η αδερφή μου πήγαν σε έναν παπά ο συγκεκριμένος είναι και ψυχολόγος κι εξομολογητης. Του μίλησαν για μένα μου και τους έδωσε ένα βιβλίο να το διαβάσω και είπε ότι θα προσεύχεται να γίνω καλά. Όταν ήρθαν στο σπίτι η αδερφή μου μου το είπε και μου είπε αν θες πάνε μια φορά. Εγώ δεν πηγα γιατί ντρεπόμουν τότε να παω έτσι στο άσχετο. Σκεφτόμουν γιατί δεν τους είπε ο ίδιος τίποτα για να παω ίσως έτσι γινόμουν πιο γρήγορα καλά κι είχα έναν λογικό άνθρωπο να μιλήσω που να τον σέβονται η μάνα μου και η αδερφή μου. Πριν μια εβδομάδα η αδερφή μου μου είπε ότι ο πάπας τους είχε πει επίσης ότι εχω τον διάβολο μέσα μου. Ανέφερε να μου κάνει εξορκισμο αλλά μετά το ακύρωσε και τους είπε να παω πρώτα να μιλήσουμε για να δει αυτός με ποιον τρόπο θα με βοηθήσει. Της είπα τότε γιατί δεν μου το είπες και μου είπε ότι μπορεί να θύμωνα. Αν πήγαινα έστω να μιλήσουμε τότε μόνο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για την ζωή μου και οι δικοί μου να είχαν διαφορετική αντιμετώπιση προς εμένα
21-07-2014, 00:26 #67
Επιλογή μου ήταν που σταμάτησα και δεν νιώθω πια ότι χρειάζομαι χάπια. Άνθρωπο θέλω να μιλήσω. Η μητέρα μου ήταν αυτή τότε που μου έλεγε να παω σε γιατρό αλλά εγώ δεν ήθελα γιατί ντρεπόμουν να μιλήσω για οτιδήποτε με έναν άγνωστο. Όταν από αδυναμία είχα πέσει στον δρόμο. Οι γιατροί της είπαν ότι καλά είναι να με δει ένας ψυχολόγος και η μητέρα μου σκέφτηκε αυτόν γιατί νόμιζε ότι είναι καλός. Αυτός ήθελε να τις μιλήσει για να αλλάξουν την συμπεριφορά τους αλλά όταν πήγαιναν δεν τις μιλούσε καλά. Εγώ του είχα πει να μου δώσει χάπια γιατί ένιωθα μεγάλο βάρος και δεν μου έφευγε τότε με τίποτα ακόμα κι όταν τύχαινε να μην είμαι σπίτι. Παρακαλούσα μόνο να κοιμάμαι και να μην ξυπνάω. Αυτή μου είχε πει αν ήταν κανένας άλλος μπορεί να σε είχε βοηθήσει. Έλεγα μετά από όλα αυτα ότι η βοηθός του είναι ηλίθια και η μάνα μου συμφωνούσε. Αυτή δεν ήταν ακριβώς ψυχολόγος απλά κάποιες φορές επισκεπτόταν σπίτια και μιλούσε με τον κόσμο. Αυτή ήταν η δουλειά της κι απλά όταν πήγαινε κόσμος στον γιατρό εδώ στο χωριό ήταν κι αυτή μέσα. Ο γιατρός είναι διευθυντής σε πόλη. Περισσότερο είχα εκνευριστεί με την βοηθό αυτή ήταν ο λόγος που σταμάτησα πιο πολύ
21-07-2014, 00:42 #68
Στην πόλη όταν πήγαινα στην αρχή ήμασταν μόνοι μας με τον γιατρό. Στην αρχή μου είχε δώσει να κάνω κάποια ψυχομετρικά τεστ. Είχε βγει ότι εχω κατάθλιψη αλλά όχι βαριά κι ότι είμαι καχύποπτη.
21-07-2014, 00:46 #69
Κι επίσης στο τέλος είχε πει η μάνα μου για τον εαυτό της ότι δεν θα την κάνουν κουμάντο οι γιατροί.
21-07-2014, 21:06 #70
Αυτό που προσφέρει είναι ότι κάνει δουλειές
30-07-2014, 03:04 #71
nikiii, το πρόβλημα σου αποκλείεται να το λύσεις σε αυτό το forum. Ούτε ψυχολόγοι-ψυχοθεραπευτές είμαστε όυτε ψυχίατροι. Ίσως να μπερδευτείς περισσότερο και να χειροτερέψει και η κατάσταση σου. Πάντως, καλό θα ήταν να μη κάνεις μνημόσυνα κατόπιν εορτής και να μιλάς για πράγματα που πέρασαν. Σου προτείνω από τη πλευρά μου ή να κατάδωσεις τους βιαστές σου στην αστυνομία γιατί το έγκλημα ΠΡΕΠΕΙ πάντα να τιμωρείται ή να πάς σε εναν πεπειραμένο ψυχολόγο...
Φιλικά,
DrugInduced.
EDIT: Θα σου πρότεινα να ψάξεις για μια δουλειά για να μη "κρέμεσαι" απο τον σύντροφο σου και να μη βασίζεσαι τόσο πολυ στις μαγγανείεςLast edited by deleted12082014; 30-07-2014 at 04:14.
02-08-2014, 23:24 #72
Ξέρω ότι δεν θα λύσω το πρόβλημα μου εδώ απλά θα πάρω μια γνώμη για το πως βλέπει τα πράγματα και κάποιος άλλος. Τώρα σύντροφο δεν εχω όμως δουλειά θέλω να εχω και να μην βασίζομαι σε άλλους. Το αναφέρω αυτό γιατί αν και το εχω ξεπεράσει αρκετά υπάρχουν μέσα μου κάποια γιατί και μου θυμίζουν ακόμα και τώρα αρκετές φορές η αδερφή μου η μάνα μου κι ο γαμπρός μου ότι είχα τρελαθεί. Τον Μάιο αυτόν βρήκα το θάρρος να μιλήσω στον φιλο του μέσω φεϊσμπουκ ενώ το είχα βρει καιρό πριν
03-08-2014, 00:27 #73
Είχα μετατραυματικο στρες δεν θυμόμουν τα πάντα. Τώρα τελευταία ήρθε κάτι ακόμα στο μυαλό μου
03-08-2014, 01:25 #74
Νικη μου νομιζω θα σου κανανε ενα προξενιο. Τι εγινε μ αυτο?
03-08-2014, 14:40 #75
Ναι είχαν βρει κάποιους αλλά είδαν ότι δεν ήταν κατάλληλοι. Τώρα μου γνώρισε ο πατέρας μου κάποιον από την δουλειά του και του είπε ο ίδιος ότι θέλει να με γνωρίσει. Βγήκαμε πριν μια εβδομάδα με τον πατέρα μου και την μητέρα μου μου φάνηκε κάπως κλειστός και τώρα είπε ότι θα ξανασυναντηθούμε αλλά δεν ξέρω κιόλας αν θα θέλει και είναι και δύο χρόνια μικρότερος μου. Πάντως κι όπως λέει ο πατέρας μου είναι καλό παιδί