Βιασμός από δύο άντρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Ολες οι παθογενειες των ερωτικων σχεσεων στην Ελλαδα,μεγενθυμενες επι 100 λογω επαρχιες,σε ενα θεμα.Ο αντρας φεουδαρχης-πασας με απολυτο δικαιωμα πανω στο σωμα της γυναικας,και η γυναικα να χει ονειρο της ζωης της να γατζωθει σε ενα ισχυρο πασα και να γεμισει τον κοσμο κουτσουβελα.

Τελικα τα θελες αυτα (ή μερος απο αυτα) και μετα το μετανιωσες,ή οντως βιαστηκες?Τι να σου πω κοριτσι μου,κουβαρι τα χεις κανει.

Senior Member
    Δεν είχα πότε μου σαν όνειρο να κάνω παιδιά με φοβίζει η ιδέα αν και κάπου βαθιά μέσα μου θα το ήθελα για να νιώθω ολοκληρωμένη. Έστω μόνο για ένα αλλά μόνο όταν θα νιώθω σίγουρη ότι μπορώ να του προσφέρω μια αξιοπρεπή ζωή που σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν είμαι από αυτές που ψάχνουν τον οποιονδήποτε για να κάνουν παιδιά κι ούτε μπορώ να πω ότι μου αρέσουν και παρά πολύ αλλά τα φερόμάι καλά. Όμως ξέρω ότι θα το αγαπούσα πολύ αν έκανα και θα το στήριζα. Με τρομάζει σε υπερβολικό βαθμό η γέννα κι αυτό ακυρώνει πολλά. Τον άνθρωπο αυτό τον αγάπησα σαν τρελη. Ήμουν παρθένα όταν τον γνώρισα. Μπορούσα να κάνω πολλές θυσίες γι'αυτόν. Ονειρευόμουν να παντρευτώ μαζί του. Από τότε πότε δεν ένιωσα τίποτα για κανέναν. Το είδα και λίγο εγωιστικά μαζί του αφού μέχρι πριν άλλοι μου έδιναν μεγαλύτερη σημασία αλλά εγώ δεν τους ήθελα. Ένιωθα και μειονεκτικά που έκανα τα πάντα και δεν μπορούσα να πάρω από αυτόν λίγη αξία και φυσικά τον παρακαλούσα σαν χαζη. Ειδικά όταν έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε πότε σχέση όμως για πολύ καιρό δεν μου είπε ότι δεν θέλει σχέση. Αν το έλεγε από την αρχή δεν θα τον άφηνα να είναι ο πρώτος μου με τίποτα. Δεν βγήκαμε πότε για καφέ όλα αυτα τα χρόνια το μόνο που ήθελε ήταν σεξ. Στις αρχές πριν κάνουμε κάτι καθόμασταν σε ένα παγκάκι απλά και μιλούσαμε μετά από 17 μέρες γνωριμίας έγινε κάτι. Από ένα σημείο και μετά έπαιρνε τηλέφωνο μόνο για να βρεθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας. Ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα. Του είχα πει αυτα που με πειράζουν και του είχα πει γιατί δεν βγαίνουμε καμιά φορά; και μου είχε πει θα βγούμε όμως δεν βγήκαμε πότε. Νόμιζα ότι φταίω εγώ κι ότι κάνω κάτι λάθος κι όταν του το έλεγα μου έλεγε δεν φταις εσυ αλλά εγώ δεν τον πίστευα και νόμιζα ότι φταίω. Τώρα ξέρω ότι είχε από την αρχή άλλη και ήταν αρραβωνιασμένος και φυσικά κι αυτην την κεράτωνε με άλλες. Χώριζαν πολλές φορές γι'αυτό. Έχουν χωρίσει οριστικά. Απλά κάποιες φορές σκεφτόμουν γιατί δεν μπόρεσα να τον πάρω από αυτην χωρίς να μάθω πότε τίποτα για την ύπαρξη της; πάντα τον έβλεπα να μου δίνει κάποιες ελπίδες ίσως και να ήταν ψεύτικες για να μπορεί να με τραβάει για πάντα όπως μου είχε πει. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε μαζί μου από το 2008 μέχρι τώρα τον Ιανουάριο που πήρε τελευταία φορά τηλέφωνο και του το έκοψα; είχα σταματήσει μαζί του όμως από πέρυσι μια και καλή. Το μόνο που ήθελα ήταν μια φυσιολογική σχέση μαζί του. Ξέρω ότι με είχε δεδομένη. Πολλά πράγματα δεν ήθελα και νόμιζα ότι ήμουν λίγο υπερβολική. Αυτό που φταίει είναι ότι δεν πίστευα στον εαυτό μου και δεν είχα κάποιον να στηριχτώ και να με βοηθήσει να ξεφύγω από αυτόν. Ένιωθα ότι ήταν ο μόνος που μου έδινε σημασία έστω και με αυτόν τον τρόπο και δεν με παρατουσε μια καλή όταν έβλεπε ότι εχω νεύρα εξαιτίας του. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά που είχε. Στην ιδέα ότι θα χωριζαμε για πάντα έκλαιγα όλη μέρα κι ένιωθα ότι θα πεθάνω αν τον χάσω. Ένιωθα άσχημα όταν χωριζαμε όμως τώρα είμαι πολύ καλά κι όλα αυτα τα θεωρώ ανόητα κι ότι έχασα τα χρόνια μου. Γιατί όμως αν και τον στεναχωρουσα με τις απαιτήσεις μου δεν το έκοβε ο ίδιος; αυτό όμως που ζητούσα ήταν κάποια βασικα πράγματα. Πριν μου κάνουν αυτό το πράγμα με τον φιλο του ήμουν πολύ ήρεμη του έλεγα λίγα πράγματα και κρατούσα πολλά για μένα. Από εκεί και μετά άρχισε να με πιάνει τρέλα. Κάποια στιγμή μου είπε μετά από αυτό δεν θα ήμουν μαζί σου γιατί δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας σου όμως εγώ και τον χαρακτήρα μου άλλαξα που ο ίδιος τον έφτιαξε έτσι και πάλι τίποτα δεν έκανε. Όταν του είχα πει τι μου έκανε ο φίλος του ενώ με βίασε για να με πληγώσει που πηγα δήθεν μαζί του το μετανοιώσε κι έκλαιγε πολλές φορές όταν συναντιόμασταν άρχισε να μου δίνει λίγο περισσότερο σημασία αλλά όχι όπως ήθελα. Του είχα πει ότι φοβάμαι κάποια πράγματα και μου έλεγε να μην φοβάμαι. Δεν μου ξαναέκανε κακό πότε ξανά. Εγώ είχα εξαντληθεί ψυχολογικά και δεν ήμουν σε θέση να την δεχτώ την σημασία του γιατί ήθελα πιο πολλά κι ίσως μου άρεσε να τον βλέπω να λυπάται. Νιώθω ότι την εκδίκηση μου την πήρα. Ήξερε ότι τον μισούσα και μου το είχε πει. Σιγά σιγά ηρέμησα όμως. Αν έβλεπα ότι δεν μετανοιώνει κι ότι είναι σταθερός σε αυτα που κάνει και λέει δεν θα ήμουν μαζί του και δεν θα περίμενα τίποτα. Πριν ενάμισι χρόνο τον απατησα και το κατάλαβε. Το έκανα για να ξεφύγω μια και καλή. Τον είχα προειδοποισει. Ένιωσε πολύ άσχημα μου είπε δεν θα πας με άλλον μόνο εγώ θα σε εχω. Μου είπε ήσουν παρθένα και τώρα έγινες ******* κι ότι είμαι ρουφιανα. Του είπα δεν προδίδεις κάτι που δεν έχεις και μου είπε σωστά. Άρχισε να γίνετε πιο ψυχρός με χτύπησε γιατί ζήλεψε που πηγα με άλλον λες κι αυτός ήταν αθώος τόσα χρόνια μέχρι που στο τέλος τον άφησα. Τον Ιανουάριο μου είπε συγνώμη. Είσαι καλό κορίτσι κι ότι του έλειψα όμως εγώ του είπα ότι εχω σχέση. Δεν με ενόχλησε ξανά. Μετά από λίγο διάστημα από αυτό που μου έκαναν μου είπε αν θέλω να με πληρώνει και του είπα όχι. Δεν το μετανοιώσα που είπα όχι όμως αν έλεγα ναι δεν θα ήμουν μια φθηνή και θα είχα παραπάνω αξιοπρέπεια. Επίσης μου έλεγε να βρω

Senior Member
    Άλλον και αν θέλω να μου γνωρίσει (κατά διαστήματα) άλλους δύο φίλους του και έναν ξαδέρφο του κι ότι αυτοί θέλουν σχέση κι αυτός δεν θέλει.Του έλεγα ότι δεν θέλω να μου γνωρίσει κανέναν. Αυτα τα έλεγε αφού πρώτα το κάναμε. Στεναχωριομουν πολύ. Για να με πληρώνει μου το είπε δύο φορές. Όταν του είχα πει τι είχε κάνει ο φίλος του. Δεν μου ξαναείπε να μου γνωρίσει κάποιον. Λογικα το έλεγε για να δει τι θα κάνω αφού νόμιζε ότι το ήθελα με τον φιλο του. Ήμουν πιο αθώα τότε.

Senior Member
    Πολλές φορές ένιωθα βρώμικη. Για όλα αυτα ίσως φταίει και η ψυχωσική κατάθλιψη που μου είχε πει ο γιατρός που πήγαινα ότι είχα όμως δεν του είχα πει απολύτως τίποτα για τα σοβαρά πράγματα που έγιναν τότε

Senior Member
    Νικη , εχω παρακολουθησει κατα καιρους τις δημοσιευσεις σου και εχω βγαλει καποια συμπερασματα για σενα και τα προβληματα σου , αλλα ειλικρινα , δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσε να σε βοηθησει το φορουμ στην αντιμετωπιση τους.
    Ο τροπος που γραφεις , τα θεματα που ανοιγεις δειχνουν εναν ανθρωπο μπερδεμενο , που προσπαθει να βαλει σε ταξη το μυαλο και την ζωη του.
    Λες οτι πηγαινες σε γιατρο και επαιρνες φαρμακα για καταθλιψη . Tωρα πως εισαι ? Εξακολουθεις να παιρνεις φαρμακα , σε παρακολουθει ακομα ειδικος ? Θυμαμαι οτι πηγαινες και σε ψυχολογο. Σε αυτον εχεις μιλησει για τα γεγονοτα που αναφερεις εδω? Tι σου εχει πει ?

Eσυ τι πιστευεις πως θα σε βοηθουσε να βγεις απο αυτη την κατασταση ?

Οσο για το περιστατικο που λες , ναι ηταν βιασμος ξεκαθαρα και δεν χρειαζεται να νιωθεις ντροπη και ενοχες.
    Αυτα τα καθικια θα επρεπε να νιωθουν ετσι.

Senior Member
    Από το φόρουμ ζητάω απλά να μου πει την γνώμη του και τον τρόπο που πρέπει να αντιδράω σε κάθε πρόβλημα και το πως βλέπετε εσείς εμένα και τους άλλους. Ξέρω ότι νιώθω μπερδεμένη όμως όταν κάθομαι να μιλήσω με άλλους ανθρώπους για άλλες συζητήσεις θεωρούμε λογική από τους άλλους αν και δεν μιλάω και παρά πολύ. Επειδή όμως κάποια πράγματα είναι πολλά σιγά σιγά μου έρχονται στο μυαλό γι'αυτό τα γράφω έτσι. Τώρα ούτε στον ψυχολόγο παω ούτε χάπια παίρνω νιώθω πως είμαι καλύτερα. Μόνη μου σταμάτησα και τα δύο γιατί ο ψυχολόγος δεν ήταν αυτό που ήθελα μιας και ο ίδιος έκανε κάποια πράγματα που τα θεωρώ λάθη. Δεν του είπα για τον βιασμό. Ήξερε όμως ότι ζούσα σε μια μπερδεμένη κατάσταση εδώ και χρόνια κι ήμουν μέσα στο άγχος και την στεναχώρια. Μου είχε πει να τον αφήσω κι ότι κάποια άλλη στην θέση μου αυτό θα έκανε. Ήμουν πολύ διαφορετική πριν τον γνωρίσω και τώρα πάλι εχω λίγο επανέλθει μόνο που κάποιες καταστάσεις δεν με αφήνουν και ιδιαίτερα. Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορέσω να φύγω από το σπίτι και τώρα

Senior Member
    Περιμένω προξενιό όμως το ερώτημα είναι ότι εντάξει ίσως ηρεμήσω αλλά ποιος ξέρει και τότε ίσως με κυνηγάνε τα φαντάσματα από όσα εχω ζήσει. Οι δικοί μου έχουν κάποια προβλήματα υγείας και φυσικά όταν υπάρχει η σωματική υγεία η ψυχολογική υγεία πάει περίπατο και θεωρείσαι κι αναίσθητος από πάνω.

Δεν καταλαβαινω γιατι ειχες τοσες προσδοκιες,μεχρι σχετικα προσφατα,απο εναν αντρα που οπως λες σε βιασε.Για αυτο μπερδευομαι.
    Απ' οτι καταλαβαινω,εχεις ζησει σε ενα πολυ αρρωστημενο οικογενειακο και κοινωνικο περιβαλλον,για αυτο οι αντιδρασεις σου μου φαινονται περιεργες.
    Εχεις μαθει να δεχεσαι βιαιη και επιβλητικη συμπεριφορα εναντιον σου,ειδικα απο αντρες,για αυτο μαλλον δεν αντεδρασες πολυ εντονα στον βιασμο σου,οπως πχ μια μουσουλμανα θεωρει νορμαλ να τρωει ξυλο απο τον αντρα της.
    Οχι πως φταις εσυ κοριτσι μου,αλιμονο,ενα πυρηνικο βομβαρδισμο χρειαζεται το μερος που μενεις να απαλλαχθει η ανθρωποτητα απο τετοιες κατσαριδες σαν τον πρωην σου.

Το οτι ξεκοψες απο αυτον εστω και αργα ειναι θετικο.Με καταγγελιες κλπ δεν θα βρεις ακρη μετα απο τοσα χρονια δυστυχως.Απο κει και περα,απ' οτι βλεπω και η οικογενεια σου ειναι προβληματικη για αυτο ισως προσκολληθηκες τοσο πολυ σε εκεινον τον αντρα,που σημαινει οτι το θεμα σου ειναι πολυ περιπλοκο και δυσλυτο.

Senior Member
    Δεν θεωρώ τίποτα φυσιολογικό αυτό που ήθελα ήταν να με βοηθήσει αφού ήταν ο μόνος άνθρωπος που ανεχόταν την κακή μου συμπεριφορά που την είχε φτιάξει αυτός και συνέχιζε να ασχολείτε έστω και με το να θέλει να με ξαναδεί. Δεν είχα κανέναν να με στηρίξει κι από κανέναν να κρατηθώ ψυχολογικά. Νόμιζα πως οι ελπίδες που μου έδινε θα οδηγούσαν στην αλλαγή του κι ένιωθα ότι κι εγώ πρέπει να κάνω κάτι γι'αυτό. Προσπάθησα με το καλό προσπάθησα με το κακό τίποτα δεν γινόταν. Ήταν πάντα ήρεμος και πολλές φορές δεν μιλούσε όταν ήμουν εκνευριστική. Ούτε γκρίνιαζε ούτε φώναζε ούτε απαιτούσε όπως εγώ. Η συμπεριφορά του μου έλεγε ότι ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να πετύχει τα πάντα με την ηρεμία του. Αν δεν τον έχεις γνωρίσει καλά θα πιστέψεις ότι είναι καλό παιδί. Είχα και την μάνα μου από ένα σημείο και μετά να με φωνάζει και να με βρίζει συνέχεια που δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να σταματήσω μια για πάντα μαζί του. Γινόταν μεγάλες φασαρίες αλλά κι εγώ δεν ήμουν καλά μετά από όσα έγιναν. Ήθελα να πάρω αυτην την απόφαση μόνη μου. Όσον αφορά το κοινωνικό περιβάλλον τι να κάνει; προσπάθησαν λίγο στην αρχή αλλά τι να κάνουν; Ο καθένας κοιτάζει την ηρεμία του μην βρει και τον μπελά του. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να με ακούσουν. Δεν μπορώ όμως να εμπιστευτώ. Από τότε που σταμάτησα μαζί του τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως αν και υπάρχουν κάπου κάπου κι αλλά. Αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε να καταλάβω μια και καλή με τι ανθρώπους εχω να κάνω αλλά καλύτερα να μην το μάθαινα πότε. Όπως κι αν ακούγεται τον προτιμούσα χίλιες φορές από την μάνα μου. Προτιμούσα να ξεφορτωθώ τους δικούς μου πρώτα και μετά να αποφασίσω να ξεφορτωθώ αυτόν γιατί αργά η γρήγορα θα το έκανα και σίγουρα αν εμένα μόνη μου θα έβαζα πιο γρήγορα τέλος σε αυτή την ηλίθια σχέση. Το μυαλό μου θα ήταν πιο καθαρό. Μόνο από συγκεκριμένους ανθρώπους εχω πιεστεί. Δεν θα το έλεγα ότι οι άνδρες όλοι μου έχουν φερθεί άσχημα. Υπήρχαν αρκετοί που με κοιτούσαν. Αυτοί που δεν μου φέρθηκαν καλά μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Του άρεσε δήθεν που ήμουν παρθένα αλλά δεν έκανε τίποτα για να μου φερθεί λίγο καλύτερα. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να τον καταλάβω όμως έβλεπα ότι αυτός δεν το έκανε αυτό για μένα ακόμα κι αν καταλάβαινε δεν τον συνέφερε να μιλήσει. Πάντα ένιωθα ότι φταίω κι ότι είμαι πολύ λίγη. Ακόμα πιο πολύ με άφηνε να το πιστεύω όταν έκαναν αυτό το πράγμα. Αν κάποιος σου καταστρέψει την ψυχή πρώτα ότι και να κάνει στο σώμα σου είναι λίγο. Αυτό που πιστεύω ότι θα με βοηθούσε πιστεύω είναι να φύγω μακρυά από αυτό το μέρος που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο κι ας μένω μόνη. Μέσα από την ηρεμία και την μοναξιά θα βρω τον τρόπο μου. Νιώθω πιο μόνη με ανθρώπους γύρω μου που δεν νιώθω να με αγαπάνε πραγματικά.

''Ανεχοταν'' την συμπεριφορα σου γιατι ηθελε να κανετε σεξ.Πολλες γυναικες μπερδευουν τις καλοσυνες που κανει ενας αντρας για να π*δηξει,με την αγαπη.Ποσο μαλλον εσυ με τοσα θεματα στην πλατη σου.

Με σοκαρει που λες οτι προτιμας τον βιαστη σου απο την μανα σου?Μηπως τελικα δεν ηταν βιασμος?

Senior Member
    Δυστυχώς ναι ήταν αλλά τουλάχιστον η συμπεριφορά του ήταν διαφορετική από της μητέρας μου. Άρχισα να τον μισώ ακόμα πιο πολύ και του το έδειχνα. Αυτό που με κράτησε ήταν ότι ανεχόταν την συμπεριφορά μου. Όμως δεν μου έφτανε ήθελα κι αλλά και γι'αυτό τον λόγο δεν αισθανόμουν πότε καλά. Τώρα νιώθω πιο καλά που ξέφυγα από αυτόν αφού τόσα χρόνια δεν οδηγούσε πουθενά όλο αυτό. Ίσως κάποια στιγμή μάθω να κρίνω διαφορετικά τα πράγματα. Η μάνα μου δεν έψαχνε καμία δικαιολογία να έρθει κοντά μου με το καλό και με σύγκρινε τότε με την αδερφή μου και η αδερφή μου το πήρε επάνω της αυτό. Δεν ένιωθα να εχω και να περιμένω τίποτα στην ζωή μου εκτός από αυτόν μέχρι που έγινα καλά και άρχισα να κοιτάω αλλού κι αυτό γιατί ένιωθα αναγκασμένη να το κάνω αν ήθελα να ζήσω και τελικά δεν έκανα λάθος. Κατάλαβα ότι όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο. Τώρα αν γνώριζα έναν τέτοιο σαν αυτόν θα τον άφηνα από την πρώτη ώρα. Κατάλαβα ότι ήθελε μόνο σεξ από ένα διάστημα και μετά όμως μου έκανε εντύπωση το ότι συνέχιζε μαζί μου τόσο καιρό ενώ μπορούσε να έχει άλλες 10 που όντως είχε αρκετές αλλά εγώ το έμαθα πολύ αργά. Όλα αυτα με έκαναν να κλαίω συνέχεια να φτάσω στα όρια της νευρικής ανορεξίας (πάντα αδύνατη ήμουν όμως) να κάνω εμετό δύο φορές την μέρα κάθε μέρα για πολύ καιρό. Να τρεμω αρκετές φορές. Να είμαι εχθρική. Να μην κοιμάμαι καλά. Να απομονωνομαι συνέχεια. Να εχω εφιάλτες. Να παραμιλάω στον ύπνο μου (ευτυχώς δεν έλεγα τίποτα σοβαρό). Δεν ήθελα να ζω. Και φυσικά προσπαθούσα και να κρύβομαι όσο μπορούσα να μην με βλέπουν. Την μάνα μου την ενοχλούσα που ήμουν έτσι γιατί είχε κι αυτή ανάγκες. Οποίος και να ήταν ο σκοπός του δεν με έβαλε στο περιθώριο κι ούτε με παράτησε. Μου είχε πει ότι τον κούρασα με τον τρόπο μου αλλά συνέχιζε μαζί μου κι εγώ είχα κουραστεί παρά πολύ όμως από όλα. Για μένα κρινόταν η ζωή μου γι'αυτόν δεν χάλασε κι ο κόσμος. Νόμιζα ότι φταίω κι ότι με εκδικείτε για την συμπεριφορά μου και περισσότερο που νόμιζε ότι ήθελα να παω με τον φιλο του γι'αυτό και συνέχιζα. Έμοιαζε να το παίζει θύμα αυτός. Μόνο που ήξερε αυτός πολύ καλά τι έκανε. Τον προτιμούσα από την μάνα μου και την αδερφή μου γιατί αυτός ήταν ξένος και δεν είχε καμία υποχρέωση απέναντι μου. Δεν μας έδεναν ούτε παιδιά ούτε γάμος ούτε λεφτά ούτε οικογένειες κι όμως δεν έφευγε οπότε σκεφτόμουν ότι κάπου βαθιά μέσα του κάτι υπήρχε για μένα για να συνεχίζει και να ζηλεύει τον φιλο του και άλλους. Τι ακριβώς όμως ζήλευε αφού αδιαφορούσε; Δεν είχα άλλους πριν από αυτόν και με θεωρούσε καθαρή κι αυτό του άρεσε. Όσο να ναι πίστευα ότι οι δικοί μου είχαν μεγαλύτερη υποχρέωση προς εμένα να με βοηθήσουν κι όχι να με κάνουν χειρότερα από όσο ήδη ήμουν. Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι ήθελε να είναι μαζί μου αλλά για κάποιους λόγους που τότε δεν ήξερα δεν μπορούσε. Αυτα πίστευα τότε. Αν είχα κάποιον τότε έστω κάποιον συγγενή μου να με στηρίξει και να με κάνει να νιώθω καλά θα προτιμούσα εκείνον

Senior Member
    Προτιμούσα τότε. Τώρα προτιμώ την ησυχία μου και να είμαι μακρυά από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν

Senior Member
    ειπες οτι εκοψες τα φαρμακα και τον ψυχολογο απο μονη σου,κατα την δικη μου γνωμη εκανες λαθος γιατι πιστευω οτι αυτος ηταν ο ειδικος που θα σε οφελουσε ουσιαστικα στα προβληματα σου.
    ολοι εμεις εδω θα σου πουμε την γνωμη μας αλλα δεν ειμαστε ειδικοι για να ξερουμε πως να απαληνουμε τον πονο σου.
    ο ψυχολογος ειναι αυτος που θα σε καταλαβει καλιτερα απο ολους ,που θα σε κανει να νιωσεις πιο ηρεμη και να βαλεις τα πραγματα σε μια σειρα.
    αυτο ομως χρειαζεται χρονο και υπομονη.
    ισως δεν εδωσες στον ψυχολογο σου τον χρονο που επρεπε.
    κατα την γνωμη μου πρεπει να αρχισεις παλι ψυχολογο και να του λες τα παντα.
    οτι εχεις πει σε μας εδω μεσα και θα δεις με τον καιρο οτι θα αρχησεις να ανακουφιζεσαι απο τα φαντασματα του παρελθοντος.
    η ψυχη σου εχει παρα πολλα ασχημα πραγματα και πρεπει να τα λυσεις για να προχωρησεις στην ζωη σου και αυτο δεν μπορεις να το καταφερεις μονη σου,κανενας δεν θα μπορουσε.

Senior Member
    Δεν νιώθω τώρα τόσο βάρος όπως ένιωθα όπως ήμουν μαζί του μου έφυγε. Είναι φορές που αισθάνομαι βάρος από την συμπεριφορά των δικών μου προς εμένα όταν αυτή δεν είναι καλή αλλά τώρα εχω κάποιες φορές και τον γαμπρό μου να ανακατεύεται στην ζωή μου. Αυτα που έχουν γίνει έχουν περάσει πια αλλά με πονάνε κάπου κάπου. Ο γιατρός αυτός από την αρχή μου πρότεινε να μου δώσει χάπια γιατί έβλεπε ότι είχα πολλά βάρη μέσα μου στην αρχή του είπα όχι αλλά μετά από κάποια διάστημα ζήτησα μόνη μου αφού δεν άντεχα. Αυτός έχει και μια βοηθό κι όταν δεν ήμουν και τόσο καλά είπε στην αδερφή μου να κοιτάς αν παίρνει σωστά τα χάπια για να μην κάνει φασαρίες στο σπίτι. Μόνο που εγώ δεν έκανα στα καλά καθούμενα όπως πήγαιναν κι έλεγαν η μάνα μου και η αδερφή μου και στο κάτω κάτω αυτές με προκαλούσαν. Ο γιατρός τα χάπια μου τα έδωσε όχι επειδή ήμουν τρελή αλλά γιατί ήμουν συνέχεια στεναχωρημένη κι έδινα αξία στον πρώην μου. Η βοηθός αν και άκουγε αυτα που έλεγα έλεγε αυτό το πράγμα στην αδερφή μου και στην μάνα μου. Στον γιατρό έλεγα τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι και με αυτόν που είχα κι αυτός μου είχε προτείνει να μιλήσει με την αδερφή μου και την μάνα μου όμως αυτός άρχισε να τις φωνάζει και να προσπαθούν αυτές να μιλήσουν κι αυτός να λέει εσείς φταίτε δεν θέλω να ακούσω τίποτα κι από την άλλη αυτές προσπαθούσαν να με βγάλουν κακιά. Πρόσφατα είπε ο γιατρός στον πατέρα μου ότι αυτός που είχα με χτύπησε. Φαντάσου τι θα έλεγε αν έλεγα και τίποτα άλλο. Η αδερφή μου πριν μια εβδομάδα μου είπε ότι η βοηθός του αυτή κι ενώ πρέπει να υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο έπαιρνε τηλέφωνο την αδερφή μου και της έλεγε ότι τους έλεγα. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν ένας άνθρωπος να μιλήσω και να με κάνει να δω καθαρά τα πράγματα και να μου λέει τι να κάνω. Ο γιατρός μου έλεγε να μην δίνω σημασία στην μάνα μου και να μην αντιδράω γιατί τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Εγώ μέχρι φέτος πήγαινα κι έλεγα κάποια προβλήματα που είχα με την μάνα μου και τον γαμπρό μου κι αυτή δεν συμφωνούσε μαζί τους αλλά με μένα. Κάποια στιγμή πρότεινε

Senior Member
    Στην μάνα μου δουλειά να προσέχει την γιαγιά της και με βάση αυτα που έγιναν και που έλεγα για τον γαμπρό μου και την μάνα μου ο γιατρός ζήτησε πάλι από την μάνα μου να πάει εκεί για να την μαλώσει κι όταν είχε έρθει σπίτι μου είπε εμένα να μην μου ξαναπεί να παω εκεί και η βοηθός μου είχε πει να πω στην αδερφή μου να πάει εκεί να μιλήσουν γιατί είχα πρόβλημα και με αυτην αλλά αυτή δεν ήθελε να πάει. Η βοηθός κάποια στιγμή άρχισε να απειλεί την μάνα μου και την έδιωξαν από την δουλειά και η μάνα μου έλεγε ότι παω εκεί και την κατηγορώ. Στο τέλος έβλεπε ότι είχα σταματήσει να πηγαίνω η βοηθός και ήρθε σπίτι κι έπιασε την μάνα μου κι αφού η μάνα μου δεν καταλάβαινε της είπε ότι είμαι άρρωστη κι επειδή ήξερε ότι τώρα είμαι καλά η μάνα μου νευριασε και της είπε αν είναι άρρωστη τότε να κάνουμε κάτι (εννοούσε να μπω σε κάποιο ψυχιατρείο που δεν είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο πότε) κι η βοηθός δεν είπε τίποτα κι έφυγε από τότε όταν έβλεπε την μάνα μου η εμένα ρωτούσε γιατί δεν παω αλλά της το κόψαμε εγώ και η μάνα

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast