Μέσι ή Μαραντόνα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ποιος είναι καλύτερος παίχτης ο Μέσι ή ο Μαραντόνα;

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Μέσι

2 28.57%
  • Μαραντόνα

5 71.43%
Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Μέσι ή Μαραντόνα;

Ποιός νομίζετε ότι είναι καλύτερος παίχτης ο Μέσι ή ο Μαραντόνα;

Senior Member
    Ωραια δημοσκόπηση ... Μαραντόνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Junior Member
    Λάθος ερώτηση κατά την γνώμη μου.

Είναι λάθος να συγκρίνουμε ανθρώπους από διαφορετικές εποχές, είτε είναι αθλητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες, κτλ γιατί διαφορετικές ήταν οι συνθήκες σε κάθε εποχή.

Και ο Μαραντόνα και ο Μέσι είναι ίσως οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της γενιάς τους. Και οι δύο έχουν προσφέρει απίστευτες στιγμές. Ο Μαραντόνα το απίστευτο γκολ που πέρασε όλη την αγγλική άμυνα και ο Μέσι απίστευτες τελικές ενέργειες ή έξυπνες πάσες που ξεπερνούσαν την αντίπαλη άμυνα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την εποχή του Μαραντόνα οι άμυνες στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει πολύ καλύτερες, αρκεί να δείτε το Αργεντινή-Αγγλία που έβαλε ο Μαραντόνα το απίστευτο γκολ για να δείτε πόσο πιο αργό είναι το ποδόσφαιρο και πόσο πιο ανοικτές είναι οι άμυνες των ομάδων. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι και ο Μέσι και ο Μαραντόνα είναι οι παίκτες που δημιουργούν ρήγματα στις άμυνες της εποχής τους.

Ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Ρονάλντο και παίκτες που δεν πήραν παγκόσμιο με την ομάδα τους όπως ο Κρόιφ, ο Μέσι και τόσοι άλλοι που ξεχνώ είναι οι κορυφαίοι της γενιάς τους. Και δεν έχω αναφέρει αμυντικούς και τερματοφύλακες που μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι επιθετικοί είναι όμως το ίδιο σημαντικοί και μερικές φορές περισσότερο σημαντικοί για την επιτυχία της ομάδας τους.

Αυτός που αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο τους θαυμάζει όλους και δεν προσπαθεί να τους συγκρίνει με ανούσια στατιστικά και ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές.

Senior Member
    Δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο , αλλα ο ενας βαζει γκολ με το χερι , κ ο αλλος με το ποδι ................

Senior Member
    μαραντονα, αλλα που τον θυμηθηκες? τωρα εχει γινει σαν κεφτες.

ο μεσι ειναι ενας καταπληκτικος παικτης.
    ο μαραντονα ηταν ολοκληρη ομαδα....

(δεν εχετε δει τιποτε ακομη. ειμαι πολυ κοντα στο να αφομιωσω το τι σημαινει οφ σαιντ...)

μαλακια ερωτηση ολγακι,αλλα το προτιμω απο το να ρωτησεις για 1000στη φορα, αν εισαι χαζη και κατεστραμενη...

Banned
    κατσε να το παιξω κορονα γραματα κορονα μεσι γραματα μαραντονα οπ μαραντονα βγηκε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαραντονα, αλλα που τον θυμηθηκες? τωρα εχει γινει σαν κεφτες.

ο μεσι ειναι ενας καταπληκτικος παικτης.
    ο μαραντονα ηταν ολοκληρη ομαδα....

(δεν εχετε δει τιποτε ακομη. ειμαι πολυ κοντα στο να αφομιωσω το τι σημαινει οφ σαιντ...)

μαλακια ερωτηση ολγακι,αλλα το προτιμω απο το να ρωτησεις για 1000στη φορα, αν εισαι χαζη και κατεστραμενη...
    'Εβλεπα το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρο 2014 και θυμήθηκα τον Μαραντόνα γιατί τον συγκρίνουνε με το Μέσι και περίμεναν από τον Μέσι στον φετινό τελικό να κάνει αυτά που έκανε ο Μαραντόνα! Και εγώ άρχησα να παρακολουθώ τώρα ποδόσφαιρο.

Senior Member
    Ψηφιζω Μεσι , ο οποιος ειναι κατι μηνες μικροτερος μου και παιρνει μισθο 16 εκατομμυρια το χρονο . Αρα μαλλον κανει καλα την δουλεια του.