Results 16 to 30 of 33
Thread: Απιστια
-
18-07-2014, 18:24 #16
[QUOTE=marian_m;494022]Υπάρχουν οι γυναίκες που τρέχουν πίσω από τους άντρες. Πρώην, νυν, μελλοντικούς δεν έχει σημασία.
Και υπάρχουν οι γυναίκες που οι άντρες τρέχουν από πίσω τους.
QUOTE]
Ναι αλλα ξερεις τι είναι αυτό που ωθει τις γυναικες να τρεχουν πισω απ'τους αντρες ? Και δεν εχει σημασια αν είναι στραβος , γκαβος με αρχιφαλακρα ο άλλος αρκει να σε εχει στο φτυσιμο και τσακ κατευθείαν κολλας ! Το λεω γιατι εγω την εχω παθει με έναν τέτοιον και δεν καταλαβα ποτε γτ ειχα κολλησει τοσο ασχημα ...
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας !
- 18-07-2014, 18:37 #17
GARY , θα συμφωνησω 1ον με την mariam , κ παντα στην ζωη σου θα υπαρχουν αθρωποι που θα θελησουν να σεκμταλλευτουν , να πατησουν πανω σου , αλλα ειναι στο χερι σου αν θα το ανεχτεις . Χωρις να σε γνωριζω , νομιζω το οτι λατρεψες αυτον τον ανθρωπο , ειναι λαθος , αγαπαμε , δεν λατρευουμε κανεναν . Επισης , εμεις οι αντρες , δεν θελουμε να μας δινουν κ τοση σημασια , ιδιως οι νεωτεροι , δεν το εκτιμαμε , αντιθετως , θελουμε να τρεχουμε ξοπισω απο μια κοπελα , το θελουμε το ' φτυσιμο ' .
Ειναι πιο υγιες να εξοργιστεις , να γινεις εξω φρενων , παρα να βυθιστεις στον αυτοοικτο . Στη θεωρια βεβαια , ευκολο , στην πραξη...........
Βρε οιδιποκοπελα , τωρα ειδα την απαντηση σου , πως συμφωνουμε ετσι.............
18-07-2014, 18:52 #18
Μωρε δικιο εχετε αλλα πρωτον να του ζητησω εξηγησεις 3 μηνες μετα?Θα μου πειτε τωρα το εμαθα κι εγω....αλλα αυτος ηδη μετραει 5 μηνες σχεσης με την αλλη γιατι να μου απαντησει γιατι να μου δωσει λογαριασμο πλεον? Δευτερον ναι μακγκαιβερ θελετε το φτυσιμο κλπ αλλα καποιοι ανθρωποι οταν τους λες οτι εισαι ερωτευμενος μαζι τους σε πιστευουν δεν σε κανουν να τρεχεις απο πισω τους...συμφωνω βεβαια οτι πρεπει να αλλαξω κι εγω....με την καλοσυνη και την ευγενεια δεν εβγαλα τιποτα...στο τελος εγινα και το θυμα....οποτε απλα την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικη και πιο σκληρη γιατι με την πολλη ελευθερια ειδαμε το αποτελεσμα.....αντι να μας πουν τελος και να ψαχτουν τις βρισκουν και μας εχουν για καβατζα....
18-07-2014, 19:13 #19
Άσχετο θέμα το πώς είναι αυτός που θα μας τραβήξει. Έχω ερωτευτεί πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους άντρες, γιατί στις συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μου προφανώς είχα ανάγκη από διαφορετικά πράγματα. Αλλά δεν είμαι καθόλου από τους ανθρώπους που αν με φτύσουν θα κολλήσω, αντιθέτως, δεν πρόκειται καν να γυρίσω να κοιτάξω κάποιον που με φτύνει. Αυτό πιστεύω το κάνουν άτομα που έχουν πρόβλημα αυτοεκτίμησης και χαμηλής αυτοπεποίθησης.
Κανείς δεν θα μας εκτιμήσει περισσότερο επειδή παρακαλάμε, ίσα-ίσα, τότε χάνουμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.
Και το να ζητάμε εξηγήσεις για το προφανές, δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί.
Αν κάποιος θέλει να είναι μαζί μας θα είναι, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα.
Πάντως δεν είναι τυχαίο, ότι στις περισσότερες ιστορίες που ακούω ή διαβάζω εδώ μέσα, αυτοί που εγκαταλείφθηκαν είναι συνήθως αυτοί που (ισχυρίζονται τουλάχιστον) ότι έκαναν τα πάντα για τον άλλον. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο λάθος. Δεν ζούμε για κανέναν άλλο, ούτε κάνουμε τα πάντα για κάποιον άλλον.
Ζούμε για τον εαυτό μας και εφόσον κάποιος μας κάνει να νιώθουμε καλά, τον κρατάμε κοντά μας. Αν όχι, ας τραβήξει το δρόμο του κι εμείς τον δικό μας.
Βεβαίως, δεν είμαι δεκαοχτώ, οπότε έχω την εμπειρία να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα και στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι όσο πιο καλά στεκόμαστε στα πόδια μας, όσο λιγότερο έχουμε ανάγκη από κάποιον άλλον για να νιώθουμε πλήρεις, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες κάποιος να μη θέλει να φύγει από κοντά μας. Το θέμα είναι ότι εμείς μπορεί να θέλουμε να φεύγουμε τελικά... :rolleyes:
18-07-2014, 20:16 #20
πες τα βρε μαριον, να μην τα λεω εγω... απορω με τα μυαλα μερικων (και δεν αναφερομαι στην γκαρι)
γκαρι, εισαι σε μια ηλικια που οι συμπεριφορες σου ακομα διαμορφωνονται.
μην αφησεις μια προδοσια να γινει αφορμη (η αιτια) να γινεις μια γυναικα που δεν θα σου αρεσει.
πρωτον γιατι θα χασεις τον αυτοσεβασμο σου και δευτερον γιατι δεν θα αρεσεις και σε κανεναν αξιολογο ανδρα ετσι...
μην τρεξεις ποτε πισω απο ανδρα που σε φτυνει η δεν πολυθελει. .ΠΟΤΕ> ΠΟΤΕ> ΝΟΜΟΣ.
αστους να τρεχουν εκεινοι πισω σου και θα δεις οτι δεν θα μεινεις ποτε μονη χωρις την θεληση σου.
οπως λεει και η μαριον, προσεξε πολυ το σημειο που λες οτι εκανες τα παντα για εκεινον, οτι ηθελε, οπως ηθελε κλπ.
αυτο που ενδιαφερει καποιον ειναι το τι εισαι εσυ, η προσωπικοτητα σου, οχι το ποσο ευελικτη εισαι στο να προσαρμοζεσαι στις επιθυμιες των αλλων.οταν εισαι μονο εξυπηρετικη, σιγα σιγα γινεσαι αορατη και τοτε κανεις χωρο να βρεθουν αλλοι ανθρωποι που δηλωνουν παρουσια. δεν ξερω αν το καταλαβαινεις.
βρες ποια εισαι ΕΣΥ, φερε τονε αυτο σου σε μια σχεση κι αν ταιριαξει με τον εαυτο του αλλου και ταιριαζουν κι αλλα 10 πραγματα, τοτε μπορει να κανεις μια σχεση με αμοιβαιο ενδιαφερον και συνεχεια.
για τον συγκεκριμενο, αν κατσεις και το καλοσκεφτεις, δεν μπορει να σου προσφερει τιποτε η συζητηση μαζι του, εφοσον ξερεις οτι την γνωρισε πριν καποιο διαστημα, σε προδωσε και μετα εφυγε μαζι της. θα ειχε καποιο νοημα να ηξερες αν ηταν μαζι της εξαρχης και σε κοροιδευε με το καλημερα εν αγνοια σου, αλλα αφου δεν συνεβη, πραγματικα ξερεις οτι χρειαζεσαι για να προχωρησεις παρακατω.
τι θες να μαθεις?
διατυπωσε την απορια σου. θα δεις οτι δεν εχει κανενα νοημα να το ρωτησεις.
ΓΙΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΣΟΥ ΟΠΩς ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ και οι ανδρες θα κανουν ουρα.
18-07-2014, 20:30 #21
εγω πιστευω οτι οσες φορες ο ανθρωπος ερωτευτικε κατι δεν εκανε τιποτε αλλο απο το να παραμυθιασει τον εαυτο του οτι βρηκε κατι το τελειο μεχρι να κατεβει απο τους 7 ουρανος κ να πρωγειωθει αποτομα προσκρουοντας στο εδαφος
το παραμυθι ειναι ωραιο το παραμυθιασμα να φοβασαι.
18-07-2014, 21:13 #22
Eιναι ιδιον του ανθρωπου να παραμυθιαζεται , γιατι η πραματικοτητα ειναι αρκετα ζοφερη για να την αντικρυσει . Εμεις οι ανθρωποι , μπορει ναμαστε γενικως μπουφοι , αλλα στο παραμυθιασμα ειμαστε ιδαιτερα επινοητικοι . ( μιλαω για τον εαυτο μου , οχι για τους ' αλλους ' ) . Και μιλαω πολυ σοβαρα .
18-07-2014, 21:37 #23
Ο Ερωτας με Ερωτα περναει.
Εισαι σε μικρη ηλικια για αυτο εισαι ετσι.αργοτερα ολα αυτα θα τα σκεφτεσαι και θα λες τι βλακειες σκεφτομουν και εχανα το χρόνο μου.
Θα βρεις καποιον καλυτερο που θα σου αξιζει γιατι αυτος δεν σου αξιζει.
Μην τον σκεφτεσαι και βγες διασκεδασε με τους φίλους σου, θα βρεθει καποιος αλλος καλυτερος σιγουρα αρκει να πιστεψεις σε εσενα!
19-07-2014, 02:02 #24
Κοιτα γενικα ο,τι εκανα για να τον ευχαριστησω το εκανα για τι κι εγω βεβαια απο αυτο επαιρνα ευχαριστηση.....απλα νιωθω ικανοποιηση με το να ξερω οτι ο ανθρωπος που εχω διπλα μου χαιρεται να ειναι μαζι μου και δεν καταπιεζεται.... Οσο για το να τον πιασω και να του μιλησω αυτο δεν προκειται να γινει δεν χανω την αξιοπρεπεια μου για κανεναν! Και θα τελειωσω με κατι το οποιο μου εχει πει γνωστος μου και παντρεμενος κιολας με αρκετη εμπειρια (και πιστεψτε με απορησα πως ενας αντρας ειπε κατι τετοιο συνηθως αυτα τα βγαζουν περισσοτερο οι γυναικες οπως το ''ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι'') ειπε λοιπον: ''ο αντρας μεγαλωνει μεχρι τα 9...μετα απλως ψηλωνει!μην περιμενεις να βρεις ακρη....σιγουρα και τα 2 φυλα κανουν την ανοησια που λεγεται απιστια αλλα συνηθως ο αντρας ειναι εκεινος που δεν εχει καποιον πολυ συγκεκριμενο λογο για τον οποιον την κανει....ισως ειναι η φυση του ετσι να αναζητα συνεχως την επιβεβαιωση...'' Σε αυτα τα λογια εγω προσωπικα συμφωνω...βεβαια πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι απολυτο παντα υπαρχουν εξαιρεσεις κλπ Και οσο για τον αλλον απλα θα το ξεπερασω θα μου παρει λιγο χρονο αλλα θα τον ξεπερασω απλα πρεπει να ανακτησω την αυτοπεποιθηση μου και να μην πτοουμαι...απλα δεν αξιζε....
20-07-2014, 00:49 #25
Μην του στειλεις κατι,δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.Αν τελικα το κανεις,ας ειναι η τελευταια σου κουβεντα τουλαχιστον.Η μεγαλη διαφορα ηλικιας ειναι μια τροχοπεδη οπως και να το κανεις.Οταν γνωριστηκατε,εσυ ησουν μαθητρια Λυκειου λογικα,και αυτος μπορει να δουλευε καπου.Αλλοι κοσμοι τελειως.
21-07-2014, 17:55 #26
Απλα δεν μπορω να τον ξεχασω......ξερω οτι με πληγωσε και πονεσα πολυ και δεν φερθηκε καλα....και ξερω οτι θα ακουστει αξιολυπητο αλλα τον θελω πισω!!!Ξερω οτι ειναι με εκεινη τωρα πια ειναι αλλου ισως κι ευτυχισμενος(δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω) αλλα θελω τοσο πολυ να του στειλω ενα μηνυμα αν και ξερω οτι δεν προκειται να μου απαντησει ποτε...απλως θα με αγνοησει....αλλα τον θελω,τον αγαπαω.....θελω να ειμαι διπλα του....Ξερω οτι θα πειτε πως δεν αξιζει να ειμαι με εναν ανθρωπο που δεν με αγαπαει και μου φερθηκε και απαισια αλλα αν προσπαθουσαμε?Αν το καναμε να δουλεψει???
21-07-2014, 18:25 #27
Αν σε απατησε μια φορα,θα το ξανακανει σιγουρα.Στην καλυτερη περιπτωση,ακομα και αν καταφερεις να τον ''κλεψεις'' απο την αλλη και να τον παρεις πισω,θα ειστε σε μια κατασταση που θα σε κερατωνει γιατι θα σε εχει δεδομενη και εσυ θα τον ξανασυγχωρεις,και θα εισαι σε αυτο το τριπακι για χρονια μεχρι τελικα να ξεκολλησεις τελειως.Εχω δει πολλες τετοιες αυτοκαταστροφικες σχεσεις και θα ναι κριμα να χαραμισεις τα νιατα σου με τετοια ατομα.
Καλυτερα να διοχετευσεις την ενεργεια σου στο να βρεις κατι καινουριο.Θα εισαι πρωτοετης φοιτητρια απο του χρονου φανταζομαι?Εκει μπορεις να γνωρισεις αγορια.
ΥΓ Το αν θα ειναι ευτυχισμενος πρεπει να ειναι το τελευταιο που σε αφορα.Τετοιοι παρτακηδες ποτε δεν κακοπερνανε.
21-07-2014, 19:34 #28
δυσκολο θεμα το να σε κοροιδευουν...να κανω μια παρενθεση.στην πρωιν μου ειχα μαθει μερικα πραγματακια οπως το να μην ανεχετε να παιζουν με το μυαλλο και το σωμα της.και οταν εφτασε η μερα που εμαθε οτι την απατισα εφαγα ενα ξυλινο πορτατιφ στα μουτρα.αυτη ειναι η λυση δειξτε οτι δεν θελετε μια σχεση με ψεματα και ιστοριες.μαθετε και μερικες βασικες κινησης και διξτε οτι δεν παιζετε με αυτα (λυπαμε τον τυπο που θα την απατισει μετα απο μενα)
21-07-2014, 20:16 #29
Βασικα δεν θα βιαιοπραγουσα ποτε γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου (αν και ειναι καλο να ξεσπας με οποιον τροπο μπορεις το θυμο σου). Ωστοσο ως προσφατα απατημενη και πολυ πληγωμενη πρεπει να σου πω οτι δεν πρεπει να λυπασαι μονο αυτον που θα την απατησει αλλα και γενικα τις επομενες σχεσεις της...γιατι αν κρινω απο μενα στην παρουσα τουλαχιστον φαση αισθανομαι οτι δεν θα μπορεσω να κρατηθω κι οτι θα ψαξω και το κινητο και ολα...ποια εγω!Που παντα εδειχνα απεριοριστη εμπιστοσυνη και μηδενικη καταπιεση στους αλλους....απλα στο θεμα απιστια ταιριαζει το ''οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι''! Βεβαια επειδη με ξερω δεν θα εφτανα ποτε σε σημειο να ψαχνω τα κινητα κλπ απλα απο εδω και περα δεν θα εμπιστευτω ποτε ξανα κανεναν 100%....
21-07-2014, 20:21 #30
Θα σου ακουστει χαζο....αλλα αν και προσφατο το συμβαν δεν του κρατω κακια.....κι ο λογος ειναι ο εξης...καποια στιγμη πριν απο μερικους μηνες (υπολογιζω λιγο καιρο πριν να αρχισει να με απατα) πανω στη συζητηση μου πεταξε το εξης: ''μεγαλωσα γερασα!'' Εγω βεβαια του ειπα αυτο που πραγματικα πιστευα: ''μωρο μου ετσι ειναι οι γεροι?εισαι τοσο νεος ακομα εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!'' Και γενικα εχω ακουσει κατα καιρους οτι πολλοι φτανουν στην απιστια επειδη αισθανονται γεροι,περνουν μια φαση κι εχουν την αναγκη της επιβεβαιωσης....προφανως εγω δεν μπορεσα να τον βοηθησω να το ξεπερασει......