Απιστια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Απιστια

Quote Originally Posted by gary96 View Post
    Θα σου ακουστει χαζο....αλλα αν και προσφατο το συμβαν δεν του κρατω κακια.....κι ο λογος ειναι ο εξης...καποια στιγμη πριν απο μερικους μηνες (υπολογιζω λιγο καιρο πριν να αρχισει να με απατα) πανω στη συζητηση μου πεταξε το εξης: ''μεγαλωσα γερασα!'' Εγω βεβαια του ειπα αυτο που πραγματικα πιστευα: ''μωρο μου ετσι ειναι οι γεροι?εισαι τοσο νεος ακομα εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!'' Και γενικα εχω ακουσει κατα καιρους οτι πολλοι φτανουν στην απιστια επειδη αισθανονται γεροι,περνουν μια φαση κι εχουν την αναγκη της επιβεβαιωσης....προφανως εγω δεν μπορεσα να τον βοηθησω να το ξεπερασει......
    :confused: :confused:

Σιγα μην θελουν ιδιαιτερο λογο οι αντρες για να απατησουν ρε Γκαρι.Χεστον κιολας που περναει εμμηνοπαυση στα...30.

Παντως εχω την εντυπωση πως στις γυναικες σας εχει περαστει η αντιληψη οτι ειναι ψιλοφυσιολογικο να ριχνει ο αντρας κανενα κερατο,αλλιως δεν μπορω να εξηγησω γιατι μπαινετε στην διαδικασια να σκαρωνετε τις πιο ευφανταστες αιτες οχι μονο για να τους δικαιολογησετε,αλλα να βγειτε και φταιχτες απο πανω.

Δυο λεξεις θα σου πω ΓΑΜΑ ΤΟΝ. (μεταφορικα οχι κυριολεκτικα :p )

Quote Originally Posted by legalize View Post
    δυσκολο θεμα το να σε κοροιδευουν...να κανω μια παρενθεση.στην πρωιν μου ειχα μαθει μερικα πραγματακια οπως το να μην ανεχετε να παιζουν με το μυαλλο και το σωμα της.και οταν εφτασε η μερα που εμαθε οτι την απατισα εφαγα ενα ξυλινο πορτατιφ στα μουτρα.αυτη ειναι η λυση δειξτε οτι δεν θελετε μια σχεση με ψεματα και ιστοριες.μαθετε και μερικες βασικες κινησης και διξτε οτι δεν παιζετε με αυτα (λυπαμε τον τυπο που θα την απατισει μετα απο μενα)
    Ξηγας η πρωην σου,σεβασμος απειρος,ετσι θα πρεπε να ναι ολες οι γυναικες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Ξηγας η πρωην σου,σεβασμος απειρος,ετσι θα πρεπε να ναι ολες οι γυναικες.
    χαχαχα εγω φταιω που τις τα μαθαινα

Senior Member
    Quote Originally Posted by gary96 View Post
    Βασικα δεν θα βιαιοπραγουσα ποτε γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου (αν και ειναι καλο να ξεσπας με οποιον τροπο μπορεις το θυμο σου). Ωστοσο ως προσφατα απατημενη και πολυ πληγωμενη πρεπει να σου πω οτι δεν πρεπει να λυπασαι μονο αυτον που θα την απατησει αλλα και γενικα τις επομενες σχεσεις της...γιατι αν κρινω απο μενα στην παρουσα τουλαχιστον φαση αισθανομαι οτι δεν θα μπορεσω να κρατηθω κι οτι θα ψαξω και το κινητο και ολα...ποια εγω!Που παντα εδειχνα απεριοριστη εμπιστοσυνη και μηδενικη καταπιεση στους αλλους....απλα στο θεμα απιστια ταιριαζει το ''οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι''! Βεβαια επειδη με ξερω δεν θα εφτανα ποτε σε σημειο να ψαχνω τα κινητα κλπ απλα απο εδω και περα δεν θα εμπιστευτω ποτε ξανα κανεναν 100%....
    θα ερθουνε μονα τους τα πραγματα και θα εισαι καλητερα...αστον πηγενε παρακατω.κριμα τον χρονο που θα σπαταλισεις αμα συνεχισεις να ασχολισε μαζι του

Page 3 of 3 FirstFirst 123