Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 273
    Senior Member
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_ratio

Sex ratio is the ratio of males to females in a population. The primary sex ratio is the ratio at the time of conception, secondary sex ratio is the ratio at time of birth, and tertiary sex ratio is the ratio of mature organisms.[1] In humans the secondary sex ratio is commonly assumed to be 105 boys to 100 girls (which sometimes is shortened to \"a ratio of 105\"). In human societies, however, sex ratios at birth or among infants may be considerably skewed by sex-selective abortion and infanticide.

Senior Member
    The natural sex ratio at birth is estimated close to 1.05 males/female. Due to the generally higher life expectancy of females, sex ratio tends to even out in adult population, and result in an excess of females among the elderly (e.g., the male to female ratio falls from 1.05 for the group aged 15 to 65 to 0.70 for the group over 65 in Germany, from 1.00 to 0.72 in the USA, from 1.06 to 0.91 in mainland China and from 1.07 to 1.02 in India).

Banned
    Originally posted by vince
    Αλήθεια πόσες γυναίκες αντιστοιχούν σε κάθε άντρα πληθισμιακά?

Στην ελλαδα τουλαχιστον βασει της ΕΣΥΕ περισευουν κατα λιγο - νομιζω λιγες χιλιαδες.
    Αλλα και μια προς δυο να επαιζε πχ 5.000.000 αντρες - 10.000.000 γυναικες, παλι χαμενος θα ησουν.
    Το θεμα δεν ειναι μαθηματικο η ελλειψης αλλα συγκεκριμενης φιλοσοφιας.
    Το ζητημα ειναι αν εντασεις αυτη την φιλοσοφια στην ζωη σου η την παρακαμπτεις και πας παρακατω.

Senior Member
    τελικά θα την βάλω την κορνιζούλα! κι αυτό που συμπλήρωσες καλό είναι. θα το προσθέσω.;) πλάκα θά χει πως θαντιδράσουν αυτοί που θα το δουν.....

Senior Member
    Συζήτηση κάνουμε

Banned
    Originally posted by Kleiw

Οπα βρε κρίνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή οι γυναίκες βλέπουν τους άντρες ως πορτοφόλι και οι άντρες τις γυναίκες σαν εξασφάλιση του σεξ ?

να τηννννννννννννν την τσιμπησαμε την πρωτη διαφωνουσααααααααα!!!!

για τους αντρες αυτο που ειπες ισχυει 101%.
    Για τις γυναικες εγω δεν μιλησα για πορτοφολι, αυτο ειναι δικη σου επινοηση,
    εγω μιλησα για αναπαραγωγη.
    Κανεις στρεψοδικιες η μου φαινεται???
    Να το ενταξω και αυτο στα γυναικεια κολπα μηπως???

Senior Member
    Αν πάμε στις αναλογίες...καήκαμε. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε με την πολυγαμικότητα (των αντρών). ΑΥτό τις γυναίκες δεν τις συμφέρει, αλλά μάλλον για εκεί το πάμε.

Banned
    Originally posted by magda-ps.
    τελικά θα την βάλω την κορνιζούλα! κι αυτό που συμπλήρωσες καλό είναι. θα το προσθέσω.;) πλάκα θά χει πως θαντιδράσουν αυτοί που θα το δουν.....

χμμμ εδω μεσα θα μπορεσεις να φτιαξεις πολλες κορνιζες.
    Τοιχους ελευθερους να εχεις και ορεξη.

Senior Member
    Τωρα μπορω να πω οτι εχω την σχεση που θα ηθελα παντα,
    κανω οτι μου γουσταρει και δεν καταπιεζομαι ποτε. (και αυτο που γραφω δεν ειναι σχημα λογου)
    Οχι γιατι ετσι μου κανει κεφι εμενα αλλα γιατι ετσι προκυπτει.
    Λες να θελω να ζητουσα κατι αλλο στην ζωη μου???
    Μα δεν υπαρχει, τερματισα εδω........
    Πραγματικα χαιρομαι τις επιτυχημενες σχεσεις και ζηλευω λιγο...οχι δεν εχω τετοια σχεση ουτε κατα διανοια ακομα....το τερματισα μου φαινεται υπερβολικο...αλλα εσυ ξερεις καλυτερα πως νοιωθεις...μπορει το μελλον να φερει κατι διαφορετικο...αλλα ευχομαι πραγματικα να ειναι παντα ετσι.

Όχι δεν είναι εύκολο, και είναι πολύ κουραστικό. Έχεις δίκιο. Φυσικός είναι ο φόβος. Και εξουθένωση θά έλεγα. Ίσως είναι καλό όσο κρατήσει, σε όποια μορφή και να είναι. Στο κάτω, κάτω δεν είναι όλα κλισέ. Μερικές καταστάσεις διαφέρουν. Τι να κάνουμε?
    Σιγουρα....δεν μπορω να ξερω ποσο \"διαφορετικοι\" εισαστε απο τους υπολοιπους...και ουτε εχω σε μεγαλη υποληψη την κοινωνια στην Ελλαδα...την θεωρω μη προοδευτικη...δεν ξερω το κλισε και αυτο που θελω να φωναξω θα ηταν...go for it...αλλα αυτο εξαρτιεται αποκλειστικα απο εσας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by krino

Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
    Ισως και να μην φτασεις να φας ουτε μελι....
    Κοιτα ! Απο τις προυποθέσεις για αναπαραγωγη ανέφερες τους οικονομικούς λόγους ! Δεν αντιλέγω οτι αφήνεις να εννοηθεί οτι σκέφτεσαι και άλλους, αλλα αν θέλεις σε προκαλώ να τους εκφράσεις !

Senior Member
    Αλήθεια πόσες γυναίκες αντιστοιχούν σε κάθε άντρα πληθισμιακά?
    Οχι αρκετες θελω περισσοτερες:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by magda-ps.
    Αν πάμε στις αναλογίες...καήκαμε. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε με την πολυγαμικότητα (των αντρών). ΑΥτό τις γυναίκες δεν τις συμφέρει, αλλά μάλλον για εκεί το πάμε.
    Υπάρχει και η λύση γυναίκα με γυναίκα ! :P :P

Banned
    Originally posted by keep_walking

Πραγματικα χαιρομαι τις επιτυχημενες σχεσεις και ζηλευω λιγο...οχι δεν εχω τετοια σχεση ουτε κατα διανοια ακομα....το τερματισα μου φαινεται υπερβολικο...

οταν εχεις αυτογνωσια πρεπει να λες τα αυτονοητα και να μην φοβασαι για αυτο.

αλλα εσυ ξερεις καλυτερα πως νοιωθεις...μπορει το μελλον να φερει κατι διαφορετικο...

το μελλον δεν φερνει τιποτα διαφορετικο που δεν θελουμε εμεις να φερει.
    Το μελλον ειναι το παρον μας και το παρελθον μας εξισου.
    Και τα τρια ειναι μια αλυσιδα αλληλενδετη και αμα την διαχωριζεις εχει χασει απο χερι.

αλλα ευχομαι πραγματικα να ειναι παντα ετσι.

αμα ευχεσαι κατι, δεν βγαινει ποτε, αυτο να το θυμασαι.

Senior Member
    το μελλον δεν φερνει τιποτα διαφορετικο που δεν θελουμε εμεις να φερει
    Κατσε ρε Krino γιατι θα μας τρελανεις:P
    Δηλαδη θες να πεις οτι ελεγχουμε το μελλον?Οτι πραγματικα μας ερχονται ολα οπως θελουμε?
    Μονο το παρον ελεγχουμε.

Banned
    Originally posted by Kleiw
    Originally posted by krino

Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
    Ισως και να μην φτασεις να φας ουτε μελι....
    Κοιτα ! Απο τις προυποθέσεις για αναπαραγωγη ανέφερες τους οικονομικούς λόγους ! Δεν αντιλέγω οτι αφήνεις να εννοηθεί οτι σκέφτεσαι και άλλους, αλλα αν θέλεις σε προκαλώ να τους εκφράσεις !

μαστα,
    ερωτηση.
    θα εκανες μια σοβαρη σχεση με προοπτικες οικογενοιας με ενα τυπο που εχει ασταθη δουλεια η ειναι ανεργος??

Επιπλεον λογοι ειναι να υπαρχει φυσικη ελξη, ιδιο επικοινωνιακο επιπεδο κσι κυριως ιδιοι στοχοι.
    Τα ζευγαρια χωριζουν οταν δεν εχουν κοινους στοχους.
    Στην αρχη υπεθεταν οτι ειχαν κοινους στοχους αλλα καποια στιγμη διαφοροποιηθηκαν.
    Το επομενο βημα ειναι ο χωρισμος.

Σε καλυψα?
    :cool:

ΥΓ..... προσεξε τι κανεις με τα κρινα....
    ειναι σαν να παιζεις με την φωτια....

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast