Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 273
    Senior Member
    αν το πάμε γυναίκα με γυναίκα αντιβένουμε(καλά το γραψα ή με αι γράφεται?) στη φύση μας. Πιο καλή η μοναξιαααααα :) κάποια λύση θα βρεθεί και γι\'αυτό το πρόβλημα. Τι κάνουν οι γενετιστές? Να....σε λίγο θα βγουν κλώνοι. Ας πούμε, αυτόν που γουστάρω τον θέλουν κι άλλες πέντε? Η μια θα πάρει τον αυθεντικό και οι υπόλοιπες τους κλώνους. Έτσι κι αλλιώς άνθρωποι ίδιοι θα ναι κι αυτοί με το ίδιο DNA. Δεν ξέρω όμως με την ψυχή τι γίνεται. Μάλλον οι κλώνοι θα μοιάζουν και σ\'αυτό. Οπότε........όλοι ευχαριστημένοι . :)

Senior Member
    Keep δεν θα τρελάνει μόνο εσένα !!!

Πάντως κρίνο χαίρομαι που βρίκες την \'\'γυναίκα\'\' που σου ταιριάζει !!!!

Βαζω στοίχημα οτι δεν είναι μαθηματικός, γιατί δεν θα σε άντεχε ! :P :P :P Πλακα κάνω !

Banned
    Originally posted by keep_walking
    το μελλον δεν φερνει τιποτα διαφορετικο που δεν θελουμε εμεις να φερει
    Κατσε ρε Krino γιατι θα μας τρελανεις:P
    Δηλαδη θες να πεις οτι ελεγχουμε το μελλον?Οτι πραγματικα μας ερχονται ολα οπως θελουμε?
    Μονο το παρον ελεγχουμε.
    το μελλον φυσικα το ελεγχουμε εφοσον ομως μπορουμε.
    Απο την αλλη ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις πραγματικα οτι θελεις???

Λαθος κανεις, αν θελεις μπορεις να ελεγχεις το μελλον σου φτανει να ειναι μεσα στις δυναμεις σου.
    Αν θες να σκεπαζεσαι με μια κοντη κουβερτα και το βραδυ που θα κοιμηθεις (μελλον ειναι και αυτο) θες και να μην κρυωνεις απλα την πατησες....

Senior Member
    αν το πάμε γυναίκα με γυναίκα αντιβένουμε(καλά το γραψα ή με αι γράφεται?)
    Πιο καλή η μοναξιαααααα :)
    Μην μου τα χαλας magda...ολα δεκτα ειναι...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by Kleiw
    Keep δεν θα τρελάνει μόνο εσένα !!!

εχεις κολλημα με τις αντιθετες αποψεις, αυτο το εχω διαπιστωσει.

Πάντως κρίνο χαίρομαι που βρίκες την \'\'γυναίκα\'\' που σου ταιριάζει !!!!

δεν ειναι θεμα οτι μου ταιριαζει μονο, πρωτιστως ειναι οτι με θαυμαζει και δευτερον με ανεχεται με ολα μου τα βιτσια...

Βαζω στοίχημα οτι δεν είναι μαθηματικός, γιατί δεν θα σε άντεχε ! :P :P :P

αντιπαθω τους μαθηματικους (οπως και τους ψυχολογους) γιατι στερουνται φαντασιας...
    (η κινηση και η ζωτικοτητα μου στηριζεται στην φαντασια μου και στην δημιουργικοτητα μου οποτε...)

Πλακα κάνω !

και εγω... ειμαι πολυ πλακατζης σου λεω...

Senior Member
    Λαθος κανεις, αν θελεις μπορεις να ελεγχεις το μελλον σου φτανει να ειναι μεσα στις δυναμεις σου.
    Αν θες να σκεπαζεσαι με μια κοντη κουβερτα και το βραδυ που θα κοιμηθεις (μελλον ειναι και αυτο) θες και να μην κρυωνεις απλα την πατησες....
    Δεν διαφωνουμε σε αυτο...και αν κοψεις το ποδι σου μην περιμενεις στο μελλον να σπασεις το ρεκορ στο κατoσταρι:D

αλλα σε αυτο...τεσπα λαθος διατυπωση απο μερους σου αλλα παραδεξου το τουλαχιστον lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ασχετο αλλα ηθελα να πιω ξυδια και στο ψυγειο ειχα μονο σαμπανια...
    ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που γραφω σε φορουμ πινωντας σαμπανια!
    (εκανε και το απαραιτητο πλοπ!)

εχμμμ στην υγεια σας λοιπον.
    :P

Banned
    αλλα σε αυτο...τεσπα λαθος διατυπωση απο μερους σου αλλα παραδεξου το τουλαχιστον lol.

δεν με βοηθας,
    γραψτο εσυ καλυτερα να το παραδεχτω...
    :D:D

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by krino

Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
    Ισως και να μην φτασεις να φας ουτε μελι....
    Κοιτα ! Απο τις προυποθέσεις για αναπαραγωγη ανέφερες τους οικονομικούς λόγους ! Δεν αντιλέγω οτι αφήνεις να εννοηθεί οτι σκέφτεσαι και άλλους, αλλα αν θέλεις σε προκαλώ να τους εκφράσεις !

μαστα,
    ερωτηση.
    θα εκανες μια σοβαρη σχεση με προοπτικες οικογενοιας με ενα τυπο που εχει ασταθη δουλεια η ειναι ανεργος??

Ανεργος ή τεμπέλης ? Πιστευω οτι όποιος θέλει δουλειά βρήσκει κάποια στιγμη(εστω και αν δεν είναι ικανοποιητική) ! Θα τον βοηθούσα αν θες να βρεί ! Αν είχε ασταθή δουλειά δεν θα με πείραζε !

Επιπλεον λογοι ειναι να υπαρχει φυσικη ελξη, ιδιο επικοινωνιακο επιπεδο κσι κυριως ιδιοι στοχοι.
    Τα ζευγαρια χωριζουν οταν δεν εχουν κοινους στοχους.
    Στην αρχη υπεθεταν οτι ειχαν κοινους στοχους αλλα καποια στιγμη διαφοροποιηθηκαν.
    Το επομενο βημα ειναι ο χωρισμος.

Στάσου! Μπερδευτηκα ! Αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες ή και για τους άντρες ?????? Για τους άντρες ισχύει μονο το σέξ είπες, σωστά ?

Σε καλυψα?
    :cool:

ΥΓ..... προσεξε τι κανεις με τα κρινα....
    ειναι σαν να παιζεις με την φωτια....

Μ\'αρέσει η φωτιά ! Ζεσταίνει, φωτίζει, μαγειρευει ......... :D

Senior Member
    Στην υγεια σου krino....εγω το εχω ριξει στους καφεδες και τα τσιγαρα ως συνηθως:)

Senior Member
    αντε βρε, στην υγειά σου! να πάνε τα φαρμάκια κάτω!

Senior Member
    Στην υγεια σου krino....εγω το εχω ριξει στους καφεδες και τα τσιγαρα ως συνηθως:)
    same here :)

Banned

μαστα,
    ερωτηση.
    θα εκανες μια σοβαρη σχεση με προοπτικες οικογενοιας με ενα τυπο που εχει ασταθη δουλεια η ειναι ανεργος??

Ανεργος ή τεμπέλης ? Πιστευω οτι όποιος θέλει δουλειά βρήσκει κάποια στιγμη(εστω και αν δεν είναι ικανοποιητική) ! Θα τον βοηθούσα αν θες να βρεί ! Αν είχε ασταθή δουλειά δεν θα με πείραζε !

δουλεια τετοια η οποια δεν θα μπορουσε να σταθεροποιησει την οικογενοιακη σου γαληνη, αντιθετα θα την τιναζε στο αερα.
    Απο κει και περα ντυστο οπως γουσταρεις.
    Καντον και ξανθοπουλο το τυπο αδιαφορο, για το αποτελεσμα μιλαω.

Επιπλεον λογοι ειναι να υπαρχει φυσικη ελξη, ιδιο επικοινωνιακο επιπεδο κσι κυριως ιδιοι στοχοι.
    Τα ζευγαρια χωριζουν οταν δεν εχουν κοινους στοχους.
    Στην αρχη υπεθεταν οτι ειχαν κοινους στοχους αλλα καποια στιγμη διαφοροποιηθηκαν.
    Το επομενο βημα ειναι ο χωρισμος.

Στάσου! Μπερδευτηκα ! Αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες ή και για τους άντρες ?????? Για τους άντρες ισχύει μονο το σέξ είπες, σωστά ?

Σωστα οι αντρες ασχολουνται αυστηρα με το σεξ τουλαχιστον σε πρωτο επιπεδο.
    Αντιθετα οι γυναικες το σεξ ειναι δευτερος για αυτες.
    Προεχει να ικανοποιησουν τα κριτηρια αναπαραγωγης και με αυτο το κριτηριο επιλεγουν συντροφους.
    Πχ το να επιλεξουν ενα συντροφο με γαλαζια ματια δεν ειναι γιατι τους αρεσουν τα γαλαζια ματια, αλλα πιστευουν οτι το παιδι που θα κανουν θα παρει τα ματια αυτα.
    Δεν τις απασχολει για τις ιδιες αλλα για τα παιδια που θα κανουν.
    Αντιθετα οι αντρες ελκονται απο αυτο που βλεπουν μπροστα τους αυστηρα και μονο.
    Στην σημερινη κοινωνια ομως τα κλειδια τα κρατανε οι γυναικες και οχι οι αντρες.
    Τωρα αυτο ειναι κακο η καλο, ειναι μια αλλη κουβεντα.

Σε καλυψα?

ΥΓ..... προσεξε τι κανεις με τα κρινα....
    ειναι σαν να παιζεις με την φωτια....

Μ\'αρέσει η φωτιά ! Ζεσταίνει, φωτίζει, μαγειρευει ......... :D

α καλα, αυτα τα εχουμε ξανακουσει...
    γενικως συμφερω, αμα σου πω ποσο μου ηρθε η ΔΕΗ....

[/quote]

Banned
    να στε καλα παιδες,
    παντα με καλη καρδια και με αισιοδοξια σε ολα μας!

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Originally posted by Aphelia
    Μα τότε αυτό πως κολλάει με αυτό το topic? Αν δίνεις την αγάπη σου μόνο σε ένα άτομο και απλά κάνεις σεξ με περισσότερους τότε πάλι δεν υποκύπτεις στη \"βαρβαρότητα\" της αγάπης προς έναν?

Ρίξε μιά ματιά στο τρίτο μου μήνυμα. Ο φιλόσοφος μιλάει για την αγάπη εννοώντας τη μη αποκλειστική προσκόληση όπως συνήθως συμβαίνει. Το θέμα εδώ πήρε άλλες διαστάσεις που καλώς τις πήρε για την κουβέντα που κάνουμε.
    Πωπω, προχώρησε πολύ η κουβέντα μέσα σε λίγες ώρες. Πρόλαβα μόνο να διαβάσω τη σελίδα όπου μου απάντησε η liber και ο krino και θέλησα να απαντήσω πριν διαβάσω τις υπόλοιπες.

Για το τι μιλάει ο φιλόσοφος καλύτερα ας το αφήσουμε. Ο Νίτσε δεν έχει πει και τις πιο ξεκάθαρες κουβέντες και υπάρχει μεγάλη φιλολογία και κριτική για το πλήθος των ερμηνειών του.
    (άσχετο αλλά θα ήθελα να μου πεις από ποιο βιβλίο είναι η συγκεκριμένη φράση γιατί την ανέφερα σε κάποιον που του αρέσει ο Νίτσε και έχει διαβάσει τα περισσότερα αν όχι όλα τα έργα του και δεν τη θυμάται, οπότε με έβαλε να ρωτήσω)
    Λαμβάνω όμως υπόψη την ερμηνεία που δίνεις εσύ σε αυτή τη φράση. Προσπαθώ να την καταλάβω (τη δική σου ερμηνεία). Αν είσαι με έναν άνθρωπο δεμένη συναισθηματικά αλλά είσαι ελεύθερη να μοιράζεσαι το σεξ με άλλους γιατί είναι τόσο διαφορετικό τελικά από το να μη μοιράζεσαι το σεξ;
    Πάλι προσκολημένη με ένα άτομο δεν είσαι; Αφού σε αυτόν δίνεις την αγάπη σου.

krino δε καταλαβαίνω από που προκύπτει από το δικό μου σχόλιο ότι αν κάνω σεξ με κάποιον και δεθώ μαζί του συναισθηματικά εξυπακούεται ότι θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μαζί του. Δεν έχω αγαπήσει μόνο έναν άντρα στη ζωή μου και φυσικά δεν ήθελα με καθέναν από αυτούς να παντρευτώ ή να είμαστε για πάντα μαζί. Δε πιστεύω στον έναν. Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να αγαπήσουμε πολλούς. Το αν ταιριάζουμε είναι άλλο θέμα, όπως και το να θελήσουμε να ζήσουμε μαζί τους ως οικογένεια. Προϋποθέτει και άλλους παράγοντες εκτός από την αγάπη.

Τώρα για το αν με επηρεάζει η κοινωνία, ο τρόπος που μεγάλωσα κλπ, εννοείται. Όλους μας επηρεάζει, το ζήτημα είναι πόσο πολύ. Έχω έναν χαρακτήρα που πιστεύω έχει διαμορφωθεί κατά ένα μέρος από τα γονίδιά μου, κατά ένα μέρος από τις εμπειρίες μου (που περιλαμβάνει τα κοινωνικά πρότυπα) μέχρι τώρα αλλά και από την αλληλοεπίδραση μεταξύ τους. Μέσα από τη σκέψη προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τις αντιφάσεις που υπάρχουν μέσα μου και αποφασίζω είτε κάνοντας πράξη κάποια είτε απλά συλλογιζόμενη ένα θέμα. Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν ένοιωσα ταμπού, δεν ένιωσα φόβο ότι κάτι με πιέζει λόγω της κοινωνίας. Αυτό ήταν το ζητούμενο που ήθελα να εξετάσω. Νιώθω εγώ ελεύθερη; Αν ναι, τότε ακόμα και με τα κοινωνικά πρότυπα ή όχι που μου έχουν ενσταλαχθεί έτσι νιώθω. Θα ήταν πρόβλημα όμως για μένα αν εξετάζοντας τον εαυτό μου ένιωθα διαφορετικά.

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast