Results 196 to 210 of 273
-
31-10-2007, 23:59 #196
Originally posted by krino
Originally posted by Kleiw
Keep δεν θα τρελάνει μόνο εσένα !!!
εχεις κολλημα με τις αντιθετες αποψεις, αυτο το εχω διαπιστωσει.
Τι εννοείς κόλλημα με τις αντίθετες απόψεις ? Εχω κόλλημα με τις λογικές αντιπαραθέσεις και θέλω άξιους αντιπαλους ! Να έχεις την γνώμη σου, που να την έχεις σκεφτεί αρκετά, να την έχεις εκφράσει με σαφήνεια και ειλικρίνια, να την υποστηρίξεις με επιχειρήματα, να προσέχεις τι σου λένε και να το επεξεργάσεσαι και να μην είσαι θέση αντίθετος !
Πάντως κρίνο χαίρομαι που βρίκες την \'\'γυναίκα\'\' που σου ταιριάζει !!!!
δεν ειναι θεμα οτι μου ταιριαζει μονο, πρωτιστως ειναι οτι με θαυμαζει και δευτερον με ανεχεται με ολα μου τα βιτσια...
καλό αυτό ! τζακ ποτ !
Βαζω στοίχημα οτι δεν είναι μαθηματικός, γιατί δεν θα σε άντεχε ! :P :P :P
αντιπαθω τους μαθηματικους (οπως και τους ψυχολογους) γιατι στερουνται φαντασιας...
(η κινηση και η ζωτικοτητα μου στηριζεται στην φαντασια μου και στην δημιουργικοτητα μου οποτε...)
Για τους μαθηματικούς θα μιλήσω και συγκεκριμένα για μένα ! Το πιο εφάνταστο παιδί ήμουν στην τάξη μου στο δημοτικό ! Εγραφα καλές εκθέσεις , ειδικά αν έπρεπε να επινοήσω το στόρυ, καθώς και ποιήματα ! Και αν θες να ξεχωρίσεις στα μαθηματικά, θέλει να έχεις πολύ φαντασία ! Δεν είναι τυχαίο που έδινα λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι κόλλαγαν !
Πλακα κάνω !
και εγω... ειμαι πολυ πλακατζης σου λεω...
- 01-11-2007, 00:03 #197
Για τους μαθηματικούς θα μιλήσω και συγκεκριμένα για μένα ! Το πιο εφάνταστο παιδί ήμουν στην τάξη μου στο δημοτικό ! Εγραφα καλές εκθέσεις , ειδικά αν έπρεπε να επινοήσω το στόρυ, καθώς και ποιήματα ! Και αν θες να ξεχωρίσεις στα μαθηματικά, θέλει να έχεις πολύ φαντασία ! Δεν είναι τυχαίο που έδινα λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι κόλλαγαν ![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-11-2007, 00:12 #198
Παιδιά θα νομίζεται οτι ευλογώ τα γένια μου, και δεν θα έχετε άδικο !
Χρειάζεται η μαθηματική σκέψη ! Βοηθάει σε πολλά ! Αν την έχεις , θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος φιλόλογος και όχι μόνο !
Βέβαια τίποτα μονόπλευρο δεν είναι πλήρες ! Και η ευφυία έχει πολλες παραμέτρους !
01-11-2007, 00:12 #199
Πρόλαβα μόνο να διαβάσω τη σελίδα όπου μου απάντησε η liber και ο krino και θέλησα να απαντήσω πριν διαβάσω τις υπόλοιπες.
Οσο για το κειμενο σου δεν μπορω να διαφωνησω καπου...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-11-2007, 00:20 #200
Από αλλού ξεκίνησε το θέμα και αλλού κατέληξε η συζήτηση. Εγώ,αν με ρωτάτε, αυτό κατάλαβα.Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν standards στο πώς θα επιλέξουμε τον άνθρωπό μας.Γιατί προς τα \'κει πήγε η κουβέντα αν κατάλαβα σωστά έτσι?
Υ.Γ Krino, όσον αφορά στο θέμα ότι οι γυναίκες θέτουν ως δευτερεύον το σεξουαλικό θέμα,κάνεις μεγάλο λάθος! Καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε να είναι με έναν άντρα που δεν θα την ικανοποιούσε έστω και στο ελάχιστο σεξουαλικά. Τώρα θα μου πεις:\"Σοβαρά? και όλες αυτές οι μικρούλες που παντρεύονται λεφτάδες παππούδες τι είναι?\". Και απαντώ:μιλάμε για σοβαρές γυναίκες και έπειτα ανοίγουμε το μεγάλο θέμα προς συζήτηση, την απιστία
01-11-2007, 00:22 #201
Originally posted by Aphelia
krino δε καταλαβαίνω από που προκύπτει από το δικό μου σχόλιο ότι αν κάνω σεξ με κάποιον και δεθώ μαζί του συναισθηματικά εξυπακούεται ότι θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μαζί του.
ουτε εγω καταλαβα πως το καταλαβες αυτο,
σπολατι ισως να φταιει η σαμπανια που πινω αλλα.....
Δεν έχω αγαπήσει μόνο έναν άντρα στη ζωή μου και φυσικά δεν ήθελα με καθέναν από αυτούς να παντρευτώ ή να είμαστε για πάντα μαζί. Δε πιστεύω στον έναν. Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να αγαπήσουμε πολλούς. Το αν ταιριάζουμε είναι άλλο θέμα, όπως και το να θελήσουμε να ζήσουμε μαζί τους ως οικογένεια. Προϋποθέτει και άλλους παράγοντες εκτός από την αγάπη.
δεκτον,
εγω παλι δεν εχω αγαπησει καμια και δεν με ενδιαφερει να αγαπησω.
Το θεωρω παστο συναισθημα που απλα πουλαει καλα στην αγορα συναισθηματων, οχι ομως στην δικη μου.
Ουτε και οικογενοια με ενδιαφερει να κανω οποτε το πακετο μου το εχω ληξει.
Τώρα για το αν με επηρεάζει η κοινωνία, ο τρόπος που μεγάλωσα κλπ, εννοείται. Όλους μας επηρεάζει,
παρακαλω πολυ οχι τσουβαλιασμα γιατι ετσι αισθανομαστε καλυτερα.
Ολους μας επηρεαζει πλην εμου.
Εσεις μπορειτε να κανετε οτι θελετε, αλλα εμενα να με αφησετε εξω απο τα σχεδια σας.
Εχω κουραστει, πολεμησει και οτι αλλο θες για να φτασω εδω που εφτασα και αν θες το πιστευεις αν θες οχι, δεν με επηρεαζει η κοινωνια και το τι κανει.
Αν ηταν αλλιως θα ημουν ενα ακομα πιονι της, καθημερινο οπως πολλα αλλα.
το ζήτημα είναι πόσο πολύ.
δεν ξερω, παρτη την μεζουρα και μετρα.
Για μενα ειναι απολυτοι αριθμοι η ειναι η δεν ειναι.
Έχω έναν χαρακτήρα που πιστεύω έχει διαμορφωθεί κατά ένα μέρος από τα γονίδιά μου, κατά ένα μέρος από τις εμπειρίες μου (που περιλαμβάνει τα κοινωνικά πρότυπα) μέχρι τώρα αλλά και από την αλληλοεπίδραση μεταξύ τους. Μέσα από τη σκέψη προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τις αντιφάσεις που υπάρχουν μέσα μου και αποφασίζω είτε κάνοντας πράξη κάποια είτε απλά συλλογιζόμενη ένα θέμα.
να σου πω και την δικη μου θεση.
Ο χαρακτηρας μου ειναι αποκλειστικο δημιουργημα δικο μου.
Αποφυγα το τι κανουν οι γονεις μου (που δεν εχουν καμια σχεση με εμενα) το τι κανει η κοινωνια, οι γειοτονες μου, οι φιλοι μου και οι σχεσεις μου.
Πανω απο ολα ειμαι εγω και ολα ξεκινανε και τελειωνουν με εμενα.
Αρα αυτο που ειμαι, ειναι ενα απολυτο δημιουργημα μου οπως ακριβως το ηθελα και το θελω εγω και μονο εγω.
Οι αλλοι καλως η οχι μου περισευουν.
Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν ένοιωσα ταμπού, δεν ένιωσα φόβο ότι κάτι με πιέζει λόγω της κοινωνίας. Αυτό ήταν το ζητούμενο που ήθελα να εξετάσω. Νιώθω εγώ ελεύθερη; Αν ναι, τότε ακόμα και με τα κοινωνικά πρότυπα ή όχι που μου έχουν ενσταλαχθεί έτσι νιώθω. Θα ήταν πρόβλημα όμως για μένα αν εξετάζοντας τον εαυτό μου ένιωθα διαφορετικά.
αυτο που σκέπτομαι ειναι ποτε πραγματικα ειμαστε ελευθεροι,
οταν κανουμε οντως αυτο που θελουμε ασχετα να πηγαινουμε κοντρα στο ρευμα η οταν κανουμε αυτο που ειναι συννομο μαζι με την κοινωνια???
01-11-2007, 00:23 #202
μαστα,
ερωτηση.
θα εκανες μια σοβαρη σχεση με προοπτικες οικογενοιας με ενα τυπο που εχει ασταθη δουλεια η ειναι ανεργος??
Ανεργος ή τεμπέλης ? Πιστευω οτι όποιος θέλει δουλειά βρήσκει κάποια στιγμη(εστω και αν δεν είναι ικανοποιητική) ! Θα τον βοηθούσα αν θες να βρεί ! Αν είχε ασταθή δουλειά δεν θα με πείραζε !
δουλεια τετοια η οποια δεν θα μπορουσε να σταθεροποιησει την οικογενοιακη σου γαληνη, αντιθετα θα την τιναζε στο αερα.
Απο κει και περα ντυστο οπως γουσταρεις.
Καντον και ξανθοπουλο το τυπο αδιαφορο, για το αποτελεσμα μιλαω.
Ρε κρίνο, ενας ικανός άνθρωπος μπορεί παρά την ανεργία να βρεί δουλειά ! Αξιοπρεπή, χωρίς αναγκαστικα πολλες αποδοχές ! Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η εμπειρία μου ! Αλλωστε τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας , υπάρχουν διοτί πολλοί είναι ανασφάλιστοι !
Επιπλεον λογοι ειναι να υπαρχει φυσικη ελξη, ιδιο επικοινωνιακο επιπεδο κσι κυριως ιδιοι στοχοι.
Τα ζευγαρια χωριζουν οταν δεν εχουν κοινους στοχους.
Στην αρχη υπεθεταν οτι ειχαν κοινους στοχους αλλα καποια στιγμη διαφοροποιηθηκαν.
Το επομενο βημα ειναι ο χωρισμος.
Στάσου! Μπερδευτηκα ! Αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες ή και για τους άντρες ?????? Για τους άντρες ισχύει μονο το σέξ είπες, σωστά ?
Σωστα οι αντρες ασχολουνται αυστηρα με το σεξ τουλαχιστον σε πρωτο επιπεδο.
Αντιθετα οι γυναικες το σεξ ειναι δευτερος για αυτες.
Προεχει να ικανοποιησουν τα κριτηρια αναπαραγωγης και με αυτο το κριτηριο επιλεγουν συντροφους.
Πχ το να επιλεξουν ενα συντροφο με γαλαζια ματια δεν ειναι γιατι τους αρεσουν τα γαλαζια ματια, αλλα πιστευουν οτι το παιδι που θα κανουν θα παρει τα ματια αυτα.
Δεν τις απασχολει για τις ιδιες αλλα για τα παιδια που θα κανουν.
Αντιθετα οι αντρες ελκονται απο αυτο που βλεπουν μπροστα τους αυστηρα και μονο.
Στην σημερινη κοινωνια ομως τα κλειδια τα κρατανε οι γυναικες και οχι οι αντρες.
Τωρα αυτο ειναι κακο η καλο, ειναι μια αλλη κουβεντα.
οκ ! Ας πούμε οτι έχεις δίκιο για λίγο ! Ας περάσουμε και στην άλλη κουβέντα : ποια συμπεριφορά είναι πιο ώριμη κατα την άποψη σου ? Της γυναίκας που ψάχνει κάποιον να ικανοποιεί κάποια κριτήρια για να κάνει οικογένεια ή ενος άντρα που μπλέκει σε μια σχέση-οικκογένεια για να εξασφαλίσει το σέξ ?
01-11-2007, 00:24 #203
Σοβαρά? και όλες αυτές οι μικρούλες που παντρεύονται λεφτάδες παππούδες τι είναι?
Krino, όσον αφορά στο θέμα ότι οι γυναίκες θέτουν ως δευτερεύον το σεξουαλικό θέμα,κάνεις μεγάλο λάθος! Καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε να είναι με έναν άντρα που δεν θα την ικανοποιούσε έστω και στο ελάχιστο σεξουαλικά.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-11-2007, 00:27 #204
Τι εννοείς κόλλημα με τις αντίθετες απόψεις ? Εχω κόλλημα με τις λογικές αντιπαραθέσεις και θέλω άξιους αντιπαλους ! Να έχεις την γνώμη σου, που να την έχεις σκεφτεί αρκετά, να την έχεις εκφράσει με σαφήνεια και ειλικρίνια, να την υποστηρίξεις με επιχειρήματα, να προσέχεις τι σου λένε και να το επεξεργάσεσαι και να μην είσαι θέση αντίθετος !
οκκκ...
να με ενημερωσεις τι σοι αντιπαλος ειμαι καποια στιγμη.
Επισης αν δεις οτι καπου υστερω σε οτι λες να με ενημρωσεις παραυτα.
Πάντως κρίνο χαίρομαι που βρίκες την \'\'γυναίκα\'\' που σου ταιριάζει !!!!
δεν ειναι θεμα οτι μου ταιριαζει μονο, πρωτιστως ειναι οτι με θαυμαζει και δευτερον με ανεχεται με ολα μου τα βιτσια...
καλό αυτό ! τζακ ποτ !
Για τους μαθηματικούς θα μιλήσω και συγκεκριμένα για μένα ! Το πιο εφάνταστο παιδί ήμουν στην τάξη μου στο δημοτικό ! Εγραφα καλές εκθέσεις , ειδικά αν έπρεπε να επινοήσω το στόρυ, καθώς και ποιήματα ! Και αν θες να ξεχωρίσεις στα μαθηματικά, θέλει να έχεις πολύ φαντασία ! Δεν είναι τυχαίο που έδινα λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι κόλλαγαν !
[color=Purple
καλα το πας....
συνεχιζω ομως να τους αντιπαθω.
:p
[/color]
01-11-2007, 00:29 #205
Σωστά, εσείς δεν τα κοιτάτε. Αλλά όταν τα ανακαλύπτετε σε κάποια άλλη γυναίκα, απλά την προτιμάτε :D
01-11-2007, 00:29 #206
Originally posted by La_ViTa
Υ.Γ Krino, όσον αφορά στο θέμα ότι οι γυναίκες θέτουν ως δευτερεύον το σεξουαλικό θέμα,κάνεις μεγάλο λάθος! Καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε να είναι με έναν άντρα που δεν θα την ικανοποιούσε έστω και στο ελάχιστο σεξουαλικά. Τώρα θα μου πεις:\"Σοβαρά? και όλες αυτές οι μικρούλες που παντρεύονται λεφτάδες παππούδες τι είναι?\". Και απαντώ:μιλάμε για σοβαρές γυναίκες και έπειτα ανοίγουμε το μεγάλο θέμα προς συζήτηση, την απιστία
σου λεω απλα κοιτα γυρω σου και νομιζω φτανει.
Οσο για την αποψη που εκφραζεις καμια αντιρρηση, στοιχησου μαζι με την κλειω.
Εκ προιμιου σου λεω οτι δεν πιστευω στην απιστια.
01-11-2007, 00:31 #207
μαστα,
ερωτηση.
θα εκανες μια σοβαρη σχεση με προοπτικες οικογενοιας με ενα τυπο που εχει ασταθη δουλεια η ειναι ανεργος??
Ανεργος ή τεμπέλης ? Πιστευω οτι όποιος θέλει δουλειά βρήσκει κάποια στιγμη(εστω και αν δεν είναι ικανοποιητική) ! Θα τον βοηθούσα αν θες να βρεί ! Αν είχε ασταθή δουλειά δεν θα με πείραζε !
δουλεια τετοια η οποια δεν θα μπορουσε να σταθεροποιησει την οικογενοιακη σου γαληνη, αντιθετα θα την τιναζε στο αερα.
Απο κει και περα ντυστο οπως γουσταρεις.
Καντον και ξανθοπουλο το τυπο αδιαφορο, για το αποτελεσμα μιλαω.
Επιπλεον λογοι ειναι να υπαρχει φυσικη ελξη, ιδιο επικοινωνιακο επιπεδο κσι κυριως ιδιοι στοχοι.
Τα ζευγαρια χωριζουν οταν δεν εχουν κοινους στοχους.
Στην αρχη υπεθεταν οτι ειχαν κοινους στοχους αλλα καποια στιγμη διαφοροποιηθηκαν.
Το επομενο βημα ειναι ο χωρισμος.
Στάσου! Μπερδευτηκα ! Αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες ή και για τους άντρες ?????? Για τους άντρες ισχύει μονο το σέξ είπες, σωστά ?
Σωστα οι αντρες ασχολουνται αυστηρα με το σεξ τουλαχιστον σε πρωτο επιπεδο.
Αντιθετα οι γυναικες το σεξ ειναι δευτερος για αυτες.
Προεχει να ικανοποιησουν τα κριτηρια αναπαραγωγης και με αυτο το κριτηριο επιλεγουν συντροφους.
Πχ το να επιλεξουν ενα συντροφο με γαλαζια ματια δεν ειναι γιατι τους αρεσουν τα γαλαζια ματια, αλλα πιστευουν οτι το παιδι που θα κανουν θα παρει τα ματια αυτα.
Δεν τις απασχολει για τις ιδιες αλλα για τα παιδια που θα κανουν.
Αντιθετα οι αντρες ελκονται απο αυτο που βλεπουν μπροστα τους αυστηρα και μονο.
Στην σημερινη κοινωνια ομως τα κλειδια τα κρατανε οι γυναικες και οχι οι αντρες.
Ποίος κρατάει τα κλειδιάα??? Ε,μην τρελαθούμε κιόλας!
Σε καλυψα?
:cool:
ΥΓ..... προσεξε τι κανεις με τα κρινα....
ειναι σαν να παιζεις με την φωτια....
Μ\'αρέσει η φωτιά ! Ζεσταίνει, φωτίζει, μαγειρευει ......... :D
α καλα, αυτα τα εχουμε ξανακουσει...
γενικως συμφερω, αμα σου πω ποσο μου ηρθε η ΔΕΗ....
01-11-2007, 00:41 #208
Originally posted by liberchild
Μα τότε αυτό πως κολλάει με αυτό το topic? Αν δίνεις την αγάπη σου μόνο σε ένα άτομο και απλά κάνεις σεξ με περισσότερους τότε πάλι δεν υποκύπτεις στη \"βαρβαρότητα\" της αγάπης προς έναν?
Ρίξε μιά ματιά στο τρίτο μου μήνυμα. Ο φιλόσοφος μιλάει για την αγάπη εννοώντας τη μη αποκλειστική προσκόληση όπως συνήθως συμβαίνει. Το θέμα εδώ πήρε άλλες διαστάσεις που καλώς τις πήρε για την κουβέντα που κάνουμε.
Για το τι μιλάει ο φιλόσοφος καλύτερα ας το αφήσουμε. Ο Νίτσε δεν έχει πει και τις πιο ξεκάθαρες κουβέντες και υπάρχει μεγάλη φιλολογία και κριτική για το πλήθος των ερμηνειών του.
(άσχετο αλλά θα ήθελα να μου πεις από ποιο βιβλίο είναι η συγκεκριμένη φράση γιατί την ανέφερα σε κάποιον που του αρέσει ο Νίτσε και έχει διαβάσει τα περισσότερα αν όχι όλα τα έργα του και δεν τη θυμάται, οπότε με έβαλε να ρωτήσω)
Λαμβάνω όμως υπόψη την ερμηνεία που δίνεις εσύ σε αυτή τη φράση. Προσπαθώ να την καταλάβω (τη δική σου ερμηνεία). Αν είσαι με έναν άνθρωπο δεμένη συναισθηματικά αλλά είσαι ελεύθερη να μοιράζεσαι το σεξ με άλλους γιατί είναι τόσο διαφορετικό τελικά από το να μη μοιράζεσαι το σεξ;
Πάλι προσκολημένη με ένα άτομο δεν είσαι; Αφού σε αυτόν δίνεις την αγάπη σου.
krino δε καταλαβαίνω από που προκύπτει από το δικό μου σχόλιο ότι αν κάνω σεξ με κάποιον και δεθώ μαζί του συναισθηματικά εξυπακούεται ότι θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μαζί του. Δεν έχω αγαπήσει μόνο έναν άντρα στη ζωή μου και φυσικά δεν ήθελα με καθέναν από αυτούς να παντρευτώ ή να είμαστε για πάντα μαζί. Δε πιστεύω στον έναν. Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να αγαπήσουμε πολλούς. Το αν ταιριάζουμε είναι άλλο θέμα, όπως και το να θελήσουμε να ζήσουμε μαζί τους ως οικογένεια. Προϋποθέτει και άλλους παράγοντες εκτός από την αγάπη.
Τώρα για το αν με επηρεάζει η κοινωνία, ο τρόπος που μεγάλωσα κλπ, εννοείται. Όλους μας επηρεάζει, το ζήτημα είναι πόσο πολύ. Έχω έναν χαρακτήρα που πιστεύω έχει διαμορφωθεί κατά ένα μέρος από τα γονίδιά μου, κατά ένα μέρος από τις εμπειρίες μου (που περιλαμβάνει τα κοινωνικά πρότυπα) μέχρι τώρα αλλά και από την αλληλοεπίδραση μεταξύ τους. Μέσα από τη σκέψη προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τις αντιφάσεις που υπάρχουν μέσα μου και αποφασίζω είτε κάνοντας πράξη κάποια είτε απλά συλλογιζόμενη ένα θέμα. Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν ένοιωσα ταμπού, δεν ένιωσα φόβο ότι κάτι με πιέζει λόγω της κοινωνίας. Αυτό ήταν το ζητούμενο που ήθελα να εξετάσω. Νιώθω εγώ ελεύθερη; Αν ναι, τότε ακόμα και με τα κοινωνικά πρότυπα ή όχι που μου έχουν ενσταλαχθεί έτσι νιώθω. Θα ήταν πρόβλημα όμως για μένα αν εξετάζοντας τον εαυτό μου ένιωθα διαφορετικά.
01-11-2007, 00:43 #209
Ρε κρίνο, ενας ικανός άνθρωπος μπορεί παρά την ανεργία να βρεί δουλειά ! Αξιοπρεπή, χωρίς αναγκαστικα πολλες αποδοχές ! Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η εμπειρία μου ! Αλλωστε τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας , υπάρχουν διοτί πολλοί είναι ανασφάλιστοι !
αποφευγεις να απαντησεις, κριμα βεβαια....
οταν απαντησεις χωρις κορδελακια θα παμε και παρακατω.
Επισης οταν ερχεσαι σε δυσκολη θεση υπαρχουν καλυτερες τεχνικες να αποφευγεις την απαντηση χωρις να σε παιρνουν πρεφα.
Φιλικη συμβουλη αυτη, συνηθως δεν τα λεω αυτα αλλα σε συμπαθησα....
οκ ! Ας πούμε οτι έχεις δίκιο για λίγο !
χμμμ για δες.... η κλειω υποχωρει.... κοιτα τι μπορει να σε βρει η πρωτη του μηνα, λιγο πριν το λυκαυγες του 2007.....
Ας περάσουμε και στην άλλη κουβέντα : ποια συμπεριφορά είναι πιο ώριμη κατα την άποψη σου ? Της γυναίκας που ψάχνει κάποιον να ικανοποιεί κάποια κριτήρια για να κάνει οικογένεια ή ενος άντρα που μπλέκει σε μια σχέση-οικκογένεια για να εξασφαλίσει το σέξ ?
αυτο τι ειναι τωρα ερωτηση???
Μπορεις να κανεις ομοιογενείς ερωτησεις???
Αν οχι τοτε να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου,
τι προτιμας να τρως τζατζικι με φασολαδα η πεπονι με ταραμα??
και γιατι?
01-11-2007, 00:45 #210
ενω εγώ περνάω στην επίθεση μερικές φορές !
τς τς τς...
ηταν σκληρος, τον πατησε το τρενο και τον ελεγαν βιταμ....
καληνυχτα,
μου τελειωσε η σαμπανια και το ξυπνητηρι λεει 7 κατι....
γμτ ε?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση