Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 273
    Senior Member
    Δεν στοιχίζομαι με κανένα. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αλλά αν το βλέπεις έτσι, τότε και εσύ στοιχίσου με όλους τους άντρες (ή τουλάχιστον τους περισσότερους)

Υ.Γ Εκ προιμιου σου λεω οτι δεν πιστευω στην απιστια.

Πόσες φορές την έχω ακούσει αυτή την κουβέντα από αντρικό στόμα,δεν λέγεται..Αν είχε κυκλοφορήσει σε δίσκο θα είχε γίνει πλατινένιος :D

Banned
    Originally posted by La_ViTa
    Στην σημερινη κοινωνια ομως τα κλειδια τα κρατανε οι γυναικες και οχι οι αντρες.

Ποίος κρατάει τα κλειδιάα??? Ε,μην τρελαθούμε κιόλας!

βρε τωρα αμα σε λεω....
    αστομην την ψαχνεις και θελω να παω για υπνο

(αμα θες αναλυση να μου το πεις την εχω ετοιμη)

Banned
    Δεν στοιχίζομαι με κανένα. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αλλά αν το βλέπεις έτσι, τότε και εσύ στοιχίσου με όλους τους άντρες (ή τουλάχιστον τους περισσότερους)

με τους αντρες??
    δεν νομιζω θα πρεπει να με μισουν....

Υ.Γ Εκ προιμιου σου λεω οτι δεν πιστευω στην απιστια.

Πόσες φορές την έχω ακούσει αυτή την κουβέντα από αντρικό στόμα,δεν λέγεται..Αν είχε κυκλοφορήσει σε δίσκο θα είχε γίνει πλατινένιος :D

τωρα τι να κανουμε....
    σε πικαπ δεν παιζομαι, αλλα ουτε ειμαι κοινο ειδος η κλασικος εκπροσωπος του αντρικου φυλου.

Senior Member
    Originally posted by krino

Υ.Γ Krino, όσον αφορά στο θέμα ότι οι γυναίκες θέτουν ως δευτερεύον το σεξουαλικό θέμα,κάνεις μεγάλο λάθος! Καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε να είναι με έναν άντρα που δεν θα την ικανοποιούσε έστω και στο ελάχιστο σεξουαλικά. Τώρα θα μου πεις:\"Σοβαρά? και όλες αυτές οι μικρούλες που παντρεύονται λεφτάδες παππούδες τι είναι?\". Και απαντώ:μιλάμε για σοβαρές γυναίκες και έπειτα ανοίγουμε το μεγάλο θέμα προς συζήτηση, την απιστία
    δεν σου λεω σοβαρα...
    σου λεω απλα κοιτα γυρω σου και νομιζω φτανει.
    Οσο για την αποψη που εκφραζεις καμια αντιρρηση, στοιχησου μαζι με την κλειω.
    Εκ προιμιου σου λεω οτι δεν πιστευω στην απιστια.
    Ακόμα δεν εξέφρασα την αποψή μου -και ειδικά για τον ρόλο της σεξουαλικής επιθυμίας στην επιλογή συντρόφου απο τις γυναίκες-, μόνο ερωτήσεις σου έκανα !!!!!!!!!!!!! Πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι συντάσεται μαζί μου ? Το μυαλό μου διαβάζεις ?

Πάντως δεν εχεις άδικο σε οτι αφορά εμένα, διότι δεν θα ήμουνα με αντρα που δεν με ικανοποιούσε σεξουαλικά, χωρίς να είναι βέβαια το μόνο κριτήριο που θέτω !

Συμπερασμα : Να γίνεις μεντιουμ !

Senior Member
    Originally posted by Kleiw

Ρε κρίνο, ενας ικανός άνθρωπος μπορεί παρά την ανεργία να βρεί δουλειά ! Αξιοπρεπή, χωρίς αναγκαστικα πολλες αποδοχές ! Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η εμπειρία μου ! Αλλωστε τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας , υπάρχουν διοτί πολλοί είναι ανασφάλιστοι !

αποφευγεις να απαντησεις, κριμα βεβαια....
    οταν απαντησεις χωρις κορδελακια θα παμε και παρακατω.
    Επισης οταν ερχεσαι σε δυσκολη θεση υπαρχουν καλυτερες τεχνικες να αποφευγεις την απαντηση χωρις να σε παιρνουν πρεφα.
    Φιλικη συμβουλη αυτη, συνηθως δεν τα λεω αυτα αλλα σε συμπαθησα....

Απάντησα ! Θα στο εξηγήσω λίγο καλύτερα, γιατί δεν φαίνεται να το κατάλαβες ! Παμε βήμα - βήμα :
    1. Θέλω να έχει δουλειά
    2. Δεν είναι ανάγκη να βγάζει πολλά χρήματα
    3. Θέλω να είναι \'\'ικανός\'\' και μεταξύ άλλων όχι τεμπέλης
    4. Αν είναι ικανός και όχι τεμπέλης τότε βρίσκει μια δουλειά (οχι αναγκαστικά με πολλά χρήματα)

Αρα το πρόβλημα έχει τεθεί σε λάθος βάση, γιατί αυτό που ψάχνω είναι η \'\'ικανότητα\'\' και έχω εμπιστοσύνη σε αυτή ! Δεν με απασχολεί το πρόβλημα της δουλειάς , γιατί το θεωρώ επιλύσιμο !

οκ ! Ας πούμε οτι έχεις δίκιο για λίγο !

χμμμ για δες.... η κλειω υποχωρει.... κοιτα τι μπορει να σε βρει η πρωτη του μηνα, λιγο πριν το λυκαυγες του 2007.....

Εδω υποχωρείς εσύ και δεν άνοιξες ακόμα το θέμα που υποσχέθηκες !!!!!!!!! :D :D Τελοσπάντων, στην κουβέντα μας !

Ας περάσουμε και στην άλλη κουβέντα : ποια συμπεριφορά είναι πιο ώριμη κατα την άποψη σου ? Της γυναίκας που ψάχνει κάποιον να ικανοποιεί κάποια κριτήρια για να κάνει οικογένεια ή ενος άντρα που μπλέκει σε μια σχέση-οικκογένεια για να εξασφαλίσει το σέξ ?

αυτο τι ειναι τωρα ερωτηση???
    Μπορεις να κανεις ομοιογενείς ερωτησεις???
    Αν οχι τοτε να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου,

τι προτιμας να τρως τζατζικι με φασολαδα η πεπονι με ταραμα??
    και γιατι?

Τώρα σε αυτό τι να σου απαντήσω??? Να σου κάνω μερικά μαθήματα λογικής δωρεάν , αν θες !
    [/quote]

Senior Member
    Στην σημερινη κοινωνια ομως τα κλειδια τα κρατανε οι γυναικες και οχι οι αντρες.

βρε τωρα αμα σε λεω....

Ε, αν την έχεις έτοιμη, να μην πάει χαμένη !!!!!!!!!!!!!!!!

Banned

βρε τωρα αμα σε λεω....

Ε, αν την έχεις έτοιμη, να μην πάει χαμένη !!!!!!!!!!!!!!!!

θα ανοιξω καινουριο θρεντ γιατι εδω πλεον βγαινουμε εκτος θεματος.

Senior Member

Επισης οταν ερχεσαι σε δυσκολη θεση υπαρχουν καλυτερες τεχνικες να αποφευγεις την απαντηση χωρις να σε παιρνουν πρεφα.
    Φιλικη συμβουλη αυτη, συνηθως δεν τα λεω αυτα αλλα σε συμπαθησα....

αυτο τι ειναι τωρα ερωτηση???
    Μπορεις να κανεις ομοιογενείς ερωτησεις???
    Αν οχι τοτε να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου,

τι προτιμας να τρως τζατζικι με φασολαδα η πεπονι με ταραμα??
    και γιατι?

Τώρα τα συνδίασα και κατάλαβα ! Ξεκίνησε το μάθημα για το πως θα αποφεύγουμε τις \'\'απαντήσεις χωρίς να μας πέρνουον πρέφα\'\' !
    Χάλια ο τρόπος σου (να μου επιτρέψεις) , εκτός αν απευθύνεσαι σε τρίχρονα που τους ξεγελάς με το ύψος σου και κυρίως το ΥΦΟΣ σου !!!!!!!!!

Banned

Τώρα τα συνδίασα και κατάλαβα ! Ξεκίνησε το μάθημα για το πως θα αποφεύγουμε τις \'\'απαντήσεις χωρίς να μας πέρνουον πρέφα\'\' !
    Χάλια ο τρόπος σου (να μου επιτρέψεις) , εκτός αν απευθύνεσαι σε τρίχρονα που τους ξεγελάς με το ύψος σου και κυρίως το ΥΦΟΣ σου !!!!!!!!!

προσπαθω να συντονιστω μαζι σου καλη μου...
    καλο μηνα να εχεις.

Senior Member
    Originally posted by Aphelia

]

(άσχετο αλλά θα ήθελα να μου πεις από ποιο βιβλίο είναι η συγκεκριμένη φράση Λαμβάνω όμως υπόψη την ερμηνεία που δίνεις εσύ σε αυτή τη φράση. Προσπαθώ να την καταλάβω (τη δική σου ερμηνεία). Αν είσαι με έναν άνθρωπο δεμένη συναισθηματικά αλλά είσαι ελεύθερη να μοιράζεσαι το σεξ με άλλους γιατί είναι τόσο διαφορετικό τελικά από το να μη μοιράζεσαι το σεξ;
    Πάλι προσκολημένη με ένα άτομο δεν είσαι; Αφού σε αυτόν δίνεις την αγάπη σου.

Mόλις μπήκα και διαπιστώνω κέφι για το θέμα. Λοιπόν, η φράση είναι από το βιβλίο \"πέρα από το καλό και το κακό\". Πρόσεξε όμως, υπάρχει ένα μέρος του βιβλίου πέρα από τη θεωρία, που εκθέτει ρήσεις, έτσι σκόρπιες, χωρίς ανάλυση περιεχομένου. Κατά την άποψή μου, και έχοντας ιδέα για το έργο του, έβαλα τη συγκεκριμμένη φράση για να αναλυθεί ελεύθερα απο εμας, - καλά κάναμε και το πήγαμε εκεί που μας άρεσε- χωρίς να σημαίνει οτι ο φιλόσοφος θα το στήριζε έτσι.

Σε μια πιό δική του απόδοση , όπως το ξανάπα, εννοεί οτι είναι ανήθικο να προσκολλάται ο άνθρωπος σε έναν άλλο υπό τη μορφή της αγάπης - βάζει τη λέξη αυτή για να είναι κατανοητή απο όλους-, είτε σε ιδέα, είτε σε οτιδήποτε σε κάνει ανελεύθερο. Δεν είναι τυχαία η χρήση της λέξης αγάπη.
    Υπονοεί συναισθηματική εξάρτηση άρα και στέρηση.

Για το δεύτερο κομμάτι, η απάντηση είναι οτι ακριβώς δεν είμαι συναισθηματικά δεμένη. Ούτε αισθάνομαι οτι δίνω καμμιά αγάπη που με προσκολλά. Βρίσκομαι σε πολύ καλή επικοινωνία με τον εαυτό μου και αν θες αυτό αντανακλά και στη σχέση μου. Για να στο κάνω πιο σαφές, δεν \"ζητάω\" γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ούτε \"δίνω\" αντίστοιχα γιατί πάλι δεν υπάρχει λόγος. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό είτε εκτιμάται είτε όχι.

Senior Member

προσπαθω να συντονιστω μαζι σου καλη μου...
    καλο μηνα να εχεις.
    Συντονίσου ντε !!!!!!!!! Λογική αντιπαράθεση και οχι αρλαούμπες !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Πωπω, προσπάθησα χθες για πρώτη φορά κι έγραψα κάτι σε αυτό το θέμα, αλλά σήμερα βλέπω τόσα πολλά, πότε προφτάσατε βρε παιδιά; :)

Υποστήριξα ότι βεβαίως και είναι εφικτό να μην μπερδεύεις το σεξ με το συναίσθημα και ότι είναι και δική μου εμπειρία μία σχέση όπως την περιγράφει η Λίμπερ.

Νομίζω ότι με ρώτησε η Σοφία αν σημαίνει αυτό ότι υπάρχει μία μόνο σχέση, αλλά σεξ με πολλούς. Ναι, γιατί αυτή η μία σχέση με καλύπτει. Οι υπόλοιποι \'εξωτερικοί\' όπως τους ονόμασε μπορεί να αλλάζουν μπορεί και να παραμένουν σταθεροί, δεν παίζει ρόλο γιατί δεν είναι βέβαια ούτε μόνο το σεξ ούτε το καφεδάκι που θα δημιουργήσουν τη σχέση.

Η Κλειώ ανέφερε ότι γνωρίζει ζευγάρια που είχαν τέτοια σχέση και μετά χώρισαν. Κι εγώ όμως γνωρίζω πάρα πολλά ζευγάρια που είναι μαζί πάνω από 20ετία και απλά έχουν διαχωρίσει την (πολύ καλή) σχέση τους από τη σεξουαλική απόλαυση που μπορεί να σου δώσει η ποικιλία.

Και γενικά όλα ξεκινούν από τον εαυτό μας. Ξέρω τι θέλω, τι μου αρέσει και πώς επιθυμώ να περνάω τη ζωή μου. Οι περισσότεροι είτε δεν γνωρίζουν είτε δεν θέλουν να το αποδεχτούν γι\' αυτό και απαιτούν από τους άλλους, καταπιέζουν και καταπιέζονται.
    Δέχομαι την εμπειρία σου και την επιλογή σου Μαρίνα ! Απλά εμένα μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τελείως το σέξ απο το συναίσθημα ! Ακόμα και φίλους άντρες που έχω, αν μου αρέσουν, κρατάω μια απόσταση ασφαλείας ! Τον εαυτό μου προστατευω και την επιλογή μου (την σχέση που έχω τώρα) διότι πιστευω οτι μπορώ να ερωτευτώ ταυτόχρονα οχι εναν αλλα πολλούς ! Οι ανθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν είναι συγκρίσιμοι ! Στον καθέναν βρίσκεις διαφορετικά πράγματα και δεν υπάρχει το τέλειο ! (ουτε εγω είμαι τέλεια) Δεν πιστευω στον εναν και μοναδικό πρίγκιπα !!!!!!!! Η επιλογή μου , θα μπορούσε να είναι και διαφορετική και έχω βρεθεί σε διασταυρωση που δεν ήξερα ποιον να επιλέξω !
    Αν θέλω να έχω μονογαμική σχέση , όπως ονομάζω και αυτές που έχεις εσύ και η Λιμπερ (γιατί με ένα άτομο έχετε σχέση, ενω στις κοινωνίες που δέχονται την πολυγαμία, αυτή ορίζεται ως δυνατότητα ταυτόχρονης υπαρξης πολλών συζύγων), φροντίζω να την προστατευσω απο τους πολλούς πειρασμούς (αλλους έρωτες) , όσο βέβαια αυτό είναι επιθυμία μου και επιλογή μου και με κάνει ευτυχισμένη !!!!!!!!!!!!!! Δεν είμαι σίγουρή για το μέλλον, αλλά προς το παρόν αυτό το μοντέλο με καλύπτει !

Πραγματικά με ενδιαφέρει πως ξεχωρίζεις το σεξ απο τα συναισθήματα, διότι εγώ σεν μπορώ !!!! (εκτός αν διαλέγω αντρες για να κάνω σέξ που κατα τα άλλα μου είναι αδιάφοροι !!! Δεν θα διαλέξω όμως αυτούς,οταν θα έχω την επιλογή !! )

Senior Member

Πραγματικά με ενδιαφέρει πως ξεχωρίζεις το σεξ απο τα συναισθήματα, διότι εγώ σεν μπορώ !!!! (εκτός αν διαλέγω αντρες για να κάνω σέξ που κατα τα άλλα μου είναι αδιάφοροι !!! Δεν θα διαλέξω όμως αυτούς,οταν θα έχω την επιλογή !! )

--- Γνωρίζεις φαντάζομαι τι σημαίνει αυτοικανοποίηση όπως όλοι. Το σώμα ζητά και θέλει να έχει μια εκτόνωση εκείνη τη στιγμη. Σύντροφος δεν υπάρχει. Τι κάνεις?

1. Το ξεχνάς καταπιέζοντάς το για ηθικούς λόγους.
    2. Προχωράς στην αυτοικανοποίηση.

Αν προχωρήσεις στο δεύτερο ιδού πως γίνεται να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα.

Το θεωρώ άκρως εγωιστικό να απαιτώ ο άλλος να μου εμπνεύσει σώνει και ντε συναίσθημα για να του χαρίσω τη λειτουργία μου. Αρκούμαι στο πόσο ικανός είναι να μου εμπνεύσει ερωτική διέγερση και να μιλήσει στο σώμα μου και στη φαντασία μου. Το σεξ πάνω απ όλα είναι φαντασία και εικόνα.

Σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνω το σεξ με την αυτοικανοποίηση. Δανείστηκα το παράδειγμα για να δείξω οτι και στην αυτοικανοποίηση χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας σαν πρώτη ύλη για την επίτευξη της ηδονής. Γιατί αυτό να μη το μοιραζόμαστε ?

Senior Member
    Originally posted by liberchild

--- Γνωρίζεις φαντάζομαι τι σημαίνει αυτοικανοποίηση όπως όλοι. Το σώμα ζητά και θέλει να έχει μια εκτόνωση εκείνη τη στιγμη. Σύντροφος δεν υπάρχει. Τι κάνεις?

1. Το ξεχνάς καταπιέζοντάς το για ηθικούς λόγους.
    2. Προχωράς στην αυτοικανοποίηση.

Αν προχωρήσεις στο δεύτερο ιδού πως γίνεται να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα.

Σαφώς μπορείς να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα ! Στο σεξ όμως κάνεις πράγματα μαζί με κάποιον και δεν είσαι μόνος σου ! Και ο καθένας μας βγάζει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του σε κάθε δραστηριότητα, αρα και σε αυτή ! Αν λοιπόν η εικόνα που έχεις για τον αλλον που είναι σίγουρα ενα παζλ με πολλά κομμάτια και κάποιο απο αυτά είναι το σεξ (σημαντικό κομμάτι , αλλα οχι μοναδικό) είναι ερωτευσιμη και επιπλέον μαζευεις όμορφες αναμνήσεις και κοινες εμπειρίες ηδονής και ευχαρίστησης, τι σε εμποδίζει να τον ερωτευτείς ? Η καλή σχέση που εχεις με εναν άλλον ? Συγνώμη αλλα έχω φίλους άντρες που αν περνούσα πολύ χρόνο μαζί τους και έκανα και σεξ, νομίζω θα παθαίναμε και οι 2 ζημιά !! Βλέπω οτι παρόλη την συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον και οι 2 κρατάμε αποστάσεις ! Και ξέρω γιατί !

Το θεωρώ άκρως εγωιστικό να απαιτώ ο άλλος να μου εμπνεύσει σώνει και ντε συναίσθημα για να του χαρίσω τη λειτουργία μου.

Ακρως εγωιστικό ???????????????????? Τι λες τώρα ? Δηλαδή κάνεις σέξ απο φιλανθρωπία ?? Το \'\'ΘΕΛΩ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ\'\' το δέχομαι. Οταν πρόκειται να διαθέσεις τον εαυτό σου εχεις δικαίωμα να είσαι εγωιστής και να το κάνεις με τους δικούς σου όρους ! Ακου να πρέπει να χαρίσουμε και την \'\'λειτουργία\'\' μας και να μην επιτρέπεται να είμαστε εγωιστές στην επιλογή μας ! (Γιατί είναι κακό να επιλέγω αυτόν ή αυτους που θα μου εμπνέυσει (-ουν) συναίσθημα και να απορρίπτω τους άλλους ???????? Αν το κάνω για μένα, βάζω τις δικές μου προυποθέσεις ! Εσυ για σενα το κάνεις ????????? )

Αρκούμαι στο πόσο ικανός είναι να μου εμπνεύσει ερωτική διέγερση και να μιλήσει στο σώμα μου και στη φαντασία μου. Το σεξ πάνω απ όλα είναι φαντασία και εικόνα.

Αν αρκείσαι και σου αρέσει , οκ ! Επειδή εγω εχω βρεί ανθρώπους που μου λενε κατι παραπάνω, δεν ρισκάρω αν μπλέξω μαζί τους ?

Σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνω το σεξ με την αυτοικανοποίηση. Δανείστηκα το παράδειγμα για να δείξω οτι και στην αυτοικανοποίηση χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας σαν πρώτη ύλη για την επίτευξη της ηδονής. Γιατί αυτό να μη το μοιραζόμαστε ?

Senior Member
    [quote]Originally posted by Kleiw

Συγνώμη αλλα έχω φίλους άντρες που αν περνούσα πολύ χρόνο μαζί τους και έκανα και σεξ, νομίζω θα παθαίναμε και οι 2 ζημιά !!

---Εγώ πάλι όχι. Προτιμώ από το να πάθω ζημιά, να ικανοποιήσω ένα κομμάτι που είναι το σεξ και μόνο και πέραν αυτού τέλος.

[b]Ακρως εγωιστικό ???????????????????? Τι λες τώρα ? Δηλαδή κάνεις σέξ απο φιλανθρωπία ??

--Δεν μίλησα για φιλανθρωπία αλλά για την απαίτηση του να μου εμπνέει σώνει και καλά ο άλλος συναίσθημα ώστε να μπορέσω να λειτουργήσω.

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast