Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 273
    Senior Member
    Originally posted by krino
    ελα μωρε μη και μα....
    ο κρινος ειναι ατομο που ποτε δεν παρακαλαγε, αντιθετα εκανε περα πολυ ευκολα κοσμο.
    Και αμα μουλαρωσω ειμαι περαν του δεοντος δυστροπος.
    Ακου απαγοητευμενη!!!

Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
    Οξω απο τι ?

Μπας και σου ανήκει το φορουμ ?

Senior Member
    Originally posted by Kleiw

Ομως ο δικός μου στόχος είναι ο διάλογος και εκεί αποτύχαμε παταγωδώς σαν ομάδα !
    it takes 2!

Senior Member
    Δεν θα σχολιάζα τις δικές σου φωνές και υστερίες , αλλα ................

Senior Member
    ...παρασκευή βράδυ.. σε λίγο βγαίνω, αν και η ώρα μου είναι μετά τα μεσάνυχτα:P
    ..δεν θέλω να το σοβαρέψω.. καλά κάνεις θα μου πείς..
    αλλά βρε κλειώ, βρε κλειώ, έχεις μία έκρηξη που ακυρώνει τον πολυπόθητο διάλογο που ζητάς.
    Βρε keep μου, αν ήταν άλλος στη θέση του κρίνο, με τις πόρτες και τους κουφούς και άλλα πολλά, δεν θα έγραφε τέτοια κατευναστικά ποστάκια.
    Βρε Κρίνο, μονιάστε να πάει στην ευκή:D..

Υ.Γ.Βρε κλειώ, άλλαξε κι εσύ σημείο στίξης σου λέγω. Έίναι σαν να είσαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.. σρυ αλλά ψυχαναγκάζομαι φοβερά.

Αυτά φίλοι μου.:cool:

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Ομως ο δικός μου στόχος είναι ο διάλογος και εκεί αποτύχαμε παταγωδώς σαν ομάδα !
    it takes 2!
    Το ξέρω !

Banned
    δεν υποχρεωσα ποτε κανενα να συνομιλει μαζι μου, αντιθετα ειμαι μπορει κανεις μοναχικος τυπος και τελευταια επιλεκτικος.
    Αν καποιος νομιζει οτι δεν αξιζει να με διαβαζει, κακως μου απαντουσε μεχρι στιγμης.

Οτι γραφω κατ εμε τα θεωρω κοσμηματα και δεν θα κατσω να διαπραγματευτω με κανενα το τι και πως ειμαι.
    Και αυτο ισχυει για τους παντες που τυχον διαβαζουν αυτο το μυνημα.
    Οποιος λοιπον δεν κανει κεφι η νιωθει απαγοητευμενος, τον δρομο του παρακαλω πολυ.
    Δεν μου αρεσει ουτε να ενοχλω αλλα φυσικα ουτε να με ενοχλουν

τελεια παυλα

Senior Member
    Reina, καλο ποτάκι κ καλη διασκέδαση:)...θα τα βρουν τα παιδια νομιζω!

Banned
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by krino

ο κρινος ειναι ατομο που ποτε δεν παρακαλαγε, αντιθετα εκανε περα πολυ ευκολα κοσμο.
    Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
    COOL:)
    εχεις καμια αντίρρηση εσυ σε αυτο?

Senior Member
    καλη διάθεση να υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Senior Member
    και διαθεση επικοινωνιας:)! και κατανοησης:):):)

Banned
    σοφια εισαι πονηρη εσυ για αυτο δεν απαντας....
    τεσπα αρκετη συζητηση εκτος θεματος ανοιξαμε.

Senior Member
    Originally posted by Reina
    αλλά βρε κλειώ, βρε κλειώ, έχεις μία έκρηξη που ακυρώνει τον πολυπόθητο διάλογο που ζητάς.
    Βρε keep μου, αν ήταν άλλος στη θέση του κρίνο, με τις πόρτες και τους κουφούς και άλλα πολλά, δεν θα έγραφε τέτοια κατευναστικά ποστάκια.

Υ.Γ.Βρε κλειώ, άλλαξε κι εσύ σημείο στίξης σου λέγω. Έίναι σαν να είσαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.. σρυ αλλά ψυχαναγκάζομαι φοβερά.

Βρε συ, παιρνει αυτα που γράφω και λέει τα δικά του, χωρις να ακολουθει τον συνειρμό !!
    Μου κάνει και επιθεση
    1. γιατι δεν διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα, θεωρώντας οτι πρεπει σωνει και καλα να ημουν κατι που δεν είμαι
    2. γιατι (χωρις να το εχω πει και χωρις να ισχυει) θεωρει οτι ανηκω στις γυναικες που θελουν να φροντιζουν και να καθαρίζουν και αυτο είναι που προσφέρουν στην σχέση και μιλάει με απαξιωτικά λόγια

και αλλα.......
    και μου λες να μην εχω εκρηξη ?

Πως να κανω διάλογο ?

Senior Member
    ειμαι πονηρη?! προσωπικο σχόλιο?οπως νομιζεις.....

Senior Member
    Originally posted by Reina

Βρε συ, παιρνει αυτα που γράφω και λέει τα δικά του, χωρις να ακολουθει τον συνειρμό !!
    Μου κάνει και επιθεση
    1. γιατι δεν διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα, θεωρώντας οτι πρεπει σωνει και καλα να ημουν κατι που δεν είμαι
    2. γιατι (χωρις να το εχω πει και χωρις να ισχυει) θεωρει οτι ανηκω στις γυναικες που θελουν να φροντιζουν και να καθαρίζουν και αυτο είναι που προσφέρουν στην σχέση και μιλάει με απαξιωτικά λόγια

και αλλα.......
    και μου λες να μην εχω εκρηξη ?

Πως να κανω διάλογο ?

κλειώ μας, δεν με διόρισε κανείς δικηγόρο κανενός, αλλά κατά την άποψή μου, αν ο κρινο σε πρόσβαλλε κάπου τόσο καλυμμένα που δεν το κατάλαβα, πάσο.
    Μέχρι τώρα βλέπω κάποιον που υποστηρίζει απόψεις πολύ αναλυτικά, σε καλά επιχειρήματα και τονίζει διαρκώς την ατομικότητά του χωρίς να διασύρει.
    Εν γένει όποια κατάσταση πυροδοτήθηκε δεν ήταν παρθενογέννεση..του κόλλησες άσχημα και εσύ..τον προκάλεσες με τον τρόπο σου αλλά όχι πάντα με τρόπο..
    Το σχόλιο με την υστερία μου φάνηκε οτι έγινε με δόση χιούμορ από τον ίδιο και κατά τι ερωτισμό:P (προσωπική άποψη-μη βαράς κρίνο, θα χαλάσει το μακιγιάζ).

αυτά για τώρα.

Senior Member
    Η δικια μου πυροδότηση υπήρχε, αλλα το μονο που ήθελα είναι εναν άξιο αντιπαλο για μια λογική αντιπαράθεση !

Δεν θελω να παιρνουν τα λογια μου και να λενε οτι τους κατεβει χωρις να ακολουθουν τον συνειρμό και προπαντων δεν θελω να μου προσδίνουν λόγια και χαρακτηρισμούς που δεν μου ανήκουν !

Εσυ μπορει να είδες άλλα, αλλα επετρεψε μου να διαφωνήσω !

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast