Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 273
    Banned
    Originally posted by Kleiw
    2. Κενά ? Για τι είδους κενά μιλάς ? Δεν μπορείς να έχεις καλή σχέση με πάνω απο 1 ανθρώπους ?
    οχι,
    και αυτο γιατι εχει να κανει με μια σειρα προβληματα που πρεπει να λυσεις.

α. πρεπει να βρεις αναλογους συντροφους να ανταποκριθουν οπως εσυ.
    β. αν τους βρεις αυτο θα σημαινει οτι μπορειτε ολοι μαζι να κανετε τετοια διαχειρηση στο μυαλο σας και να μπορειτε να διαχειριζεστε σε απολυτο βαθμο τα συναισθηματα σας ετσι ωστε να μην μπερδευονται.

α+β. εφοσον μπορεις να τηρεις τις παραπανω συνθηκες μπορεις να ερωτευτεις οχι 2 αλλα 22 η οσους αντεχεις.
    Εσυ ξερεις....

Senior Member
    Originally posted by Aphelia
    Μα τότε αυτό πως κολλάει με αυτό το topic? Αν δίνεις την αγάπη σου μόνο σε ένα άτομο και απλά κάνεις σεξ με περισσότερους τότε πάλι δεν υποκύπτεις στη \"βαρβαρότητα\" της αγάπης προς έναν?

Ρίξε μιά ματιά στο τρίτο μου μήνυμα. Ο φιλόσοφος μιλάει για την αγάπη εννοώντας τη μη αποκλειστική προσκόληση όπως συνήθως συμβαίνει. Το θέμα εδώ πήρε άλλες διαστάσεις που καλώς τις πήρε για την κουβέντα που κάνουμε.

Banned
    Originally posted by Aphelia

Προσωπικά κατατάσσω τον εαυτό μου στη δεύτερη περίπτωση όχι γιατί με ανάγκασε η κοινωνία αλλά γιατί το διαπίστωσα στην πράξη.

οι πραξεις μας δεν αυθαιρετες κινησεις του μυαλου μας, αλλα εντασονται σε αυτο που ζουμε, μαθαινουμε, διαβαζουμε και στην τελικη επιλεγουμε.
    Στις δυτικες τυπου κοινωνιες που ζουμε ειναι μονογαμικες και κατ επεκταση τετοιες ειναι και οι εικονες που λαμβανουμε.
    Αυτο που διαπιστωσες στην πραξη ειναι στην ουσια αυτο σε εμαθε (οποιοι ηταν αυτοι) να κανεις.
    Και αυτο που αναφερεις οτι εμαθες δεν ειναι περιεργο, ετσι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων στις κοινωνιες που ζουμε.
    Αυτο δεν ειναι δεικτης ομως οτι ετσι πρεπει να ειναι στο 100% του. Φαντασου οτι αν οι κοινωνιες μας ηταν διαφορετικες οι κουβεντα που θα καναμε θα ηταν αλλη....
    Straight story μια δουλεια.
    ;)

Αν κάνω σεξ με κάποιον ακόμα κι αν η πρόθεσή μου ήταν στην αρχή να κάνω μόνο αυτό, να μην υπάρχει αύριο κι είχα όλη τη διάθεση να το τηρήσω τελικά δένομαι με τον άλλο, τον βλέπω με άλλο μάτι.

και εγω αμα κανω σεξ με μια κοπελα την βλεπω και εγω με αλλο ματι, τι σημαινει αυτο?? οτι πρεπει να δεσουμε την υπολοιπη ζωη μας μεχρι να μας χωρισει ο θανατος??

Senior Member
    Εγω προσωπικα καλλιστα θα μπορουσα να ερωτευτω κανα 5αρι κοπελλες ταυτοχρονα...και να μοιραζω την αγαπη μου:D
    Δεν εχω εμπειρια απο πολλες σεξουαλικες σχεσεις ταυτοχρονα...αλλα τουλαχιστον αγαπω πολυ περισσοτερα ατομα απο ενα...την οικογενεια μου...τους κολλητους μου...χωρις κανενα προβλημα....δεν νομιζω οτι μπερδευονται τα συναισθηματα μου.
    Βεβαια ισως στο σεξ ειναι διαφορετικα αλλα δεν νομιζω...τουλαχιστον εχω κανει σεξ χωρις να νοιωθω αγαπη για τον αλλον (ενδιαφερον ναι) και σεξ που εχω νοιωσει την αγαπη.

αυτο γιατι εχει να κανει με μια σειρα προβληματα που πρεπει να λυσεις
    Ναι πολλα προβληματα αλλα οχι λογω κενων...περισσοτερο τεχνικης φυσης...εννοω κριτικη απο τους αλλους (βλεπε κοινωνια)...συντροφους που να δεχτουνε αυτο που κανεις κλπ. οπως λεει και ο krino.
    Η Liberchild νομιζω αναφερεται σε αλλα κενα και οχι σε αυτα που αναφερεται ο krino...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ειναι προσκόλληση το να μοιράζεσαι τη ζωή κ τα ονειρά σου με εναν άνθρωπο?

liber, νομίζω πως κατάλαβα το πλαισιο στο οποιο στηρίζεται η φιλοσοφία που ενστερνίζεσαι. όμως νομίζω πως εχει να κανει κ με το τί σημαινει για σενα sex...και εννοω μ αυτο πως αλλιως ενδεχομένως το βλέπεις εσύ, αλλιως ενας τρίτος και αναλογως οριζει τις σχεσεις τους.σεξουαλικες ή μή.

Banned
    Originally posted by keep_walking

χωρις κανενα προβλημα....δεν νομιζω οτι μπερδευονται τα συναισθηματα μου.

Νομιζεις....
    ξερεις ποσα πραγματα νομιζουμε οτι συμβαινουν??
    Περιπου οσα και η αμμος της θαλασσας...

Senior Member
    Το νομιζω το χρησιμοποιω σχεδον οπουδηποτε μη του δινεις σημασια...αλλωστε τα συναισθηματα ειναι ενα κουβαρι ειτε τα μοιραζεσαι με εναν ειτε με πολλους...νομιζω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    [quote]Originally posted by Kleiw
    1. Μου λες δηλαδή οτι δεν μπορούμε να ερωτευτούμε πανω απο 1 ανθρώπους στη ζωή μας και υπάρχει ένας και μοναδικός, που αν δεν τον βρούμε \'\'καήκαμε\'\' ?

Πως κατάλαβες κάτι τέτοιο? φυσικά και μπορούμε να ερωτευτούμε 122 φορές. Αυτό που είπα είναι οτι είναι δύσκολο να γίνει ταυτόχρονα.

Banned
    Το νομιζω το χρησιμοποιω σχεδον οπουδηποτε μη του δινεις σημασια...αλλωστε τα συναισθηματα ειναι ενα κουβαρι ειτε τα μοιραζεσαι με εναν ειτε με πολλους...νομιζω:)
    μωρε μερικοι νομιζουν οτι τα μοιραζονται και με το θεο....
    πρεπει να τους χαλασουμε χατηρι???

:P

Senior Member
    Καλο ειναι να νομιζεις το μετα βεβαιοτητας να φοβασαι:D

Senior Member
    Καλο ειναι να νομιζεις το μετα βεβαιοτητας να φοβασαι:D
    :) όντως.....:)

Senior Member
    Για μένα το σεξ είναι βιολογική ανάγκη. Το φυσιολογικό είναι να θέλουμε να κάνουμε σεξ και να επιδιώκουμε να κάνουμε σεξ. Όταν όμως επιλέγουμε να κάνουμε σχέση τότε περιορίζουμε κάποιες επιθυμίες μας. Δεν λέει να κάνουμε κουάξ συνέχεια αλλά ούτε και να φοράμε διαρκώς ένα στέμμα. Να κρατάμε κάτι για τον εαυτό μας αλλά να μπορούμε να δίνουμε και να παίρνουμε τη χαρά που όλοι θέλουμε.

Senior Member
    Συμβιβαζομαστε με τις αναγκες του συντροφου μας...ως εχουν τα πραγματα....και συμβιβαζεται με τις δικες μας αναγκες...κατι σαν \"συμφωνια\" αν και δεν μου αρεσει ο ορος.Δεν θες να τον στενοχωρησεις αν τον αγαπας και πας με τα νερα του και το αναποδο.

Banned
    Originally posted by vince

Όταν όμως επιλέγουμε να κάνουμε σχέση τότε περιορίζουμε κάποιες επιθυμίες μας.

πριτς...
    εγω δεν θελω να περιοριζω καμια μου επιθυμια.
    Ποιος με υποχρεωνει σε κατι τετοιο??

Senior Member
    πριτς...
    εγω δεν θελω να περιοριζω καμια μου επιθυμια.
    Ποιος με υποχρεωνει σε κατι τετοιο??

Εν μερει απαντας ο ιδιος:)

οχι,
    και αυτο γιατι εχει να κανει με μια σειρα προβληματα που πρεπει να λυσεις.

α. πρεπει να βρεις αναλογους συντροφους να ανταποκριθουν οπως εσυ.
    β. αν τους βρεις αυτο θα σημαινει οτι μπορειτε ολοι μαζι να κανετε τετοια διαχειρηση στο μυαλο σας και να μπορειτε να διαχειριζεστε σε απολυτο βαθμο τα συναισθηματα σας ετσι ωστε να μην μπερδευονται.
    Σε περιοριζει το περιβαλλον και ο εαυτος σου...τα συναισθηματα σου.

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast