Results 151 to 165 of 273
-
31-10-2007, 22:34 #151
ναι, μου έχει τύχει, αλλά το εκτιμώ όταν μια αλήθεια με κάνει καλύτερον άνθρωπο. το εκτιμώ πάρα πολύ αν και στην αρχή λίγο θυμώνω, σαν παιδάκι που ανακαλύψανε την αταξία του
- 31-10-2007, 22:34 #152
Να πώ κι εγώ μια αλήθεια αλλά ίσως δεν θέλετε να την ακούσετε..
31-10-2007, 22:35 #153
Εεεε τωρα που το ανεφερες Vince πρεπει να την πεις γιατι θα σκασουμε απο περιεργεια...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-10-2007, 22:37 #154
Originally posted by keep_walking
Εν μερει απαντας ο ιδιος:)
καλα δεν απαντας εσυ και ασε με εμενα.
Σε περιοριζει το περιβαλλον και ο εαυτος σου...τα συναισθηματα σου.
με το μπαρδον,
1. το περιβαλλον μου το εχω χεσμενο.
2. ο εαυτος μου ξερει πολυ καλα τι θελει και αυτο πουθελει ειναι αυτα που γραφει.
3. Τα συναισθηματα μου γεμιζουν οταν η συντροφος μου ειναι πληρης.
31-10-2007, 22:39 #155
θα λεγα πως ουσιαστικά δεν υπάρχει. υπάρχει μάλλον μια εναντίωση σε αυτό που οι υπόλοιποι βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό. Νομίζω ότι το διαφορετικό το πολεμούν σε όλες τις μορφές του. Είτε άνθρωπος είναι αυτό, είτε ιδέα, είτε ζευγάρι.
υπάρχουν επίσης \"φαντάσματα\" που τους κυνηγούν, που είναι διάφορες σκέψεις αρνητικές, όπως ανασφάλειες, ενοχές, απαισιοδοξία και τέτοια πράγματα.Το θέμα είναι τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?
31-10-2007, 22:42 #156
Η αλήθεια που θα έλεγα την έχω ξαναπεί. Γεύση, όσφρηση, όραση, ακοή και αφή.
31-10-2007, 22:43 #157
1. το περιβαλλον μου το εχω χεσμενο.
2. ο εαυτος μου ξερει πολυ καλα τι θελει και αυτο πουθελει ειναι αυτα που γραφει.
3. Τα συναισθηματα μου γεμιζουν οταν η συντροφος μου ειναι πληρης.
Εστω οτι το παρατραβαω και δεν θες να δεις την συντροφο σου ως περιβαλλον...δεν περιοριζεσαι απο το περιβαλλον...ξερεις πολυ καλα τι θελεις...λιγο υπερβολικα μου φαινονται αν το εχεις πετυχει εχει καλως...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-10-2007, 22:44 #158
καλό αυτό.......\"το περιβάλλον μου το χω χεσμένο\". Μαρεσεεεεεεε. Θα το αλλάξω λίγο θα το κάνω....μμμμμμμμμ \"ότι κι αν μου πείτε, ότι κι αν μου κάνετε δε με χαλάτε. Είμαι ο εαυτός μου, και δεν αλλάζω για κανέναν.\" Θα κάνω και μια κορνιζούλα να τη βάλω στη δουλειά και στο σπίτι να μ\'αφήσουν στην ησυχία μου. Καλή ιδέα μου δωσες.
31-10-2007, 22:48 #159
Originally posted by vince
Η φύση μας ως άντρες..? προβλέψημοι
Γιατι δηλαδή να το κάνουν αυτό?
Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
Ισως και να μην φτασεις να φας ουτε μελι....
Τωρα αν βρεις μια γυναικα και σου πει οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ... απλα θα την ενοχλησει η πικρη αληθεια και θα προσπαθησει να βουτυρωσει το φαι να μην καει....
Απο την αλλη πρεπει να ξερεις οτι σε κραταει στο χερι γιατι γνωριζει την σεξουαλικη σου πεινα και οτι ειναι υπερ ανω.
Και στην φυση αμα προσεξεις τσι ειναι, αμα δεις στο δρομο μια γατα τις κολλανε 5 γατοι μπας και την πηδηξουν.. ..
εμ ελα ντε που μονο ενας θα της κατσει.... οι αλλοι θα ψηνουν καστανα.
Απο κει και περα ο καθενας χαραζει την πορεια του.
31-10-2007, 22:49 #160
Η αλήθεια που θα έλεγα την έχω ξαναπεί. Γεύση, όσφρηση, όραση, ακοή και αφή.
θα λεγα πως ουσιαστικά δεν υπάρχει. υπάρχει μάλλον μια εναντίωση σε αυτό που οι υπόλοιποι βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό. Νομίζω ότι το διαφορετικό το πολεμούν σε όλες τις μορφές του. Είτε άνθρωπος είναι αυτό, είτε ιδέα, είτε ζευγάρι.
υπάρχουν επίσης \"φαντάσματα\" που τους κυνηγούν, που είναι διάφορες σκέψεις αρνητικές, όπως ανασφάλειες, ενοχές, απαισιοδοξία και τέτοια πράγματα.Το θέμα είναι τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?
Δεν ξερω να πω...δεν σας εχω γνωρισει...το τι το πολεμουν οι αλλοι...ναι ειναι ανασταλτικος παραγοντας...μπορεις να πολεμας σε ολη σου την ζωη?
Εισαστε ετοιμοι για κατι τετοιο?Φυσικος ειναι ο φοβος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-10-2007, 22:57 #161
ξερεις πολυ καλα τι θελεις...λιγο υπερβολικα μου φαινονται αν το εχεις πετυχει εχει καλως...
φυσικα και ξερω πολυ καλα τι θελω, εσυ λες να εγραφα κατι τετοιο και να μην ηξερα τι θελω??
Εδω και λιγους μηνες μπορω να σου πω οτι επιτελους το πετυχα και τα καταφερα.
Αλλα θυμησου οτι δεν εγινε με την μια.
Εκανα προσπαθειες αρκετα χρονια για να φτασω σε αυτο που γραφω σημερα.
Τωρα μπορω να πω οτι εχω την σχεση που θα ηθελα παντα,
κανω οτι μου γουσταρει και δεν καταπιεζομαι ποτε. (και αυτο που γραφω δεν ειναι σχημα λογου)
Οχι γιατι ετσι μου κανει κεφι εμενα αλλα γιατι ετσι προκυπτει.
Λες να θελω να ζητουσα κατι αλλο στην ζωη μου???
Μα δεν υπαρχει, τερματισα εδω........
31-10-2007, 22:58 #162
Όχι δεν είναι εύκολο, και είναι πολύ κουραστικό. Έχεις δίκιο. Φυσικός είναι ο φόβος. Και εξουθένωση θά έλεγα. Ίσως είναι καλό όσο κρατήσει, σε όποια μορφή και να είναι. Στο κάτω, κάτω δεν είναι όλα κλισέ. Μερικές καταστάσεις διαφέρουν. Τι να κάνουμε?
31-10-2007, 22:59 #163
Originally posted by krino
Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
Τωρα αν βρεις μια γυναικα και σου πει οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ... απλα θα την ενοχλησει η πικρη αληθεια και θα προσπαθησει να βουτυρωσει το φαι να μην καει....
Απο την αλλη πρεπει να ξερεις οτι σε κραταει στο χερι γιατι γνωριζει την σεξουαλικη σου πεινα και οτι ειναι υπερ ανω.
Και στην φυση αμα προσεξεις τσι ειναι, αμα δεις στο δρομο μια γατα τις κολλανε 5 γατοι μπας και την πηδηξουν.. ..
Αλήθεια πόσες γυναίκες αντιστοιχούν σε κάθε άντρα πληθισμιακά?
31-10-2007, 22:59 #164
Originally posted by magda-ps.
\"ότι κι αν μου πείτε, ότι κι αν μου κάνετε δε με χαλάτε. Είμαι ο εαυτός μου, και δεν αλλάζω για κανέναν.\"
Ευχαριστω που περιγραφεις μια ολοκληρωμενη εικονα του εαυτου μου.
Συμπληρωνω,
θα εχει πλακα να εβλεπα ποιος / ποια θα ειναι αυτος που θα μπορουσε να με χαλασει, να με αλλαξει κλπ κλπ....
:cool:
31-10-2007, 23:00 #165
Originally posted by krino
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία