Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 273
    Senior Member
    [quote]Originally posted by Sofia
    ειναι προσκόλληση το να μοιράζεσαι τη ζωή κ τα ονειρά σου με εναν άνθρωπο?

Δυστυχώς αυτά τα οποία λες γίνονται πάντα μετα προσκολλήσεως.

Senior Member
    Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?Αν επιλέξουμε αυτον τον δρομο ειναι γιατί περα απο αυτο θέλουμε να διασφαλίσουμε κ μια θέση συγκεκριμενη για μας μεσα στη σχέση. Δεν το κανουμε για τον αλλο μονο αλλα κ την δικη μας βολή.

Τώρα αν για καποιους η κοινη ζωή με εναν ανθρωπο μαζι με σεξ ειναι καταναγκαστικό έργο ή πολύ στενο όριο ή έστω δεσμευτικό καλα κανουν και δεν ακολουθουν αυτο που τους πνιγει.

Senior Member
    [quote]Originally posted by liberchild
    Originally posted by Sofia

αποφεύγω το ποτέ κ το πάντα....

εχω δει πως μπορουν να γίνονται και χωρις προσκολλησεις...
    μάλλον δύσκολα γινονται- στ αληθεια- με προσκόλληση

Senior Member

Και εδω μοιραζομαστε ορισμενα πραγματα...και ειμαστε ας το πουμε καπως προσκολλημενοι με το φορουμ..ή καλυτερα με την παρεα του φορουμ...ειναι κακο αυτο...και με το \"κακο\" εννοω μας αφαιρει κατι απο την ελευθερια μας?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    [quote]Originally posted by Sofia
    Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?Αν επιλέξουμε αυτον τον δρομο ειναι γιατί περα απο αυτο θέλουμε να διασφαλίσουμε κ μια θέση συγκεκριμενη για μας μεσα στη σχέση. Δεν το κανουμε για τον αλλο μονο αλλα κ την δικη μας βολή.

--Δύο άνθρωποι βρίσκονται μαζί διότι αλληλοικανοποιούνται και όχι για να κάνει ο ένας τα χατήρια του άλλου.

Senior Member
    Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?
    Αγαπη=λιγοτερο ενασχοληση με τον εαυτο μας και εστιαση αλλου εσυ πως το βλεπεις Sofia?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Τώρα αν για καποιους η κοινη ζωή με εναν ανθρωπο μαζι με σεξ ειναι καταναγκαστικό έργο ή πολύ στενο όριο ή έστω δεσμευτικό καλα κανουν και δεν ακολουθουν αυτο που τους πνιγει.
    Δεν είναι ο γνώμονας. Συνήθως όλοι οι άνθρωποι κοιτάμε να ικανοποιήσουμε πρώτα τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε σχέση. Όταν δεν το κάνουμε στεναχωριόμαστε εμείς οι ίδιοι. Όταν όμως προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και το σύντροφο μας αλλά και τον εαυτό μας στο ίδιο επίπεδο τότε αισθανόμαστε όμορφα. Σαφέστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διαρκεί συνεχώς και με τον χρόνο ίσως να αλλάζει επίπεδο. Είναι στιγμές που επιτυγχάνεται αυτό και αυτές οι στιγμές αυτές σαν να έχουν άπειρο χρόνο.

Senior Member
    πιστεύω οτι για να αγαπας τον αλλο, τον ανθρωπο με τον οποίο εχεις σχεση, πρεπει πραγματικα να αγαπας κ να ακους τον εαυτο σου κ τις επιθυμίες σου. Μ αυτο, δεν εννοω να γραφεις τον αλλο στα παλια σου τα παππουτσια ή οπου αλλου θέλεις,αλλα το αντιθετο: αποφεύγοντας να εκφράσεις το τί πραγματικα αισθάνεσαι, θέλεις, νιωθεις, στον αλλο (με τον φοβο οτι θα τον στεναχωρήσεις) στην ουσία θέτεις μια πολύ ωραια βάση για να απομακρυνθεις. Πετυχαινεις δλδ ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θές!

Senior Member
    Κοίτα να δείς...εγώ άργησα να το κάνω κανονικά για πρώτη φορά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..

Senior Member
    Ναι δικιο εχεις...μαλλον επρεπε να χρησιμοποιησω τη λεξη \"συμβιβασμος\" στις επιθυμιες σου με αυτες του συντροφου σου.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Κοίτα να δείς...εγώ άργησα να το κάνω κανονικά για πρώτη φορά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..
    οτι οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι δεν ειναι ομορφο?αλλιως θα ταν τοσο βαρετα ολα....

Senior Member
    Προσωπικα θα ηθελα να μην υπηρχαν μερικες κατηγοριες ανθρωπων...αλλα C\'est la vie:)

Senior Member
    Μάλον θα ήταν βαρετά. Αλλά πλέον εγώ μόνο έναν παρθένο ξέρω απο συνομίλικους φίλους μου. Για πές μου σαν γυναίκα αυτός ψυχή δεν έχει...?

Senior Member
    Οι γυναικες ειναι σκληρες...μοιραζουν το σεξ με φειδω...ισως να φταιμε και εμεις σε αυτο,τουλαχιστον ετσι οπως εχω ακουσει να σχολιαζουν τις γυναικες που ειναι λιγο πιο \"ανοιχτομυαλες\" οι αλλοι αντρες (και γυναικες).
    Ειναι βαρυ το φορτιου του...παρθενου...πρεπει να γινει μερικες φορες να ξεκολλησει καπως αλλιως θα υποφερει...βγηκαμε λιγο offtopic.

Senior Member
    εσύ τι λες?

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast