Facebook: Κακή συμπεριφορά... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Ρε αλεξανδρε σοβαρα τωρα,δεν εβγαζε νοημα εκεινο το ποστ.

ΥΓ Φαν των μελαχρινων?

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ρε αλεξανδρε σοβαρα τωρα,δεν εβγαζε νοημα εκεινο το ποστ.

ΥΓ Φαν των μελαχρινων?
    αληθεια αυτο πως το αποκρυπτωγραφεις?

xaxxaxaxxxaxaxaxxaxxaxaxaxaxxaxaxaxa

https://www.youtube.com/watch?v=_TbpSSqZ7Eo

Senior Member
    Quote Originally Posted by cygnus View Post
    Γειά σε όλους!

Με έχει προβληματίσει το εξής: Εχω λογαριασμό στο facebook με το οποίο δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Μπαίνω μόνο για να εντοπίσω παλιούς φίλους, συμμαθητές κλπ.
    Ενώ λοιπόν στέλνω μήνυμα ή αίτηση για να γίνω "φίλος" δεν λαμβάνω καμία απάντηση. Τα εξοργιστικό είναι ότι βλέπω την ένδειξη ότι διαβάστηκε το μήνυμα!
    Κάποιοι άλλοι με κάνουν "add", τους στέλνω μήνυμα "τι κάνεις, τα νέα σου κλπ." και δεν μπαίνουν καν στο κόπο να γράψουν 2-3 τυπικές γραμμές: "είμαι καλά, κατοικώ εκεί κλπ." !

Τις προάλλες βρήκα στο linkedin μια παλιά συμφοιτήτρια από την Ισπανία που έχω να τη δω 20 χρόνια. Ενώ δέχθηκε να γίνουμε "connected", δεν μου απάντησε ποτέ στα μηνύματά μου...

Είναι τόσο σπουδαίο να γράψεις 2-3 γραμμές? Δεν ζητάω τη πλήρη προσοχή, έστω ένα τυπικό μήνυμα!

Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή έχει γαϊδουρέψει ο κόσμος ή έχω τη φήμη του μ@λ@κα και δεν το ξέρω...

Θ.
    ελα ενταξει σιγα το πραγμα!κι εμενα ετσι με κανουν,στελνω μηνυματα και δεν απαντανε,μην ασχολεισαι καν,τσαμπα χαλιεσαι!εμενα με εχουν κανει το αλλο.διαβασε το μηνυμα και μετα το ρυθμισε να φαινεται οτι δεν διαβαστηκε!ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συγχαριτηρια για την αποκρυπτογραφηση :-) ειχα μια σκασιλα τωρα που δε περιγραφετε. οσο για τη ξανθια με τα βυζια σας τη χαριζω κ να τη χαιρεστε.
    Αλέξανδρε, αφού δεν έχεις σκασίλα γιατί ασχολείσαι με το φόρουμ ?? Συγγνώμη, αλλά το κουλ ύφος σου μου θυμίζει κάποιον γνωστό μου παντογνώστη ξερόλα μέσω ίντερνετ πάντα, φυσικά :-)

Ξέρεις, κάποια παιδιά από εμάς, ψάχνουμε την παιδεία, την ενημέρωση και την ανθρώπινη επαφή, γιατί μας προβληματίζουν και έχουμε σκασίλα για το τι μας γίνεται!

Συνέχισε.... απλά τη γνόμι μου ηπα κ εγώ!!
    Last edited by Αναζητηση; 25-07-2014 at 09:02.

Banned
    γιατί ασχολείσαι με το φόρουμ ??
    πριν απο το κουλ υφος μου παρατηρησε κ το υφος το οποιο μου μιλανε

κ αν ακομα αυτο σου κανει εντυπωση δεν εχει δει τιποτα απο την αλαζονια που με δικρινει οταν τα παρω στη κρανα.

Ξέρεις, κάποια παιδιά από εμάς, ψάχνουμε την παιδεία, την ενημέρωση και την ανθρώπινη επαφή, γιατί μας προβληματίζουν και έχουμε σκασίλα για το τι μας γίνεται!
    ναι το βλεπω οταν

θα πρεπει να κανεις αιτιση για να μηλισεις με καπιον να περασουν κ καμποσες ωρες μεχρι να απαντησει κ να εχει συμπληρωσει κ 50 μυν για να μπορεσεις να συνενοηθεις μαζι του οταν θες να τον ρωτησεις κ κατι που μπορει να μη δημοσιευεται ευκολα επιδη μπορει να μιλα για κατι προσωπικο

μεχρι να συνενοηθουμε καλα ξημερωματα.

θυμίζει κάποιον γνωστό μου παντογνώστη ξερόλα μέσω ίντερνετ πάντα, φυσικά
    εγω δε δηλωσα ποτε οτι γνωριζω τα παντα ειπα οτι γνωριζω μονο οτι εχω ζησει η οτι μπορω να υποθεσω οσο κ αν καπιοι πεδευονται να αλαξουν τα λογια μου αφου δε ξερουν πλεον τι να μου προσαψουν για να υποκρυψουν τις ρατσιστικες πεποιθησεις τους.

κ αν θυμαμαι καλα επιδη νομιζω ειχες πει οτι ασχολισαι με τη ψυχολογια πιο αστοχη τοποθετηση σχετικα με εμενα αμφιβαλω αν θα υπαρξει στο φορουμ.

Junior Member
    ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...

Δεν "ψάχνομαι" στο facebook, απλά κάνω ότι πιo φυσιολογικό, να πω ένα απλό "γειά τι κάνεις" σε κάποιον-κάποια που δεν ήμασταν απλοί γνωστοί, άλλα είχαμε κάνει αρκετή παρέα στο παρελθόν...
    Δεν ζητάω να γίνουμε "κολλητάρια" ούτε να γίνω ο νέος καλύτερος φίλος τους...
    Μάλλον σκέπτομαι αφελώς, ίσως είμαι "παλαιάς κοπής"...

Θ.

Senior Member
    ναι το βλεπω οταν

θα πρεπει να κανεις αιτιση για να μηλισεις με καπιον να περασουν κ καμποσες ωρες μεχρι να απαντησει κ να εχει συμπληρωσει κ 50 μυν για να μπορεσεις να συνενοηθεις μαζι του οταν θες να τον ρωτησεις κ κατι που μπορει να μη δημοσιευεται ευκολα επιδη μπορει να μιλα για κατι προσωπικο

μεχρι να συνενοηθουμε καλα ξημερωματα.
    Αλήθεια, σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιοι μπορεί πράγματι να θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλους, αλλά εσένα προσπαθούν να σε αποφύγουν;
    Ή δεν αντέχεις να το παραδεχτείς στον εαυτό σου;
    Από την άλλη, σκέφτηκες ποτέ ότι αν βελτιώσεις τον τρόπο που γράφεις, ώστε να σε καταλαβαίνουν αυτοί που μιλάνε ελληνικά, ίσως να είναι περισσότεροι και πιο αξιόλογοι αυτοί που θα μπουν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου; Η γλώσσα, ξέρεις, είναι ο βασικός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε σκεπτόμενα όντα.
    Μήπως τελικά δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, αλλά εσύ τους απωθείς;

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αλήθεια, σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιοι μπορεί πράγματι να θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλους, αλλά εσένα προσπαθούν να σε αποφύγουν;
    Ή δεν αντέχεις να το παραδεχτείς στον εαυτό σου;
    Από την άλλη, σκέφτηκες ποτέ ότι αν βελτιώσεις τον τρόπο που γράφεις, ώστε να σε καταλαβαίνουν αυτοί που μιλάνε ελληνικά, ίσως να είναι περισσότεροι και πιο αξιόλογοι αυτοί που θα μπουν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου; Η γλώσσα, ξέρεις, είναι ο βασικός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε σκεπτόμενα όντα.
    Μήπως τελικά δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, αλλά εσύ τους απωθείς;
    για μια ακομα φορα κατεριψες καθε ρεκορ ασχετων τοποθετησεων σχετικα με εμενα αφου δεν εχεις απολυτως καμια ιδεα ποσα κατεβατα πμ ειχα ανταλαξει οταν ειχα μπει στο φορουμ κ ποσες απαντησεις πηρα που κρατησα μεχρι κ σημειωσεις για αυτα που ακουσα που εχω ακομα στο τετραδιο μου

χωρις να βελτιωσω απολυτως μα απολυτως τιποτα

κ συ μεχρι να παρεις χαμπαρι καλυνηχτα.

Banned
    πριν απο το κουλ υφος μου παρατηρησε κ το υφος

κ αν ακομα αυτο σου κανει εντυπωση δεν εχει δει τιποτα απο την αλαζονια που με δικρινει οταν τα παρω στη κρανα.
    Δεν χρειάζεται να τα πάρεις στην κράνα για να είσαι αλαζόνας, αυτό το έχεις και χωρίς να σε νευριάσουν ...΄΄΄΄

Junior Member
    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Το thread κατάντησε αντιπαράθεση μεταξύ Αλέξανδρου και υπολοίπων...

Ας χαλαρώσουμε όλοι!!!

Banned
    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Ας χαλαρώσουμε όλοι!!!
    Καμία αντιπαράθεση δεν υπάρχει φίλε μου cygnus ( ελπίζω να μην δανείστηκες το όνομα από το saint Seyia )

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δεν χρειάζεται να τα πάρεις στην κράνα για να είσαι αλαζόνας, αυτό το έχεις και χωρίς να σε νευριάσουν ...΄΄΄΄
    ετσι κ αλλιως δε μπορεις να με ερμηνευσεις οτι κ να γραψεις αφου βλεπεις συνεχεια τα μισα απο οσα λεω. εκτος αν πας σε καμια χαρτοριχτρα κ βρεις ποια ειναι κ τα αλλα μισα.

Banned
    ετσι κ αλλιως δε μπορεις να με ερμηνευσεις οτι κ να γραψεις αφου βλεπεις συνεχεια τα μισα απο οσα λεω. εκτος αν πας σε καμια χαρτοριχτρα κ βρεις ποια ειναι κ τα αλλα μισα.
    Καταρχάς δεν υπάρχει κάτι για να δώσω ερμηνεία. Ούτε χαρτορίχτρα θέλω, ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω και καταλαβαίνω ακόμη περισσότερα από όσα νομίζεις......

Banned
    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Ας χαλαρώσουμε όλοι!!!
    την αντιπαραθεση τη προκαλουν οι αλλοι οταν μιλουν για ασχετα με το θρεντ θεματα που εχουν σχεση με ορθογραφιες ρατσισμους κλπκλπκλπ επιδη απλα δε βρικαν τιποτα αλλο να πουν.

πριν απο το κουλ υφος μου παρατηρησε κ το υφος το οποιο μου μιλανε

Με τι υφος σου μιλησανε δηλαδη?Ο ΒΟΟΜ εγραψε οτι δεν καταλαβε λεξη απο το ποστ σου,πραγμα που ισχυει.Σιγα το υφος.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast