Καλησπέρα σε όλους! Μου συμβαίνει ορισμένες φορές όταν πρέπει να πάω σε οικογενειακές, φιλικές συγκεντρώσεις, γενέθλια, γιορτές κλπ να παθαίνω κάτι σαν σύγχυση, ενώ μπορώ να πω ότι γενικά είμαι σε θέση να μιλώ με ανθρώπους, να επικοινωνώ ως ένα βαθμό και να χαίρομαι κάποιες φορές την κουβέντα, από μια στιγμή και μετά, δεν ξέρω... σαν να παθαίνω overdose, δηλαδή σαν να μην έχω αρκετή αντοχή για να ακούσω πολλές ιστορίες και κουβέντες ταυτόχρονα, να βλέπω πολλά πρόσωπα, κουράζομαι. Και βρίσκω την ηρεμία στο σπίτι συνήθως όταν επιστρέψω. Με ένα-δυο ανθρώπους μου είναι πολύ πιο εύκολο να συναναστρέφομαι κλπ, αλλά με πολύ κόσμο μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Και δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα άγχους, αλλά δεν αντέχω για πάρα πολύ τη βαβούρα και τη φασαρία, μου βγαίνει μια σύγχυση στο μυαλό. Κυρίως όταν αφορά συνομιλία με τους άλλους βέβαια. Γενικά έχω και τη δόση της κοινωνικής φοβίας μου, αν και ως ένα βαθμό την έχω αντιμετωπίσει πιστεύω.
Σας συμβαίνει και εσάς αυτό, σας κουράζουν τέτοιες καταστάσεις? πως το αντιμετωπίζετε?