Έχει ξεπεράσει κανείς τις κρίσεις και τα ψυχοσωματικά χωρίς φαρμακευτική αγωγή???? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 252
    Senior Member
    υπαρχει σε συνδυασμο αγωγησ κ ψυχοθεραπειας.. οκ. αμα τυχει μια σημαντικη απωλεια η κατι τρανταχτο ο καθενασ θα παθαινε σοκ εκτοσ αν ηταν βοδι.. κ κρισεισ να μην εχει κατι θα εχει..
    αλλα ετσι ξαφνικα μια μερα με λιγο ζορι να επιστρεψεισ στα κακα λιγο δυσκολο εωσ ακατορθωτο..
    αρκει για ολα αυτα τα χαρτια που εχουμε στα χερια μασ (φαρμακα -ψυχοθεραπεια) να τα παιξουμε καλα.. ενα λαθοσ φτανει να χασουμε τη παρτιδα..

Senior Member
    εξαρταται τι απαιτησεις εχεις απο τον εαυτο σου.εμενα προσωπικα δεν με πειραζει που το παθαινω αυτο οταν εχει γινει κατι κακο.το θεωρω αναμενομενο εφοσον εχω την ευαισθησια..ομως αν το ειχα συνεχομενα κ χωρις καποια αφορμη εκει δνε θα αντεχα πραγματικα.
    οταν συνερχομαι δεν εχω ουτε φοβιες ουτε τιποτα.απλα γενικα στη ζωη μου σαν ανθρωπος νιωθω ευαλωτη στις στενοχωριες.
    δεν τις μπορω κ δεν τις αντεχω.οκ αντιδρω ετσι.το εχω αποδεχτει.
    ο μηχανισμος αμυνας μου ετσι βγαινει.αλλαζει με συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια.
    αν θες ψαξε βρες εναν καλο συμπεριφοριστη.
    για να σου δωσει τεχνικες ανιτμετωπισης.εγω ξεκινησα αλλα το σταματησα επειδη δεν τον εβρισκα ποτε στο τηλ.
    οποτε θα ξαναξεκινησω με καποιον αλλον τον σεπτεμβρη..μαλλον..θα δω τι ορεξη θα μου σκασει να σου πω την αληθεια.
    αν σκεφτεις οτι το 99% της ζωης μου ειναι μια χαρα κ νορμαλ..δεν με πειραζει αυτο το 1% που κλαταρω..οκ
    επισης εχω την αισθηση οτι ειναι κ θεμα χαρακτηρα...δεν νομιζω οτι εμεις που πασχουμε απο αγχωδεις διαταραχες οτι θα απαλλαχτουμε 100% απο αυτες.το πιστευω αυτο που σου λεω.
    ναι θα εχουμε εξαρσεις κ υφεσεις..thats fuckin life...το εχω αποδεχτει.
    γυρω μου θεωρω πως υπαρχουν πολυ χειροτερα κ σοξαζω το θεο που σημερα ειμαι καλα κ αναπνεω απλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εξαρταται τι απαιτησεις εχεις απο τον εαυτο σου.εμενα προσωπικα δεν με πειραζει που το παθαινω αυτο οταν εχει γινει κατι κακο.το θεωρω αναμενομενο εφοσον εχω την ευαισθησια..ομως αν το ειχα συνεχομενα κ χωρις καποια αφορμη εκει δνε θα αντεχα πραγματικα.
    οταν συνερχομαι δεν εχω ουτε φοβιες ουτε τιποτα.απλα γενικα στη ζωη μου σαν ανθρωπος νιωθω ευαλωτη στις στενοχωριες.
    δεν τις μπορω κ δεν τις αντεχω.οκ αντιδρω ετσι.το εχω αποδεχτει.
    ο μηχανισμος αμυνας μου ετσι βγαινει.αλλαζει με συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια.
    αν θες ψαξε βρες εναν καλο συμπεριφοριστη.
    για να σου δωσει τεχνικες ανιτμετωπισης.εγω ξεκινησα αλλα το σταματησα επειδη δεν τον εβρισκα ποτε στο τηλ.
    οποτε θα ξαναξεκινησω με καποιον αλλον τον σεπτεμβρη..μαλλον..θα δω τι ορεξη θα μου σκασει να σου πω την αληθεια.
    αν σκεφτεις οτι το 99% της ζωης μου ειναι μια χαρα κ νορμαλ..δεν με πειραζει αυτο το 1% που κλαταρω..οκ
    επισης εχω την αισθηση οτι ειναι κ θεμα χαρακτηρα...δεν νομιζω οτι εμεις που πασχουμε απο αγχωδεις διαταραχες οτι θα απαλλαχτουμε 100% απο αυτες.το πιστευω αυτο που σου λεω.
    ναι θα εχουμε εξαρσεις κ υφεσεις..thats fuckin life...το εχω αποδεχτει.
    γυρω μου θεωρω πως υπαρχουν πολυ χειροτερα κ σοξαζω το θεο που σημερα ειμαι καλα κ αναπνεω απλα.
    !!!!
    ποσο δικιο εχεις!!!
    η αποδοχη ειναι το κεντρικο κλειδι!!!
    αυτο μου τη δινει... η ευαισθησια που πρεπει να ζουμε με αυτη!!!
    Ποσο θα θελα να ημουν χοντροπετση κ βοδι!!!! χαχαχαχααχ!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    !!!!
    ποσο δικιο εχεις!!!
    η αποδοχη ειναι το κεντρικο κλειδι!!!
    αυτο μου τη δινει... η ευαισθησια που πρεπει να ζουμε με αυτη!!!
    Ποσο θα θελα να ημουν χοντροπετση κ βοδι!!!! χαχαχαχααχ!!!
    κ εγω αυτο θα θελα.. κ γι αυτο δε το χω αποδεχτει ακομα.. αλλα τελοσ..δε θα με βαλει κατω..ετσι ειμαι κ σ οποιον αρεσω..για τουσ αλλουσ δε θα μπορεσω..
    γι αυτο ξεκινα να το δεχεσαι!!! τοτε κ μονο θα φυγει..

Senior Member
    αρα γυρναμε οτι μια ζωη κρισεις??????με υφεσεις και εξαρσεις?

Senior Member
    ναι ρε..κ οι κρισεις σου εσυ ο ιδιος εισαι...τοχεις σκεφτει ποτε αυτο?εχεις σκεφτει οτι αποτελεισαι ΚΑΙ απο τις κρισεις ?
    εκτος απο ολα τα αλλα?μολις τις αποδεχτεις κ τις σεβαστεις θα σταματησουν.θα εξασθενησουν.εχω πει πολλες φορες εδω οτι πρεπει να τις ακουμε κ οτι κατι θελουν να μας πουν.
    εγω πλεον ολο αυτο το εχω σν καμπανακι προς τον κινδυνο.
    το σεβομαι κ το βοηθαω.δεν το πολεμαω.εγω τουλαχιστον ετσι το εχω αντιμετωπισει.κ ναι ειμαι καλα.

Senior Member
    ναι ρε..κ οι κρισεις σου εσυ ο ιδιος εισαι...τοχεις σκεφτει ποτε αυτο?εχεις σκεφτει οτι αποτελεισαι ΚΑΙ απο τις κρισεις ?
    εκτος απο ολα τα αλλα?μολις τις αποδεχτεις κ τις σεβαστεις θα σταματησουν.θα εξασθενησουν.εχω πει πολλες φορες εδω οτι πρεπει να τις ακουμε κ οτι κατι θελουν να μας πουν.
    εγω πλεον ολο αυτο το εχω σν καμπανακι προς τον κινδυνο.
    το σεβομαι κ το βοηθαω.δεν το πολεμαω.εγω τουλαχιστον ετσι το εχω αντιμετωπισει.κ ναι ειμαι καλα.
    Οταν υπαρχη λογος ναι το καταλαβαινω!αλλα σε ενα καφε μια βολτα σε ενα κλαμπ οχι δεν το δεχομαι και δεν θα το δεχτω ποτε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos27 View Post
    Οταν υπαρχη λογος ναι το καταλαβαινω!αλλα σε ενα καφε μια βολτα σε ενα κλαμπ οχι δεν το δεχομαι και δεν θα το δεχτω ποτε!
    μα αυτο ειναι αφορμη κ ξεσπαει ετσι.. κατι σε ενοχλει..αυτο θελει να σ πει η μπουμ..

Senior Member
    οσο δεν το δεχεσαι τοσο θα σου βγαινει στην καφετερια.πρεπει να μαθεις να το διαχειριζεσαι.αυτο βγαινει οταν εχει χωρο.
    οταν του δινεις χωρο.
    παραδειγμα..σε εναν πολεμο δεν πασχει κανεις απο καταθλιψη κ κρισεις πανικου.μολις τελειωσει ο πολεμος τοτε ολα τα ψυχολογικα προβληματα βγαινουν αμεσως.
    γιατι?γιατι πολυ απλα τοτε εχουν βριε χωρο.οταν πολεμας για να ζησεις δεν χωρανε ασχημα συναισθηματα.απλα προσπαθεις να επιβιωσεις.ο οργανισμος δουλευει στο φουλ.
    οταν ηρεμεις ..τοτε ερχονται τα κακα ολα.
    επισης να θυμασαι κ κατι αλλο "αν δεν ριξει καταιγιδα , δεν μεγαλωνει το δεντρο.."
    οι κρισεις σου θα σε κανουν πιο ωριμο αργοτερα.θα ευγνωμονεις αυτο που σου εχει συμβει.θα μαθεις τι σε πιεζει κ τι οχι.θα μαθεις να βαζεις ορια..
    παρε το βιβλιο "σας ευχαριστω κρισεις πανικου"
    κ επισης να θυμασαι οτι "δεν ειναι τα πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε ασχημα αλλα οι σκεψη μας γι αυτα τα πραγματα"
    οταν πηγα πρωτη φορα στον ψυχοθεραπευτη του μιλαγα για ενα τερας...σιγα σιγα εμαθα οτι αυτο το τερας ημουν εγω η ιδια..εκατσα κατω.εβαλα τον κωλο μου κ με ακουσα..
    οταν αρχισα να ακουω εμενα πρωτα τοτε αρχισαν να εξασθενει κ το τερας.
    δνε εχουμε καταλαβει εμεις οι ανθρωποι οτι ολα ερχονται για καποιο λογο.οτι το μυαλο μας ειναι μια μηχανη κ οταν ζοριστει τοτε βγαζει προβληματα..κ ομως συνεχιζουμε να την πιεζουμε την μηχανη..
    κ δεν πιανουμε το νοημα..τι θελει να μας πει το μυαλο μας...μας δινει σημαδια κ μεις εξακολουθουμε να το πολεμαμε.
    ολα αυτα ομως μονο με ψυχαναλυση ψυχοδυναμικη μπορουμε να τα κατορθωσουμε...

Senior Member
    οσο δεν το δεχεσαι τοσο θα σου βγαινει στην καφετερια.πρεπει να μαθεις να το διαχειριζεσαι.αυτο βγαινει οταν εχει χωρο.
    οταν του δινεις χωρο.
    παραδειγμα..σε εναν πολεμο δεν πασχει κανεις απο καταθλιψη κ κρισεις πανικου.μολις τελειωσει ο πολεμος τοτε ολα τα ψυχολογικα προβληματα βγαινουν αμεσως.
    γιατι?γιατι πολυ απλα τοτε εχουν βριε χωρο.οταν πολεμας για να ζησεις δεν χωρανε ασχημα συναισθηματα.απλα προσπαθεις να επιβιωσεις.ο οργανισμος δουλευει στο φουλ.
    οταν ηρεμεις ..τοτε ερχονται τα κακα ολα.
    επισης να θυμασαι κ κατι αλλο "αν δεν ριξει καταιγιδα , δεν μεγαλωνει το δεντρο.."
    οι κρισεις σου θα σε κανουν πιο ωριμο αργοτερα.θα ευγνωμονεις αυτο που σου εχει συμβει.θα μαθεις τι σε πιεζει κ τι οχι.θα μαθεις να βαζεις ορια..
    παρε το βιβλιο "σας ευχαριστω κρισεις πανικου"
    κ επισης να θυμασαι οτι "δεν ειναι τα πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε ασχημα αλλα οι σκεψη μας γι αυτα τα πραγματα"
    οταν πηγα πρωτη φορα στον ψυχοθεραπευτη του μιλαγα για ενα τερας...σιγα σιγα εμαθα οτι αυτο το τερας ημουν εγω η ιδια..εκατσα κατω.εβαλα τον κωλο μου κ με ακουσα..
    οταν αρχισα να ακουω εμενα πρωτα τοτε αρχισαν να εξασθενει κ το τερας.
    δνε εχουμε καταλαβει εμεις οι ανθρωποι οτι ολα ερχονται για καποιο λογο.οτι το μυαλο μας ειναι μια μηχανη κ οταν ζοριστει τοτε βγαζει προβληματα..κ ομως συνεχιζουμε να την πιεζουμε την μηχανη..
    κ δεν πιανουμε το νοημα..τι θελει να μας πει το μυαλο μας...μας δινει σημαδια κ μεις εξακολουθουμε να το πολεμαμε.
    ολα αυτα ομως μονο με ψυχαναλυση ψυχοδυναμικη μπορουμε να τα κατορθωσουμε...
    μα να θες ομως να πας για καφε?και να σε πιανει δν ειναι παραλογο?αλλο να πρεπει να πας ταξιδι και να λες που να παω και αλλο να θες να πας καπου και να βγαινει....δηλαδη αν με πιεσουν να παω ενα ταξιδι σιγουρα θα κανω κριση αλλα θα ειναι λογικο γτ δν ηθελα....αλλα αν μου πω παμε για ενα καφε και με πιασει δεν ειναι λιγο παραλογο?

Senior Member
    πολυ δυσπνοια σημερα.....μου βρηκαν ακροαστηκα λετε να ευθυνετε?

Senior Member
    ε φυσικα κ τα ακροαστκα κανουν δυσπνοια..λογικα σου εγραψαν αντιβιωση.
    επισης οταν εχουμε στρες το ανοσοποιητικο μας πεφτει κ παθαινουμε διαφορα.
    γι αυτο..cool...αναπνοες σωστες οπως σου εχω πει.κ στανταρ αντιβιωση.τα ακροαστικα δεν τα αφηνεις στην τυχη τους.
    οκ?

Senior Member
    ε φυσικα κ τα ακροαστκα κανουν δυσπνοια..λογικα σου εγραψαν αντιβιωση.
    επισης οταν εχουμε στρες το ανοσοποιητικο μας πεφτει κ παθαινουμε διαφορα.
    γι αυτο..cool...αναπνοες σωστες οπως σου εχω πει.κ στανταρ αντιβιωση.τα ακροαστικα δεν τα αφηνεις στην τυχη τους.
    οκ?
    BOOM ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου!εχθες ειχα δυσπνοια ολοι μερα !!!!!πηγα στο γιατρο το φιλο που ειναι καρδιολογος και τον υπερ εκτιμω και του ζητησα να με ακουσει αν κ δν εχω πυρετο κτλπ και μου λεει εχεις ακροαστηκα και με ρωταει βγαζεις φλεματα λεω πρασινα....μου λεει αντιβιοση!αλλα εχθες το βραδυ απο την δυσπνοια τα επεξα ετοιμος για επειγοντα αλλα πηρα 1 αταραξ μου εφερε υπνηλια και κοιμηθηκα γτ δν θα την παλευα...δν φοβομουν και δεν ειχα κριση αλλα δυσπνοια επιπονη και φυσικα και σημερα το ιδιο....ξεκινησα αντιβιωση και αποχρεμπτικο....για να δουμε σημερα πως θα παει....

Senior Member
    ωραια.! χαιρομαι...θα δεις οτι θα περασει η δυσπνοια σιγα σιγα με την αντιβιωση.

Senior Member
    ωραια.! χαιρομαι...θα δεις οτι θα περασει η δυσπνοια σιγα σιγα με την αντιβιωση.
    μακαρι να φταιει αυτο.....και να μην ειναι παλι του αγχους μλκιες γτ δν θα την παλεψω.....

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast