'Ολοι παντρεύονται. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    ότι είναι πρεπει να γίνει σύντομα γιατί έγινα 40 χρονών
    Τελικά τί έκανες Ολγα,επί τω εργω....γνώρισες τα παιδιά που σου προξενεύει η μαριπόζα;
    Ηρθατε τουλάχιστον σε επικοινωνία;
    Πες μας να ξέρουμε Ολγα.

Senior Member
    Oλγα , μην απαντησης στο δουλεμα , εξυπνη εισαι .

Senior Member
    Θα παρακαλούσα τους συμμετέχοντες να μην βγάζουν πορίσματα αν τα μηνύματά μας είναι ειρωνικά ή όχι όπως και εμείς δεν κάνουμε αναλόγως σε δικά τους μηνύματα.
    Ο καθένας γράφει για τον εαυτό του χωρίς να σαμποτάρει την συμμετοχή των υπόλοιπων συμμετεχόντων!

Ελπίζω σε αυτό να συμφωνεί και η διαχείριση του φόρουμ!

Senior Member
    Δεν αξιζει ......................................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Σιγα ρε Κλουνει :P

Toych the sky , προφανως δεν εχουμε τα ιδια γουστα .....

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    MAriposa7 και Αναζήτηση μιας και είστε μορφωμένα κορίτσια και όχι από πλευράς πτυχίων μόνο δεν κάνετε κάνενα σεμινάριο και στην μάνα μου,η οποία θεωρεί ότι κοινωνική καταξίωση είναι γάμος τα παιδιά και ο γαμπρος να έχει πτυχίο πανεπιστημίου-όλα τα υπόλοιπα απορρίπτονται.

Μία μερα της λέω για να παντρευτώ θέλω κάποιος να μου αρέσει....
    και ποιά πιστεύετε ότι ήταν η απάντηση;
    -α θέλεις και να σου αρέσει,πολλά ζητάς.!

Αλλά είπαμε το kerasi τον έχω σημαία-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΧΑΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΧΑΡΙΖΩ χαχαχαχαχαχαχαχα <3 <3
    Όχι μόνο πούλα τρέλα, αλλά παίξτο κ χαζή. Κάνε διάλογο τύπου:
    ΕΣΥ: Μαμά με αγαπάς, έτσι δεν είναι?
    ΕΚΕΙΝΗ: Φυσικά.
    ΕΣΥ: Οπότε αφού με αγαπάς, τους ανθρώπους που αγαπάμε θέλουμε να τους βλέπουμε ευτυχισμένους κ όχι δυστυχισμένους, έτσι δεν είναι?
    ΕΚΕΙΝΗ: Έτσι είναι.
    ΕΣΥ: Εγώ όμως αν παντρευόμουν κάποιον που δεν μου άρεσε, που δεν ήταν κατάλληλος για εμένα κ η συμπεριφορά του δεν ήταν κ πολύ σωστή απέναντί μου, θα γινόταν η ζωή μου χάλι μαύρο, θα ήθελες να με δεις να υποφέρω εγκλωβισμένη σε έναν τέτοιο γάμο?
    ΕΚΕΙΝΗ:..............?

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ακολουθούν κοινωνικές συμβάσεις χωρίς να είναι σε θέση να τις ερμηνεύσουν κ να τις εξορθολογίσουν. Η μαμά σου δεν είναι η μόνη, κ πολλές νεότερές της τραβάνε τέτοια ζόρια.......

Banned
    Quote Originally Posted by Αναζητηση View Post
    Ο θεσμός του γάμου λειτουργεί ακόμα σαν κοινωνική καταξίωαη σε όλες τις τάξεις της κοινωνίας. Ασχετα τι συμβαίνει στο σπίτι, ανάμεσα στο ζευγάρι, στην οικογένεια, με το γάμο γίνεσαι αποδεκτός και τυπικά εξασφαλίζεις την αυτοεικόνα σου... στους άλλους και στον εαυτό σου. Αλλιώς, αισθάνεσαι και σε βλέπουν αποτυχημένο, "περιθωριακό".

Στα σάιτ γνωριμιών πολλά, πάρα πολλά μέλη, είναι παντρεμένοι, που είτε από πλήξη ή αναζήτηση φυγής, μπαίνουν για φαντασιακό και περιστασιακό σεξ και μόνο -ή να επιβεβαιωθούν.

Προσωπικά, θα ήθελα να έχω μια σχέση ουσίας, χωρίς γάμο και συγκατοίκηση σε μόνιμη βάση, αλλά δυστυχώς δεν έχει πέραση αυτό το μοντελάκι :-)

Ολγα, χαλάρωσε και μην το κυνηγάς, για να έρθει από μόνο του!
    Κ κάπου εδώ τίθεται το ζήτημα του πόσο μπορεί να σου κοστίσει από τη ζωή σου να υπηρετείς μια εικόνα αντί τον εαυτό σου. Πολύς κόσμος έχει πέσει στην παγίδα της κατασκευής μιας κοινωνικά αποδεκτής εικόνας, η οποία εξυπηρετεί ταυτόχρονα κ τη δικιά τους αυτοεκτίμηση, αφού οι ενέργειές τους "εγκρίνονται" από το κοινωνικό σύνολο. Με άλλα λόγια, το πώς βλέπουν οι ίδιοι τον εαυτό τους εξαρτάται από την άποψη των άλλων για αυτούς, δηλ. πρόκειται για ετεροκαθορισμό, αντί για αυτοκαθορισμό, μια κατάσταση στην οποία το άτομο είναι σε θέση να γνωρίζει το ίδιο την αξία κ τις δυνατότητές του καθώς κ τί ταιριάζει στο χαρακτήρα κ την κοσμοθεωρία του, η αυτοπεποίθησή του προέρχεται από την πίστη στον εαυτό του κ τις επιλογές του κ αυτή η αυτοπεποίθηση κάποιες φορές "επιβάλλεται" κ στον περίγυρο, αφού όσοι συναναστρέφονται με εμάς εισπράττουν ό,τι εκπέμπουμε ως προσωπικότητες: Αν βγάλεις προς τα έξω μιζέρια, οι άλλοι θα σε ακυρώσουν, αν βγάλεις ότι "αυτή/ός είμαι κ σε όποιον αρέσω, εγώ νοιώθω καλά με τον εαυτό μου κ έτσι όπως έχω οργανώσει τη ζωή μου είμαι πλήρης χωρίς να βλάπτω κανέναν" οι άλλοι, αν όχι να ασπαστούν τις απόψεις κ την πορεία σου, τουλάχιστον όμως θα σε σεβαστούν.

Κ επίσης θεωρώ σημαντικό το διαχωρισμό μεταξύ ουσίας κ επιφάνειας. Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από το πρώτο. Κ δεν είναι μόνο ο γάμος σε αυτή τη ζωή είναι τα πάντα: Από μόνα τους δε λένε τίποτα. Βλέπεις αστραφτερούς κ τέλειους γάμους απ'έξω κ καλύτερα να μην δεις ποτέ τί υπάρχει μέσα στο "τέλειο" ζευγάρι που κάνει την "τέλεια" γκλαμουράτη ζωή. Απλά πιστεύω πως ο πυρήνας του θέματος εντοπίζεται στον τρόπο κ τους λόγους για τους οποίους κάνει κάποιος κάτι, γιατί κ δρόμος προς την κόλαση σπαρμένος με καλές προθέσεις είναι. Κανείς δεν έγινε πραγματικά ευτυχισμένος κ κανείς δεν κατόρθωσε την εσωτερική του ολοκλήρωση μόνο κ μόνο επειδή έβαλε βέρα, επειδή έχει κότερο 80 μέτρα κ λογαριασμούς στο Άμστερνταμ κ στην Ελβετία, επειδή είναι η κουκλάρα/ο παίδαρος κλπ κλπ. Τα πάντα, το αν θα σου προσφέρουν την ευτυχία ή τη δυστυχία εξαρτάται από το πώς θα τα χειριστείς. Υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμοι γιατί διάλεξαν ο ένας τον άλλο για σύντροφό του/της για την υπόλοιπη ζωή τους κ υπάρχουν κ αρρωστημένοι γάμοι γιατί κάποιοι παντρεύτηκαν απλά για να παντρευτούν. Υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι με μεγάλη οικονομική άνεση, επειδή κάνανε πράγματα που τους γεμίζανε (πχ ταξίδια) ή είχαν τα μέσα να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά κ φιλοδοξία τους (πχ να στήσουν την εταιρία στον κλάδο που τους ενδιαφέρει) κ υπάρχουν κ δυστυχισμένοι πλούσιοι (άσχετα να ποζάρουν με το χαμόγελο της colgate) που το μόνο που τους προσέφερε η οικονομική τους άνεση είναι αυλοκόλακες, σχέσεις της πλάκας, ξέφρενα ανούσια πάρτυ όπου όλα είναι φίρμες κ άπειρη κόκα. Την εμφάνιση επίσης αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θες, αν τη χρησιμοποιήσεις λάθος μπορεί κ να καταντήσεις Αλεξανδράτου.

Κ για να κάνω όλα αυτά 1 σούμα, νομίζω ότι οι επιταγές της κοινωνίας μπορεί να γίνουν η χειρότερη παγίδα (γλιστράς μέσα χωρίς να το καταλάβεις γιατί το ότι ο γάμος, η ωραία εμφάνιση κλπ κλπ θεωρούνται αυτονόητα ότι επικροτούνται) κ καταλήγουν αυτοσκοπός καταστρέφοντας ανθρώπους που μένουν στην επιφάνεια αντί στην ουσία κ ετεροκαθορίζονται βάσει της "αξιολόγησης" τρίτων για αυτούς αντί να αυτοκαθορίζονται με βάση το τί θέλουν εκείνοι στη ζωή τους. Σόρυ αν έτσι όπως τα έγραψα βγήκε λίγο μπάχαλο.

Senior Member
    τα παιδακια τα ρωτησες αν θελουνε ναρθουνε σε αυτο τον κωλότοπο που ζείς?

[QUOTE=Macgyver;494867]
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Υπαρχουν και αυτα αλλα ειναι σπανια,η μεση γυναικα δεν ειναι ακριβως σαν την Κατερινα Λεχου στα 45.

Σιγα την Λεχου , σπασμενη ειναι ..........
    Για την ηλικια της καλη ειναι ρε.

Και εγω στο ραφι ειμαι , αλλα ειναι ωραια , τουλαχιστον δεν εχω χασει και την λιγη αξιοπρεπεια μου , εχεις σκεφτει ποτε οτι στο ραφι μενουν καλα ατομα ?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μπορεις να πας σε ενα γραφειο συνοικεσιων ολγα.

Senior Member
    Λιλιουμ , καλη ιδεα , δεν ειμαι υπερ των ιντερνετικων σχεσεων , αλλα αν ακουσεις την εκπομπη του Παππας συνοικεσια , τα περιουσιακα στοιχεια των υποψηφιων , υπερτερουν κ αυτα των κατοικων του Μονακο !!!! συν εμφανιση ωραιοτατη , δισεκατομυριουχοι , κ αναρωτιεσαι γιατι αυτοι οι ανθρωποι ειναι μονοι τους , θαπρεπε να τους κυνηγανε με το τουφεκι !!
    Παραυτα , μια δοκιμη , δεν βλαπτει . Θα την κανει ομως ? Ολγα , καλα σου λεει η λιλ , δοκιμασε , τι εχεις να χασεις ? ( 100 ευρω )

Ρε παιδια , μπας και πρεπει ναρχισω να σκεφτομαι σοβαρα τον γαμο ? .........μπααααααααααα

Senior Member
    [QUOTE=Αλαφροίσκιωτος;494971]
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post

Για την ηλικια της καλη ειναι ρε.

Εγω ειμαι φαν της Αννιτας Ναθαναηλ , μακραν , κριμα που παντρευτηκε .

Member
    Οποια γυναικα θελει να παντρευτει παντρευεται. Οποια ο ενας της βρωμαει ο αλλος της ξινιζει δεν παντρευεται γιατι ποτε δεν ηθελε πραγματικα να παντρευτει. Ο γαμος ειναι συμβιβασμος

Senior Member
    ολγακι θα κανουμε παρεα ενα club ανυπαντρων γυναικων που θα παρει τα ραφια ολου του σουπερμαρκετ!!!! μη μου αγχωνεσαι!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast