Results 31 to 45 of 49
Thread: 'Ολοι παντρεύονται.
-
28-07-2014, 17:11 #31
- 28-07-2014, 17:17 #32
Oλγα , μην απαντησης στο δουλεμα , εξυπνη εισαι .
28-07-2014, 17:22 #33
Θα παρακαλούσα τους συμμετέχοντες να μην βγάζουν πορίσματα αν τα μηνύματά μας είναι ειρωνικά ή όχι όπως και εμείς δεν κάνουμε αναλόγως σε δικά τους μηνύματα.
Ο καθένας γράφει για τον εαυτό του χωρίς να σαμποτάρει την συμμετοχή των υπόλοιπων συμμετεχόντων!
Ελπίζω σε αυτό να συμφωνεί και η διαχείριση του φόρουμ!
28-07-2014, 17:32 #34
Δεν αξιζει ......................................
28-07-2014, 17:35 #35
29-07-2014, 01:21 #36
- still searching for the right place.....
Όχι μόνο πούλα τρέλα, αλλά παίξτο κ χαζή. Κάνε διάλογο τύπου:
ΕΣΥ: Μαμά με αγαπάς, έτσι δεν είναι?
ΕΚΕΙΝΗ: Φυσικά.
ΕΣΥ: Οπότε αφού με αγαπάς, τους ανθρώπους που αγαπάμε θέλουμε να τους βλέπουμε ευτυχισμένους κ όχι δυστυχισμένους, έτσι δεν είναι?
ΕΚΕΙΝΗ: Έτσι είναι.
ΕΣΥ: Εγώ όμως αν παντρευόμουν κάποιον που δεν μου άρεσε, που δεν ήταν κατάλληλος για εμένα κ η συμπεριφορά του δεν ήταν κ πολύ σωστή απέναντί μου, θα γινόταν η ζωή μου χάλι μαύρο, θα ήθελες να με δεις να υποφέρω εγκλωβισμένη σε έναν τέτοιο γάμο?
ΕΚΕΙΝΗ:..............?
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ακολουθούν κοινωνικές συμβάσεις χωρίς να είναι σε θέση να τις ερμηνεύσουν κ να τις εξορθολογίσουν. Η μαμά σου δεν είναι η μόνη, κ πολλές νεότερές της τραβάνε τέτοια ζόρια.......
29-07-2014, 01:53 #37
- still searching for the right place.....
Κ κάπου εδώ τίθεται το ζήτημα του πόσο μπορεί να σου κοστίσει από τη ζωή σου να υπηρετείς μια εικόνα αντί τον εαυτό σου. Πολύς κόσμος έχει πέσει στην παγίδα της κατασκευής μιας κοινωνικά αποδεκτής εικόνας, η οποία εξυπηρετεί ταυτόχρονα κ τη δικιά τους αυτοεκτίμηση, αφού οι ενέργειές τους "εγκρίνονται" από το κοινωνικό σύνολο. Με άλλα λόγια, το πώς βλέπουν οι ίδιοι τον εαυτό τους εξαρτάται από την άποψη των άλλων για αυτούς, δηλ. πρόκειται για ετεροκαθορισμό, αντί για αυτοκαθορισμό, μια κατάσταση στην οποία το άτομο είναι σε θέση να γνωρίζει το ίδιο την αξία κ τις δυνατότητές του καθώς κ τί ταιριάζει στο χαρακτήρα κ την κοσμοθεωρία του, η αυτοπεποίθησή του προέρχεται από την πίστη στον εαυτό του κ τις επιλογές του κ αυτή η αυτοπεποίθηση κάποιες φορές "επιβάλλεται" κ στον περίγυρο, αφού όσοι συναναστρέφονται με εμάς εισπράττουν ό,τι εκπέμπουμε ως προσωπικότητες: Αν βγάλεις προς τα έξω μιζέρια, οι άλλοι θα σε ακυρώσουν, αν βγάλεις ότι "αυτή/ός είμαι κ σε όποιον αρέσω, εγώ νοιώθω καλά με τον εαυτό μου κ έτσι όπως έχω οργανώσει τη ζωή μου είμαι πλήρης χωρίς να βλάπτω κανέναν" οι άλλοι, αν όχι να ασπαστούν τις απόψεις κ την πορεία σου, τουλάχιστον όμως θα σε σεβαστούν.
Κ επίσης θεωρώ σημαντικό το διαχωρισμό μεταξύ ουσίας κ επιφάνειας. Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από το πρώτο. Κ δεν είναι μόνο ο γάμος σε αυτή τη ζωή είναι τα πάντα: Από μόνα τους δε λένε τίποτα. Βλέπεις αστραφτερούς κ τέλειους γάμους απ'έξω κ καλύτερα να μην δεις ποτέ τί υπάρχει μέσα στο "τέλειο" ζευγάρι που κάνει την "τέλεια" γκλαμουράτη ζωή. Απλά πιστεύω πως ο πυρήνας του θέματος εντοπίζεται στον τρόπο κ τους λόγους για τους οποίους κάνει κάποιος κάτι, γιατί κ δρόμος προς την κόλαση σπαρμένος με καλές προθέσεις είναι. Κανείς δεν έγινε πραγματικά ευτυχισμένος κ κανείς δεν κατόρθωσε την εσωτερική του ολοκλήρωση μόνο κ μόνο επειδή έβαλε βέρα, επειδή έχει κότερο 80 μέτρα κ λογαριασμούς στο Άμστερνταμ κ στην Ελβετία, επειδή είναι η κουκλάρα/ο παίδαρος κλπ κλπ. Τα πάντα, το αν θα σου προσφέρουν την ευτυχία ή τη δυστυχία εξαρτάται από το πώς θα τα χειριστείς. Υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμοι γιατί διάλεξαν ο ένας τον άλλο για σύντροφό του/της για την υπόλοιπη ζωή τους κ υπάρχουν κ αρρωστημένοι γάμοι γιατί κάποιοι παντρεύτηκαν απλά για να παντρευτούν. Υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι με μεγάλη οικονομική άνεση, επειδή κάνανε πράγματα που τους γεμίζανε (πχ ταξίδια) ή είχαν τα μέσα να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά κ φιλοδοξία τους (πχ να στήσουν την εταιρία στον κλάδο που τους ενδιαφέρει) κ υπάρχουν κ δυστυχισμένοι πλούσιοι (άσχετα να ποζάρουν με το χαμόγελο της colgate) που το μόνο που τους προσέφερε η οικονομική τους άνεση είναι αυλοκόλακες, σχέσεις της πλάκας, ξέφρενα ανούσια πάρτυ όπου όλα είναι φίρμες κ άπειρη κόκα. Την εμφάνιση επίσης αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θες, αν τη χρησιμοποιήσεις λάθος μπορεί κ να καταντήσεις Αλεξανδράτου.
Κ για να κάνω όλα αυτά 1 σούμα, νομίζω ότι οι επιταγές της κοινωνίας μπορεί να γίνουν η χειρότερη παγίδα (γλιστράς μέσα χωρίς να το καταλάβεις γιατί το ότι ο γάμος, η ωραία εμφάνιση κλπ κλπ θεωρούνται αυτονόητα ότι επικροτούνται) κ καταλήγουν αυτοσκοπός καταστρέφοντας ανθρώπους που μένουν στην επιφάνεια αντί στην ουσία κ ετεροκαθορίζονται βάσει της "αξιολόγησης" τρίτων για αυτούς αντί να αυτοκαθορίζονται με βάση το τί θέλουν εκείνοι στη ζωή τους. Σόρυ αν έτσι όπως τα έγραψα βγήκε λίγο μπάχαλο.
29-07-2014, 02:55 #38
τα παιδακια τα ρωτησες αν θελουνε ναρθουνε σε αυτο τον κωλότοπο που ζείς?
29-07-2014, 12:56 #39
30-07-2014, 00:51 #40
Και εγω στο ραφι ειμαι , αλλα ειναι ωραια , τουλαχιστον δεν εχω χασει και την λιγη αξιοπρεπεια μου , εχεις σκεφτει ποτε οτι στο ραφι μενουν καλα ατομα ?
30-07-2014, 14:37 #41
- In this old house where every door is open
μπορεις να πας σε ενα γραφειο συνοικεσιων ολγα.
30-07-2014, 20:06 #42
Λιλιουμ , καλη ιδεα , δεν ειμαι υπερ των ιντερνετικων σχεσεων , αλλα αν ακουσεις την εκπομπη του Παππας συνοικεσια , τα περιουσιακα στοιχεια των υποψηφιων , υπερτερουν κ αυτα των κατοικων του Μονακο !!!! συν εμφανιση ωραιοτατη , δισεκατομυριουχοι , κ αναρωτιεσαι γιατι αυτοι οι ανθρωποι ειναι μονοι τους , θαπρεπε να τους κυνηγανε με το τουφεκι !!
Παραυτα , μια δοκιμη , δεν βλαπτει . Θα την κανει ομως ? Ολγα , καλα σου λεει η λιλ , δοκιμασε , τι εχεις να χασεις ? ( 100 ευρω )
Ρε παιδια , μπας και πρεπει ναρχισω να σκεφτομαι σοβαρα τον γαμο ? .........μπααααααααααα
30-07-2014, 20:09 #43
05-08-2014, 00:55 #44
Οποια γυναικα θελει να παντρευτει παντρευεται. Οποια ο ενας της βρωμαει ο αλλος της ξινιζει δεν παντρευεται γιατι ποτε δεν ηθελε πραγματικα να παντρευτει. Ο γαμος ειναι συμβιβασμος
05-08-2014, 10:34 #45
ολγακι θα κανουμε παρεα ενα club ανυπαντρων γυναικων που θα παρει τα ραφια ολου του σουπερμαρκετ!!!! μη μου αγχωνεσαι!!!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!