aporia gia agxwdeis diataraxes
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

aporia gia agxwdeis diataraxes

gt pisteuete ena atomo mporei na parousiasei mia agxwdh diataraxh kata tin gnwmi sas? kai pws xtizete olo to agxos gia na ginei toso entono kai mi antimetwpisimo?
    παντα μετα την βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο!

Junior Member
    Ειναι καποιο προβλημα που μαλλον υπαρχει δυσκολια να το φτιαξουν. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πατησεις ανανεωση στο browser (F5) στην σελιδα που θες. Βασικα σχεδον σε οποιοδηποτε σημειο του φορουμ εισαι , εισαι αναγκασμενος πλεον να πατας ανανεωση.

a+b Δες το σαν ενα δοχειο. Σε καθε ανθρωπο υπαρχει αυτο το "δοχειο" οπου γεμιζει σιγα σιγα με αγχος, στεναχωρια και φοβιες. Η διαφορα ειναι πως σε καθε ανθρωπο το δοχειο αυτο μπορει να ειναι μεγαλητερο απο καποιον σαν και εμας. Απο μικρο παιδι αυτο το δοχειο αρχιζει και γεμιζει και οταν πλεον ξεχιλισει παθαινουμε αυτα που παθαινουμε.
    Αυτη βεβαια ειναι μια απλη εξηγηση αλλα υπαρχει και μια πιο επιστημονικη.
    Οι φοβιες το αγχος και η στεναχωρια κατα καποιον τροπο αλλαζει τον τροπο σκεψης σου. Γινεσαι πιο ωριμος, καταλαβαινεις τα πραγματα γυρω σου πως λειτουργουνε πολυ καλλιτερα, αποκτας μεγαλητερη συνειδηση αλλα επειδη το μυαλο εχει συνηθησει να εκπεμπει σε χαμηλες συχνοτητες οταν πλεον η συνειδηση σου μεγαλωνει το μυαλο αρχιζει να εκπεμπει σε υψηλοτερες συχνοτητες. Γι αυτο και ατομα που κανουν χρηση καναβης εχουν αυξημενα συμπτωματα διαταραχης αγχους διοτι η καναβη ειναι ενα ψυχεδελικο ναρκωτικο και αυξανει την συνειδηση σου. Το προβλημα ειναι πως το σωμα σου συνεχιζει να εκπεμει σε χαμηλες συχνοτητες οποτε και υπαρχει αυτη η διαφορα μεταξυ συχνοτητων και αυτο εμφανιζεται στο σωμα σου σαν συμπτωμα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος για την δευτερη εκδοχη αλλα αμα το σκεφτεις λιγο υπαρχει μια πιθανοτητα διοτι το μυαλο και το σωμα οντως εκπεμπουν συχνοτητες. Το εχω ψαξει. Μερικοι λενε πως μερικες φορες οι συχνοτητες ειναι τοσο δυνατες οπου εξηγουνε επιστημονικα αυτο που λεμε εμεις "ματιασμα". Τουλαχιστον εχεις μια εικονα γιατι καποιος μπορει να το αναπτυξει. Ελπιζω να βοηθησα.
    You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Senior Member
    euxaristw polu spuro
    παντα μετα την βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο!

Junior Member
    Is some problem that there seems to be hard to fix. What we can do is to press refresh your browser (F5) the page you want. Actually almost anywhere in the forum you are, you're no longer forced to potato renewal.

------------------------------
    selftestengine selftestengine
    motorcycle jackets motorcycle jackets
    motorcycle jackets for women motorcycle jackets for women
    microsoft training microsoft training

Junior Member
    [QUOTE=alicenancy;463416]Is some problem that there seems to be hard to fix. What we can do is to press refresh your browser (F5) the page you want. Actually almost anywhere in the forum you are, you're no longer forced to potato renewal.

------------------------------
    http://www.pass-4sure.net/exam/642-035.html
    http://www.comptia.org/
    http://web.mit.edu/
    http://en.wikipedia.org/wiki/CompTIA

Senior Member
    Πιστευω λογο της υπερβολικης πιεσης που ισως να δεχεται καθημερινα,αλλες φορες λογο της ανασφαλιας καποιου ατομου,ισως να γινεται πιο εντονο επειδη δεν κανει κατι το ατομο απο την αρχη και το αφηνει και αυτο μεγαλωνει

Senior Member
    συμφωνα απολυτα
    και σε καμια περιπτωση δν παιζουν βιολογικοι παραγοντες ρολο

Senior Member
    Ισχυει
    το περιβαλλον παιζει ρολο

Junior Member
    καλησπερα..εδω κι ενα μηνα παιρνω αγωγη για κρισεις πανικου ..ζαναξ και σεροπραμ.. στην αρχη ημουν πολυ καλυτερα ομως εμαθα οτι αρρωστησε ενας πολυ στενος συγγενης μου κι απο τοτε παλευω καθε μερα να μην μου εκδηλωθει..το συναισθημα ομως ειναι αφορητο. οταν ξεκιναει αισθανομαι ξαφνικα μια απεραντη θλιψη βαθια χωρις πατο και ποναει τοσο πολυ που φοβαμαι τι θα ημουν ικανη να κανω αν ποναγα ετσι συνεχεια. το θεμα ειναι οτι μετα εκδηλωνεται η κριση πανικου και οταν φυγει αυτη φευγει και το συναισθημα της απελπισιας. η ερωτηση μου ειναι: ειναι δυνατον μια κριση πανικου να εχει αυτη τη μορφη..στιγμιαιας καταθλιψης?? η να ανησυχησω οτι στ αληθεια θα γινω καταθλιπτικη και κινδυνευω απο αλλες καταστασεις?

Senior Member
    Να μην ανησυχείς κατά τη γνώμη μου, ο πανικός μετά τη θλίψη φαίνεται ότι λειτουργεί σαν βαλβίδα ασφαλείας, άχαρος τρόπος αλλά τουλάχιστον μετά είσαι οκ από ότι λες. Στη θέση σου θα ανησυχούσα αν το αίσθημα της απελπισίας ήταν μόνιμο. Ο γιατρός σου θα σου δώσει τη σωστή απάντηση. Παρεπιπτόντως έπαιρνα την ίδια αγωγή πριν τρία χρόνια για τον ίδιο λόγο με σένα.

Junior Member
    τασο σ ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις.. ειναι μεγαλη ανακουφιση τα λογια σου γιατι να παρει η ευχη μερες που ειναι λειπει κι η γιατρος μου και επαθα πανικο μ αυτο το συναισθημα. και φοβαμαι οτι αν δεν το αντιληφθω στη σωστη του βαση θα πεσω σε φαυλο κυκλο... νομιζω οτι ειναι οπως το λες..δηλ ολο το μεσημερι ενιωθα αυτη τη θλιψη να μου γαργαλαει τα σπλαγχνα και τωρα που αρχισα να μη το αντεχω πια μου ερχεται κριση.ηδη μουδιαζουν τα ακρα μου. μακαρι να περασει ετσι γιατι οι κρισεις αντεχονται αλλα αυτη η στεναχωρια οχι. ελπιζω οτι τωρα εισαι καλυτερα πλεον..χωρις πολλα φαρμακα να υποθεσω??

Senior Member
    Ασημένια όσο μπορείς βάζε τα πράγματα σε λογικές βάσεις, κάνε αυτό που κάνεις δηλαδή και όπου να ναι γυρίζει και η γιατρός σου! Όσο για μένα, με το συγκεκριμένο θέμα έχω αρκετά χρόνια που τραβιέμαι αν και τα περισσότερα είμαι θα έλεγα σχετικά καλά, δηλ οι κρίσεις άγχους και κατάθλιψης διαρκούσαν κανα μήνα-δίμηνο και μετά, με χαπάκωμα και ψυχοθεραπεία συνερχόμουν. Πλέον προσπαθώ να αποφύγω τα αντικαταθλιπτικά και ακολουθώ μια εναλλακτική θεραπεία.
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Senior Member
    Και εγώ έτσι έφτασα στις κρίσεις πανικού.
    Άγχος άγχος άγχος που δεν δουλεύτηκε ποτέ.
    Άγχος που δεν ήξερα πως να διαχειριστώ και κακό περιβάλλον που έκανε τα πράγματα απλά χειρότερα.
    Όταν το ποτήρι ξεχείλισε έπαθα και την πρώτη κρίση πανικού.

Μετά σιγά σιγά τα πράγματα ξεφεύγουν...

Και πλέον καταλήγουμε σε αντικαταθληπτικά και δεν ξέρω γω τι άλλο ο καθένας μας απλά επειδή ζούσαμε σε ένα "τοξικό" περιβάλλον χωρίς τρόπους διαφυγής...

Senior Member
    asimenia αρχικα γτ ξεκινησαν οι κρισεις πανικου, πριν μαθεις για το συγγενη εννοω. Τι αλλο προβλημα υπαρχει που σε αγχωσε?

Page 1 of 2 12 LastLast