i hanah montana kai oi kalokairines vouties apo ton pempto
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

i hanah montana kai oi kalokairines vouties apo ton pempto

Katopin 5 minwn teliosa to proto mou kouti xanax me feidw.Eperna pou kai pou apo miso gia na iremw.Milame gia to 0,5 mg.

Twra loipon ksafnika arhisa na niwthw apesia ama den parw kati ores meta sinehomena,enw os twra ekana kai vdomades na parw hwris idieteres enohliseis.Kserw pws ekselisontai se megalo ethismo gt de mou ftanei pia to miso hapaki .Palepsa na min parw ala ipoferw olokliros ke den borw na anasanw.Opote anagastikà paizw to paihnidi tous.

Ti tha mou proteinate na kanw prokeimenou na meinw zwntanos gt de tha anteksw poli afti ti sihameri katastasi?

Tha ithela poli na episkeptw kapion giatro ala den ehw idea pou na paw otan akouw pws oi pio poloi sintagografoun to en logw farmako kai ksepetane kosmaki mia kai kali.Kai to posa lefta pairnoun einai to allo zitima.
    Last edited by dikipo; 31-07-2014 at 14:49.

Banned
    "i hanah montana kai oi kalokairines vouties apo ton pempto"Κατά πρώτον γαμ@τος τίτλος. Κατά δεύτερον εφόσον μπήκες στο παιχνίδι με τα Xanax θα χορέψεις...πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό. Τα withdrawal symptoms(συμπτώματα που προκαλούνται) απο τη στέρηση των Xanax στη προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποβούν μοιραία. Θα σου πρότεινα να πας δωρεάν σε ένα Κέντρο Ψυχικής Υγείας για να σε καθοδηγήσουν.
    Last edited by deleted12082014; 01-08-2014 at 00:19.

Senior Member
    Γιατρό θα έχει το μενού από ότι φαίνεται. Αλλά δεν ξέρω κανέναν.Τα κέντρα ψ. υγειας που λες θα τα κοιτάξω.τα εξωτερικά γιατρειά αιγινητειο είναι με χρέωση?

Banned
    Χμμ, σορυ Θεσσαλονικιός είμαι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω απότι φαίνεται, περίμενε απάντηση από τα άλλα μέλη του forum.

Senior Member
    Σε πέντε μήνες ένα κουτί των 0.5mg και το έσπαγες και στη μέση; Ή κάνω λάθος; Δεν ακούγεται και τόσο τραγικό. Μήπως τραβάς ζόρια γενικά τον τελευταίο καιρό; Πριν λες ότι έκανες βδομάδες να το πάρεις και όλα καλά και τώρα χάλια; Αν πήγαινες σε ένα ψυχίατρο ή νευρολόγο θα σου έλεγε τί παίζει.

Senior Member
    Τι παίζει με αυτους?Ποσά λεφτά θέλουν για μια βιζιτα?Πρεπει κάποιος να μου συστησει καποιον.
    Απο κέντρα ψυχικής υγειας που προ ανέφερε ο κύριος απο πανω έχει κανεις ιδέα ?

Senior Member
    Παίζει ότι μπορεί να πέσεις στον καλύτερο, μπορεί να πέσεις και σε κομπογιαννίτη. Φράγκα από 60 ευρώ μέχρι και 100 μπορεί να σου ζητήσουν, εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις, σκέψου και για ψυχολόγο, αν την παλεύεις ίσως να αποφύγεις τα χάπια. Για κέντρα ψ.υγείας δε γνωρίζω να σου πω αλλά έχω την εντύπωση οτι σου κανονίζουν ραντεβου για τον άλλο χρόνο (μη σου λέω και βλακείες, κάποιοι άλλοι εδώ μέσα θα ξέρουν να σε κατατοπίσουν).

Senior Member
    έχω παει ψυχολόγους και πραγματικα απορησα γιατί υπάρχουνε επαγγέλματα σαν αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    Ok, ίσως να έπεσες σε άσχετο, ίσως να μην σου ταιριάζει αυτού του είδους προσέγγισης, πάντως είναι παιδιά που έχουν βοηθηθεί πολύ από ψυχολόγους. Και εγώ μέσα, απλά πρέπει να βρεις κάποιον της προκοπής και να κάνεις υπομονή γιατί θέλει ίσως λίγο καιρό παραπάνω και καλή συνεργασία για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα. Το χάπι πάλι αν το πάρεις και σου ταιριάξει συνήθως δεν θέλει τπτ άλλο. Απλά όταν θα χρειαστεί να το κόψεις παίζει μετά από λίγο καιρό να σε πιάσουν πάλι τα ίδια.

Senior Member
    το θέμα είναι να μου προτείνει κάποιος το γιατρό του εφόσον είναι ικανοποιημένος.θενκς φορ γα ταημ

Senior Member
    Να σαι καλά και αν το ψάξεις λίγο θα τη βρεις την άκρη.

Senior Member
    Επειδη ειμαι χρηστης ζαναξ , χαρι στον πρωην' γιατρο ' μου , επαιρνα 10mg/ημερα ( μου ταγραφε ) , κ τωρα με χιλια ζορια ειμαι στα 7 ( αλλαξα γιατρο ) . Δεν υπαρχει γρηγορος τροπος διακοπης αυτου του κολ@φαρμακου . Ενα καθε 3 μηνες , μου ειπε ο τωρινος γιατρος , κ ο φιλος μου ο παθολογος , κ παλι θα μου φαινεται . Εγω τις ημερες που ειμαι ηρεμος , μπορει να παρω 5 κ τις μερες που ειμαι οχι καλα , μπορει κ 9 . Μην επιχειρησεις αποτομο κοψιμο , γιατι μπορει να σου ανεβει η πιεση , δεν θα παθεις κατι , αλλα μετα δεν θα καλμαρης με τιποτα . Ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε σε λιγο καιρο να μην σου φτανει η τωρινη δοση , κ ολο κ ανεβαινεις , ανεβαινεις , ανεβαινεις , μεχρι συνηθως τα 6-7 mg .

Senior Member

dikipo , πολυ σωστος , κ εγω την ιδια απορια εχω , παρασιτικο επαγγελμα .

Banned
    το θέμα είναι να μου προτείνει κάποιος το γιατρό του εφόσον είναι ικανοποιημένος.θενκς φορ γα ταημ
    Το να σου προτεινει καποιος το γιατρο του ειναι πολυ πολυ δυσκολο, γιατι στην ψυχιατρικη παιζει πολυ μεγαλο ρολο η χημεια συγκεκριμενου γιατρου με συγκεκριμενο ασθενη, κ οχι μονο αυτο, αλλα τιθεται κ ζητημα πειρας κ γνωσεων πχ καποιος που αντιμετωπιζει σχετικα αποτελεσματικα ασθενεις με ψυχωσεις κ κρισεις πανικου, μπορει να μην ειναι τοσο αποτελεσματικος στη θεραπεια διαταραχων προσληψης τροφης.
    Στο δια ταυτα μπορεις να κλεισεις ραντεβου με γιατρο του ΠΕΔΥ ακομα κ αν εισαι ανασφαλιστος, αλλα εκει μπορει να σου τυχει απο τον καλυτερο ως το χειροτερο. Γενικα πολυ καλοι ειναι οι γιατροι στο Αιγινητειο κ το εισιτηριο ειναι παρα πολυ χαμηλο. Παρε τηλ στα εξωτερικα ιατρεια του νοσοκομειου να μαθεις, μονο που off the record αν μιλησεις μαζι τους περιεγραψε τα αρκετα πιο τραγικα απ'οσο ειναι, για να μη σου κλεισουν ραντεβου κατα τα Χριστουγεννα.

Banned
    Οντως για τους ψυχολογους πιστευω τα ιδια, στο τελος-τελος συνταγογραφηση μονο ψυχιατρος μπορει να σου κανει.
    Το να σου προτεινει καποιος το γιατρο του ειναι πολυ πολυ δυσκολο, γιατι στην ψυχιατρικη παιζει πολυ μεγαλο ρολο η χημεια συγκεκριμενου γιατρου με συγκεκριμενο ασθενη, κ οχι μονο αυτο, αλλα τιθεται κ ζητημα πειρας κ γνωσεων πχ καποιος που αντιμετωπιζει σχετικα αποτελεσματικα ασθενεις με ψυχωσεις κ κρισεις πανικου, μπορει να μην ειναι τοσο αποτελεσματικος στη θεραπεια διαταραχων προσληψης τροφης.
    Στο δια ταυτα μπορεις να κλεισεις ραντεβου με γιατρο του ΠΕΔΥ ακομα κ αν εισαι ανασφαλιστος, αλλα εκει μπορει να σου τυχει απο τον καλυτερο ως το χειροτερο. Γενικα πολυ καλοι ειναι οι γιατροι στο Αιγινητειο κ το εισιτηριο ειναι παρα πολυ χαμηλο. Παρε τηλ στα εξωτερικα ιατρεια του νοσοκομειου να μαθεις, μονο που off the record αν μιλησεις μαζι τους περιεγραψε τα αρκετα πιο τραγικα απ'οσο ειναι, για να μη σου κλεισουν ραντεβου κατα τα Χριστουγεννα.

Page 1 of 2 12 LastLast