Φάρμακα και πόνος.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Φάρμακα και πόνος.

Καλησπέρα θα ήθελα να γράψουμε τις εμπιρείες μας όσοι παίρνουν ή εχουν πάρει αντικαταθλιπτικά και αντυψυχωτικά αν είχαν κάποιου είδους πόνο και πως τον αντιμετώπισαν , εγώ έκανα θεραπεία με 1 serocel 100 mg και 1,5 χάπι εσκιλατοπράμη πλέον είμαι καλά και ο γιατρός μου μου είπε οτι πάω μια χαρά και να συνεχίσω να πέρνω το αντικαταθλιπτικό και να κόψω σταδιακά το serocel αυτην την στιγμή παίρνω 1 εσκιταλοπράμη και 50 mg serocel όμως εδώ και 3 μήνες έχω πόνους στις γάμπες μετά απο εξετάσεις γενικές και ούρων όλα είναι μια χαρά με ελάχιστο ανεβασμένο scot και ελάχιστο ουρικό ανεβασμένο λόγο που δεν πίνω πολύ νερό , στο γυμναστήριο δεν νομιζω να είναι τραυματισμός γιατι το cpk μου είναι σε κανονικα επίπεδα και γενικά όλες οι εξετάσεις είναι τζάμι.
    το πρόβλημα είναι όταν κάθομαι σκυμένος και την ώρα που σηκώνομαι (που βάζω δύναμη) είχε κανείς παρόμοια εμπειρία;

Banned
    Καλησπέρα sun_night. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ξεπέρασα τους σωματικούς πόνους που προκαλούν τα φάρμακα είναι με το Stedon(μυοχαλαρωτικό) το οποίο μου το χορήγησε ο θεράπων ιατρός μου κατόπιν σχετικών παραπόνων απο πλευράς μου. Οι πόνοι σε μένα εμφανίστηκαν τις πρώτες μέρες που άρχισα να παίρνω τα αντιψυχφάρμακα. Άποψη μου είναι πάντως να το συζητήσεις με το γιατρό σου και σίγουρα αυτός θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει.

Quote Originally Posted by sun_night View Post
    το πρόβλημα είναι όταν κάθομαι σκυμένος και την ώρα που σηκώνομαι (που βάζω δύναμη) είχε κανείς παρόμοια εμπειρία;
    Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει ορθοστατική υπόταση. Όταν σηκώνεσαι ζαλίζεσαι και βλέπεις μια θωλούρα στο οπτικό σου πεδίο?Η ορθοστατική υπόταση προκαλείται απο τα φάρμακα το πάθαινα αυτό και εγώ παλαιοτερα παντως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

όχι δεν ζαλιζομαι καθολου .