ξενερωτο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ναι σιγουρα ολοι οσοι δοκιμασαν δεν καηκαν, γιατι αλλιως ο μισος κ βαλε πληθυσμος του πλανητη θα ηταν σε τρισαθλια κατασταση, χωρια που ουσια απο ουσια διαφερει. Ο θεματοθετης ομως δε λεει οτι θελει απλα να δοκιμασει απο περιεργεια (την ιδια ακριβως που σκοτωσε κ τη γατα) η να κανει μια στο τοοοοοοοοοοοσο, αν το σηκωνει η περισταση κ το περιβαλλον, το ψαχνει ως μεσο διαφυγης οποτε πιανει πατωμα κ εκει δεν μπορεις να το κοντρολλαρεις.Αν χρησιμοποιειται κατι ως booster η εξαρτηση ειναι η σχεδον βεβαιη καταληξη, γιατι πλεον χωρις αυτο θα "πεφτει". Αν βρεις στις ουσιες τη "λυση" για να "ανεβεις" κ να σου φτιαξει η διαθεση την εχεις κατσει ασχημα.
    Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν! Γιατί δε νομίζω να λέω κάτι διαφορετικό στο μήνυμα που παραθέτεις, από αυτά που λες παραπάνω.
    Αντιθέτως, σε προηγούμενο μήνυμα εξέφρασες άλλη άποψη.
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ερώτημα γιατί κάποιοι δεν κόλλησαν στα ναρκωτικά, απλά κάνανε 1 στο τόσο για την πλάκα τους, μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί, γιατί πολύ απλά τέτοια άτομα δεν έχουν υπάρξει.
    Ή εγώ κάτι δεν κατάλαβα σωστά ή αναθεώρησες τελικά.

Συγκεκριμένα για τον θεματοθέτη, δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκει, οπότε δεν μπορώ να αποφανθώ με σιγουριά αν θα κολλήσει ή όχι.
    Κατά καιρούς πετάει κάποια περίεργα και μετά εξαφανίζεται. Μπορεί λοιπόν να είναι περιέργεια, μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα, μπορεί απλά να θέλει να τραβάει την προσοχή.
    Γι' αυτό προτιμάω να μιλάω γενικά και όποιος θέλει και μπορεί βγάζει τα συμπεράσματά του.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν! Γιατί δε νομίζω να λέω κάτι διαφορετικό στο μήνυμα που παραθέτεις, από αυτά που λες παραπάνω.
    Αντιθέτως, σε προηγούμενο μήνυμα εξέφρασες άλλη άποψη.

Ή εγώ κάτι δεν κατάλαβα σωστά ή αναθεώρησες τελικά.

Συγκεκριμένα για τον θεματοθέτη, δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκει, οπότε δεν μπορώ να αποφανθώ με σιγουριά αν θα κολλήσει ή όχι.
    Κατά καιρούς πετάει κάποια περίεργα και μετά εξαφανίζεται. Μπορεί λοιπόν να είναι περιέργεια, μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα, μπορεί απλά να θέλει να τραβάει την προσοχή.
    Γι' αυτό προτιμάω να μιλάω γενικά και όποιος θέλει και μπορεί βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Η ερευνα αυτη προφανως αφορα ανοχη σε σκληρα πραγματα, αφου ο Ozzy κ ο Richards δεν κανουν απλη χρηση μαριχουανας απο το γλαστρακι του σπιτιου τους.
    Τωρα το τι εχει γραψει ο θεματοθετης στο παρελθον δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, απαντησα μονο στο ερωτημα που εθεσε σε αυτο το νημα, αν δηλ ειναι δυνατη η περιστασιακη χρηση ουσιων (χωρις να διευκρινιζει) για να του ανεβαινει η διαθεση οποτε αυτη πεφτει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12