Βοηθεια!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 288
    Senior Member
    εχω καποια γενικευμενα συμπτωματα κι αυτο δυσκολευει το πραγμα....

Senior Member
    και , οπως ειπα, υπαρχουν χιλιαααδες εξετασεις και δεκαδες ασθενειες με παρομοια συμπτωματα.εγω τρεχω στους γιατρους 3 χρονια και το μονο που εχω κανει ειναι μια σταγον στον ωκεανο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εγω εχω αυτοανοσο εδωκ 2μιση χρονια.ξυπνοντας χλαπακιαζω 2 χαπες καθε πρωι κ θα το κανω για ολη μου τη ζωη..στην αρχη εσκασα στο κλαμα απο το κακο μου..αλλα κ αυτο το αποδεχτηκα.δε με σκοτωνει το αυτοανοσο μου.το φροντιζω κ ζουμε μια χαρα μαζι.
    ολα καλα.παιρνω τα χαπακια μου κ η ζωη μου ειναι κανονικη.τι σε προβληματιζει κ αυτοανοσο να εχεις ας πουμε?
    τα αυτοανοσα φαινονται με ειδικες εξετασεις αντισωματων.
    ξερεις αν στο αυτοανοσο συμπεριλαμβανεται ο θυροειδης?γιατι κι εκει βρηκαμε οζους και ψαχνομαι

Senior Member
    ναι καλη μου.εχω εξοφθαλμο θυρεοειδοπαθεια.ειχα 120 σφυγμους κ ειχα γινει κοκκαλο.κουραζομουν υπερβολικα κ ετρωγα ακομα κ ανθρωπους αν μπορουσα.πεινουσα ακαταπαυστα.
    τα ματια μου ειχαν πεταχτει οξω..οταν με ειδαν οι γιατροι τρομαξαν κ με ρωτησαν πως γινεται να περπαταω ακομα.
    πρεπει να το ειχα κανα χρονο και κατι κ δεν ειχα παει χαμπαρι..ελεγα μαλλον οτι εσω στρες διοτι εκανα αρυθμιες.
    ειχα δυσπνοιες οταν επεφτα για υπνο κ με κουναγε ο σφυγμος μου οταν ημουν σε ηρεμια.
    οταν με ειδαν λοιπον οι γιατροι θελησαν να με κρατησουν μεσα για να μου δωσουν αναστολεα για την καρδια μου κ κορτιζονη στο φουλ.τα πηρα ολα αυτα για να ηρεμησει η καρδια.
    τα ματια με ετσουζαν πολυ σαν να μου πετανε οξυ..συνεχιζω την θεραπεια μου ακομα κ σημερα.ειμαι καλα κ το εχω υπο ελεγχο.
    κανω εξετασεις καθε 6μηνο κ παρακολουθουμαι απο καλο γιατρο.
    εσυ τι συμπτωματα εχεις ?

Senior Member
    αυτο που εχω λεγεται νοσος graves.τα αντισωματα μου ειναι ανω των 1000 κ μου δινουν σεληνιο για να βοηθησει να πεσουν κ να λειτουργει καλα ο θυρεοειδης.το σεληνιο βοηθαει πολυ στα αντισωματα.να πεφτουν δηλαδη.

Senior Member
    υπαρχουν 2 αυτοανοσα του θυρεοειδη.το ενα λεγεται graves και το αλλο λεγεται hashimoto.
    κ αυτο ομως να εχεις..κ τι εγινε?ολη η ελλαδα τα εχει αυτα.ειδικα το hashimoto.
    το πιο σπανιο ειναι το graves.κ παλι ρυθμιζονται.γιατι ανησυχεις τοσο πολυ?
    εχεις κανει εξετασεις θυρεοειδη?εχεις κανει αντισωματα για θυρεοειδη?
    αν κανεις θα δεις αμεσως αν εχεις κ τι εχεις.
    ειναι μια απλη εξεταση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ναι καλη μου.εχω εξοφθαλμο θυρεοειδοπαθεια.ειχα 120 σφυγμους κ ειχα γινει κοκκαλο.κουραζομουν υπερβολικα κ ετρωγα ακομα κ ανθρωπους αν μπορουσα.πεινουσα ακαταπαυστα.
    τα ματια μου ειχαν πεταχτει οξω..οταν με ειδαν οι γιατροι τρομαξαν κ με ρωτησαν πως γινεται να περπαταω ακομα.
    πρεπει να το ειχα κανα χρονο και κατι κ δεν ειχα παει χαμπαρι..ελεγα μαλλον οτι εσω στρες διοτι εκανα αρυθμιες.
    ειχα δυσπνοιες οταν επεφτα για υπνο κ με κουναγε ο σφυγμος μου οταν ημουν σε ηρεμια.
    οταν με ειδαν λοιπον οι γιατροι θελησαν να με κρατησουν μεσα για να μου δωσουν αναστολεα για την καρδια μου κ κορτιζονη στο φουλ.τα πηρα ολα αυτα για να ηρεμησει η καρδια.
    τα ματια με ετσουζαν πολυ σαν να μου πετανε οξυ..συνεχιζω την θεραπεια μου ακομα κ σημερα.ειμαι καλα κ το εχω υπο ελεγχο.
    κανω εξετασεις καθε 6μηνο κ παρακολουθουμαι απο καλο γιατρο.
    εσυ τι συμπτωματα εχεις ?
    δεν εχω συμπτωματα εκτοσ απο τους οζους που βρεθηκαν συμπτωματικα.η ορεξη μου παντως δεν ειναι καλη.οι εξετασεισ που μου εδωσε οι ενδοκρινολογος προς το παρον καλες (μου ειπε επανεξεταση σε 6 μηνες)Δεν ηξερα ΚΑΝ οτι μπορει να δημιουργησει τετοιο θεμα ο θυροειδης.τα παιξα χειροτερα τωρα .....

Senior Member
    κατι εξετασεις αιματος μου εγραψε ο ενδοκρινολογος...για αντισωματα δε ξερω....

Ερικα και μπουμ καλησπερα! Λοιπον Ερικα εχω και'γω ευερεθιστο εντερο. Στην αρχη,πριν κανα 5 χρονια περιπου ξεκινησε με εντονο πονοκοιλο και φουλ διαροια. Οι γαστρεντερολογοι μετα απο ενα τουρ σ'αυτους, δεν μου εκαναν τιποτα απολυτως. Πηγαινα απ'το κακο στο χειροτερο! Καποια στιγμη εμαθα για τα προβιοτικα καθως και καποια σχετικα με το γαστρεντερικο βοτανα.Αρχισα να τα παιρνω και το προβλημα εγινε παρελθον!! Επισης πολυ,πολυ σημαντικη βοηθεια εχω βρει στην ομοιοπαθητικη,αρκει να βρεις καλο γιατρο.Μην απογοητευεσαι,θα περασει αν κανεις σωστες κινησεις και σταματησεις να αγχωνεσαι.

Senior Member
    καλε χαλαρωσε.απο την στιγμη που σου ειπε σε 6 μηνες σημαινει οτι δεν εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη κ οτι ισως να κανει προβλημα στο μελλον.
    εχεις ενημερωθει γενικα για τον θυρεοειδη?
    το εχει ΟΛΗ η ελλαφα.ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ συχνο.δεν χρειαζεται να ανησυχεις τοσο ρε.
    κ αυτο που εχω εγω ειναι σπανιο.μιλαμε πολυ σπανιο ετσι?το πιο συχνο ειναι το hashimoto το οποιο ειναι πολυ απλο κ δεν κανει προβληματα ιδιαιτερα.
    επειδη ξερω πολλα περι θυρεοειδη..εχιες απλα οζους που εχει επισης ΟΛΟΣ ο κοσμος.δνε εχει πειραχτει κ γι αυτο σου ειπε να κοιταχτεις ξανα σε 6 μηνες//προληπτικα..
    δνε εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη σου.βγαλτο απο το μυαλο σου.αν ειχες αυτη τη στιγμη πυο μιλαμε θα σου ειχε δωσει χαπια.
    στανταρ.οκ?χαλαρωσε εισαι υγιεστατη.ξεκολλα τον εγκεφαλο απο κει κ πηγαινε για κανα μπανιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by στελιος66 View Post
    Ερικα και μπουμ καλησπερα! Λοιπον Ερικα εχω και'γω ευερεθιστο εντερο. Στην αρχη,πριν κανα 5 χρονια περιπου ξεκινησε με εντονο πονοκοιλο και φουλ διαροια. Οι γαστρεντερολογοι μετα απο ενα τουρ σ'αυτους, δεν μου εκαναν τιποτα απολυτως. Πηγαινα απ'το κακο στο χειροτερο! Καποια στιγμη εμαθα για τα προβιοτικα καθως και καποια σχετικα με το γαστρεντερικο βοτανα.Αρχισα να τα παιρνω και το προβλημα εγινε παρελθον!! Επισης πολυ,πολυ σημαντικη βοηθεια εχω βρει στην ομοιοπαθητικη,αρκει να βρεις καλο γιατρο.Μην απογοητευεσαι,θα περασει αν κανεις σωστες κινησεις και σταματησεις να αγχωνεσαι.
    εχο γινει ειδικη στα προβιοτικα και στα βοτανα...με τισ χουφτες τα παιρνω χρονια αλλα τιποτα....

Senior Member
    τα προβιοτικα εμενα με πειραζαν στον στομαχι.βρες ποιες τροφες σε πειραζουν κ μη τις τρως.
    πχ παρατηρησε ποτε πονας ποτε φουσκωνεις?πχ οταν τρως οσπρια?κρατα ενα ημερολογιο καθημερινο.
    αυτη ειναι η μονη λυση για το ευερεθιστο.δυστυχως δεν υπαρχει θεραπεια γι αυτο.
    επισης το επιβαρυνει το στρες.
    κρατα τι τρως καθε μερα κ γραφε αν ειχες φουσκωμα διαρροια κλπ..
    θα καταλαβεις στο τελος τι σε πειραζει.εγω ετσι εκανα.
    γιατι στην αρχη δεν παρατηρουσα τι με πειραζε κ μυο το ειπε ενας γιατρος.το εκανα για ενα μηνα.
    μετα εβγαλα τα συμπερασματα μου κ τωρα ειμαι σε αριστη κατασταση.πραγματικα αριστη ομως!

Senior Member
    στελιο μου εισαι καλα???σε φιλωωωωωω! σε λιγο σχολαω παω την μανα στον ψυχιατρο..κλαιει η ερμη ακομα..

Ομοιοπαθητικη σκεφτηκες να δοκιμασεις;

Φιλιααααα πολλααααα καλη μου μπουμμπουκα!! Ειχα την εντυπωση οτι ολα καλα με την μαμα...

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast