Βοηθεια!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 288
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    οχι, κληρονομικοτητα δεν υπαρχει.η μονη "δυσαρεστη εμπειρια" καρκινου που εζησα απο κοντα ηταν οταν ασθενησε η μητερα του πρωην μου και μπαινοβγαιναμε στα νοσοκομεια (ταυτοχρονα και ο αδερφος του).ποτε δεν ειχα ζησει παρομοιες καταστασεις και ποτε δεν ημουν υποχονδρια
    ερρικα συγνωμμη αλλα μασ δουλευεισ ψιλο χαζι.. και οταν ανθρωποι λενε ψεματα η κοροιδευουν κ παιζουν με τη νοημοσυνη του αλλου με βγαζει εκτοσ ελεγχου.. αποχ τεσ η μπουμ κ ολοι οι υπολοιποι σε βοηθανε κ συ γελας που καταφερεσ να κοροιδεψεις..
    το 2010 εγραφεσ οτι ησουν 27 χρονων κ τωρα λεσ 35..ποτε εφτασεσ τοσο γρηγορα στα 35?
    λεσ το 2010 οτι ο πατερας σου ειναι 80 κ τωρα 75..δηλαδη μικραινει με τα χρονια..
    τωρα λεσ στη μαρσαντ οτι δε εχει κληρονομικοτητα γιατι οι δικοι σ ηταν υγιησ..το 2010 αλλα αλλαγεσ..
    τι απο ολα συμβαινει? κ αμα δε θυμασαι θα σ θυμισω εγω τωρα..

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...168#post156168

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    οκ..λοιπον επειδη ξερω κ απο ιατρικη(χαχαχα) ..να σου πω γιατις "αρρωστιες " σου.
    δεν υπαρχει αυτοανοσο που να δημιουργει ολα αυτα μαζι.
    το στρες χτυπαει λεμφαδενες, στομαχι εντερο.
    λεμφαδενες πρησμενοι = ιωση, κουραση, αγχος
    εντερο ευερεθιστο = στρες
    κυστικοι οζοι= θυρεοειδης που ΜΠΟΡΕΙ να παθει κατι..αν οι κυστικοι οζοι ειναι λιγοτεροι του 1 εκατοστου δεν δηλωνουν κακοηθεια.αν ειναι ανω του ενος εκατοστου γινεται παρακεντηση.κατω απο ενα εκατοστο ΔΕΝ γινεται παρακεντηση.δεν γινεται τιποτα.απλα υπαρχουν κ δεν ενοχλουν.εχιε ολη η ελλαδα (στο ξαναπα).
    στοματικη CANDIDA = μυκητας ο πιο συχνος απο ολους που τον εχουμε ολοι μεσα μας κ κανει υπερπληθυσμο οταν πεφτει το ανοσοποιητικο μας λογω στρες.ειχα candida 1μιση χρονο κ το αντιμετωπισα με πλυσεις χαμομηλιου.εφυγε .δεν υπαρχει πια προβλημα.αποτελεσματικο ειναι κ το τειοδενρο (ελαιο τειοδενρου) κ ακομα καλυτερα πλυσεις στοματος καθε μερα με νερο κ σοδα.
    αν εχεις οντως candida κανε το εξης τεστ, πρωι μολις σηκωθεις βαλε σε ενα κρασοποτηρο νερακι κ φτυσε μεσα , αν το σαλιο σου που αιωρειται στο ποτηρι κανει ποδαρακια απο κατω σαν συννεφακια τοτε ναι εχεις candida.πολυ συχνο κ καθολου επικινδυνο για την υγεια.κανε πλυσεις σοδα με νερο κ φτυνε καθε πρωι στο ποτηρακι ...σε λιγο καιρο θα εξαλειφθει ο μυκητας.
    δωσεκαδακτυλιτιδα = ελικοβακτηριδιο του πυλωρου..επισης συχνο προβλημα.
    παρε βιταμινες να τονωσεις το ανοσοποιητικο σου.
    προτεινω μια πολυβιταμινη.απο το πολυ στρες τα χει παιξει το καιμενο το σωμα.ολα αυτα μαζι δεν αποτελουν ΜΙΑ ασθενεια οπως καρκινος για παραδειγμα.
    επισης απο την καθηζηση του αιματος καταλαβαινουν αν υπατρχει καρκινος κ απο τα λευκα αιμοσφαιρια.αν οι εξετασεις αυτες ηταν καλες τοτε δεν εχεις τιποτα.
    αλλα κ απο μια φλεγμονουλα να εχουμε τα λευκα μας ανεβαινουν.φλεγμονη δε σημαινει καρκινος.ολα οσα εχεις ειναι ξεχωριστα πραμτα αντιμετωπιζονται μια χαρα ....δεν καταλαβαινω...γιατι επιμενεις τοσο?χαζοι ειναι οι γιατροι?
    ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ , δεν εχω, ΤΚΕ φυσιολογικοτατη , λευκα και λοιπες εξετασεις (18χρονου οπως μου ειπε ο παθολογος μου), γυναικολογικα, αψογα, οι οζοι μικροτεροι του εκατοστου, εκανα και απο μονη μου καρκινικους δεικτες και αυτοι φυσιολογικοι.τοτε γιατι διαολο αισθανομαι τοσο χαλια????παιρνω προβιοτικα και πολυβιταμινες (v 2000- solgar) , τι αλλο να κανω????βεβαια, οπως ξαναειπα το οτι καπνιζω ειναι ενας λογος ανυσηχιας, αλλα ελα που με τοσο αγχος δε μπορω να το σταματησω το ρημαδι....

Senior Member
    εγω απο χωρω απο την συζητηση, φευγω απο δω που ειμαι.εχω δουλεια.ευχομαι ολα καλα! τα λεμε!

Senior Member
    Χαχαχαχαχα!!!!
    ξερεις ποσα χρονια με ταλαιπωρει το εντερο? ποσες φορες πηγα επειγοντα με κολικους κ ποσες με εμφραξη???
    Μια χαρα εισαι.... κ επισης κ γω με αυτοανοσο θυρεοειδη ειμαι! κ νοσοφοβικη ειμαι... κ τωρα απεκτησα κ ενα καλο ασθμα!!!! κ κνιδωση εχω.... κ αλλα πολλα! τι τα θες τωρα????
    Ειναι ταλαιπωρια αλλα δεν σε σκοτωνει!!! τιποτα απο αυτα που λες δν ειναι επικυνδινο για τη ζωη σου!
    Αστα να ειναι για να σε αφησουν να εισαι!!!! μν ξυπνας το πρωι κ ψαχνεις να δεις τι εχεις σημερα κ ποσο εντονο ειναι!!! Αφου εχεις ψαχτει!!!
    Αν εχεις κανα καινουριο συμπτωμα τοτε πας γιατρο!!!! αφου αυτα που εχεις τα ξερεις!!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ερρικα συγνωμμη αλλα μασ δουλευεισ ψιλο χαζι.. και οταν ανθρωποι λενε ψεματα η κοροιδευουν κ παιζουν με τη νοημοσυνη του αλλου με βγαζει εκτοσ ελεγχου.. αποχ τεσ η μπουμ κ ολοι οι υπολοιποι σε βοηθανε κ συ γελας που καταφερεσ να κοροιδεψεις..
    το 2010 εγραφεσ οτι ησουν 27 χρονων κ τωρα λεσ 35..ποτε εφτασεσ τοσο γρηγορα στα 35?
    λεσ το 2010 οτι ο πατερας σου ειναι 80 κ τωρα 75..δηλαδη μικραινει με τα χρονια..
    τωρα λεσ στη μαρσαντ οτι δε εχει κληρονομικοτητα γιατι οι δικοι σ ηταν υγιησ..το 2010 αλλα αλλαγεσ..

απαπα... οτι ναναι....

Senior Member
    ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ , δεν εχω, ΤΚΕ φυσιολογικοτατη , λευκα και λοιπες εξετασεις (18χρονου οπως μου ειπε ο παθολογος μου), γυναικολογικα, αψογα, οι οζοι μικροτεροι του εκατοστου, εκανα και απο μονη μου καρκινικους δεικτες και αυτοι φυσιολογικοι.τοτε γιατι διαολο αισθανομαι τοσο χαλια????παιρνω προβιοτικα και πολυβιταμινες (v 2000- solgar) , τι αλλο να κανω????βεβαια, οπως ξαναειπα το οτι καπνιζω ειναι ενας λογος ανυσηχιας, αλλα ελα που με τοσο αγχος δε μπορω να το σταματησω το ρημαδι....
    ρε κοπελα μου! ειπα να φυγω κ το ειδα τελευταια στιγμη..μια χαρα εισαι! εκανες κ καρκινικους δεικτες??
    ε τοτε ακομα καλυτερα.δεν εχεις να φοβασαι κατι!
    θα σου το ελεγαν οι γιατροι.
    απο το αγχος ειναι ολα!! ολα! εγω επαθα ουρολοιμωξη κ εβγαζα αιμα κ ταυτοχρονα γαστρενεριτιδα αφυδατωση κ εκανα 10 εμετους + ΠΥΡΕΤΟ!επειδη ειχα στρες τον απριλη.μολις συνηλθα απο το στρες περασαν ολα!

Senior Member

Ε!!!! ΟΧΙ!!!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Ε!!!! ΟΧΙ!!!!!

τιιιιιιιι? αδικο εχω?

Senior Member

τοτε μιλουσα για ενα προβλημα του πατερα τιου πρωην μου (ειχα αναφερει και το καρκινο τησ μητερας του και του αδερφου του και την αρνηση του πατερα του για βοηθεια), απλα το ανεφερα ως δικο μου γιατι δεν ηθελα να καταλαβει εκεινος οτι συζητουσα σε φορουμ για τα δικα του προβληματα.ειλικρινα, δεν ηθελα τωτε ουτε θελω τωρα να κοροιδεψω κανεναν.ολα αυτα ειναι αληθεια (ο πρωην μου το 2010 ηταν 27 βλεπεις ειναι μικροτερος απο μενα)

Senior Member
    τοτε μιλουσα για ενα προβλημα του πατερα τιου πρωην μου (ειχα αναφερει και το καρκινο τησ μητερας του και του αδερφου του και την αρνηση του πατερα του για βοηθεια), απλα το ανεφερα ως δικο μου γιατι δεν ηθελα να καταλαβει εκεινος οτι συζητουσα σε φορουμ για τα δικα του προβληματα.ειλικρινα, δεν ηθελα τωτε ουτε θελω τωρα να κοροιδεψω κανεναν.ολα αυτα ειναι αληθεια (ο πρωην μου το 2010 ηταν 27 βλεπεις ειναι μικροτερος απο μενα)
    οκ...παω πασο τοτε..

Senior Member
    εγω απο χωρω απο την συζητηση, φευγω απο δω που ειμαι.εχω δουλεια.ευχομαι ολα καλα! τα λεμε!
    ευχαριστω για ολα....

Senior Member
    ερικα αυτο το μνμ το 2010 ειναι δικο σου???μμμμ...
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΟΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (80 ΧΡΟΝΩΝ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΟΣΤΑΕΙ 70.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ.
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ).ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ (ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!

Senior Member
    οκ...παω πασο τοτε..
    thura δε παιζω με τετοια πραγματα και ειλικρινα με εχετε βοηθησει πολυ σ'αυτο το forum.αυτη ειναι η αληθεια και η μονη αληθεια....συγνωμη αν αθελα μου σε συγχησα

Senior Member
    ερικα αυτο το μνμ το 2010 ειναι δικο σου???μμμμ...
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΟΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (80 ΧΡΟΝΩΝ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΟΣΤΑΕΙ 70.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ.
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ).ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ (ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!

Senior Member
    οκ..εχε το νου σου οτι ο γραπτος λογος μενει εδω.
    νομιζω οτι θα πρεπε να ησουν πιο ξεκαθαρη κ τοτε κ τωρα.εδω υποστηριζουμε ανθρωπους που υποφερουν κ μεις θελουμε να μας βοηθουν ανθρωποι αληθινοι.

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast