Βοηθεια!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 288
    Banned
    σοβαρά τώρα αν θες να τα ξαναπούμε θέλω να μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο ούτε SMS στο άσχετο. Θα τα λέμε μόνο με μηνύματα από δω. Επίσης δεν μου άρεσε που έκανες αίτημα φιλίας σε κάποιον γνωστό μου που δεν τον ξέρεις καν. Μην το ξανα κάνεις και ούτε σχόλια και λαηκ (που δεν κάνεις έτσι κι αλλιώς). Αλλιώς θα σταματήσουμε.
    αχα δηλαδη δεν αρεσε στην αυτου εξοχοτης που εκανες ετοιμα φιλιας σε καπιον που δε γνωριζεις εγω εχω αλλεργια σε τετιες περιπτωσεις

Banned
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    μη το γελας!!!!βγηκα ραντεβου με γιατρο, ε, στη περιπτωση μου μια χρησιμοτητα την εχει.αλλα μολις ξεκινησε να μου λεει περιστατικα απο τη δουλεια του φρικαρα τελειως!!!!οποτε ουτε ο γιατρος στο σπιτι ειναι λυση....
    https://www.youtube.com/watch?v=yQPCYwx5nWY

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αχα δηλαδη δεν αρεσε στην αυτου εξοχοτης που εκανες ετοιμα φιλιας σε καπιον που δε γνωριζεις εγω εχω αλλεργια σε τετιες περιπτωσεις
    αλεξανδρε στην αυτου εξοχοτης δεν αρεσε που εκανα αιτημα φιλιας στο φιλο του που ηταν μαζι διακοπες γιατι ηθελα να δω τις φωτο που ανεβαζε.το ποιο κουλο ηταν οτι τον εννοχλουσε που επαιρνα τηλ και εστελνα σμσ.αλλα αυτες τισ μερες ειχα μια επεφυκιτιδα και δε μπορουσα να γραφω στο φεις.αυτος ομως θελει να επικοικωνουμε μονο ετσι αλλιως (θα με κανει νταντα???) δε θα με ξαναδει.δεν εχει σημασια πραγματικα.αφου δε με βλεπω να ζω για πολυ

Senior Member
    ?? Γιατι???
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    ?? Γιατι???
    Γιατι το σωμα μου το γνωριζω καλυτερα απο οποιονδηποτε γιατρο κι οτι κι αν μου λενε δε παει καλα.το εντερο τωρα ειναι τιγκα ποναει ολο το κατω μερος της κοιλιας και ενω προσπαθησα να παω στη τουαλετα τιποτα.βαρεθηκα ποια.εβγαλα το σκυλο, περπατουσα και πονουσα.θελουν οι φιλες μου να παμε για μπανιο και δεν αντεχω ουτε στη σκεψη

Senior Member
    Τι σκυλουνι εχεις?
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    αλεξανδρε στην αυτου εξοχοτης δεν αρεσε που εκανα αιτημα φιλιας στο φιλο του που ηταν μαζι διακοπες γιατι ηθελα να δω τις φωτο που ανεβαζε.το ποιο κουλο ηταν οτι τον εννοχλουσε που επαιρνα τηλ και εστελνα σμσ.αλλα αυτες τισ μερες ειχα μια επεφυκιτιδα και δε μπορουσα να γραφω στο φεις.αυτος ομως θελει να επικοικωνουμε μονο ετσι αλλιως (θα με κανει νταντα???) δε θα με ξαναδει.δεν εχει σημασια πραγματικα.αφου δε με βλεπω να ζω για πολυ
    και παραθετω και την απαντηση μου στο τυπο για να ελαφρυνουμε τη συζητηση λιγο¨

Οκ.ο λογος που εκανα αιτημα φιλιας ηταν για να δω καμια φωτο σου.σορρυ like δε κανω.θα σ'αφησω να κανεις ησυχα τις διακοπες σου
    Τα σμσ δε καταλαβα που σε ενοχλησαν αλλα οκ.σε επαιρνα τηλ μονο γιατι δε μπορουσα να γραψω μερικες φορες με το ματι που περασε τελειως σημερα.και παλι συγνωμη παντως και δε θα ξαναενοχλησω
    πραγματικα ομως, μπορεις να μου εξηγησεις το προβλημα με το τηλεφωνο?δεν θες να δει καποιος τα μηνυματα η τις κλεισεις γιατι πρωτη φορα μου το λενε αυτο!!!!καλου - κακου το εσβησα παντως απο τις επαφες μου, ελπιζω να ειναι αρκετα ικανοποιητικο αυτο για σενα....
    ωρα, το αλλο θεμα, εγω ΘΕΛΩ να ειμαι μαζι σου, αλλα να ΕΙΜΑΙ μαζι σου.οταν τειθονται τετοιοι κανονες και περιορισμοι και μαλιστα με την απειλη οτι δε θα με ξαναδεις ειναι λιγι περιεργο.αν δε θες να με ξαναδεις οκ, αλλα εγω σου εξηγησα απο την αρχη οτι ειμαι εκδηλωτικος και συναισθηματικος ανθρωπος και αυτα που σου ειπα οτι αισθανομαι για σενα τα εννοουσα.δε λεω ψεματα και αποφευγω να πληγωνω τους ανθρωπους.θα σεβαστω οσα μου ζητησες οχι ομως γιατι με απειλησες αλλα γιατι σε νοιαζομαι πραγματικα και δε θελω να σε εννοχλω με κανενα τροπο.να εισαι παντα καλα

Senior Member
    Τι σκυλουνι εχεις?
    ενα πανεμορφο,πανεξυπνο και αξιολατρευτο τσιουαουα, τη Λιλη μου.δεν θα την αλλαζα με τιποτα και το μονο που με στεναχωρει αμα παθω τιποτα ειναι τι θα γινει αυτο που δε μπορει χωρις εμενα

Senior Member
    Και γω μερικες φορες αυτο σκεφτομουν για τον δικο μου..Αλλα μια χαρα θα ειμαστε μωρε..
    11/12/2006

Senior Member
    Και γω μερικες φορες αυτο σκεφτομουν για τον δικο μου..Αλλα μια χαρα θα ειμαστε μωρε..
    τι σκυλακι εχεισ?η δικια μου ειναι τελειως κολλημενη μαζι μου παντως.με βλεπει στεναχωρημενη τωρα και σπροχνει το μπαλακι της σιγα-σιγα για να της το πεταξω και να μου φτιαξει το κεφι.ειναι το αγαπημενο μας παιχνιδι

Senior Member
    Καρδουλακι μου!!! Εμενα ειναι ενα τζακ ρασελακι.
    Αλλα τα μπαλακια παιχνιδακια κλπ θελει να τα μασουλαει να τα καταστρεφει..!! Ειδικα οτι κανει θορυβο!!
    11/12/2006

Senior Member
    Καρδουλακι μου!!! Εμενα ειναι ενα τζακ ρασελακι.
    Αλλα τα μπαλακια παιχνιδακια κλπ θελει να τα μασουλαει να τα καταστρεφει..!! Ειδικα οτι κανει θορυβο!!
    να το χαιρεσαι το γλυκουλι σου

Senior Member
    Το χαιρομαι οσο μπορω!!! Ειδικα το βραδυ που ερχεται στο κρεβατι για νανι μαζι!!!! Και καμια φορα βλεπω την μουσουδα του στο μαξιλαρι!!! <3!!
    11/12/2006

Senior Member
    Το χαιρομαι οσο μπορω!!! Ειδικα το βραδυ που ερχεται στο κρεβατι για νανι μαζι!!!! Και καμια φορα βλεπω την μουσουδα του στο μαξιλαρι!!! <3!!
    τα ιδια κι η δικια μου.η αριστερη πλευρα του κρεβατιου δικη της.φαντασου τωρα 2 κιλα σκυλι να απλονεται στο μαξιλαρο

Senior Member
    Ειδικα οταν καθονται και ανασκελα ειναι ολα τα λεφτα!!! ΑΓΑΠΑΩ!!!
    11/12/2006

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast