Κλείνουν Δαφνί και Δρομοκαΐτειο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Βασικα το Invega μεταβολισμενο Risperdal ειναι. Ελπιζω να εχει λιγοτερες παρενεργειες, παντως ειναι για πιο ελαφριες περιπτωσεις απο το Risperdal. Μερικοι το λενε και patent-extender δηλαδη οτι απλως παρετεινε τη ληξη της πατεντας του Risperdal.

Quote Originally Posted by diogenis View Post
    κ μενα μου δωσε ενας γιατρος ινβεγκα 9μγ! κ δεν ειχα κανα θεμα...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    ακριβως drug ...εγω πριν 2 χρονια που ειχα καταθλιψη λογω καποιοων συμβαντων μετα απο τρομερη πιεση των γονιων μου κ μετα απο μια συσταση ενος..."και καλα" αξιολογου ανθρωπου....πηγα σε ενα ψυχιατρο στη θες/κη κ καλα καθηγητης παν/μιου κ αφου του σκασα 80!!! ευρω για 45 λεπτα ...ομιλιας... εκ των οποιων τα 30 αφορουσαν γενικολογες ερωτησεις γνωριμιας...μου δωσε εκτος απο αντικατ -λαντοζ- κ αντιψυχ! ρισπερνταλ δεν θυμαμαι ποσα μγ (αλλα μεσαιας προς υψηλης κατηγοριας μγ νομιζω )...ε λοιπον ξερεις τι εγινε?

ενω ΠΟΤΕ!! ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ παραισθησεις κ γενικοτερα τα ειχα 400! ...που λενε ...σε μια βδομαδα μεσα περνωντας απ την καμαρα προς ανατολικα με λεωφορειο...αφου εκανα...2 λεπτα προσπαθωντας να ακυρωσω το εισητηριο....γτ δεν μπορουσα να αντιληφθω πως πρεπει να το κανω ..περνωντας απ την καμαρα πιστευα οτι η εγνατια ηταν στενο!!...κ οτι αν εβγαζα το χερι μου εξω θα ακουμπουσα την καμαρα!!!δλδ ειχα κανονικα παραισθησεις!!για 1η φορα!!!--λογω φαρμακων!!!...αισθανομουν αμηχανα κ τρομερα αρνητικα!!!...κατεβηκα στο τερμα ...αν επρεπε να κατεβω σε μια συγκεκριμενη στα ση δεν θα τα καταφερνα...
    ε λοιπον απ το τερμα εκει στη βουλγαρη...το σπιτι του αδερφου μου ηταν 1 λεπτο με τα ποδια....κ το εκανα σχεδον 20 λεπτα...δεν μπορουσα να το βρω...κ αισθανομουν σου λεω εντελως ασχημα δλδ δυσφορια απιστευτη..

μετα αφου το εκοψα...κ φυσικα δεν επαθα τπτ γτ πολυ απλα δεν το χρειαζομουν το αντιψυχ.......κ εψαξα διαβασα πως το ρισπερνταλ ειναι φαρμακο παλιο...γμστα...κατλβανεις τη δυσπυστια μου απεναντι στους ψυχιατρους...
    --φυσικα για ορισμενους ανθρωπους ειναι απαραιτητοι ετσι....δεν το συζηταω...--αλλα νομιζω πως το 90% των ψυχιατρων...δεν σε βλεπουν με αγαπη....κ σκεφτοντε τα φραγκα κ τι θα φανε το βραδυ...ή πια γκομενα θα πηδηξουν ή τι ψωνια θα κανουν οι γυναικες κλπ

--ενταξει ισως φανω λιγο ακραιος σε καποιους...αλλα δεν λεω τπτ αλλο απ αυτο που αισθανομαι κ απ αυτα που εζησα...
    δεν φαίνεσαι καθόλου ακραίος , είναι κοινη εμπειρία για πολλούς δυστυχώς .
    ,,αυτο που νομίζω δεν κανανε οι γιατροι αυτοι που δινουνε φαρμακα με το τσουβάλι , δεν δοκιμάσανε οι ίδιοι καποια απο αυτα τα φαρμακα για να πάρουνε μια γεύση ποσο καταστροφικά είναι , για τους ανθρώπους ειδικα που δεν τα χρειάζονται και θέλουν κατι άλλο, τους οδηγουν σ ενα φαυλο κύκλο που όλο βαθαίνει και καταλήγουν πραγματικα αρωστοι και εξαρτημενοι απο τα εν λογω φαρμακα τελικα "σώζωντας" τις φαρμακοβιομηχανιες ...
    Νομίζω οι ποιο πολλοι εχουν παντελως αγνοια οτι καποια απο αυτα τα φαρμακα ισωδυναμούν με το σαν να βαζεις δυναμίτη στο σπίτι σου για να το ..επισκευάσεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12